FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 sep 2018, 23:38

Mi smo u rangu Čukaričkog trenutno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 sep 2018, 23:45

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi smo u rangu Čukaričkog trenutno.
Jači smo od Zvezde trenutno ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 sep 2018, 23:49

Mokes je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mi smo u rangu Čukaričkog trenutno.
Jači smo od Zvezde trenutno ;)
Šta bi tek Atalanta uradila Zvezdi. :urnebes:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 24 sep 2018, 23:58

Ja ni ahmetovica ni handzica ne bi gurao u srijedu..jer hebes ti to ako Ce obojica "pod inekcijama" igrati haman i oporaviti se u 5 do 12..i to protiv godinama najbolje odbrane lige..a bgm i ove..

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 sep 2018, 00:01

Dadox je napisao/la:Ja ni ahmetovica ni handzica ne bi gurao u srijedu..jer hebes ti to ako Ce obojica "pod inekcijama" igrati haman i oporaviti se u 5 do 12..i to protiv godinama najbolje odbrane lige..a bgm i ove..
Treba nekog Akademca potpisati do srijede. :urnebes:

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 25 sep 2018, 00:10

opet ponavljam pitanje ima li iko od vas braco sliku transparenta koji je bio protiv siminog hana
Svi u napad,jedan je HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 sep 2018, 00:12

baboatif je napisao/la:opet ponavljam pitanje ima li iko od vas braco sliku transparenta koji je bio protiv siminog hana
UNFKS Horde zla na Facebooku, imas sve slike.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2018, 00:16

AlfredNobel je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Fulio si poentu za 360.. I piše 'racionalnog viđenja', a ne 'interesa', kao što si napisao. Pobrkao si stvari, al' nejse.

Treba biti umjeren.. Okej, nećemo da odvadimo, hajmo se onda nahajncati pa da govorimo da smo u rangu Cityja. Ali, onda kad bude hladan tuš, nećemo kuknjave i pljuvačine. Mjera se mora naći, odlično je ovo za sada, ali neko pretjerivanje i spominjanje titula je prekomično. Tako je i štrumpf Lendrić najavio titulu ranije, pa kurko na kraju. Eno ga i dalje ispred Vječne vatre..

[/col

Ih koliko me hladnih tuseva sokiralo , nadam se da nece uskoro neki.Ja ne pljujem , jedino mogu reci sta mi smeta. Smetaju mi i sad neke stvari , ali upravo zbog ovih ljepih trenutaka mogu sutiti i ne kvariti. Ono sto je za mene bitno je kao da smo vec osvojili jednu titulu. Mozda i vazniju od one koju ti ocekujes , naravno Akademija. Akademija + Evropa i ja zadovoljan , naravno apetiti poslije 10 kola rastu.Ovaj pristup igri i ovakvo vodjenje (23 gola/10 kola, 2,3/ut.)i ja zadovoljan kakav god krajni ishod bio na kraju sezone.
Ovo za Lendrica je ono sto nam malo nedostaje , to sam ustvari i potencirao,a ne titule. :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 25 sep 2018, 00:38

Sama cinjenica na veliki broj omladinaca za sobom povlaci oscilacije kao neminovnost. I toga moramo biti svjesni, i kada iste dodju, ne tjerat ih u Pofalicki nego ih podrzati da sto prije pregutaju to. Ako ipak kojim slucajom odigraju cijelu sezonu i osvor titulu, onda su vjerovatno kapaciteti za Bundes lige.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2018, 00:43

revolt je napisao/la:Sama cinjenica na veliki broj omladinaca za sobom povlaci oscilacije kao neminovnost. I toga moramo biti svjesni, i kada iste dodju, ne tjerat ih u Pofalicki nego ih podrzati da sto prije pregutaju to. Ako ipak kojim slucajom odigraju cijelu sezonu i osvor titulu, onda su vjerovatno kapaciteti za Bundes lige.
To je 99,9% sigurno da će biti oscilacije kod mladih igrača, tako je svugdje u svijetu. Ali, pazi ovo.. Iste tolike su šanse da će biti oscilacija i kod ovih iskusnijih, tako da je to sve normalno. Pa eto, jedan Ahmetović obično padne u proljeće. Opet kažem, biće do kraja sezone još padova, što će dovesti do pljuvačine i hrakanja ovdje po svima, jer je to više tradicija postala. Ako, ne do bog zijanimo u srijedu, vidjećeš sve. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 sep 2018, 01:03

Šta je sa ovim igračima koji su preskočili Krupu?
Rahman se vraća, očistio je kartone.
Hebib je imao stomačnih problema i mislim da je i on spreman. Kakva je situacija sa ramenom Adukora, hoće li moći igrat? Nadam se da će jedan od napadača ipak biti tu, još kad bi obojica bila tu, vrh.

