FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 02 okt 2013, 17:30

Ostaviti Efendica, Salihovica, Cejvanovica, Mehanovica, Mujkica, Nezica, Riba za rezervnog, Prso je juniro svakako pa moze bit rezerva, Selamovic, Music, ima ova dva ili tri jos juniora sto treniraju sa prvim timom, Omic, Jaganjac, Mehidic, Brcklaic. Ovo je nekih 15,16 igraca i jos 7,8 istniskih pojacanja posto ove gore ostavljam vecinom za back up. Ostalo sve moze ici al i vec su otisli, Smajlovic, Ljubas, Galin, njima pri dodat Omerovica, Fejzica, i ona dva golmana, i naravno Smajla i eto tamam prostora za 8 novih pojacanja, al pravih npr moja zelja: Stana, Pejic, Lugavic mislm da je tako prezime golmanu Radnickog, Panta, Gavaric, Jaranovic, Bekic kako na posudbu, Alen Skoro koda sam nacuo da je slobodan igrac valjo bi on za ove lige. I za trenera ako u Celiku dobije otkaz Vlado Jagodic, pa nebi ni Janjos bio los ako je rijesio te svoje probleme, a u krajnjem slucaju moze i Sok. Vjerovatno ima i boljih pojacanja od mojih koje zamisljam al se nemogu sjetiti, kako god opstina bi trebala bar na 12,13 hiljada povecat transu a nefali im nista ni jedno 20000 nekad je bila 25000 jamislim

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 okt 2013, 17:43

Tkanton je napisao/la:Azmir ima dobre namjerei vidi se da covjek voli Slobodu cim daje svoje pare..... al radi to na pogresan nacin, razbacuje se sa parama na bezvezne stvari, on sam to nece dugo moc podnijet koliko god bio bogat, ovaj tempo nece sigurno drzat i sledecu sezonu dok jos svakavi budalastina prodje sa klubom, trebalo je unutra sredit stvari, ne trosit pare na prisilan ulazak u Premier ligu, sredit fino klub i ulazak ce sam doc....... Jos se nijednom nije culo da je rijeseno neko opterecenje kluba, bilo ono malo sa Transturistom i to je to, a ostali milioni duga??? i vidi se da ima u nekog povjerenje a da taj neko izigrava to njegovo povjerenje pocevsi od trenera pa unutra do koga sve ne
Da čovjek nije pametan i da baca pare na bezvezne stvari ne bi sad bio ovo što jeste - u ekonomskom smislu. To što nama izgleda kao razbacivanje sigurno za njega je u fening proračunato. Prije nego što je preuzeo ovu funkciju lijepo je čovjek rekao da prvo neće nauditi Slobodi a drugo da neće nauditi sebi što se tiče finansija, za to se nemojte sekirati.
Što se dugovanja tiče, vjerovatno nisi u toku jer je ljetos predsjednik bio na sastanku sa Elvedinom Begićem koji je podržao reprogram dugovanja i postepenu otplatu. Ovo što je napravljeno sa Transturistom i Offset štamparijom je samo poravnanje dugova, a vjerovatno poslije toga sa sponzorisanjem.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 okt 2013, 18:05

Coraco je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Azmir ima dobre namjerei vidi se da covjek voli Slobodu cim daje svoje pare..... al radi to na pogresan nacin, razbacuje se sa parama na bezvezne stvari, on sam to nece dugo moc podnijet koliko god bio bogat, ovaj tempo nece sigurno drzat i sledecu sezonu dok jos svakavi budalastina prodje sa klubom, trebalo je unutra sredit stvari, ne trosit pare na prisilan ulazak u Premier ligu, sredit fino klub i ulazak ce sam doc....... Jos se nijednom nije culo da je rijeseno neko opterecenje kluba, bilo ono malo sa Transturistom i to je to, a ostali milioni duga??? i vidi se da ima u nekog povjerenje a da taj neko izigrava to njegovo povjerenje pocevsi od trenera pa unutra do koga sve ne
Da čovjek nije pametan i da baca pare na bezvezne stvari ne bi sad bio ovo što jeste - u ekonomskom smislu. To što nama izgleda kao razbacivanje sigurno za njega je u fening proračunato. Prije nego što je preuzeo ovu funkciju lijepo je čovjek rekao da prvo neće nauditi Slobodi a drugo da neće nauditi sebi što se tiče finansija, za to se nemojte sekirati.
Što se dugovanja tiče, vjerovatno nisi u toku jer je ljetos predsjednik bio na sastanku sa Elvedinom Begićem koji je podržao reprogram dugovanja i postepenu otplatu. Ovo što je napravljeno sa Transturistom i Offset štamparijom je samo poravnanje dugova, a vjerovatno poslije toga sa sponzorisanjem.
Ma sve stoji al hajd valjda zna sta radi, nije ovo Amerika, ovde sto ulozi nikad mu se nece vratit..... Sretno vam bilo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 okt 2013, 19:05

