FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JTS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JTS » 05 okt 2013, 23:01

dobro im je Azmir rekao, od narednih 21 boda, moraju osvojiti 18 bodova .. od četiri gostovanja, na svim realno mogu do pobjede, ali kod naših ništa nije realno, pa ni to :D Podgrmeč, Orašje, Iskra, Igman :D činjenica je da su to uslovno rečeno najlakša gostovanja, tako da tu moraju zapeti, ako se tu ne pobjede barem dvije tekme, halali PL
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 okt 2013, 23:18

JTS je napisao/la:dobro im je Azmir rekao, od narednih 21 boda, moraju osvojiti 18 bodova .. od četiri gostovanja, na svim realno mogu do pobjede, ali kod naših ništa nije realno, pa ni to :D Podgrmeč, Orašje, Iskra, Igman :D činjenica je da su to uslovno rečeno najlakša gostovanja, tako da tu moraju zapeti, ako se tu ne pobjede barem dvije tekme, halali PL
Ja se samo "bojim" da nas ne krene u gostima pa da sa igrom ko i danas osvajamo bodove, i da onaj smijesni nam ostane trener.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 okt 2013, 23:29

klasik je napisao/la:
JTS je napisao/la:dobro im je Azmir rekao, od narednih 21 boda, moraju osvojiti 18 bodova .. od četiri gostovanja, na svim realno mogu do pobjede, ali kod naših ništa nije realno, pa ni to :D Podgrmeč, Orašje, Iskra, Igman :D činjenica je da su to uslovno rečeno najlakša gostovanja, tako da tu moraju zapeti, ako se tu ne pobjede barem dvije tekme, halali PL
Ja se samo "bojim" da nas ne krene u gostima pa da sa igrom ko i danas osvajamo bodove, i da onaj smijesni nam ostane trener.
dobar :lol: ma danas Budućnost došla na izlet, a Sloboda im se pridružila :D eto, ja sam ovako bolesnik za Slobodom, ali sekunda je falila da na poluvremenu odem kući, takva je tekma bila :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2013, 04:00

DrzavaTuzla je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jest jak :lol: :lol: :lol:
treba vidjet sa nekim ko je blizak upravi da ovoj budali zabrani davat bilo kakve izjave..ovo drvo nas samo bruka kad god progovori..ponasanjem je vec pokazao i ko je i sta je..frajer nezna sastavit dvije suvisle recenice :shock: :shock: ...pazi ti samo izjave kod idiota..strasno :shock: ..i ono ce sutra na treningu nekom nesto objasnit...dobor smo mi i ovaj bod sa gostovanja donijeli :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2013, 09:23

JTS je napisao/la:
klasik je napisao/la:
dobar :lol: ma danas Budućnost došla na izlet, a Sloboda im se pridružila :D eto, ja sam ovako bolesnik za Slobodom, ali sekunda je falila da na poluvremenu odem kući, takva je tekma bila :lol:
Nisam imao snage za oba poluvremena (prvi put otkako dolazim na Tusanj, znaci preko 40 godina ovo nisam uradio)! Odgledao prvo i zaputio se u nepoznatom pravcu.
Jel ko ostao da gleda drugo poluvrijeme. Majko moja sta je ono?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 okt 2013, 10:06

Ljudi moji pa zar svakoj pobjedi treba gledati u zube, jedna Grcka svaku utakmicu dobiva po 1:0 i ljudi postadose prvaci evrope, **** ljepotu meni je bitno da su 3 boda upisana a kako se doslo do njih to mi je manje bitno, pa samo pogledajte gdje smo prosle godine bili u prvih 8 kola a gdje smo danas. I ja bih volio da mi igramo lijep fudbal za oci pa da dodjem na Tusanj i nagledam se lijepih akcija al ne racunaju se akcije nego se bodovi racunaju. Slozio bi se za gostovanja da nam fali da i tu probijemo taj led i to je jedina zamjerka al i kad pogledamo kakva smo gostovanja do sad imali nismo se ni mogli nadati necemu boljem osim onog u Kaknju. Sledece kolo ako ne donesmo bodove sa gostovanja onda stvarno ne vidim priliku kad bi mogli i mislim da bi onda definitivno na polusezoni se trebalo zahvaliti i treneru i igracima

