A 45 minuta je puno, puno, posebno za nekoga ko ima Messija
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Razlika između gola kojeg je sinoć primio Real u zadnjoj minuti i razlika između ovog gola također u zadnjoj minuti je ta što se poslije ovog gola igra 45 + 90 minuta 
CAMP MOU!
- adriano_leite
- Kontakt:
Chelsea bio zreo da primi 3 komada, ali mi ne mozemo dati gol. Zabi ga Drogba smece koje je vise vremena provelo na travi i simuliralo, da je srece pa da ga je Puyol barem jednom postenski opalio. Ono sto sam i rekao, Adriano kita od igraca, 0 faktor i on je trebao biti ondje na Drogbi, kao sto A. Cole zatvara. Ali sreca u nesreci je da pade sada gol pa se mozemo vratiti na poluvremenu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Fabregas ne bi bazen pogodio, mater mu je*em...U drugom poluvremenu moraju dati gol 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je monolog, cim krene sala na racun barce, svi onda trolaju, a koliko su dolazili na temu Chelsea i spamali tad niko nistaMonolog je napisao/la:Barcelona bolja, Chelsea zabio.
Ne može bolje za utakmicu, ako ćemo biti iskreni.![]()
@Genghis,
Nemoj trollovat.
Smjesno hljeba mi,ovaj Chelsea na nivou Levente-a...nece ovdje prolaz dalje doci u pitanje al ni sekunde...fali Barci klasicni spic jes ovo sve lijepo krasno,al fali neko tipa Ville da uvali ove zicere i cao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KapioFootball
- Kontakt:
Ne navijam ni za jedne ni za druge, al sto ovaj celzi ima srece, uh
naravno cast izuzecima (A. Cole, Cahil, Ramires)
A Drogba, pod hitno na pregled
naravno cast izuzecima (A. Cole, Cahil, Ramires)
A Drogba, pod hitno na pregled
HALA MADRID!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jah, čovjek u 2 uzastopna posta spominje penale. U pravu si, nije trollanje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta je monolog, cim krene sala na racun barce, svi onda trolaju, a koliko su dolazili na temu Chelsea i spamali tad niko nista
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Fali nam Hulk, samo taj covjek ili RvP, ali s tim da je RvP vazda bio povrijedjen, ovaj jos i mladji, kesirati 30-40 milki za Hulka i mirni smo narednih 6-7 godina.miky_hz je napisao/la:Smjesno hljeba mi,ovaj Chelsea na nivou Levente-a...nece ovdje prolaz dalje doci u pitanje al ni sekunde...fali Barci klasicni spic jes ovo sve lijepo krasno,al fali neko tipa Ville da uvali ove zicere i cao
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne mogu da vjerujem kakav odron od ekipe vodi na poluvremenu...
ma ne brinem se ni sekunde.. ne mogu shvatiti engleska top ekipa a ovako lose trkacki spremljena, i to govorim vec mjesec dana. Likovi nikad ne igraju presing, potpuno ti prepuste loptu i nema sanse da se stojeci u odbrani provuku. Pa nece ni nasi valjda sve zivo fulati, ali kad imas "lob" majstore sve je moguce.. 
ser del barça es el millor que hi ha !
- adriano_leite
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:SALUTIRA VAM DROGBA HAHAHA ! Ali nema sekiracije, sad će 2-3 penala![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nece prolaz doci u pitanje, to je sigurno (evo ruka u vatrumiky_hz je napisao/la:Smjesno hljeba mi,ovaj Chelsea na nivou Levente-a...nece ovdje prolaz dalje doci u pitanje al ni sekunde...fali Barci klasicni spic jes ovo sve lijepo krasno,al fali neko tipa Ville da uvali ove zicere i cao
Neka ih, ne treba im klasni spic (nije ni Villa to). Promasaja mora biti kada napadas non-stop, zelim vidjeti kako ce dalje funkcionirati ova igra bez izrazitog napadaca/golgetera.
Vom Jäger zum Gejagten
Sanchez se fura na Fabregasa, ni on bazen ne bi pogodio...Vidjeces kad do kraja prime jos jedan...
Kako me nervira ovaj komentator na HRT 2,fra'er svrsava na Chelsea...samo govori kako Barcelona igra puno ispod svog nivoa,kako se podhitno trebaju dignut' i takve stvari...il' on lupa il' ja ne gledam pravu tekmu

Osvetice se Chelziju ova defanziva, siguran sam 100%.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Oj sta promasiste
Sad sam uvjeren da cemo izgubiti na Camp Nou , ove stative i precke ce neko naplatiti.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 18 apr 2012, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Busquets

Razbucali ih ali kad nece gol nece
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neka spominje, trebao si prije navratiti na temu Chelsea, kad su nam dosli pametovati sta kako ce bitiMonolog je napisao/la:Jah, čovjek u 2 uzastopna posta spominje penale. U pravu si, nije trollanje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:
sta je monolog, cim krene sala na racun barce, svi onda trolaju, a koliko su dolazili na temu Chelsea i spamali tad niko nista
kako god, POBJEDA
Kljucna rijec REALIZACIJA. Toliko.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.