FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne udarajte Šabana **** vas otac treba da se ovi iz Grčke predomisle
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
LjoZee je napisao/la:Zutom Zecu staviti nargilu u gol kao nagradu mozda pogodi.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa zna li neko osutati **** vam sve sto imate i nemate **** vas otac... pa sta trenirate po 15 godina poserem vam se u usta debilska
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Fino valja loptu Mujezinović nema šta, iduće sezone dok se adaptira će biti bombona.
Zadovoljan sam ovim poluvremenom, ne fali želje i borbe. Sad gol je previše tražiti, ne treba biti previše zahtjevan, ipak bakljadom treba proslaviti svaki kvalitetan šut.
Zadovoljan sam ovim poluvremenom, ne fali želje i borbe. Sad gol je previše tražiti, ne treba biti previše zahtjevan, ipak bakljadom treba proslaviti svaki kvalitetan šut.
Mi ko nesto i igramo danas, ali opet ne vodimo ...
Yebo nas konj smotane
Yebo nas konj smotane
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako je Sipović ovo uspio u korner poslati, vjerujem da bi se i Isak Njutn zapitao
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Igra sasvim ok, nije uopste lose.
Ja ne mogu da svarim da se neko bavi fudbalom 15 godina i da ne zna osutati **** loptu. Ja sam poceo trubiti poslije prvog poraza u onom nizu. Asim i Zaim promase po 3 zicera po utakmici, i evo izgleda da se to nastavlja. Tragedija, ovo je necuveno kakvi poluprofesionalci igraju u navali nase ekipe. Tragedija, molim Boga da kraj sezone dodje sto prije, sve vas treba nogama otherati sve vam **** nesposobnjakovici.
Ja ne mogu da svarim da se neko bavi fudbalom 15 godina i da ne zna osutati **** loptu. Ja sam poceo trubiti poslije prvog poraza u onom nizu. Asim i Zaim promase po 3 zicera po utakmici, i evo izgleda da se to nastavlja. Tragedija, ovo je necuveno kakvi poluprofesionalci igraju u navali nase ekipe. Tragedija, molim Boga da kraj sezone dodje sto prije, sve vas treba nogama otherati sve vam **** nesposobnjakovici.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Daj sviraj kraj sudija pali smo ko Keiran Lee poslije seta
Fejza
Fejza

Standardno padanje ekipe pred kraj prvog poluvremena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba Slavku zvat da pošalje kartoteku, vidi se da se ljetos nije trčalo po tribinama osjeti se to
Od Dade i SabanaOsim13 je napisao/la:Nadam se da ćemo napokon vidjeti više od 2.5 klizeća na sredini terena

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Šaban ni na PES-u ne pritišće klizeći, jadan on kad ga sataru Grcimirgerr je napisao/la:Od Dade i SabanaOsim13 je napisao/la:Nadam se da ćemo napokon vidjeti više od 2.5 klizeća na sredini terena![]()
![]()
Moj Mladene...
Dobro nije tako lose kako je bilo u proslim utakmicama. Igramo bez napadaca i nije lako napraviti sansu a opet smo nesto stvorili da je malo psihicki stabilniji Veselinovic vec bi sad vodili.
Morali smo ovo zabiti jer nece biti jos ovakvih sansi u ovim utakmica. Al dobro svi znamo da smo ograniceni.
Morali smo ovo zabiti jer nece biti jos ovakvih sansi u ovim utakmica. Al dobro svi znamo da smo ograniceni.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 6 gostiju.