FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

djulba
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 07 okt 2013, 13:42

Pred stadionom je stalno parkiran kad je utakmica. Sila od auta. Ima se, može se :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 okt 2013, 18:12

http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je i vrijeme, dovoditi igrace koji mogu pomoci
" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 okt 2013, 18:20

Po ovom sto se moze vidjeti, momak je izgleda i vise nego dobar za ovu ligu
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 okt 2013, 18:25

Skver je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu
Dobra stvar je to što se može odma registrovat.. nadam se da će zadovoljit !
Taman bi nadomjestio odlazak Ljubasa koji je po momo mišljenu imao mjesto u prvih 11, pogotov na gostovanjima gdje bi on i Keno (skoro pa dvometraši :mrgreen: ) bili dobri iz prekida.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 okt 2013, 18:59

Skver je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu
da mi ipak sacekamo sa hvalospjevima...ne mislim na tebe licno,nego inace..sto se tice tuba i ove prezentacije,vjeruj da bi i ja izgledo ko ronaldo..ovo je inace postalo pomodarstvo da svi imaju neke uvode i klipove na tubu...samo da ne bude jos jedan polovnjak iz srbije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 okt 2013, 19:12

ma nema od ovog lika nista. kad vidim po kakvim terenima je igrao sve mi je jasno :cry: daj boze da grijesim
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 okt 2013, 19:28

pa ne znam, nije Sale loš :? ako ovog planiraju kao rezervu, šta onda ima zadovoljavat' :lol: neka se potrude pa na zimu neka dovedu 2-3-4 provjerena igrača koji nas mogu uvesti u PL ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 okt 2013, 19:37

ma potreban je jedan ovakav igrac u obranu umjesto Ljubasa jer nemamo sirine na poziciji stopera...to i treba popuniti jednim igracem koji nece biti previse skup, a da prosiri rotaciju i bori se za mjesto u timu...

ali nam i dalje trebaju najmanje 3 PROVJERENA igaca na zimu, dva odlicna veznjaka i jedan napadac + ako se onaj iz Lukavca pokaze kao u-21.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 07 okt 2013, 19:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma potreban je jedan ovakav igrac u obranu umjesto Ljubasa jer nemamo sirine na poziciji stopera...to i treba popuniti jednim igracem koji nece biti previse skup, a da prosiri rotaciju i bori se za mjesto u timu...

ali nam i dalje trebaju najmanje 3 PROVJERENA igaca na zimu, dva odlicna veznjaka i jedan napadac + ako se onaj iz Lukavca pokaze kao u-21.
Ja sam cuo da vas predsjednik jos nije odusto od dovodjenja igraca iz bratstva pantica i šuše sad koliko tu ima istine ne znam to mi je potvrdio covjek koji je u slobodi a bio je jedan dio zivota i u bratstvu,covjek mi rece tako se pricalo da ni "mujkic nece nikad doci u slobodu radi helica" kad ono momak dodje tako se isto prica i za ovu dvojicu,koliko je to tacno ne bi znao reci.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 okt 2013, 20:06

jbg Bratstvo ima sigurno najjacu odbranu u ligi tako da bi obojica bili pojacanje, to sam govorio kad se pricalo o njima i pred pocetak sezone..medjutim, ni nasa odbrana nije uopce losa, prioritet mora biti vezni red koji je pretanak. Iako bi Pantic recimo odlicno dosao jer je nase dijete, bolji od Nezicam a i moze uskociti na stopera u slucaju povreda...dok kraj Kene i Salihovica Susa nije nuzda.

Stana Nikolic, Jaranovic i jedno kreativno lijevo krilo/ofanzivni vezni moraju biti prioritet.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 okt 2013, 20:11

Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezone ;) ako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!
Sloboda Tuzla

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 okt 2013, 20:39

fukaratz je napisao/la:Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezone ;) ako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!
Jaranović nije ni sjena igrača iz npr. zadnje 2 sezone. Totalno van forme, uklopio se u sivilo sadašnje ekipe Radničkog. Možda bi u nekim drugim okolnostima proigrao, ko zna

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 okt 2013, 20:41

studeni je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezone ;) ako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!
Jaranović nije ni sjena igrača iz npr. zadnje 2 sezone. Totalno van forme, uklopio se u sivilo sadašnje ekipe Radničkog. Možda bi u nekim drugim okolnostima proigrao, ko zna
ma kod Smajila Karica vrhunskog motivatora bi sigurno proigrao 8-)
Sloboda Tuzla

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 okt 2013, 21:17

kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2013, 21:34

ahmad_tz je napisao/la:kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje :lol:
ne zaj.ebavaj Smajiila :twisted:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 okt 2013, 21:44

jbg mozda "zvijezda" hoce da ide pa sabotira, ne bi bio prvi takav..bila je i ona prica dal je dobio namjerni karton da ne igra protiv Slobode ako se dobro sjecam...i onako Fucko place za njim od augusta :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2013, 21:58

fukaratz je napisao/la:ma nema od ovog lika nista. kad vidim po kakvim terenima je igrao sve mi je jasno :cry: daj boze da grijesim
Šta bi onda bilo sa Modrića da su gledali po kakvim je terenima igrao u BH. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 okt 2013, 22:11

ahmad_tz je napisao/la:kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje :lol:
:lol: :lol: :lol: Dobar, dobar!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2013, 22:16

Kakva su ocekivanja Smajlija za mec protiv Podgrmeca? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 okt 2013, 22:17

ja ocekujem da da izjavu u svom stilu pa da se ismijem postenski :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.