Tkanton je napisao/la:Ma sve stoji al hajd valjda zna sta radi, nije ovo Amerika, ovde sto ulozi nikad mu se nece vratit..... Sretno vam bilo
Zato ti i kažem da zna šta radi, da je htio da zarađuje otvorio bi i ovdje špediciju i tu školu, šta već ima tamo.
Već je i prije bio u Slobodi, upoznat je sa situacijom i sistemom kako to kog nas ide. Sve je to ćejf, a ćejf nije skup.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 okt 2013, 20:08

TRUST je napisao/la:Ostaviti Efendica, Salihovica, Cejvanovica, Mehanovica, Mujkica, Nezica, Riba za rezervnog, Prso je juniro svakako pa moze bit rezerva, Selamovic, Music, ima ova dva ili tri jos juniora sto treniraju sa prvim timom, Omic, Jaganjac, Mehidic, Brcklaic. Ovo je nekih 15,16 igraca i jos 7,8 istniskih pojacanja posto ove gore ostavljam vecinom za back up. Ostalo sve moze ici al i vec su otisli, Smajlovic, Ljubas, Galin, njima pri dodat Omerovica, Fejzica, i ona dva golmana, i naravno Smajla i eto tamam prostora za 8 novih pojacanja, al pravih npr moja zelja: Stana, Pejic, Lugavic mislm da je tako prezime golmanu Radnickog, Panta, Gavaric, Jaranovic, Bekic kako na posudbu, Alen Skoro koda sam nacuo da je slobodan igrac valjo bi on za ove lige. I za trenera ako u Celiku dobije otkaz Vlado Jagodic, pa nebi ni Janjos bio los ako je rijesio te svoje probleme, a u krajnjem slucaju moze i Sok. Vjerovatno ima i boljih pojacanja od mojih koje zamisljam al se nemogu sjetiti, kako god opstina bi trebala bar na 12,13 hiljada povecat transu a nefali im nista ni jedno 20000 nekad je bila 25000 jamislim
Od tvojih nabrojanih samo bih Bekića,Stanu i golmana Lugavića uzeo.Njima bih dodao Jogeta,Borogovca,Jahića,Trumića ,malog Selimovića iz Gradine i Mujića iu Budućnosti.
Ako već uzimaš Škoru ,a šta misliš za Mešića.

Svi ovi igrači imje veeliko iskustvo,igrali su u Premijer ligi i siguran sam da bi nam došli -normalno ako ih naši hoće.

Moj poziv svima da podržimo ,i to javno ono što radi za našu svetinju naš PREDSJEDNIK AZMIR

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2013, 21:48

kakav ljudi Skoro pa ista qita ko Mesic, zatim sta ce nam Jaha, Joge, a pogotovo Selimovic iz Gradine? dovest prvog Gavarica zatim Tosunovica, Nikolica i novog golmana! jam islim da je dovoljno! manite se Mujica, Zoletica, Jahica ti su nas i doveli u ovu vukojebinu od lige
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 okt 2013, 22:55

fukaratz je napisao/la:kakav ljudi Skoro pa ista qita ko Mesic, zatim sta ce nam Jaha, Joge, a pogotovo Selimovic iz Gradine? dovest prvog Gavarica zatim Tosunovica, Nikolica i novog golmana! jam islim da je dovoljno! manite se Mujica, Zoletica, Jahica ti su nas i doveli u ovu vukojebinu od lige
Jaha i Joge su toliko potroseni igraci da je za nepovjerovat, i uz svo postovanje takvi nam ne trebaju, oni jesu dobri kao neki povremeni prvotimci, vidili smo u sezoni kad su oni bili kljucni igraci i kad su trebali nosit igru da smo ispali, sa njima isto tako ide i Zoletic.
Joge je odlican stoper BIO, al je imo povredu i godinu i po nije utakmice odigro, ipak je on u godinama i mislim da nam ne moze pomoc.

