BosniaBoston je napisao/la:Koliko ja razumijem engleski pod a) je odstupanje”ako je spomenuta cifra u potpunosti isplacena”
Samo me brine ovo iznad toga”if the club was able to prove before 31st of March” znaci mi ga pusimo ako je to jer je vec maj
prevod ti je kao:
2) U zakasnjela dugovanja se ne ubraja
a) ako je cifra isplacena u potpunosti (a gore pod 2 imas za clan 50 da je datum za to 31.03.)
ma oni su morali do kraja marta uplatiti pare petrovicu, to je neupitno, treba potvrda tj. nalog uplate da su uplacene gdje ima datum koji se nadam da je eto 31.03. u najgorem slucaju
NADAM SE DA OVO NIJE ISTINA, NISTE OVOLIKO NESPOSOBNI
Osim13 je napisao/la:Jesu brt
treba nam neka nafaka ala Lpool da nas izvuce
LjoZee je napisao/la:Ovo oni da se ne nerviramo ako popusimo ove tekme do kraja.

Ono dobili 3:0 ili izgubili 0:3 isto nam ga dodje. Ne mozemo nidje.
ma ako je ovo istina, tako nam dodje, stavi juniore onda
A oni lagano saopstenjem mogu rijesiti svu zayebanciju jer je datum naloga za isplatu kljucni, tako da oni znaju kakvo je stanje sa licencom, ali posto se ne oglasavaju sve vise me strah da taj datum nije u martu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.