FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pred stadionom je stalno parkiran kad je utakmica. Sila od auta. Ima se, može se 

http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je i vrijeme, dovoditi igrace koji mogu pomoci
" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️
Po ovom sto se moze vidjeti, momak je izgleda i vise nego dobar za ovu ligu
🔴⚫️
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dobra stvar je to što se može odma registrovat.. nadam se da će zadovoljit !Skver je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu
Taman bi nadomjestio odlazak Ljubasa koji je po momo mišljenu imao mjesto u prvih 11, pogotov na gostovanjima gdje bi on i Keno (skoro pa dvometraši

075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da mi ipak sacekamo sa hvalospjevima...ne mislim na tebe licno,nego inace..sto se tice tuba i ove prezentacije,vjeruj da bi i ja izgledo ko ronaldo..ovo je inace postalo pomodarstvo da svi imaju neke uvode i klipove na tubu...samo da ne bude jos jedan polovnjak iz srbijeSkver je napisao/la:http://fksloboda.ba/vijesti/454-aleksan ... o-na-probu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma nema od ovog lika nista. kad vidim po kakvim terenima je igrao sve mi je jasno
daj boze da grijesim

Sloboda Tuzla
pa ne znam, nije Sale loš
ako ovog planiraju kao rezervu, šta onda ima zadovoljavat'
neka se potrude pa na zimu neka dovedu 2-3-4 provjerena igrača koji nas mogu uvesti u PL ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma potreban je jedan ovakav igrac u obranu umjesto Ljubasa jer nemamo sirine na poziciji stopera...to i treba popuniti jednim igracem koji nece biti previse skup, a da prosiri rotaciju i bori se za mjesto u timu...
ali nam i dalje trebaju najmanje 3 PROVJERENA igaca na zimu, dva odlicna veznjaka i jedan napadac + ako se onaj iz Lukavca pokaze kao u-21.
ali nam i dalje trebaju najmanje 3 PROVJERENA igaca na zimu, dva odlicna veznjaka i jedan napadac + ako se onaj iz Lukavca pokaze kao u-21.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da vas predsjednik jos nije odusto od dovodjenja igraca iz bratstva pantica i šuše sad koliko tu ima istine ne znam to mi je potvrdio covjek koji je u slobodi a bio je jedan dio zivota i u bratstvu,covjek mi rece tako se pricalo da ni "mujkic nece nikad doci u slobodu radi helica" kad ono momak dodje tako se isto prica i za ovu dvojicu,koliko je to tacno ne bi znao reci.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma potreban je jedan ovakav igrac u obranu umjesto Ljubasa jer nemamo sirine na poziciji stopera...to i treba popuniti jednim igracem koji nece biti previse skup, a da prosiri rotaciju i bori se za mjesto u timu...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg Bratstvo ima sigurno najjacu odbranu u ligi tako da bi obojica bili pojacanje, to sam govorio kad se pricalo o njima i pred pocetak sezone..medjutim, ni nasa odbrana nije uopce losa, prioritet mora biti vezni red koji je pretanak. Iako bi Pantic recimo odlicno dosao jer je nase dijete, bolji od Nezicam a i moze uskociti na stopera u slucaju povreda...dok kraj Kene i Salihovica Susa nije nuzda.
Stana Nikolic, Jaranovic i jedno kreativno lijevo krilo/ofanzivni vezni moraju biti prioritet.
Stana Nikolic, Jaranovic i jedno kreativno lijevo krilo/ofanzivni vezni moraju biti prioritet.
Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezone
ako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!

Sloboda Tuzla
Jaranović nije ni sjena igrača iz npr. zadnje 2 sezone. Totalno van forme, uklopio se u sivilo sadašnje ekipe Radničkog. Možda bi u nekim drugim okolnostima proigrao, ko znafukaratz je napisao/la:Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezoneako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!
ma kod Smajila Karica vrhunskog motivatora bi sigurno proigraostudeni je napisao/la:Jaranović nije ni sjena igrača iz npr. zadnje 2 sezone. Totalno van forme, uklopio se u sivilo sadašnje ekipe Radničkog. Možda bi u nekim drugim okolnostima proigrao, ko znafukaratz je napisao/la:Susa i Pantic su za naseg Salihovica doktori nauka! a Jaranovic nam ne bi mogao pomoci jer taj momak ni samom sebi ne moze pomoci! evo nak Lukavcani kazu kako igra njihova "zvijezda" ove sezoneako hocemo napadaca treba dovest nekog provjerenog ko je igrao za Slobodu i postizao golove a jedina dvojica koje pamtim kao prave napadace su Smajlovic i Tosunovic!

Sloboda Tuzla
kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje 

ne zaj.ebavaj Smajiilaahmad_tz je napisao/la:kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg mozda "zvijezda" hoce da ide pa sabotira, ne bi bio prvi takav..bila je i ona prica dal je dobio namjerni karton da ne igra protiv Slobode ako se dobro sjecam...i onako Fucko place za njim od augusta 

- Probisvjet
- Kontakt:
Šta bi onda bilo sa Modrića da su gledali po kakvim je terenima igrao u BH.fukaratz je napisao/la:ma nema od ovog lika nista. kad vidim po kakvim terenima je igrao sve mi je jasnodaj boze da grijesim

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:kod smajla nema zaebancije, moras se dokazat al mozda bi igro u onom timu za gostovanje

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakva su ocekivanja Smajlija za mec protiv Podgrmeca? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja ocekujem da da izjavu u svom stilu pa da se ismijem postenski 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.