FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znam da je malo al kao što rekoh, strah me realizacijemiky_hz je napisao/la:Malo ti je brate 2-3 na pocetku, moze cetiri petBordoSarajevo je napisao/la:Mene nešto strah realizacije, da je zabit 2-3 gola na počeku i onda rahat pratit ostatak tekme

FK Sarajevo
Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.
-
- Kontakt:
Ma Ti si namazani Sabririn materijal "geograficki" (vjerovatno oko 30 god.),kako lozis(prizeljkujes) da nam Tuzlaci pomognu da jos malo odmaknemo Laznim. Ne bi ti volio ni 2 da bude nego x mjera.Cune sevi gumo zaljatibr,haj vozdra.kengur je napisao/la:Sve receno sa par rijeci. Svaka cast.joker90 je napisao/la:Krenula Sabrina sa glupostima ko Dinokio u svom prajmu! Radi za klub, tuko, pusti se gurbeta i jeftinih poena preko njih. Hocemo titulu!
@fukara87
Ako pocnete vjerovati u sebe mogli bi nakon 22 kola biti drugi. I da nema kradja naravno. Vidjecemo u Mostaru u kom smjeru idete.
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
PotpisujemStroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Nek nasi daju gol u prvom pa cemo onda mi podgrijavat atmosferu za konacnih 1:0

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Noćas će i istok i zapad navijat.FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..

Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svake druge subote se rano budim ja...
Svi na sjever....20:00h

Svi na sjever....20:00h

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njima toplo, a nama dim ide.skoroalen je napisao/la:Noćas će i istok i zapad navijat.FrancescoTotti je napisao/la:U stanu se ugrijat ne mogu, veceras ce bit veselo..
Protiv Lištice na zapadu raja negoduje kad su popaljene baklje, a ja zavidim momcima, njima je makar vruće.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde Slobodanka ponovi igru kao i na Grbavici 

FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Kako ja gotivim,postujem ljude koji 4/5 "koljena" zive u najljepsem i najdrazem Sarajevu.U 90% slucajeva krasi ih ljudskost,merhamet ,sabur i neka mahalska dobrota.Rodjen jesam i prvih 5 g. zivio na Kosevu(danas Bolnicka) i onda 1963 put Zapada.Ne smatram se Sarajlijom,po nekim nepisanim pravilima(sto shvatam) i nemam u genima gore pobrojane osobine.Isto kao sto ne priznam da neko voli vise FKS od mene tako vazi i za Moj grad SARAJEVO.Neko je pitao gdje sam i kad ranjen.Evo.19.3.1993(11 i 15) na Pijacnoj.Klinicki mrtav bio ,snajper (tangiro mi stidnu kost).Nafaka,nemam invalidnosti,tako rekla komisija.I da sam zijanio ,za ovaj grad ne bi bio grijeh.Napali anamooni,da ne bi raje iz Starog grada,nas i ko zna odakle raje mozda bi i Stup pao.VISE OD SEHERA VOLIM SAMO BOSNU.
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal
.Pozdrav za @pitara6785,@bihuzura,@Esport,@Zip,@bordopoetu i mnoge druge .Sve medjusobne suprotnosti , ali meni dragi i bitni u razlicitosti.Najmanji zajednicki sadrzilac FKS i Akademija.Sretno nam danas . 
Znam ja i za prepucavanje navijaca ciji je grad i sam sam ucestvovao u tim diskusijama,ali po meni je to prica za kafane ,komsiluka i kuce(gdje neko navija za FKS,a neko ograise pa za Zelju).Postujem ja Zelju(nikad od mene necete cuti pogrdan naziv,komsije je najdalje sto ja mogu), Vi kako hocete , Vasa stvar.Razumijem. .Oni su ti koji bi pozeljeli da nas nema,a mi zelimo samo da smo ispred njih.U tome je razlika u filozofijama dva kluba.Nije ok da nas zvanicnik tako komentarise , a nema adute da to moze reci ,ali halal joj(rade dobar posao).
U pravu si @sarajevo46 nisam trebao,trebao sam sacekati sa komentarom,ali i najbolji grijese.Meni su navijaci ispred svih igraca(izuzev Kelia,Vahidina i papka Saida),a da ne pricam o uposlenicima.Trebao sam presutiti,nisam ebiga, radi ova uprava dobar posao ove sezone i zasluzuju respect dok je tako.Bitnija je Akademija od neke nesmotrene izjave.
I za kraj @skoroalen jedan od forumasa koje posebno gotivim,a jeni Sarajlija.@kengura bas i ne gotivim previse je akademski materijal

-
- Kontakt:
Pasa jos 22 pobjede i pred Vjecnu ,aBd.kengur je napisao/la:
@samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo upravo gledam grešku.. Yebiga, ne bi ga ovi ni dali drugačije. Valjda će se uspjeti vratiti..MortemHz je napisao/la:Šteta, guube opet nakon njihove greške u odbrani a fantastično su stajali na terenu.AlfredNobel je napisao/la:Ma uzima makar bod Sloboda, jedino ako ih opet ne pokradu.
-
- Kontakt:
Jeste da bi bio kiks , ali i sa remijem ostajemo prvi.Naravno da bi mnogi dozivili kao poraz(pa i ja),ali zakon velikih brojeva kaze da ce nekad doci i losiji rezultat.Nadati se da nece veceras,ako ce doci ta utakmica(sa losijim rezultatom) nek dodje sto kasnije.Ma aBd pobjediti cemo.robertkosar je napisao/la:PotpisujemStroj1946 je napisao/la:Sa 1:0 bi bio zadovoljan. Nove 3 bobe pa makar ga neko guzovima dao.![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kovačević
Šabanović Dupovac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Rahmanović Tatar
Ahmetović
S ovim bi ja večeras krenuo.. Znam da nemaju nikakve šanse neke varijante bez Krstea, ali bilo bi dobro malo ga odmoriti. Ni za Šabanovića nisam sto posto, ne ulijeva mi povjerenje, ali vjerujem da bi mogao odraditi solidno tu defanzivu. Postoji i ona druga verzija, gdje bi Hebib ostao na beku, a dole išao Halilović, kojeg bi lično stavio od prve minute jer je dobar u zadnja dva meča.
Šabanović Dupovac Mujakić Pidro
Adukor Stanojević
Hebibović Rahmanović Tatar
Ahmetović
S ovim bi ja večeras krenuo.. Znam da nemaju nikakve šanse neke varijante bez Krstea, ali bilo bi dobro malo ga odmoriti. Ni za Šabanovića nisam sto posto, ne ulijeva mi povjerenje, ali vjerujem da bi mogao odraditi solidno tu defanzivu. Postoji i ona druga verzija, gdje bi Hebib ostao na beku, a dole išao Halilović, kojeg bi lično stavio od prve minute jer je dobar u zadnja dva meča.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rudar Kakanj, naš protivnik u kupu, izgubio od Slavena iz Živinica 4:0.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, benko21, Dave, insimadop, juka55, Lecler, Lobudaraczapamcenje, Morpheus i 88 gostiju.