Nadam se da ćemu sutra znati više o povrijeđenim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 sep 2018, 05:18

Euforija je dozvoljen i pozeljna u granicama normale ako ima osnove, u ovom trenutku zamene euforija nema osnovu jer smo prvi samo radi gol razlike plus 3 ekipa zaostaje 2 boda a 4 samo 4 boda.

Drugo ovde neko podvlaci kako ce doc vrijeme da akademci padnu u formi i kako to treba podrzat, Ne nija tacno da ce doc u tu situaciju jer nasi akademci ne igraju na odgovornim pozicijama osim kovacevica kojeg ja licno ne mirisem i njega me jedino strah. Mujakic jeste mladi tip al on vec duze igra plus ima visunu mozak snagu i to je dovoljno da budes ok igrac za pl ligu bh.

Da me nebi ko pogresno razumio akademci igraju odlicno i oni ce bit sve bolji samo da ih povrede zaobidzu, oni su naucili da igraju po oranju i kroz juniorski staz. Samo kazem neigraju pozicije gdje se od njih trazi da se mora (npr napadac ili klasicna 10tka)

Cinimi se da je neko pisao da se prvi dio prvenstva igra do 18 tog kola znaci jos 8 utakmica plus kup utakmice znaci jos ovoliko utakmica ima samo do pola sezone, plus zuti crveni povrede prehlade kradze sudija snijeg pomjeranje utakmica samim tim citav ritam pripremu utakmice sjebe sve to moze utjecat na igru al svima je tako.

Danas sam pisao mi nemamo u ekipi individualni kvalitet fakticki mozes reci da je krsto jedini koji moze nesto predriblat i rijesit utakmicu (sloboda velez) al da smo kao ekipa jaki sto je najvaznije i mislim dok budemo imali taj timski duh dacemo dobro gurat.

Realno zrinjski vec 4 sezonu u tisini radi i samo iz orikrajka vrebaju sansu, mi se sa komsijama bijemo i podbadamo ( sto je ok toj nas fazon) al cinjenica da zrinjski igra bolje uvezanije nego mi i kone i nisu u nekom minusu velkom ako se uzme da su odradili gistivanje i na grbavici gdje su izgubili kao takode i na kosevu.

Mi imamo kompaktniju izdrzljiviju i mozda u ovom trenutku siri roster nego kone, al oni imaju vise individualnog kvaliteta i sigurno kad otjeraju vranjesa i pjanduru arezinu i dovedu dva dobra igraca a nesumnjan da ce trosit i nazimu ko ludi (dalice znat dovest kvalitet to je upitno) onda mi dolazimo u dosta opasnu zonu poznajuci da tan neda pare da adukoru i rahmanovicu najboljim igracima trenutno posle pauze ostaje samo 2.5 mjeseca ugovora ( vjerovatno ce se cuvat) i to bi moglo da pravi variranje u nasoj igri.

Zato treba ici utakmicu po utakmicu ekipa ima koeziju ima i timskog kvaliteta i to treba nastavit i podrzat.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 25 sep 2018, 08:16

AlfredNobel je napisao/la:Pitanje je koliko mi možemo bez te euforije, dizanja, letenja, nazovite kako hoćete. Ne mislim isključivo na FKS, već općenito, jer mi Balkanci smo gamad i nema tu nekog racionalnog viđenja, čast vrlo malom postotku izuzetaka. Tako je u svakom sportu.. Kad repka pobjeđuje, možemo se goniti i s Španijom, kad se ne igra kako treba, gori smo i od Vatikana. Tako je i kod nas ovdje.. Ja iskreno mogu, ni na pamet mi nisu pale nekakve titule nakon ovih mečeva, jer septembar je ljudi moji.

