FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 14:22

Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 sep 2018, 14:23

BordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri pet :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 sep 2018, 14:25

miky_hz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme :mrgreen:
:tokralju: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 14:26

miky_hz je napisao/la:
Znam da je malo al kao što rekoh, strah me realizacije :mrgreen:
ma sad bi potpiso 1:0 na guzove, samo da se nastavi niz pobjeda
FK Sarajevo

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 sep 2018, 14:41

Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 14:47

kengur je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Krenula Sabrina sa glupostima ko Dinokio u svom prajmu! Radi za klub, tuko, pusti se gurbeta i jeftinih poena preko njih. Hocemo titulu!
Sve receno sa par rijeci. Svaka cast.

@fukara87
Ako pocnete vjerovati u sebe mogli bi nakon 22 kola biti drugi. I da nema kradja naravno. Vidjecemo u Mostaru u kom smjeru idete.

@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Ma Ti si namazani Sabririn materijal "geograficki" (vjerovatno oko 30 god.),kako lozis(prizeljkujes) da nam Tuzlaci pomognu da jos malo odmaknemo Laznim. Ne bi ti volio ni 2 da bude nego x mjera.Cune sevi gumo zaljatibr,haj vozdra. :njanjanja: :rol: Nadam se da ne bojkotujes, a i ako stas svak ima pravo na gresku.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 29 sep 2018, 15:03

Stroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
Potpisujem :salut: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 sep 2018, 15:05

U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0 :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 sep 2018, 15:20

FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0 :bih:
Noćas će i istok i zapad navijat. :lol:
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2018, 15:22

Svake druge subote se rano budim ja...
Svi na sjever....20:00h

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 sep 2018, 15:23

skoroalen je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Noćas će i istok i zapad navijat. :lol:
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Njima toplo, a nama dim ide. :crazy:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 15:43

Hajde Slobodanka ponovi igru kao i na Grbavici :D
FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 sep 2018, 15:54

Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 15:54

Kako ja gotivim,postujem ljude koji 4/5 "koljena" zive u najljepsem i najdrazem Sarajevu.U 90% slucajeva krasi ih ljudskost,merhamet ,sabur i neka mahalska dobrota.Rodjen jesam i prvih 5 g. zivio na Kosevu(danas Bolnicka) i onda 1963 put Zapada.Ne smatram se Sarajlijom,po nekim nepisanim pravilima(sto shvatam) i nemam u genima gore pobrojane osobine.Isto kao sto ne priznam da neko voli vise FKS od mene tako vazi i za Moj grad SARAJEVO.Neko je pitao gdje sam i kad ranjen.Evo.19.3.1993(11 i 15) na Pijacnoj.Klinicki mrtav bio ,snajper (tangiro mi stidnu kost).Nafaka,nemam invalidnosti,tako rekla komisija.I da sam zijanio ,za ovaj grad ne bi bio grijeh.Napali anamooni,da ne bi raje iz Starog grada,nas i ko zna odakle raje mozda bi i Stup pao.VISE OD SEHERA VOLIM SAMO BOSNU.
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal :urnebes: .Pozdrav za @pitara6785,@bihuzura,@Esport,@Zip,@bordopoetu i mnoge druge .Sve medjusobne suprotnosti , ali meni dragi i bitni u razlicitosti.Najmanji zajednicki sadrzilac FKS i Akademija.Sretno nam danas . :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 16:52

kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Pasa jos 22 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol: Naravno tesko ocekivati,ali ovaj put imamo izvlakusu Akademija.Od sljedece god. vlada Bordo gradom i drzavom.Kako bih volio s tobom,@pitarom6785,@bihuzurom@skoromalenom@Esportom@Zip @bordopoetom@benkarom@MortenHz i jos nekim(ma sa svima),ali ne znam bi li mi penzija bila dovoljna popiti u Slozi recimo poslije proslave aBd kahvu(s rahatlukom),pivu ,sok. Znam da ste na razlicitim talasnim duzinama,ali kontam da bi nas aBd titula pribrizila.Jeste da si malo prejak "akademski" :urnebes: no istrpi jednu festu. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2018, 17:01

AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 sep 2018, 17:04

MortemHz je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.
Evo upravo gledam grešku.. Yebiga, ne bi ga ovi ni dali drugačije. Valjda će se uspjeti vratiti..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 17:06

robertkosar je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
Potpisujem :salut: :bih:
Jeste da bi bio kiks , ali i sa remijem ostajemo prvi.Naravno da bi mnogi dozivili kao poraz(pa i ja),ali zakon velikih brojeva kaze da ce nekad doci i losiji rezultat.Nadati se da nece veceras,ako ce doci ta utakmica(sa losijim rezultatom) nek dodje sto kasnije.Ma aBd pobjediti cemo. :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 sep 2018, 17:12

Kovačević
Šabanović Dupovac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Rahmanović Tatar
Ahmetović

S ovim bi ja večeras krenuo.. Znam da nemaju nikakve šanse neke varijante bez Krstea, ali bilo bi dobro malo ga odmoriti. Ni za Šabanovića nisam sto posto, ne ulijeva mi povjerenje, ali vjerujem da bi mogao odraditi solidno tu defanzivu. Postoji i ona druga verzija, gdje bi Hebib ostao na beku, a dole išao Halilović, kojeg bi lično stavio od prve minute jer je dobar u zadnja dva meča.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 17:23

Rudar Kakanj, naš protivnik u kupu, izgubio od Slavena iz Živinica 4:0.
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, benko21, Dave, insimadop, juka55, Lecler, Lobudaraczapamcenje, Morpheus i 88 gostiju.