pa dobro. to je normalno s obziro da ja malo igro. osim toga, nema to puno veze sa visinom odstete za transferGoalgetter je napisao/la:Dzeki cijena pala za 3 Miliona na Transferamrktu, sada mu je vrijednost 29.000.000 €
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Daj Bože da od ovoga išta bude pod uslovom da su tačni ovi navodi.
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
FK DELFIN NEUM
Trenutno je sitauacija drugačija Juventus ima pare za zvijezdu u napadu, pa vidjet ćemo šta će biti do kraja prijelaznog roka, Krasić je bio želja City kad je ovaj prelazio u Juventus, ali on je izabrao Juventus, ispred građana. E sad je pitanje da li oni još žele Krasića koji je godinu dana sjedio na tribinama.
Jedno je sigurno ukoliko dođe do dogovora klubova, Dzeko će morati pristati na smanjenje plate, jer mu Juventus neće dati platu od 7 mil, jer u Juventusu najveću platu ima Buffon 5 mil. Mislim da je maksimum 6 mil (iako je i to pitanje).
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa pravo da ti kažem PSG nije loša opcija (dali bi mu istu platu, prostor za igru), jer se pojačavaju opasno i haraće Francuskim fudbalom, te bi bila velika šansa da iduće sezone Džeko digne novi pehar (Francuske lige) a što je još bolje bio bi konstantno u igri a ne na klupiRios je napisao/la:Ove pare koje traze za Dzeku trenutno jedino zele dati cini mi se PSG,Malaga i hudi AnziMozda novi klub treba traziti medju ova tri..?
Pa slazem se s tobom oko ovog da bi imao prostora za igru,bio bi vjerovatno jedan od vodecih igraca PSG-a,medju najboljim strijelcima,a pritom kako i ti kazes,PSG se pojacava,bice u vrhu lige,igrat ce LP..Eh sad,meni jedino tu smeta to sto bi u tom slucaju igrao u ligi koja vise nije u top 5 i samim tim nekako ne bi vise bio,uslovno receno,u toj nekoj prvoj kategoriji svjetskih fubalera i zizi javnosti..Jer nije isto igrati i zabijati golove u seriji a ili premijer ligi i u francuskom prvenstvu..0oo0 je napisao/la:Pa pravo da ti kažem PSG nije loša opcija (dali bi mu istu platu, prostor za igru), jer se pojačavaju opasno i haraće Francuskim fudbalom, te bi bila velika šansa da iduće sezone Džeko digne novi pehar (Francuske lige) a što je još bolje bio bi konstantno u igri a ne na klupiRios je napisao/la:Ove pare koje traze za Dzeku trenutno jedino zele dati cini mi se PSG,Malaga i hudi AnziMozda novi klub treba traziti medju ova tri..?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- mighty_reds
- Kontakt:
U ovakvim situacijama se najbolje vidi kakva je zapravo konkurencija u Cityu, kada je i ovakav Balotelli tek treća opcija u napadu.Bulkin je napisao/la:Pa nije ni los ovaj Balo sto je konkurent nasem Dzeki u City.
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
A on najstariji, najmanje povjerenja terenera ima. I da, Dzeko je 3 opcija, odkud ti to da je Balo treca?mighty_reds je napisao/la:U ovakvim situacijama se najbolje vidi kakva je zapravo konkurencija u Cityu, kada je i ovakav Balotelli tek treća opcija u napadu.Bulkin je napisao/la:Pa nije ni los ovaj Balo sto je konkurent nasem Dzeki u City.
FK DELFIN NEUM
Potrebo mu je naci ekipu u kojoj ce igrati.Pa nevjerovatno je da jedan Mandzukic koji nije mogao prici Edinu po klasi predje u Wolfsburg mislim prije Edina trenutno.Mandza je sada u formi a i prodalo ga EURO.
Moj Dzeko idi ti gdje ces igrati a ne da mi cekamo u kojoj ces minuti uci.
Bjezi od umjetnog kluba,plasticnog stovrenog preko noci s parama.
Idi tamo gdje tradicija i gdje ce te cijeniti.Sto puta te onaj Manici ponizio papak jedan.
NIkada vise City nece osvojiti titulu ono je bilo vanzemaljska sreca.
Edine nadji stranog menadjera onog naseg italijana kako se zove i bjezi molim te
Kakav Mandzukic, njega su uzeli za klupe i i tri puta je jeftiniji od Edina. Po hrvatskim medijima su svi skepticni po pitanju njegove minutaze u Bayernu. Imace gori status nego Dzeko u Citiju, a dzeko se naigrao u konkurenciji Teveza Aguera i Bale.vecaveca je napisao/la:Ma dzaba bacanje po bazenu s izvikanim Spahicem!!
Potrebo mu je naci ekipu u kojoj ce igrati.Pa nevjerovatno je da jedan Mandzukic koji nije mogao prici Edinu po klasi predje u Wolfsburg mislim prije Edina trenutno.Mandza je sada u formi a i prodalo ga EURO.
Moj Dzeko idi ti gdje ces igrati a ne da mi cekamo u kojoj ces minuti uci.
Bjezi od umjetnog kluba,plasticnog stovrenog preko noci s parama.
Idi tamo gdje tradicija i gdje ce te cijeniti.Sto puta te onaj Manici ponizio papak jedan.
NIkada vise City nece osvojiti titulu ono je bilo vanzemaljska sreca.
Edine nadji stranog menadjera onog naseg italijana kako se zove i bjezi molim te
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro bar ga šeici iz Citya dobro plaćaju merak
GO Bosno.
-
Juvelandia
- Kontakt:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, Allosio, ANamelessGhoul, AnelMid, Atlanta, Balorda, boatenkk, Celtic, cutura, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, delinjo, DjaniTarik, eaglebvb09, Edincapitano, eleGancy, exampLe., Faraon iz Visokog, farenhajt, FerdinandF, Futbol, GIBRA, Goalgetter, Helemnejse, Hordas1990, Iceplayer, iliyaa8, izdzezveubrazil, Jabroni, Kljukusar, kogmagie46, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, PeppermintSA, prisonbreak, resko1, Riziko, s4mke, samoposmatram, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, UmjetnikZijad, Varta, Wilshere10, Wolffire i 387 gostiju.