Totti jeste možda smeće od čovjeka ali to ne umanjuje njegovo fudbalsko umijeće.
I meni su ADP i Nedved draži od Tottija baš zbog osobnosti ali Totti je fudbalskim umijećem iznad Nedveda a bara bara sa ADP, po meni ..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mjako moja sta sve necu procitati, Nedved ispade majstorcina, solidan igrac nista vishe.Sissoko je napisao/la:Nije fudbalsko umjeće samo ljepota u igri i finta, Nedved je pokazao da je bolji fudbaler, više je toga ostvario u svojoj karijeri, dostigao veće nivoe.
Beppe je napisao/la:Mjako moja sta sve necu procitati, Nedved ispade majstorcina, solidan igrac nista vishe.Sissoko je napisao/la:Nije fudbalsko umjeće samo ljepota u igri i finta, Nedved je pokazao da je bolji fudbaler, više je toga ostvario u svojoj karijeri, dostigao veće nivoe.

Beppe je napisao/la:Mjako moja sta sve necu procitati, Nedved ispade majstorcina, solidan igrac nista vishe.Sissoko je napisao/la:Nije fudbalsko umjeće samo ljepota u igri i finta, Nedved je pokazao da je bolji fudbaler, više je toga ostvario u svojoj karijeri, dostigao veće nivoe.
Upravo si nabrojao 100-tinjak igraca, koje se niko ne bi usudio spomenuti, a kamoli svrstavati u najbolje na svijetu. Pa tako i Nedveda.Porediti sa igracima koji su vukli svoje ekipe, nosili ih na ledjima, jednu obicnu radilicu, Avdiju Vrsajevica Djubrentusa, smijesno.I da, nisam ga puno pratio, gdje cu pored Ronalda, Anrija, Zidana, Totija, Del Pijera i ostalih.1evds1 je napisao/la:Beppe je napisao/la:Mjako moja sta sve necu procitati, Nedved ispade majstorcina, solidan igrac nista vishe.Sissoko je napisao/la:Nije fudbalsko umjeće samo ljepota u igri i finta, Nedved je pokazao da je bolji fudbaler, više je toga ostvario u svojoj karijeri, dostigao veće nivoe.![]()
da sumiram. znaci tebi je Pavel Nedved, zlatna lopta, vice prvak Evrope sa Ceskom i Juventusom, visestruki prvak italije, osvajac kupa pobjednika kupova i finalist kupa UEFA sa Laziom (itd, da ne nabrajam dalje), "solidan igrac nista vishe"? mi onda nismo gledali istog Nedveda jarane (ako si ga uopste i gledao)
Sarajevo1946 je napisao/la:Iako je za mene Del Piero nedodirljiv ne samo kao fudbaler, nego kao pojava i ličnost, Pavel Nedved je jedan od najkompletnijih fudbalera što sam ikada gledao.
Nevezano za Juve, takvih igrača danas skoro da nema. Imao je sve, tehniku, brzinu, generalno izuzetnu motoriku, sa obje noge razoran i precizan šut, veliki radijus kretanja i nevjerovatnu promjenu prvaca. Imao je i karizmu, bio je pravi vođa na terenu, bio je timski igrač i prava radilica, koji je ipak jednim potezom često riješevao utakmice......
Neki se možda ne sjećaju najbolje, ali ovakav igrač danas mislim ne postoji...
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.