Slažem se, treba spustiti loptu i svesti na minimum to dizanje, jer to nikad nikom nije donijelo ništa dobro. Meni je iskreno presmiješno kad pročitam neke priče o tituli, a septembar mjesec. Prvo što se mora napraviti jedan kontinuitet, kao što je ovaj sad recimo. Mora se održati ova atmosfera, a ne tjerati i psovati maloumnički nakon prvog lošeg rezultata, jer je to pačenička osobina. Drugo, sezona je duga, biće još bruku padova, loše forme, kriza itd., jer nijedna ekipa na svijetu ne može odigrati sezonu u savršenom ritmu. I Barca, Real i ostale fudbalske institucije padnu u krizu, pa nema nekog smiješnog tjeranja i glupiranja. Eno Barca sinoć remi s Gironom, Real s Bilbaom, pa prošle godine su ispali iz kupa od jednog Leganesa itd. Zamislite kad bi se kod njih tako tjerali, zato su i 300 godina ispred nas. Nemojte biti zatucani i mutavi, racionalnije gledajte stvari, a ne biti ograničen kao balkon. Zato milion puta i reagujem na neke psovke i vrijeđanja Husrera recimo, a ne zato što sam mu neki rod, nigdje veze, ali to je ona floskula glupih ljudi. Jadno je psovati nekom ko je tvoj, koji je mogao biti pod zemljom zbog kluba, ali je opet tu. Te gnusne stvari bi ja nagradio banom odmah.

Kakve titule i pizde materine, daleko smo mi od toga, u smislu dužine i trenutnom dijelu sezone. Ići meč po meč, ne treba se dizati, jer od toga nemamo ništa. Ne do Bog, opet će doći tako neki Čelik i GOŠK koje ćeš odvaliti igrom, ali neće lopte u gol. Samo laganini, uživati u ovom trenutku.

Bravo, sjajan post. Idemo tekmu po tekmu, najvaznije je da igraci ne padaju pod euforiju.

SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE U ZIVOTU SI MI SVE TEBE VOLIM NAJVISE!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 25 sep 2018, 08:27

amypitar je napisao/la:Nismo Barsa sigurno,al protiv Rudara bi se i Sloboda prosetala.
Bez daljnjeg ne treba se sad opustiti,sjetite se Drinovaca,al sve osim ubjedive nase pobjede bi bilo senzacija godine.
Sjećamo se Drinovaca, a isti trener. :crazy:

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 25 sep 2018, 08:49

zlo87 je napisao/la:
baboatif je napisao/la:opet ponavljam pitanje ima li iko od vas braco sliku transparenta koji je bio protiv siminog hana
UNFKS Horde zla na Facebooku, imas sve slike.
tenk juuu :D
Svi u napad,jedan je HASE

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 sep 2018, 11:13

Šaban sa Husom na presu, znaci li to da će sutra on krenuti od prve?

Hus spomenu samo Ahmeta, znaci ostali su spremni za sutra??

"U zadnje vrijeme smo u zavidnoj formi i tako želimo nastaviti. Širokom će faliti neki igrači, ali na to se ne obaziremo. Ahmetović je upitan, vidjet ćemo hoće li igrati sutra ili ćemo ga čuvati za subotu. Prvi smo i želimo ostati tu", rekao je Musemić, te nastavio:

"Kritikovao sam igrače sa klupe prije par kola, a oni su nakon toga proigrali. Ne znam je li do moje izjave, ali drago mi je što je tako. Imam 23-24 igrača i računam na sve. Protiv Širokog igramo derbi, ali nema nekog specijalnog pritiska. Matić, Čabraja i Bilobrk neće igrati, ali ponavljam da nas to neće zavarati, baš kao ni njihova tijesna pobjeda u prošlom kolu. Ne dopuštam opuštanje i od svojih igrača tražim maksimum".

Meč Sarajeva i Širokog Brijega igra se na Koševu s početkom u 17:30 sati.
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 sep 2018, 11:49

Svi spremni, samo Ahmet upitan al moguce da se s njim rizikuje, odlicno.
FK Sarajevo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 sep 2018, 11:58

Zasto rizikovat kad imamo Hareta, nidje veze
ZZ

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 sep 2018, 12:03

Daj Hareta da izreseta mrezu mrskih zlotvora :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 sep 2018, 12:07

Yebat ce vas Hare :mrgreen: Leze njemu ovakvi klubovi :mrgreen: Ljevicom ih Hare

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.