Od pojacanja ja bi volio vidit
-Lugavic (mada kolko vidim i Romeo Mitrovic je bez kluba, pa s obzirom na godine nek bude druga opcija u slucaju da se ne dovede Lugavic)
-Nikolic
-Gavaric
-Tosunovic (mada ne znam za kakve pare trenutno igra u Austriji u nekoj sabaniji, pa mozda bude tesko ga dovest)
i naravno pokusat vratit Crnogorca, koji bi bio tu na lijevom beku jer smo dobri na stoperima, i bolje zrtvovat Nezica nego Cejvana ili Salihovica.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 okt 2013, 23:17

Ja kako znam imamo dobre sanse da vratimo Stanu na zimu. Moze pricat ko sta hoce(Austrija, dobre pare,uslovi bla bla) al ovaj mu je spreman pobudit dobre uslove, priblizne kao sto ima tamo. Mozda bude prevaga to sto bi opet bio u svojo Tuzli. :D
Sto se ostalih tice mislim da mozemo dovest jedino golmana tog, ostale tesko, Gavarica pogotov.
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 okt 2013, 23:34

pa Gavaric je jeftiniji od stane daj mu platu 2500 i to je to nista mu nemoras na ruke davati! a dobro se sjetiste Romea Mitrovica on bi dosao za bagatelu igrati jer ionako zivi ovdje! al treba neko ko je blizak sa predsjednikom da mu kaze neke stvari jer Smajil smajilu odgovara i Hadzic i Brckalic jer od njihovih plata on uzima procenat i to svi znaju!
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 okt 2013, 23:45

TzBulevar87 je napisao/la:Ja kako znam imamo dobre sanse da vratimo Stanu na zimu. Moze pricat ko sta hoce(Austrija, dobre pare,uslovi bla bla) al ovaj mu je spreman pobudit dobre uslove, priblizne kao sto ima tamo. Mozda bude prevaga to sto bi opet bio u svojo Tuzli. :D
Sto se ostalih tice mislim da mozemo dovest jedino golmana tog, ostale tesko, Gavarica pogotov.
Ma dobro to sam onako na prvu sjetio se bivsih igraca, a siguro ce bit puno igraca na zimu, kvalitetnih koji ce htjet doc za normalne uslove.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 okt 2013, 10:30

Tosunović :lol: :lol: :lol:

ček, recite da se zezate :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 okt 2013, 16:31

kao jedan koji je imao tu čast i privilegiju gledati naše manekene u Gabeli da konačno reknem koju :roll:
Sječate se one poznatog arlauka sa A tribine "ajmo manekeni"? E ta mi je u nedelju pala na pamet sto puta.

Uslovi u Međugorju ko da smo bar viceprvaci Švicarske ili Holandske lige. Odu na gostovanje dan ranije; trening i smještaj u kompleksu koji večina premijerligaša ne može priuštiti; obečane premije; ljudi u Gabeli miroljubljivi; dobro suđenje; domaćin nije bio grub...a naši manekeni na terenu.
To je stvar koja nema veze ni sa Smajilom...to je bezobrazluk! Od svih na terenu za želju i požrtvovanje od mene imaju Riba i Fejzić.

Nemamo mi lošu ekipu, naprotiv.Zadnjih 20-tak minuta smo imali inicijativu,ali đaba ti kada se igralo još jedno 5minuta efektivne igre. Od toga mi još veća muka došla jer se moglo tako od početka jer smo fizički i trkački evidentno bili jači od domačina i mogli smo ih slomiti tempom..ali nismo!

I što je najgore od svega; gol smo mogli primiti iz prekida i samo iz prekida i tako je i bilo. :roll:

Najbolji igrač utakmice ubjedljivo Milenko Bošnjak!
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 okt 2013, 16:40

zlajci pa to se rijesava kaznama za igrace radi nedovoljnog zalaganja i gotovo! al Azmir je preblag i predobar prema ovoj bagri! il cemo ih pocet marisat na svakom koraku il nek im lijepi kazne! bolje za njih ovo drugo ;)
Sloboda Tuzla

