FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj Senade sta si nam uradio. Joj majko draga, prvi put u historiji ce svaki zeljovac gledati kako gurbeti uzimaju duplu krunu.
Nadam se da ce se ove nase balerine ugledati na ove momke iz liverpoola i totenhema. Valjda nesto nauce, skontaju, nesto iskopiraju, pa nisu ni ovo vanzemaljci majku mu ****.
Nadam se da ce se ove nase balerine ugledati na ove momke iz liverpoola i totenhema. Valjda nesto nauce, skontaju, nesto iskopiraju, pa nisu ni ovo vanzemaljci majku mu ****.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Koliko god su oni ograniceni fudbalskom inteligencijom, niko ne moze reci da se ovi momci nisu trudili svaku utakmicu. Na Grbavici posebno.
A to balerine, to su bas gluposti.
Ne treba zaboraviti pripremne utakmice, gdje je ova ekipa odigrali solidno, s jako dobrim rezultatima.
Zbog ove price, vjerujem da igracima kad izadju na grbavicu nije lako igrati. Samim tim i ono sto znaju, odigraju s strahom jer nema samopouzdanja. Umjesto da im olaksamo da zavrsimo s ovom sezonom, oni dodju da tribine da zvizde stanicu, jebu mater zajmovicu i tako dalje. Najodvratnija tribina je sad sjever, to su debili za price.
A to balerine, to su bas gluposti.
Ne treba zaboraviti pripremne utakmice, gdje je ova ekipa odigrali solidno, s jako dobrim rezultatima.
Zbog ove price, vjerujem da igracima kad izadju na grbavicu nije lako igrati. Samim tim i ono sto znaju, odigraju s strahom jer nema samopouzdanja. Umjesto da im olaksamo da zavrsimo s ovom sezonom, oni dodju da tribine da zvizde stanicu, jebu mater zajmovicu i tako dalje. Najodvratnija tribina je sad sjever, to su debili za price.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Senad nas je unazadio to sve stoji ali ima nekih cinjenica s kojim se ne bih slozio.
1. Piše se da je Krpić kloc a čovjek najbolji strijelac lige, evo moja glava ako u ekipi kao sto su kone ne bih dao 22 i više golova do sad, al pogledajte da iza njega igra Anel koji je svoje nogice prodao i sad se cuva i da mu centriraju ljudi koji ne mogu do prve stative nabaciti.
Eto raskinite sa Krpom, uzet ce ga neko za deset minuta i sa pristojnim timom iza njega osvojiti titulu.
Htjeli se sloziti ili ne, prosle godine je Bekric najvise odlucujucih golova dao za Zrinjski a kod nas mu se u zadnjem mandatu bas prigovaralo.
2. Zec jeste tokmak kakvog nema na daleko ali ne treba zaboraviti da nam je donio za par minuta bodove iz Gabele i bodove kuci kad je ona frljoka ušla skoro, mislim da je protiv Zvijezde.
Svakako ako se ne opameti treba raskinuti s njim.
3. Rodina vecina prozivala i prije Slobode i posle radi jednog pasa, ostalo momak bukvalno bez greske igra, posle Graovca najbolji stoper koji je dosao.
U nama je problem sto sve igrace u vremenu neznalice Misimovica generalizujemo, niko i nista nevalja, jest da je svaki petnaesti igrač pokazao se kao dobar ali nije da nema nijedan da valja.
Mi smo Željo, a ŽELJO JE ŠAMPIONSKI KLUB.
1. Piše se da je Krpić kloc a čovjek najbolji strijelac lige, evo moja glava ako u ekipi kao sto su kone ne bih dao 22 i više golova do sad, al pogledajte da iza njega igra Anel koji je svoje nogice prodao i sad se cuva i da mu centriraju ljudi koji ne mogu do prve stative nabaciti.
Eto raskinite sa Krpom, uzet ce ga neko za deset minuta i sa pristojnim timom iza njega osvojiti titulu.
