FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U suštini, k'o da je i bitno ko za koga navija. Šta je vredniji "pravi" Sarajlija od onog sa strane? Za mene je navijač onaj koji dođe na stadion i podrži, a od nas 2-3 milje koji dolazimo, dobro je ako je i 50% ikako iz Sarajeva a kamoli "prave" Sarajlije. Ona je mogla i bez ovih podbadanja, posebno zato što je papanka koja ne zna nijedan jezik kako treba. Čuj "geografička", valjda " geografska" yebem te glupa. Ostani dostojanstvena i pričaj o svom klubu, kani se mahalanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Radnik se slobodno moze zvati zrinjski b, igraju za njih vec 2-3 sezone , ocekujem sutra tezu tekmu nego protiv listice, nadam se da ce uci neka frljoka da mi povedemo, onda bi lahko biloAlfredNobel je napisao/la:Imam nešto loš predosjećaj pred sutra, ne znam zašto. Valjda nas ovaj Radnik neće zeznuti po običaju..
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mi kiksali protiv Radnika,Goska,Celika pa i Zelje .Prve 3 bili dominantni,zasluzili 1x i 2pobjede i protiv komsa 2x vodili.
Lazni zijanili Celik,Zeljo,FK Sampioni(meni dozvoljena euforija
) Listica jedva x ,nezasluzeno Tuzla i nafaka Kakanj
Zeljo zijanio Celik,FK Akademija(
),brljali s Krupom,Mladosti,Sloboda pa i Radnik,Gosk(nafakaski).
Primjetite li razliku ? Imamo bolju g.r. od njihovog zbira +16 > 10+5 !!! Samo nastaviti ovako i sve ok.Ne trebaju nam titule , koje ce ostavljati gorak okus. To sto ovi mogu tako i ponose se time,njihovi klubovi.
Lazni zijanili Celik,Zeljo,FK Sampioni(meni dozvoljena euforija
Zeljo zijanio Celik,FK Akademija(
Primjetite li razliku ? Imamo bolju g.r. od njihovog zbira +16 > 10+5 !!! Samo nastaviti ovako i sve ok.Ne trebaju nam titule , koje ce ostavljati gorak okus. To sto ovi mogu tako i ponose se time,njihovi klubovi.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zrinjina filijala..Inijesta je napisao/la:Radnik se slobodno moze zvati zrinjski b, igraju za njih vec 2-3 sezone , ocekujem sutra tezu tekmu nego protiv listice, nadam se da ce uci neka frljoka da mi povedemo, onda bi lahko biloAlfredNobel je napisao/la:Imam nešto loš predosjećaj pred sutra, ne znam zašto. Valjda nas ovaj Radnik neće zeznuti po običaju..
Ma ne znam, nešto me strah, nije zato što su oni nešto aman zaman nego zato što su tvrdi i vazda otkinu bodove. Ali, i bolje da imam loš predosjećaj kao pred Krupu, pa te onda prijatno iznenade. Bolje nego obrnuto..
Ono što me posebno raduje ove sezone je to što pobjeđujemo i kad ne igramo kad ne ide. To je odlika velikih ekipa i to je ono što donosi trofeje uz one famozne pobjede kod manjih ekipa. Ne primamo više ni glupe golove kao prošle sezone, sve je to uštimano kako valja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Radnik se lize sa konama, to mi je rekao jedan lik u BN-u kad smo ljetos dole gostovali.Inijesta je napisao/la:Radnik se slobodno moze zvati zrinjski b, igraju za njih vec 2-3 sezone , ocekujem sutra tezu tekmu nego protiv listice, nadam se da ce uci neka frljoka da mi povedemo, onda bi lahko biloAlfredNobel je napisao/la:Imam nešto loš predosjećaj pred sutra, ne znam zašto. Valjda nas ovaj Radnik neće zeznuti po običaju..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako već hoće da prdi o gurbetima, nek priča o konkretnim stvarima kao ove pljačke od strane sudijske kopiladi i Hadžikamatarevića. To se treba forsirati jer je stvarni problem i mogao i nas koštati, ukoliko niko ne zaštiti interese kluba na tom polju. Geografička, nego šta..skoroalen je napisao/la:U suštini, k'o da je i bitno ko za koga navija. Šta je vredniji "pravi" Sarajlija od onog sa strane? Za mene je navijač onaj koji dođe na stadion i podrži, a od nas 2-3 milje koji dolazimo, dobro je ako je i 50% ikako iz Sarajeva a kamoli "prave" Sarajlije. Ona je mogla i bez ovih podbadanja, posebno zato što je papanka koja ne zna nijedan jezik kako treba. Čuj "geografička", valjda " geografska" yebem te glupa. Ostani dostojanstvena i pričaj o svom klubu, kani se mahalanja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A isti sam bgm, svaku tekmu neki ruzan predosjecaj, sve kontam znam ja nas ovo je kiks kad je najbitnije, a svako slijedece kolo jos bitnijeAlfredNobel je napisao/la:Zrinjina filijala..Inijesta je napisao/la:Radnik se slobodno moze zvati zrinjski b, igraju za njih vec 2-3 sezone , ocekujem sutra tezu tekmu nego protiv listice, nadam se da ce uci neka frljoka da mi povedemo, onda bi lahko biloAlfredNobel je napisao/la:Imam nešto loš predosjećaj pred sutra, ne znam zašto. Valjda nas ovaj Radnik neće zeznuti po običaju..![]()
Ma ne znam, nešto me strah, nije zato što su oni nešto aman zaman nego zato što su tvrdi i vazda otkinu bodove. Ali, i bolje da imam loš predosjećaj kao pred Krupu, pa te onda prijatno iznenade. Bolje nego obrnuto..
