FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zasto Jasmin Imamovic i svi iz opstine izbjegavaju Slobodu?
Zato sto im se niti jednom nije dalo do znanja javno da zelimo i hocemo da se Slobodi pomogne.
Nikada niti jedan transparent nije postavljen da se prozove opstina. Strah?
I sada kada bi navijaci to uradili bilo bi da je Azmir navukao igrace na to!
Mislim da udruzenje mora istupiti i to jako i glasno, kao u slucaju Fucke! Ako ne smiju sami, neka postave peticiju.
Zato sto im se niti jednom nije dalo do znanja javno da zelimo i hocemo da se Slobodi pomogne.
Mislim da udruzenje mora istupiti i to jako i glasno, kao u slucaju Fucke! Ako ne smiju sami, neka postave peticiju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Citam okk sloboda usla u premijer ligu nakon gasenja su se brzo vratili. Imajul oni podrsku opstine i ljudi u gradu posto su sad pretpostavljam bez dugova i opterecena ikakvih. Mozda to zele da urade i sa fk slobodom ,nemojte me napadati to je samo moje misljenje.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Imaju podršku opštine, itekakvu podršku. U upravnom odboru sve opštinari sa Aidom Berbićem na čelu. Iskreno, više mi se gadi taj klub nego što bi ga gotivio. Nije to naša DITA !terabajt je napisao/la:Citam okk sloboda usla u premijer ligu nakon gasenja su se brzo vratili. Imajul oni podrsku opstine i ljudi u gradu posto su sad pretpostavljam bez dugova i opterecena ikakvih. Mozda to zele da urade i sa fk slobodom ,nemojte me napadati to je samo moje misljenje.
075
To je klub domacih poltrona koji nije clan porodice radnickog sportskog drustva Sloboda i koji nema nikakve veze sa prijasnjim kosarkaskim klubom Sloboda, osim imena koji su "oni" uzeli. Mislim da nemaju moralno pravo koristiti to ime, medjutim oni nemaju moralaterabajt je napisao/la:Citam okk sloboda usla u premijer ligu nakon gasenja su se brzo vratili. Imajul oni podrsku opstine i ljudi u gradu posto su sad pretpostavljam bez dugova i opterecena ikakvih. Mozda to zele da urade i sa fk slobodom ,nemojte me napadati to je samo moje misljenje.
🔴⚫️
Pa i kad je Sloboda ispadala i kad je ono prosel sezone umal ugasena, nikad niko javno protiv Jasmina i opstine nije reko, nikad nije bilo pravog pritiska, eto peticija nije losa, skupit 10000, 15000 potpisa za pocetak pa malo kroz medije i sve na kluturan nacin krenut, pa onda sa prozivkama i dalje sta bude, al samo da Sloboda krene naprije. Tuga je sto niko nista nece pa KK Slobodu su nam pred ocima ugasili pa niko se nije bunio ni proetsta nije bilo, bolje organizovanihProbisvjet je napisao/la:Zasto Jasmin Imamovic i svi iz opstine izbjegavaju Slobodu?
Slažem se da iz nekog razloga u ovom trenutku načelnik zajedno sa "gradskim ocima" izbjegava Slobodu.Probisvjet je napisao/la:Zasto Jasmin Imamovic i svi iz opstine izbjegavaju Slobodu?
Ipak, mislim da taj neki razlog nije što se javno nije davalo do znanja da želimo pomoć Slobodi. Naprotiv, mislim da sve društveno pozitivne akcije crpimo. Što se tiče klasičnih prozivki prvi sam protiv takvog pristupa jer jednostavno nisam za takve metode jer one u načelu šire govor mržnje.
Iako, peticija sjajno zvuči kao ideja!

tuzlanska Sloboda
Sulejman Suljo Dorić!TRUST je napisao/la:Pa i kad je Sloboda ispadala i kad je ono prosel sezone umal ugasena, nikad niko javno protiv Jasmina i opstine nije reko, nikad nije bilo pravog pritiska, eto peticija nije losa, skupit 10000, 15000 potpisa za pocetak pa malo kroz medije i sve na kluturan nacin krenut, pa onda sa prozivkama i dalje sta bude, al samo da Sloboda krene naprije. Tuga je sto niko nista nece pa KK Slobodu su nam pred ocima ugasili pa niko se nije bunio ni proetsta nije bilo, bolje organizovanihProbisvjet je napisao/la:Zasto Jasmin Imamovic i svi iz opstine izbjegavaju Slobodu?

