Mortem je ManijakMortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:30Nevjerovatna utakmica. Da nam nisu trebala 3 boda kao nikad ne bi mi ni krivo bilo što je 4 4. Čak ne mogu nikom od igrača ništa zamjeriti sem Eriću i Miletiću pa ni Amaru jer pored 3 štopera koja nisu igrala a što se rijetko kojem klubu može desit nije imo izbora nego stavit Vrhovca i Milletića.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:21To je isto kao da kažeš da je pošteno nama protiv Goražda bilo a ono sudije na sudu bili. Al eto bilo je danas pošteno
Isto tako da kažem da su im sasvim opravdano dosuđena obadva crvena a da je hladno mogo a nije smjeo sudija dati i Hirošu crveni. I još nam čist penal nije sviran. Da nam je makar i ovako suđeno u prijašnjim utakmicama sad bi se borili za titulu sa pitarima iako nas je realno sudija oštetio. Da ne kažem koliko smo sto postotnih šansi imali al **** ga kad neče neče.
Po svim parametrima Amar bi trebao dati ostavku al ja je ne bi prihvatio iz inate pitarima i ostalim mrziteljima našeg kluba koji se tresu i mole boga da Amar ode. Da je on tako loš ne bi im glavno pitanje i želja bila da Amar ode
E sad se udružite sa njima pa i mene što ovo pišem popljujte.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:30Nevjerovatna utakmica. Da nam nisu trebala 3 boda kao nikad ne bi mi ni krivo bilo što je 4 4. Čak ne mogu nikom od igrača ništa zamjeriti sem Eriću i Miletiću pa ni Amaru jer pored 3 štopera koja nisu igrala a što se rijetko kojem klubu može desit nije imo izbora nego stavit Vrhovca i Milletića.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:21To je isto kao da kažeš da je pošteno nama protiv Goražda bilo a ono sudije na sudu bili. Al eto bilo je danas pošteno
Isto tako da kažem da su im sasvim opravdano dosuđena obadva crvena a da je hladno mogo a nije smjeo sudija dati i Hirošu crveni. I još nam čist penal nije sviran. Da nam je makar i ovako suđeno u prijašnjim utakmicama sad bi se borili za titulu sa pitarima iako nas je realno sudija oštetio. Da ne kažem koliko smo sto postotnih šansi imali al **** ga kad neče neče.
Po svim parametrima Amar bi trebao dati ostavku al ja je ne bi prihvatio iz inate pitarima i ostalim mrziteljima našeg kluba koji se tresu i mole boga da Amar ode. Da je on tako loš ne bi im glavno pitanje i želja bila da Amar ode

Ma trola ih lik, čuj ne bih prihvatio Amarovu ostavku zbog pitara.

Pa molim Boga da im ostane još 10 godina.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Bolje da da ostavku pa ih tuzi za istatak duga
Znaci sutra ako Tuzla dobije, zeljkan nam pada na 7. mjesto

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma taj ih trolaMortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:30Nevjerovatna utakmica. Da nam nisu trebala 3 boda kao nikad ne bi mi ni krivo bilo što je 4 4. Čak ne mogu nikom od igrača ništa zamjeriti sem Eriću i Miletiću pa ni Amaru jer pored 3 štopera koja nisu igrala a što se rijetko kojem klubu može desit nije imo izbora nego stavit Vrhovca i Milletića.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:21To je isto kao da kažeš da je pošteno nama protiv Goražda bilo a ono sudije na sudu bili. Al eto bilo je danas pošteno

