Clutch je napisao/la:
Hoces da kazes da na papiru ova 5-orka ne izgleda lose?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Clutch je napisao/la:
Nisu ga trejdali za Lillarda i CJa već za Leonarda i Harklessa. Pa u pizdu materinu.Tekashi je napisao/la:
Decko objasnio. E jesu glupi ovi navijaci Blazersa Tito dragi
Znam da jesi i ovo je dobra akvizicija za vas.KK_Bosna je napisao/la:
ja sam ozbiljan sad bio za troya, samo sam napomeno da ce zvucati kao kad ti hvalis poluigrace![]()
troy je ono sto lebronu treba, dobar trojkas, odbrana tu i tamo... meni je on isti etwaun, a njega bih itekako volio vidjeti kod nas
Sam Harkless je bolji igrac od Whitesidea.Lillard je napisao/la:Nisu ga trejdali za Lillarda i CJa već za Leonarda i Harklessa. Pa u pizdu materinu.Tekashi je napisao/la:
Decko objasnio. E jesu glupi ovi navijaci Blazersa Tito dragi
Pa dobra je. Kanter se iskazao u zadnjem playoffu a Kemba je igracina koji ce pod Stevensom biti jos bolji.BernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Pa dobra je. Kanter se iskazao u zadnjem playoffu a Kemba je igracina koji ce pod Stevensom biti jos bolji.BernardBarnjak je napisao/la:Clutch je napisao/la:
Haywarda cekamo kako ce izgledati, kljuc za ozbiljnije stvari. Kao i Tatum/Brown napredak.
Okolina je zdravija, potencijal i dalje velik. Lajkam.

Dobar pickupFree agent G Wesley Matthews has agreed to a deal with the Milwaukee Bucks, league **** tell ESPN.
Pusti bolan. Pa vidjeli smo dvojac Aminu-Harkless u playoffu. Imali skracene minute maksimalno jer su bili beskorisni. Nisu znali konstantno udvajanje Lillarda i McColluma iskoristiti, a ni u odbrani se nisu pretjerano iskazali. Hood i Seth Curry vise igrali.Lillard je napisao/la:Harkless ima problema s koljenom, svake godine nazaduje, igra toplo-hladno. Obrana forte, al to je dakako precijenjen forte.
Whiteside možda nije bogzna što, al nije džaba na ovakvom ugovoru. "prazne brojke". A bogati da bar ova dvojica mogu imat i te prazne dao bi sve. Više ne logično.
Vidim ne djelis misljenjeBernardBarnjak je napisao/la:
Butler i Beal.The Miami Heat are reportedly "engaged" in trade talks with the Washington Wizards to potentially acquire Bradley Beal, according to Barry Jackson of the Miami Herald.
The Wizards have told Beal that they won't trade him, but Miami "loves" the guard and could attempt to figure out other options, including taking on John Wall's contract.
Odlican pick up.MIL je postao ozbiljna fransiza.Clutch je napisao/la:Dobar pickupFree agent G Wesley Matthews has agreed to a deal with the Milwaukee Bucks, league **** tell ESPN.
Kobe Bryant je napisao/la:-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.