Normalno, samo krenut bez obilježja i to je to, odradit Kakanj oba puta.amypitar je napisao/la:Ma glupost zabrana...
Pa ko mi moze zbraniti da odem na tribinu sa kupljenom kartom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Meni je glupo i nakaradno da gostujuci klub placa kaznu zbog pirotehnike. Ako nisi sposoban organizovat tekmu i sprijecit da se unosi pirotehnika onda odustani od domacinstvaEsport je napisao/la:To je plata dobrog igračaMemara je napisao/la:Nas HZ godišnje koštaju preko 100.000 KM
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dobro je dok nije više.Memara je napisao/la:Nas HZ godišnje koštaju preko 100.000 KM
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma u kakanj slobodno i sa obiljezima kluba na tribinu. Vjerujem da nece biti problema.
Sabrine mi moje!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Akademija.Istrpiti.Pitar6785 je napisao/la:Danas bi trebali igraci i strucni dokazat da ovi posljednji rezultati nisu slucanost.
Ako analiziramo sve utakmice od celika pa vamo vidjecemo da je nasa igra veoma klimava i dosta jalova a pretezno smo igrali sa ekipama iz doljnjeg doma.
Celik tu smo tek poceli dominirat od 70 minute, dotad smo bili podjednaki.
Tuzla city, imali smo penal i prvom poluvremenu kojeg smo masili i uz dista srece habib dade taj go koji nam je donio bodove. Doduse dosta ovakvi utakmica smo znali i izgubit a jos veci remizirat ovaj put smo uzeli al je bilo gutavo,.
Velez, nisam gledao utakmicu al po izvjestajima ljudi su bili bolji u svim segmenta, krste se pretvotio u zidana i rjesili smo utakmicu.
Krupa, dali smo go na vrijeme, sokirali krupu i taman kad su se poceli da stvaraju balans na terenu dobiu crveni i to je bio kraj kasnije smo samo kitu ostrili.
Listica je jaca od sve i jedne ove gore nabrojane ekipe. Nadi ako padnu na tu foru ne igra im ovaj onaj, lahko cemo mi bi sutra mogli bit najveci luzeri. Sutra sa naj jacim timom bez ikakvih kalkulacija, znaci zestoko u kost i svom snagom.
Pobjeda donosi mir i dokaz da ova ekipa ima kvalitet, takode donosi prvo mjesto i eliminaciju sb iz daljeg takmicenja, ako bi se poklopili rezultati sa deponije i velezovog stadiona to bi nam bio bas tornado u leda.
Volim te SARAJ’VO
To su nekako dvije rijeci koje mi idu uz trenutni roster FKS. Stvarno volim citati tvoje komentare,dosta istine,ali ne slazem se bas sa svim.Starcevic(nicim izazvan)i trener Krupe govore u superlativima o igri FKS.Naravno tesko cemo sve dobiti,doci ce i kiks(sto kasnije to bolje), ali ostaju one dvije rijeci Akademija i Istrpiti .Niti bih ovdje tipkao ,niti bi imao kartu u novcaniku(nadam se da cu biti na Kosevu danas,ne ovisi sve od mene)da nije Akademije i bh djece(kvalitetne)koja su dobila priliku.Ovakvih i puno boljih uslova u Evropi koliko hoces.Eto i FKS ima svoj grunt.Pozelio bih da desetine klubova u BiH imaju nesto slicno,ali da su ispod nase kvalitete.Bez konkurencije nema ni kvaliteta.Opet brljam , haj cao
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- StariGrad071
- Kontakt:
Igrat ce ipak ahmet, trazio da igra pod blokadom.
Meni je to glupo, nije spreman
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo za Ahneta lava, pokazatelj da im je stalo i da žele svim silama što bolje rezultate. Zabit će im ga Merso i izać na vrijeme, pa onda čekat Radnik. Idemo Sarajv'o!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Baš, neće moć pružit 100% od sebe a uzima mjesto Haretu. Bolje da pola sata uđe ako baš zagusti.Pantelija je napisao/la:Meni je to glupo, nije spreman
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko ce ga "popusit" zbog Ahme ako ce poceti.Bit ce Saban mali .Sa jednim povratkom igraca odmah se tri pozicije rotiraju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nije kod Ahmeta bila neka povreda, istegnuće, vjerovatno se osjeća dobro i želi pomoći ekipi, nije ni on buda.la da na silu igra i rizikuje novu "pauzu". Meni drago ako bude od prve tu, ubjeđen sam da će ga zabit i to glavom!
FK Sarajevo
- SedrenikHz
- Kontakt:
Standardna postava.Kako sam ocekivao Sabanovic je ispao iz ekipe zbog te odluke da Ahmetovic igra.
Nek nam je sretno.
Klupa:Dzafic,Sabanovic,Sofranac,Sisic,Handzic,Crepulja,
Halilovic
Kad skontas da sad na tribinama imas 6-7 igraca uz sve ovo skontas da imamo i viska igraca.
Nek nam je sretno.
Klupa:Dzafic,Sabanovic,Sofranac,Sisic,Handzic,Crepulja,
Halilovic
Kad skontas da sad na tribinama imas 6-7 igraca uz sve ovo skontas da imamo i viska igraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo da se najebem mame onome koji je pomjerio utakmicu, guzva je u gradu nenormalna, nema sanse da stignem do pocetka 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Da li bi se neko mogao smilovati da nas obraduje nekim linkom za utakmicu ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
kupus army je napisao/la:Da li bi se neko mogao smilovati da nas obraduje nekim linkom za utakmicu ?
hilmo je napisao/la:Ako nemaš napravljen nalog na BH Telecom ovdje se registruješ https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke ... rer%5D=off , a ako imaš samo se prijaviš i ono te automatski baci da izabereš i kupiš utakmicu. Onda te prebaciju na plaćanje i plaćanje možeš izvršiti samo Raiffeisen katricom.Silkoni je napisao/la:Jedna molba? Moze neko objasniti kako se uplati 2 km na moju tv da gledas utakmicu i moze li platiti karticom? I ima li aplikacija za telefon? Hvala unaprijed..
Kada izvršiš plaćanje odeš na ovaj link i prijaviš se https://www.bhtelecom.ba/webtv.html
EDIT: nemoj kupovati do desetak minuta prije utakmice, jer ti ustvari ne kupuješ samo utakmicu nego kompletnu ponudu MojaTV u trajanju od dva sata.
ZZ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebem ti Krste taj korner, pa das im kontru iz naseg kornera ybt
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.