Ne može stvaran biti.
-
- Kontakt:
Dajte onu izjavu Amara kad je tek dosao kako je tesko izgubiti 5 utakmica ili tako nesto. Ne znam da se nekome tako obila o glavu izjava i da mora pojesti sva g.vna koja je rekao do sad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne trola baBaader je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:34Ma taj ih trolaMortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:30Nevjerovatna utakmica. Da nam nisu trebala 3 boda kao nikad ne bi mi ni krivo bilo što je 4 4. Čak ne mogu nikom od igrača ništa zamjeriti sem Eriću i Miletiću pa ni Amaru jer pored 3 štopera koja nisu igrala a što se rijetko kojem klubu može desit nije imo izbora nego stavit Vrhovca i Milletića.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:21
To je isto kao da kažeš da je pošteno nama protiv Goražda bilo a ono sudije na sudu bili. Al eto bilo je danas pošteno
E sad se udružite sa njima pa i mene što ovo pišem popljujte.![]()
Ne može stvaran biti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Meraak1921
- Kontakt:
Umjesto da se radujete sto je sudija poguro Želju, Amar ostaje i nastavlja se agonijan
-
- Kontakt:
Ispadaju iz lige kad im stignu tužne od brke i igrača gotovo je.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kvote za smjenu:
Amara u zelji 12,00
Sebiju na KCUS 1,50
Amara u zelji 12,00
Sebiju na KCUS 1,50
- tutankamon1905
- Kontakt:
Penal sudija
Zeljo ocito ima para da placa dvojicu sudija po kolu.
Ako mogu ikako NA STRANU da stavim ovo danasnje sudjenje (sumnjivi crveni kartoni).
Nisam vas vidio u ovolikom broju da ste aktivno komentarisali nakon ociglednih kradja na Zeljin racun? (Sarajevo, Tuzla, Olimpik, Sloboda) ?!
Nisam vidio mostarce, tuzlake i zenicane (ne znam koji **** oni na temi) da slicno komentarisu nakon Sarajeva, crvenog protiv Zrinje, nesviranog penala protiv Krupe..
Pa kad se sjetim nesviranog ofsajda protiv Slobode kada su pitari uzeli 3:2, i niti jednog JEDINOG komentara da su pokradeni, cak sto vise cestitaju uredno nakon utakmice. Sta bi bilo da je Zeljo bio umjesto njih?!
Ne, fazon je mrziti Zelju jer je to 'IN', iako slijepo gledate na sve druge situacije. Nesto slicno kao antisda botovi na klixu, koji na svakom clanku komentarisu BAKIREEEEE, OVO NAM JE SDAOOAA URADILAA, a tamo clanci bas veze sa vezom i SDA nemaju a uredno su u top kategoriji komentara.
Treba cestitati komsijama jer su vas isprali i nahajcali, i to im bas ide od ruke
Sto se tice danasnje utakmice, potpuno nezasluzen X nakon tih sumnjivih kartona.
/rs
/top10
Nisam vas vidio u ovolikom broju da ste aktivno komentarisali nakon ociglednih kradja na Zeljin racun? (Sarajevo, Tuzla, Olimpik, Sloboda) ?!
Nisam vidio mostarce, tuzlake i zenicane (ne znam koji **** oni na temi) da slicno komentarisu nakon Sarajeva, crvenog protiv Zrinje, nesviranog penala protiv Krupe..
Pa kad se sjetim nesviranog ofsajda protiv Slobode kada su pitari uzeli 3:2, i niti jednog JEDINOG komentara da su pokradeni, cak sto vise cestitaju uredno nakon utakmice. Sta bi bilo da je Zeljo bio umjesto njih?!
Ne, fazon je mrziti Zelju jer je to 'IN', iako slijepo gledate na sve druge situacije. Nesto slicno kao antisda botovi na klixu, koji na svakom clanku komentarisu BAKIREEEEE, OVO NAM JE SDAOOAA URADILAA, a tamo clanci bas veze sa vezom i SDA nemaju a uredno su u top kategoriji komentara.

Sto se tice danasnje utakmice, potpuno nezasluzen X nakon tih sumnjivih kartona.
/rs
/top10
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa zar ne vidis sarkazamMortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:30Nevjerovatna utakmica. Da nam nisu trebala 3 boda kao nikad ne bi mi ni krivo bilo što je 4 4. Čak ne mogu nikom od igrača ništa zamjeriti sem Eriću i Miletiću pa ni Amaru jer pored 3 štopera koja nisu igrala a što se rijetko kojem klubu može desit nije imo izbora nego stavit Vrhovca i Milletića.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:21To je isto kao da kažeš da je pošteno nama protiv Goražda bilo a ono sudije na sudu bili. Al eto bilo je danas pošteno

Bio je penal nad Bekicem nema sta,samo su sada sve oci uprte u Mujica nije se jos svarilo ,nije Zrinjski u fokusu jos

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeste dosadni, "niSTE kUKAli kaD sU NaS kraLI"... To zato jer svi znamo sta se desavalo prije sa velikim Zeljeznicarom, i vi i Zrinjski dvije najvece mrlje BiH Fudbala.
Hvala ti Boze sto navijam za Sarajvo !
Hvala ti Boze sto navijam za Sarajvo !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Najprvi, NeSamSafetee i 31 gost.