themaniaks je napisao/la:Vise vi mrzite velikog Zeljeznicara nego Zrinjskogcitavu ligu trese kompleks Zeljeznicar
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
P.išam se na politiku N/FS - a. Mogli smo se i mi zaduživat' mater vam *ebem.
Štiti ih k'o tornjake. Jašta brate. Jašta. damn
Štiti ih k'o tornjake. Jašta brate. Jašta. damn
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sto vas nalozi zivina i jedne i druge
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
@pastrmko, nije samo @živinaajkula u pitanju, svi tako misle. Hoće bola preko naše nesreće do svojih ciljeva. 
Znaci nije vam cilj zagoracti zrinji zivot u rezultatskom smislu, malo mi to cudno ???zizu1991 je napisao/la:@pastrmko, nije samo @živinaajkula u pitanju, svi tako misle. Hoće bola preko naše nesreće do svojih ciljeva.
Pu, pu, pu, jezik pregrizao.terabajt je napisao/la:Zrinjski sampion.ANTIFA ! je napisao/la:Mocniiiiiiii šeeeeeeeljo
Velez - Zeljo 0:1
Velez - Zrinjski 1:0
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ne odgovarajte na provokacije napaljenih strumfova
LEZVE DO BAGRO
LEZVE DO BAGRO
StarMo nije skutorija...
Ovako, u svoje ime da kažem. Puca mi qrac za njihove rezultate. Zadnje kolo ja lično na stadionu neću biti. Pustit' ćemo nacionalističke duše da se raspojasaju, i napiju prljave vode preko imena Veleža. Moj stav je da protiv svakog protivnika treba igrati 100 %, a vi titulu riješavajte negdje drugo, ili na Veležovom terenu ako igrom isto zaslužite.terabajt je napisao/la:Znaci nije vam cilj zagoracti zrinji zivot u rezultatskom smislu, malo mi to cudno ???
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zizu nije Zeljo par ovih seljacica sto dodju na temu i provociraju a juce opanke skinuli. Vecina postuje Rodjene koliko sam ja upratio. Pusti ove avlijanere. I u nas RAja nek se suzdrzi malo 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
E sad cemo namjerno da vas pobjedimo.
Trebalo je biti 0:1, a sad za kaznu 0:2.
Trebalo je biti 0:1, a sad za kaznu 0:2.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jest vas isprovocirao bezveze vas komsija zivina (ex bekic)
Nemojte se obazirati na ovakve provakcije bezveze,jer Zeljo i Velez imaju dobre prijateljske odnose.
Igrat ce se utakmica i ko bude bolji pa nek pobjedi.
Lijep pozdrav
Nemojte se obazirati na ovakve provakcije bezveze,jer Zeljo i Velez imaju dobre prijateljske odnose.
Lijep pozdrav
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jos matan stavio bahu na avatara a baho pitar zesciarelinho je napisao/la:jest vas isprovocirao bezveze vas komsija zivina (ex bekic)
Lijep pozdrav
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- RockyMaivia
- Kontakt:
Cuj,ima ljudi na tribinama sto su lezali u logoru,sto su im ranjavali porodice u ratu ali necemo o tome...zizu1991 je napisao/la:Ovako, u svoje ime da kažem. Puca mi qrac za njihove rezultate. Zadnje kolo ja lično na stadionu neću biti. Pustit' ćemo nacionalističke duše da se raspojasaju, i napiju prljave vode preko imena Veleža. Moj stav je da protiv svakog protivnika treba igrati 100 %, a vi titulu riješavajte negdje drugo, ili na Veležovom terenu ako igrom isto zaslužite.terabajt je napisao/la:Znaci nije vam cilj zagoracti zrinji zivot u rezultatskom smislu, malo mi to cudno ???
Ubijedjen sam da dobijamo Zrinjski i Zelju uz 150% volje
StarMo nije skutorija...
Halo kako ne kontate da nije isto igracu zapet protiv Zelje ko protiv Zrinjskog,isto kad bi poredio derbi nas gradski pa tu mora da gine nema tu suplje.Nemojte vi nama davat ni pustat.Mi ako uzmemo svaka cast vi bolji opet svaka cast znaci da vrjedite i to je to.Halo nemojte slusat ove mladje ja znam sta je i ko Velez bio i gledo sam Baku u legendarnoj tekmi na Grbavici kad jos ni sjeverne tribine nije bilo ja se popeo na parkirani autobus pa gledo.Velez je za pojedine timove gigant bio i osto.
Upravo! Ja jos nisam ni jednom u gradu ( SA) nisam nista cuo lose o Velezu ni na tekmama, ni na tim druzenjima pred tekmu i poslije. Kao sto rekoh Velez poslije Zelje najdrazi!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zizu nije Zeljo par ovih seljacica sto dodju na temu i provociraju a juce opanke skinuli. Vecina postuje Rodjene koliko sam ja upratio. Pusti ove avlijanere. I u nas RAja nek se suzdrzi malo
Razumijes ti mene burazere moj 
koji vam je racku? pa Željo i Velež su dva legendarna kluba, dva radnička kluba, čiji je rad nekoliko puta zabranjivan. Uz Sarajevo to su naši velikani bez premca. Ali eto opet postoje neke trzavice, ali srećom većina raje, ne nasjeda na to. Ja se nadam u 28. kolu spektaklu, i to je za mene uvijek bila velika tekma. Pa ljudi moji finale kupa iz 1981. se smatra jednim od najboljih ikada, uz ono iz 1984. godine, pa vi vidite. Yebo Real, Barcu i ostale klubove, kada mi imao naše. 
pošalji na pp.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAja danas na tekmi sam cuo jako fine vijesti vezane za nas klub i buducnost.
Što je vas bekić naložio...
Mi pravi Željovci ne mislimo ovo, Velež je korektan i normalan klub i ima veću podršku ovdje od bekićevog kluba, vidjećemo šta će biti za 2 kola, neka pobijedi bolji, živjeli!
Mi pravi Željovci ne mislimo ovo, Velež je korektan i normalan klub i ima veću podršku ovdje od bekićevog kluba, vidjećemo šta će biti za 2 kola, neka pobijedi bolji, živjeli!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako je igračima Zrinjski motiv više za igru, a ne grb na prsima koji nose zarad zadovoljavanja mase istomišljenika, nek' ga odma' skinu, i raskid ugovora svi do jednog. Svaka utakmica 100 %, kraj priče. Ništa drugo me ne zanima.Alipasino je napisao/la:Halo kako ne kontate da nije isto igracu zapet protiv Zelje ko protiv Zrinjskog,isto kad bi poredio derbi nas gradski pa tu mora da gine nema tu suplje.
Ova utakmica nije derbi, utakmica sa Zrinjskim derbi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.