Što se tiče košarke, iako sam svoju adoloscenciju proveo na teleskopu, znao izgubiti po nekoliko kilograma na tekmama zbog sparine i znojenja...jednostavno nikada u meni nije probudila ONO!
Nije da ne volim basket, upravo gledam super kup Caja-Barsa pored silnih fudbala na arenama,ali jednostavno nešto nedostaje u Mejdanu što nađem na Tušnju
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Sulejman Suljo Dorić!TRUST je napisao/la:Pa i kad je Sloboda ispadala i kad je ono prosel sezone umal ugasena, nikad niko javno protiv Jasmina i opstine nije reko, nikad nije bilo pravog pritiska, eto peticija nije losa, skupit 10000, 15000 potpisa za pocetak pa malo kroz medije i sve na kluturan nacin krenut, pa onda sa prozivkama i dalje sta bude, al samo da Sloboda krene naprije. Tuga je sto niko nista nece pa KK Slobodu su nam pred ocima ugasili pa niko se nije bunio ni proetsta nije bilo, bolje organizovanihProbisvjet je napisao/la:Zasto Jasmin Imamovic i svi iz opstine izbjegavaju Slobodu?
Mislim da udruzenje mora istupiti i to jako i glasno, kao u slucaju Fucke! Ako ne smiju sami, neka postave peticiju.![]()
Što se tiče košarke, iako sam svoju adoloscenciju proveo na teleskopu, znao izgubiti po nekoliko kilograma na tekmama zbog sparine i znojenja...jednostavno nikada u meni nije probudila ONO!
Nije da ne volim basket, upravo gledam super kup Caja-Barsa pored silnih fudbala na arenama,ali jednostavno nešto nedostaje u Mejdanu što nađem na Tušnju
Suljo iako veteran tusanjske tibine za nas na C tribini je itekako veliko pojacanje.Sutra se ako Bog da vidimo.
I dajmo da vidimo tu peticiju. Malo da se potrudimo tu je 20000 i vise potpisa, pa da vidimo cija mati crnu vunu prede.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Komsije sretno danas !!!
Komsije sretno, morate pobjedit danas kod kuce , navijajte za nas

www.nkbratstvogracanica.com
ne treba davati neki poseban komentar za danas, domaći teren, tu se očekuju sve pobjede, tako da ..
šta se ovo promjenilo u posljednjih par sedmica? Gračanlije fini i uljudni .. haman je pozdrav gradu soli i zahvala na istom podigla atmosferu između nas
na prvom mjestu nije ni trebala biti narušena, iako je to bilo preko foruma
sretno i vama u Bihaću 

šta se ovo promjenilo u posljednjih par sedmica? Gračanlije fini i uljudni .. haman je pozdrav gradu soli i zahvala na istom podigla atmosferu između nas

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I ja sam primjetio da se nesto promjenilo nakon one utakmice ali eto ljepse je ovako nego ono sto je biloJTS je napisao/la:ne treba davati neki poseban komentar za danas, domaći teren, tu se očekuju sve pobjede, tako da ..![]()
šta se ovo promjenilo u posljednjih par sedmica? Gračanlije fini i uljudni .. haman je pozdrav gradu soli i zahvala na istom podigla atmosferu između nasna prvom mjestu nije ni trebala biti narušena, iako je to bilo preko foruma
sretno i vama u Bihaću

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Interni moderator
- Kontakt:
danas ne ocekujem nista osim vec vidzenog na Tusnju...znaci,patnja i pobjeda na ho ruk uz izbij/nabij igru....slavit ce se smajli do duboko u noc
...nadat se samo da gracanlije mogu napravit u bihacu pa da se to malo zakuha al tesko skroz

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
staragarda pa majka mu stara nemoj tako jbg.staragarda je napisao/la:danas ne ocekujem nista osim vec vidzenog na Tusnju...znaci,patnja i pobjeda na ho ruk uz izbij/nabij igru....slavit ce se smajli do duboko u noc![]()
...nadat se samo da gracanlije mogu napravit u bihacu pa da se to malo zakuha al tesko skroz
Evo sa treninga Smajla. Pogledaj taktiku i kako se radi na treningu !
http://www.youtube.com/watch?v=hSZKhwv81dQ
cesc4 je napisao/la:Komsije sretno, morate pobjedit danas kod kuce , navijajte za nas![]()
Plavo Žuti - Žuto Plavi ,nek` se pjeva nek` se slavi

danas ako Bog da da i vi a i mi slavimo

LP!
Danas očekujem 2:0 za nas.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Vrijeme idealno za tekme ! Nadam se da nastavljamo s dobrim posjetama na Tusnju i danas.. da po ko zna koji put objasnimo vecini kako se bodri klub bez obzira na sve 

075
1-0 na poluvremenu igramo bezveze. Malo ljudi na stadionu i žvizduci smajliju.
3 boda su upisana + remi Jedinstva kod kuće = ovo nam je kolo išlo na nogu 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
drugo poluvrijeme hajd i nekako, i bilo je nekih nazovi akcija ali prvo poluvrijeme dno dna...ono je bruka igrati kod kuce, Buducnost veci posjed lopte..zvizduci su sve rekli...ona 14-ka Hasanovic zalutao na teren, metodom slucajnog uzorka izabran navijac sa tribine bi vise pokazao od njeg, trce u pet sa pet i ne izlazi iz tog dijela terena, jel se desi neki duel samo sjede na guz.icu-komedija
..dobro neko rece danas, daj boze da su u Orasju svi onakvi pa da i koji bod uzmemo
ne moze ba kad ti Oma gradi igru, nek nam je bog na pomoci sa ovim igracima. a mogu o njima pricat ko sta hoce mene dusa zaboli kad vidim Zoletu i Mujku u Banovicima a kod nas ovakvi levati igraju.

ne moze ba kad ti Oma gradi igru, nek nam je bog na pomoci sa ovim igracima. a mogu o njima pricat ko sta hoce mene dusa zaboli kad vidim Zoletu i Mujku u Banovicima a kod nas ovakvi levati igraju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.