Htjeli se sloziti ili ne, prosle godine je Bekric najvise odlucujucih golova dao za Zrinjski a kod nas mu se u zadnjem mandatu bas prigovaralo.
2. Zec jeste tokmak kakvog nema na daleko ali ne treba zaboraviti da nam je donio za par minuta bodove iz Gabele i bodove kuci kad je ona frljoka ušla skoro, mislim da je protiv Zvijezde.
Svakako ako se ne opameti treba raskinuti s njim.
3. Rodina vecina prozivala i prije Slobode i posle radi jednog pasa, ostalo momak bukvalno bez greske igra, posle Graovca najbolji stoper koji je dosao.
U nama je problem sto sve igrace u vremenu neznalice Misimovica generalizujemo, niko i nista nevalja, jest da je svaki petnaesti igrač pokazao se kao dobar ali nije da nema nijedan da valja.
Mi smo Željo, a ŽELJO JE ŠAMPIONSKI KLUB.
Krpić i jest opravdao svoju platu,ubjedljivo naš najbolji igrač ove sezone(ne pamtim goru),a problem je upravo to što je on najbolji,zato i jesmo tu gdje jesmo.
Još jednom se treba zahvaliti bivšim strukturama na doprinosu što mundiri uzeše duplu a klub ostaviše u ruševinama.
Još jednom se treba zahvaliti bivšim strukturama na doprinosu što mundiri uzeše duplu a klub ostaviše u ruševinama.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kad ce se znati ima li te licence za evropu ili nema??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pavić i Ermin Zec u punom pogonu. Radniku neće igrati lijevi bek Radović ( 5 asistencija ove sezone) i štoper Šubert, uglavnom standardni prvotimci. Što bi treneri rekli u ovakvim utakmicama pobjeda ne vrijedi 3 nego 6 bodova, ali trenutno je najrealniji remi.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Do kraja mjeseca. Treba na terenu izboriti evropu.Konzerva je napisao/la:Kad ce se znati ima li te licence za evropu ili nema??
Igra i remi. Radnik jos ima utakmicu u Sirokom iako je tu sve moguce, ko zna kako dole razmisljaju. Uglavnom, ne izgubiti. Naprijed Zeljo!braco je napisao/la:Pavić i Ermin Zec u punom pogonu. Radniku neće igrati lijevi bek Radović ( 5 asistencija ove sezone) i štoper Šubert, uglavnom standardni prvotimci. Što bi treneri rekli u ovakvim utakmicama pobjeda ne vrijedi 3 nego 6 bodova, ali trenutno je najrealniji remi.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
- Kontakt:
Tri prvotimca Želje u ovom trenutku imaju primanja kao Ahmetović sam u Sarajevu , ako se štednja odnosi na ovu polusezonu ok ali u narednoj sezoni imati mizerno placene igrace a ocekivati igracine i zvijezde da dodju kao top pojačanja mislim da ce se ova polusezona samo preslikati
Ahmetovic ima platu 15k,kod nas to nijedan igrac nema. Ne znam cemu potreba za laznim pricama.REGISTROVANI je napisao/la:Tri prvotimca Želje u ovom trenutku imaju primanja kao Ahmetović sam u Sarajevu , ako se štednja odnosi na ovu polusezonu ok ali u narednoj sezoni imati mizerno placene igrace a ocekivati igracine i zvijezde da dodju kao top pojačanja mislim da ce se ova polusezona samo preslikati
- Dokoljenko
- Kontakt:
I molba da ne pises vise na temi jer nisi navijac FK Zeljeznicar. Imas opste diskusije pa opleti. Pusti da sami rjesavamo NASE probleme.REGISTROVANI je napisao/la:...
Gdje je i sta radi?KongrateUK je napisao/la:...slabo si upućen, trafo je nabavljen i isporuka je do kraja ove sedmice, a montaža naredne...

