Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Loša, dobra partija, bespotrebni komentari ili ne, uvlačenje nekome ili ne. Iznad svega toga možemo staviti upitnik, ali ono što je sigurno je da je naš Jusuf jedna ogromna ljudina, Allah ga nagradio i dao mu još više.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Ko da gledam, ide naslov u Srbiji:
"Srbomrzac Nurkić tražio da se novac donira svim susjednim zemljama, osim Srbije"

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo mu se nikada nije moglo osporiti, davao je daje finu lovu onima u potrebi. Respekt.
Allah mu dao svako dobro i uvećao imetak.
Amin
Juka dao vitre preko pomozi.ba
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odlično otvaranje, direktno u Goberta poeni, vrhunski ispratio Edwardsa na preuzimanju i izblokirao ga, i skok i napadu. I Reida je vrhunski preuzeo i odigrao dobru odbranu. Evo asistencija za Duranta također.
Samo nastavi ovako hajde
Samo nastavi ovako hajde
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Osim profulanog zicera jednog (uobičajeno) i dva slobodna, odličan.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Garza gleda i ibreti se ko je startni centar u nba, dok on ne moze da pridje parketu.
Sve on radi super i koristan je za ekipu, ali u napadu je postao nevidjena krampa. Osim kad mu namjeste cisto zakucavanje (sto se ne desava cesto), bezopasan je u svim ostalim situacijama.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
joj nehljebara svaku noc nba prati do zore 

Kad bi se samo igrao napad i to nekih 10 minutaGhuraba je napisao/la: ↑06 apr 2024, 05:28Garza gleda i ibreti se ko je startni centar u nba, dok on ne moze da pridje parketu.Sve on radi super i koristan je za ekipu, ali u napadu je postao nevidjena krampa. Osim kad mu namjeste cisto zakucavanje (sto se ne desava cesto), bezopasan je u svim ostalim situacijama.

U gotovo svakom postu direktno ili indirektno usput pokusas diskreditovati lika koji je dosad 50x dokazao da je masina za koseve (na nba nivou), strasno kondiciono spreman i ti spominjes nekakvih 10 min

trebali bi tebe zaposliti umjesto trenera timberwolvesa, očito bolje znaš od njega
Kakve to veze ima sa zelenim sljivama?

Nit sam pricao o njegovoj nepravednoj zapostavljenosti u ekipi i manjku minutaze, nit kakve kritike na racun trenera. Lik igra u ekipi koja ima najbolje visoke igrace lige. A, ako si vec tako pametan ljubitemajka, ne bi bio ni prvi ni posljednji igrac koji je donosio peskire kod nekih trenerskih analfabeta u NBA i nakon toga u drugoj ekipi ili u EL pokazao da se radi o odlicnom igracu. Ali, trebalo je prvo bukvar procitati.
Ako jos i mislis da igraci koji za par minuta provedenih u igri bez problema ubace po 10+ poena, i to vise puta ponove iskljucujuci mogucnost da se radi o slucajnosti, nisu napadacki potentni - eh onda upali koju tekmu A2 lige i kreni od prvog razreda.
Jbg ,nigdje ja njega nisam popljuvao

Napisao si 'kad bi se samo igrao NAPAD i to nekih 10 minuta', a ne igrac za oba pravca. Ja te pitam je li Musa igrac za oba pravca?lumani je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:07
Jbg ,nigdje ja njega nisam popljuvaokazem ono Sto vidim ,nije igrac za oba pravca za vise od 10-15 min
a tebi Ako je mala minutaza 10-15 min u nba
![]()
Za Musu sve znas nema potrebe da pricam bilo staFederer17 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:34Napisao si 'kad bi se samo igrao NAPAD i to nekih 10 minuta', a ne igrac za oba pravca. Ja te pitam je li Musa igrac za oba pravca?

Sad će nam Juka, valjda niste zaboravili 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.