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 03 okt 2013, 19:54

Iskreno meni ih je nekako žao,Čiji nije san u ovoj ligi igrati za Slobodu,Kriv je onaj koji je znao kakvi su to igrači ,i šta se od njih jadnika očekuje.To što naš predsjednik za njih radi je po meni humano, jer veći broj njih je ovdje zalutao ,i samo su mogli ovo sanjati.Sad da od njih tražimo nešto više,po meni samo boga moliti da se ovo što prije završi i moj prijedlog bi bio da im ipak damo podršku ,jer i inat može nekad da pobijedi.Valjda tooooo ,uz našu pomoć imaju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 okt 2013, 00:45

sad gledam pregled kola i pitam se dal je moguce da ova nasa DRVA zajedno sa PANJEM na celu nisu jedan jedini u.s.r.a.n.i udarac uputili na gol prestrasnog goska...mislim..razumijem...pun stadion,pritisak sa tribina,prejak tim iz gabele :roll: :roll: ...DRVIMA ovo nezalaganje samo iz dzepa izbit pa nek onako trckaraju ispred svoje zgrade u kvartu...presmijesno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 04 okt 2013, 00:54

staragarda je napisao/la:sad gledam pregled kola i pitam se dal je moguce da ova nasa DRVA zajedno sa PANJEM na celu nisu jedan jedini u.s.r.a.n.i udarac uputili na gol prestrasnog goska...mislim..razumijem...pun stadion,pritisak sa tribina,prejak tim iz gabele :roll: :roll: ...DRVIMA ovo nezalaganje samo iz dzepa izbit pa nek onako trckaraju ispred svoje zgrade u kvartu...presmijesno
Jel mozes link taj gdje si pregled gledao ovdje kako prebaciti ?:D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 04 okt 2013, 02:04

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 okt 2013, 10:32

staragarda je napisao/la:mislim..razumijem...pun stadion,pritisak sa tribina
Ne znam da li sam jučer se sjetio pohvaliti publiku u Gabeli.
Smirili smo pivkane u klubskom caffe-u unutar stadiona jer smo došli mnogo prije početka tekme...a i poslije na tribini se moglo skontati koliki respekt imaju prema Slobodi.

Gabela možda jeste mala sredina,ali ono što sam ja vidio miroljubljiv svijet gleda njihove tekme. Uz to, izgleda da imaju odličan omladinski pogon jer je skiper u jednom trenutku objavio rezultate tekmi kadeta i juniora s gostovanja u Jablanici ako se vearam (obje pobjede),a obje selekcije su vodeće u toj ligi. Pohvale sa moje strane
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 okt 2013, 10:45

zlajci je napisao/la:
staragarda je napisao/la:mislim..razumijem...pun stadion,pritisak sa tribina
Ne znam da li sam jučer se sjetio pohvaliti publiku u Gabeli.
Smirili smo pivkane u klubskom caffe-u unutar stadiona jer smo došli mnogo prije početka tekme...a i poslije na tribini se moglo skontati koliki respekt imaju prema Slobodi.

Gabela možda jeste mala sredina,ali ono što sam ja vidio miroljubljiv svijet gleda njihove tekme. Uz to, izgleda da imaju odličan omladinski pogon jer je skiper u jednom trenutku objavio rezultate tekmi kadeta i juniora s gostovanja u Jablanici ako se vearam (obje pobjede),a obje selekcije su vodeće u toj ligi. Pohvale sa moje strane
Bio sam u Gabeli sa jos trojicom prijatelja na onoj famoznoj utakmici kada je Sloboda dobila "za opstanak" sto se ispostavilo netacnim. Bili smo umijesani medju ostale gledatelje. Kada je Sloboda povela 2:1 malo nas je ponijelo. Niko ne rece lose rijeci, niti dobaci mrka pogleda. Da li je to zbog nasih godina (svi smo pedesetogodisnjaci) ili zbog neceg drugog, ali su se pokazali kao miroljubivi domacini. Valjda su tamo ljudi siti, pa im nogomet dodje kao sporedna stvar.
Poslije smo otisli kod jednog prijatelja blizu Gabele, pojeli popili, prenocili... Stvarno jedan lijep vikend.
U Gabeli se moze igrati fudbal bez pritiska, a nasi balvani proslo kolo nisu to iskoristili. U stvari GOSK im nije dopustio da bilo sta urade.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 okt 2013, 12:35

NKJ je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=qau8klfV0vQ

Evo ti video ;)
Po izvjestaju mi i dobro prosli :?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.