-
- Kontakt:
Procitaj sta sam napisao , ocito da nisi shvatio napisanoBezideja je napisao/la:Ahmetovic ima platu 15k,kod nas to nijedan igrac nema. Ne znam cemu potreba za laznim pricama.REGISTROVANI je napisao/la:Tri prvotimca Želje u ovom trenutku imaju primanja kao Ahmetović sam u Sarajevu , ako se štednja odnosi na ovu polusezonu ok ali u narednoj sezoni imati mizerno placene igrace a ocekivati igracine i zvijezde da dodju kao top pojačanja mislim da ce se ova polusezona samo preslikati

Ja sam i remijem zadovoljan u Bijeljini, pobjeda donosi Europu al' i taj remi ne bi bio loš s obzirom kakve su okolnosti.
Smiješno je da je meni kao navijaču Želje remi zadovoljavajući rezultat protiv jednog Radnika, al' jbg takav vakat došao
Smiješno je da je meni kao navijaču Želje remi zadovoljavajući rezultat protiv jednog Radnika, al' jbg takav vakat došao

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Je li Osim prepoznao ovog sto stoji do njega?

Pavic ko da je nogu slomio 100 godina nije spreman.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ahmetovic nema ni priblizno tako veliku platu cak i upola manja mu nije oko 6000 km je njemuREGISTROVANI je napisao/la:Procitaj sta sam napisao , ocito da nisi shvatio napisanoBezideja je napisao/la:Ahmetovic ima platu 15k,kod nas to nijedan igrac nema. Ne znam cemu potreba za laznim pricama.REGISTROVANI je napisao/la:Tri prvotimca Želje u ovom trenutku imaju primanja kao Ahmetović sam u Sarajevu , ako se štednja odnosi na ovu polusezonu ok ali u narednoj sezoni imati mizerno placene igrace a ocekivati igracine i zvijezde da dodju kao top pojačanja mislim da ce se ova polusezona samo preslikati
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dovedes tolike trenere, medju njima Petrovica. Imao najskuplju ekipu za njihovog mandata, nije nista osvojio. Uzeo nam pare, nisu mu platili, zavalili one sljedece.
Oni su sad spasioci kluba a ovi nista ne rade. Koji je to nivo bezobrazluka. Takvi se debili predstavljaju kao navijaci Zelje. Jadna nam majka, s laznim djudistima i stranackim uhljebima poletarcima koji su najglasniji o Amaru.
Posutaj to sve Amare!!!
Oni su sad spasioci kluba a ovi nista ne rade. Koji je to nivo bezobrazluka. Takvi se debili predstavljaju kao navijaci Zelje. Jadna nam majka, s laznim djudistima i stranackim uhljebima poletarcima koji su najglasniji o Amaru.
Posutaj to sve Amare!!!
Prije svega da vas pozdravim sve, i da se tuspasim.Bezideja je napisao/la:Dovedes tolike trenere, medju njima Petrovica. Imao najskuplju ekipu za njihovog mandata, nije nista osvojio. Uzeo nam pare, nisu mu platili, zavalili one sljedece.
Posutaj to sve Amare!!!

Činjenica je da je prošla Uprava učinila dosta pozitivnih stvari po pitanju svega, od infrastrukture, sponzora, imidža i tako dalje, hvala na tome. Rezultatski aspekt rada (koji je i najbitniji) je zakazao iz , po mom mišljenju, pogrešnih poteza, ne misleći toliko na dovođenje trenera već na rad "mimo terena" i držanja radne i disciplionovane atmosfere koji su nas koštali bitnih i ključnih bodova ili golova, nakon kojih smo gubili sve, i to je po meni jedini i najveći teret koji ta garnitura nije mogla(znala) iznijeti, gotovo bivši su. Novi dolaze, na neki način ( neko kaže ovo neko ono) ali je opet činjenica da su sada tu i da nazad nema. Za dosta stvari koje su (ne)urađene u dosadašnjem periodu nemam mišljenje. Moj sud, a vjerujem i dosta navijača, o radu trenutnog sastava Uprave i SŠ-a će biti poznat nakon kraja ove sezone i početka priprema za evropska takmičenja (ukoliko dobijemo licencu- a hoćemo) i (ili) priprema za narednu sezonu Premijer lige BiH, od dovođenja/odvođenja/prodaje igrača, te kadrovske politike Kluba koja mora doživjeti zaokret , sa ulaskom novih ljudi u UO. Ono u što se uzdam, i vjerujem jeste Amar Osim. Vjerujem da zna šta hoće, vjerujem da zna koliko ga ova Uprava (ne)može pratiti i znam da je svjestan koliko je bitno ovo ljeto za naš Klub. Neću da vjerujem da je ovo sada drugi Amar kako neki kažu, nego hoću da vjerujem i znam da je samo poravnio do ovog prelaznog roka kako za igrače tako i za pojedince u Upravi. ONO NAJBITNIJE je da se mi, kao navijači NE DIJELIMO po forumima, tribinama, stilu navijanja nego da shvatimo da neprijatelja ima VIŠE NEGO ŠTO MISLIMO, i valja nam zajendo slaviti uspjehe koji, siguran sam, dolaze.
SVI U BIJELJINU, privatno,organizovano kako god,
SVI ZA ŽELJEZNIČAR !
Pozdrav raja ..
- Dokoljenko
- Kontakt:
Trenutno dva otvorena neprijatelja. Elvedin Begic i Senad Misimovic. Od samog pocetka sinhronizovano rade protiv Zelje, jedan sa sudijama i lobijima a drugi preko placenika na ** i drugim nacinima, kao npr otudjenje dokumentacije iz kluba. Jasno kao dan, ko hoce da vidi.
To ne opravdava debile koji su zakuhali ovo sa licencom. Ne mogu da shvatim kako moras biti glup ili nesposoban da ti se ovo desi. U vremenima kada nas svi cekaju na ziceru, mi parazitima damo slamku na koju ce se zakaciti. Strasno. Pucamo sebi u nogu.
Da mi sutra probamo obezbijediti evropu na terenu a o ovome nakon toga. Naprijed Zeljo ljubavi moja!
To ne opravdava debile koji su zakuhali ovo sa licencom. Ne mogu da shvatim kako moras biti glup ili nesposoban da ti se ovo desi. U vremenima kada nas svi cekaju na ziceru, mi parazitima damo slamku na koju ce se zakaciti. Strasno. Pucamo sebi u nogu.
Da mi sutra probamo obezbijediti evropu na terenu a o ovome nakon toga. Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.