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2013, 13:56

SARS je napisao/la:Ljudi moji pa zar svakoj pobjedi treba gledati u zube, jedna Grcka svaku utakmicu dobiva po 1:0 i ljudi postadose prvaci evrope, **** ljepotu meni je bitno da su 3 boda upisana a kako se doslo do njih to mi je manje bitno, pa samo pogledajte gdje smo prosle godine bili u prvih 8 kola a gdje smo danas. I ja bih volio da mi igramo lijep fudbal za oci pa da dodjem na Tusanj i nagledam se lijepih akcija al ne racunaju se akcije nego se bodovi racunaju. Slozio bi se za gostovanja da nam fali da i tu probijemo taj led i to je jedina zamjerka al i kad pogledamo kakva smo gostovanja do sad imali nismo se ni mogli nadati necemu boljem osim onog u Kaknju. Sledece kolo ako ne donesmo bodove sa gostovanja onda stvarno ne vidim priliku kad bi mogli i mislim da bi onda definitivno na polusezoni se trebalo zahvaliti i treneru i igracima
Da oni na takav nacin pobjedjuju u gostima ja bi bio prezadovoljan. Moglo bi se onda i reci da je taktika Smajlija odlicna.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 okt 2013, 19:06

Podgrmeč-SLOBDODA X/2 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2013, 19:10

Gorki je napisao/la:Podgrmeč-SLOBDODA X/2 8-)
jes,jes..ko i do sad....kao sto sam vec napisao...ova drva sa panjem na celu ni kupljenu tekmu nebi znali dobit...uostalom,mi smo ovom nesretnom podgrmecu vec redovna musterija :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 06 okt 2013, 19:16

Mirnes Selamovič najviše trčao i bio najbolji na terenu sa dvije asistencije, a smajl ga držo na klupi jedini koji zna da potegne kad treba.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2013, 19:18

Minimum je napisao/la:Mirnes Selamovič najviše trčao i bio najbolji na terenu sa dvije asistencije, a smajl ga držo na klupi jedini koji zna da potegne kad treba.
Prijatelju kako je najvise trcao ako ga je drzao na klupi? :lol:

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 06 okt 2013, 19:40

MIČO JE NAJBOLJI
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 06 okt 2013, 19:41

DrzavaTuzla je napisao/la:MIČO JE NAJBOLJI
Konta GOKU se javio. :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2013, 19:44

Uvijek sam govorio da je Mico dobar fudbaler i uvijek je davao najvise sto moze. Mali ce biti zvijer, zapamtite, samo da ga ne uniste neki menadjeri ili treneri.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 okt 2013, 20:13

staragarda je napisao/la: jes,jes..ko i do sad....kao sto sam vec napisao...ova drva sa panjem na celu ni kupljenu tekmu nebi znali dobit...uostalom,mi smo ovom nesretnom podgrmecu vec redovna musterija :roll: :roll:
Mislim da je vrijeme da uzmemo 3 boda na strani,pogotovu sad kako je Jedinstvo kiksalo ;)

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 06 okt 2013, 23:34

Probisvjet je napisao/la:Uvijek sam govorio da je Mico dobar fudbaler i uvijek je davao najvise sto moze. Mali ce biti zvijer, zapamtite, samo da ga ne uniste neki menadjeri ili treneri.
Prijatelju slazem se da je mali dobar igrac, i sve to, ali ako on sa svojih punih 20 godina ili mozda cak 21 ne moze da igra u federalnoj ligi prvu postavu kako ce biti igracina? Kada kazes igracina to za mene znaci da igra negdje vani u ligi petice, jel tako, slazes se ? Pa mi smo u Radnickom prosle sezone imali 2-3 igraca sa po 20 ili 21 godinom koji su nosili igru, bili su standardni ( ako nista bar nam se nije osjetilo da su U21 i da je neki deficit za ekipu ) i niko nas nije mogao dobiti dok ovaj mali kako vidim ne igra uopste a ima vec punih 20 godina, po meni je vec trebao da se nametne i da igra standardno u prvoj postavi prije Omica, Brckalica, Mujkica i svih ostalih na sredini ili u napadu jer ovo je 2 liga BiH. Ako tu nema mjesta sa 20 godina ne znam kako ce onda imati negdje vani gdje moras biti bolji duplo od konkurenije da bi se probijo na trziste a on ne moze ni u Slobodi da se nametne. Gledao sam ga dva puta u zivotu i slazem se da zna da igra lopte ali za "igracinu" puuuno puno toga njemu fali. Vec bi on trebao da radi individualno na sebi, svaki dan trcanje, tegovi, teretana, jer sa ovom gradjom, a nema neke karakteristike kojim ce nadomjestit tu slabost on nema sta da trazi vani pa cak ni u nasoj PL, jel tako? Stvarno kao neutralac citiram jer mi je ovaj komentar zapeo za oko, nemam nista ni protiv Slobode a ni protiv malog boze sacuvaj. Pozz
Zadnja izmjena: lukavcan, dana/u 07 okt 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 okt 2013, 23:46