Ono što me posebno raduje ove sezone je to što pobjeđujemo i kad ne igramo kad ne ide. To je odlika velikih ekipa i to je ono što donosi trofeje uz one famozne pobjede kod manjih ekipa. Ne primamo više ni glupe golove kao prošle sezone, sve je to uštimano kako valja.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam sta bih sutra mijenjao; bukvalno jedino ako Hebib/Ahmet nisu 100% spremni mogu biti klupirani.
Hebo radnik, daj da mi njih unistimo, neka oni kontaju kako da zaustave masineriju koja zabija...
Hebo radnik, daj da mi njih unistimo, neka oni kontaju kako da zaustave masineriju koja zabija...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi odmorio kapitena, mislim da je najviše igrao u zadnje vrijeme i da bi trebao malo odmoriti. Na njegovo mjesto bi Halilovića koji je u zadnje dvije tekme bio jako dobar.muhamedhulk je napisao/la:Ne znam sta bih sutra mijenjao; bukvalno jedino ako Hebib/Ahmet nisu 100% spremni mogu biti klupirani.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
sonpenn je napisao/la:Specijalizovani francuski portal portal koji se bavi reportažama o fudbalskim klubovima, Footbalsky.fr, razgovarao je sa direktoricom Fudbalskog kluba Sarajevo, Sabrinom Buljubašić.
“Naravno, to je veliko rivalstvo. Kad god oni igraju, nadamo se da će izgubiti, a pretpostavljam da je tako i kod njih. Derbiji su uvijek sa uzavrelom atmosferom. Mislim da nas trenutno najviše razdvaja naše fokusiranje na mlade igrače. Oni ulažu u stadion i imaju svoj, a mi ne. Mi imamo trening centar, ali oni nemaju”.
“Navijače Željezničara i Sarajeva razdvaja geografička pozicija. Generalno, mnogo više navijača Sarajeva je iz centra grada, te porodice koje su tu preko 100 godina navijaju za Sarajevo. Oni koji su kasnije došli i žive van centra, navijaju za Željezničar”.
Ne lici mi na nekog akademski obrazovanog. Izvinjavam se svim navijacima FK Sarajevo koji dolaze iz cijele BiH(Musa mozda je lose shvacena).Ovo je ozbiljno.Rodjen sam u Sarajevu i zivim 61.god.,moji roditelji nisu iz Sarajeva.
Direktorice mogu li se zvati navijacem FKS.(nema mi porodica 100 godisnju istoriju u Sarajevu i zivim u N.Gradu Sarajevo)
Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Onda si odnedavno poceo pratit ligu ako nisi vidio nasu ekipu od prije 3 godine sa Benkom, Jajalom, Cimirotom, Delacem...fukara87 je napisao/la:Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Smilovaćemo vam se na Koševu, ne morate se brinuti i pisati nam.fukara87 je napisao/la:Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Zezam se malo, hvala. I vi ste pogodili dolaskom Nalića samo tako, da nije on došao, samo bi vam se nastavila agonija. Ovako, otkinućete bodove svakoj ekipi vjerovatno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobro ta ekipa jest bila jaka nema govora, ali cini mi se da sad dobijate lakse utakmice, eto nadji statistiku i nadji mi gdje ste poderali Krupu u gostima 1-4FrancescoTotti je napisao/la:Onda si odnedavno poceo pratit ligu ako nisi vidio nasu ekipu od prije 3 godine sa Benkom, Jajalom, Cimirotom, Delacem...fukara87 je napisao/la:Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad se sjetim protiv Radnika na Koševu, 2013 godina mislim, petarda pukla, 5:0, svih pet golova za nas dao Hadzic. Ako sutra bude štekala realizacija, nek ponese opremu da može uć.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moglo bi ovo biti uvod u nešto jako dobro.. vidjet ćemofukara87 je napisao/la:Realno nikad jacu ekipu nisam vidio trenutno od vase koju sad imate, a isto tako Husref je trener dobar i nas je vodio odlicno...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:sonpenn je napisao/la:
“Navijače Željezničara i Sarajeva razdvaja geografička pozicija. Generalno, mnogo više navijača Sarajeva je iz centra grada, te porodice koje su tu preko 100 godina navijaju za Sarajevo. Oni koji su kasnije došli i žive van centra, navijaju za Željezničar”.
Ilijevski,Ti,Hadzija,Husref i Velkoski dobro zivite od FKS.Molim te dozvoli da mi navijamo.Izvini se djevojko , a mozda i nisi ovo rekla.
Šta obući sutra a ne smrznuti se

- sarajevo46
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la:[
Ne lici mi na nekog akademski obrazovanog. Izvinjavam se svim navijacima FK Sarajevo koji dolaze iz cijele BiH(Musa mozda je lose shvacena).Ovo je ozbiljno.Rodjen sam u Sarajevu i zivim 61.god.,moji roditelji nisu iz Sarajeva.
Direktorice mogu li se zvati navijacem FKS.(nema mi porodica 100 godisnju istoriju u Sarajevu i zivim u N.Gradu Sarajevo)
Ko želi da skonta šta je imala želju da kaže i pokaže taj će skontati. I da SARAJEVO navija za SARAJEVO, a predgrađa za Željezničar. Ostali dijelovi BiH su podijeljeni naravno negdje ima nas više, negdje njih. I oni su isto navijači Sarajeva i isto ih poštujem, ali ovdje se govori o gradu i nemoj kuhat tamo gdje nema problema. SARAJEVO navija za SARAJEVO!