lukavcan je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Uvijek sam govorio da je Mico dobar fudbaler i uvijek je davao najvise sto moze. Mali ce biti zvijer, zapamtite, samo da ga ne uniste neki menadjeri ili treneri.
Prijatelju slazem se da je mali dobar igrac, i sve to, ali ako on sa svojih punih 20 godina ili mozda cak 21 ne moze da igra u federalnoj ligi prvu postavu kako ce biti igracina? Kada kazes igracina to za mene znaci da igra negdje vani u ligi petice, jel tako, slazes se ? Pa mi smo u Radnickom prosle sezone imali 2-3 igraca sa po 20 ili 21 godinom koji su nosili igru, bili su standardni ( ako nista bar nam se nije osjetilo da su U21 i da je neki deficit za ekipu ) i niko nas nije mogao dobiti dok ovaj mali kako vidim ne igra uopste a ima vec punih 20 godina, po meni je vec trebao da se nametne i da igra standardno u prvoj postavi prije Omica, Brckalica, Mujkica i svih ostalih na sredini ili u napadu jer ovo je 2 liga BiH. Ako tu nema mjesta sa 20 godina ne znam kako ce onda imati negdje vani gdje moras biti bolji duplo od konkurenije da bi se probijo na trziste a on ne moze ni u Slobodi da se nametne. Gledao sam ga dva puta u zivotu i slazem se da zna da igra lopte ali za "igracinu" puuuno puno toga njemu fali. Vec bi on trebao da radi individualno na sebi, svaki dan trcanje, tegovi, teretana, jer sa ovom gradjom, a nema neke karakteristike kojim ce nadomjestit tu slabost on nema sta da trazi vani pa can ni u nasoj PL, jel tako? Stvarno kao neutralac citiram jer mi je ovaj komentar zapeo za oko, nemam nista ni protiv Slobode a ni protiv malog boze sacuvaj. Pozz

slazem se ... Mico je medju boljim u danasnjoj ekipi Slobode , ali nisam optimistican da je za neke vece domete , ocekujem da ce imati vise prosotra za igru i da ce postati dobar premierligaski igrac !!! cinjenia je da prije par godina takvi igaci nisu mogli ni za trecu ekipu slobode igrati ...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 okt 2013, 13:02

Ja sad na Brčanskoj i stojim na semaforu da pređem cestu,kad neki crni Audi A8 isto čeka zeleno :mrgreen: (ko svemirski brod ybte)..i sad upali se njemu zeleno, kad za volanom gospodin Azmir 8-) lagano zagrebački prođe. 8-)

Isti OVAJ!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2013, 13:11

Gorki je napisao/la:Ja sad na Brčanskoj i stojim na semaforu da pređem cestu,kad neki crni Audi A8 isto čeka zeleno :mrgreen: (ko svemirski brod ybte)..i sad upali se njemu zeleno, kad za volanom gospodin Azmir 8-) lagano zagrebački prođe. 8-)

Isti OVAJ!
Ovo je stara verzija kod njega je novi a8 l ;) .
ovakav je http://stwot.motortrend.com/files/2013/ ... 24x640.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 okt 2013, 13:28

terabajt je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ja sad na Brčanskoj i stojim na semaforu da pređem cestu,kad neki crni Audi A8 isto čeka zeleno :mrgreen: (ko svemirski brod ybte)..i sad upali se njemu zeleno, kad za volanom gospodin Azmir 8-) lagano zagrebački prođe. 8-)

Isti OVAJ!
Ovo je stara verzija kod njega je novi a8 l ;) .
ovakav je http://stwot.motortrend.com/files/2013/ ... 24x640.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguće ybga brzinski je bilo ali vidio sam njega i A8 L ,prejak autić.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.