Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Da sam mlađi vjerojatno bih ko i većina navijača podržao Marwijkove poteze i svojevrsnu šok terapiju, ali iskustvo me naučilo drugačije. Možda ovo i upali protiv Hoffea ali na dulji rok sumnjam.
Osobno ne bih previše dirao u kadar ali bih posložio defenzivniju formaciju, nešto kao 4-3-3. Umjesto Iličevića Rincon u zadnjoj liniji a trojica naprijed Vdv, John/Čalanoglu i Zuja.
Osobno ne bih previše dirao u kadar ali bih posložio defenzivniju formaciju, nešto kao 4-3-3. Umjesto Iličevića Rincon u zadnjoj liniji a trojica naprijed Vdv, John/Čalanoglu i Zuja.
I pored svih pizdarija koje su im priredili ove sezone navijaci su poslali pismo podrske igracima...
Mora se priznati da isti bas imaju celicne zivce, ali ukoliko uvezemo jos dva uzastopna poraza, onda igracima ne bih bio u kozi - nek im van der Vaart malo isprica o svojim iskustvima iz 2007 godine.
@ ledar
izgleda da je BvM izbacio Jansen-a iz prve postave zato sto ima problema sa koljenom, a sto se formacije tice, ja i dalje mislim da je kljuc svih problema i lose odbrane Arslan - jer je isti jednostavno previse ofanzivno orijentisan i zbog toga ispasta odbrana. Sutra ce BvM po svemu sudeci pokusati sa Bouy-jem na toj poziciji, a vidjecemo sta ce to donijeti, mada bih ja licno vise volio da ukaze priliku Jiraceku koji je na pomenutoj poziciji bio odlican za vrijeme priprema.
Mora se priznati da isti bas imaju celicne zivce, ali ukoliko uvezemo jos dva uzastopna poraza, onda igracima ne bih bio u kozi - nek im van der Vaart malo isprica o svojim iskustvima iz 2007 godine.
@ ledar
izgleda da je BvM izbacio Jansen-a iz prve postave zato sto ima problema sa koljenom, a sto se formacije tice, ja i dalje mislim da je kljuc svih problema i lose odbrane Arslan - jer je isti jednostavno previse ofanzivno orijentisan i zbog toga ispasta odbrana. Sutra ce BvM po svemu sudeci pokusati sa Bouy-jem na toj poziciji, a vidjecemo sta ce to donijeti, mada bih ja licno vise volio da ukaze priliku Jiraceku koji je na pomenutoj poziciji bio odlican za vrijeme priprema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amero:
Nisam baš siguran u to da je Jansen ozlijeđen, ali dobro, razumijem Marwijkovu namjeru da šok terapijom razbudi momčad. Kamo sreće da se Bouy pokaže kao pravi pogodak, da Rajković odigra bez greške, da John i Iličević probijaju bokove a Čalanoglu daje pogotke.
Nisam baš siguran u to da je Jansen ozlijeđen, ali dobro, razumijem Marwijkovu namjeru da šok terapijom razbudi momčad. Kamo sreće da se Bouy pokaže kao pravi pogodak, da Rajković odigra bez greške, da John i Iličević probijaju bokove a Čalanoglu daje pogotke.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Owomeyelagnoj došao u HSV. Pravo pojačanje u borbi za opstanak. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kolko sam shvatio Owomoyela je došao da U23 pomogne u borbi za opstanak. Mi se naime na svim frontovima borimo za opstanak. 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
HEHE, mora da mi je promaklo onda. Da, vidim da se volite boriti kolektivno. Boze na hajr.ledar je napisao/la:Kolko sam shvatio Owomoyela je došao da U23 pomogne u borbi za opstanak. Mi se naime na svim frontovima borimo za opstanak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Wigan je sve bio dogovorio sa Tesche-om, ali su isti u posljednji cas skontali o kakvom se talentu radi i odustali su od kupovine.
Sto se Owomoyle tice treceligaski manager je vec izjavio da je isti planiran za U23 ekipu, i da ce se prvom timu prikljuciti jedino u slucaju da ostanemo bez igraca na toj poziciji.
Sto se Owomoyle tice treceligaski manager je vec izjavio da je isti planiran za U23 ekipu, i da ce se prvom timu prikljuciti jedino u slucaju da ostanemo bez igraca na toj poziciji.
Jansen je definitvno otpao za danasnji mec, a dosta zanimljiv sastav je izveo BvM...Unsere Elf: Drobny - Diekmeier, Tah, Westermann, Lam - Bouy, Badelj - John, vdV, Calhanoglu - Zoua.
Drago mi je sto na terenu nece biti Arslana.
Danas ocekujem kisu golova pa cemo vidjeti ko ce bolje proci. Ne bi me iznenadilo da se utakmica zavrsi rezultatom 5-5.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakve golove HSV prima 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne zna se ko je losiji, ali je Hoffenheim ono iskoristio sto su im sudije i mi servirali...
Prvi gol postignut iz ofsajda, dok je drugi zbog greske Drobny-ja i odbrane.
Mi dijelujemo totalno nezainteresovano i nema uopste borbenosti koja je potrebna u ovoj situaciji. Mislim da bi to bilo to sto se tice ove utakmice i da je BvM bivsi najkasnije naredne Nedjelje, ako ne vec i sutra.
Prvi gol postignut iz ofsajda, dok je drugi zbog greske Drobny-ja i odbrane.
Mi dijelujemo totalno nezainteresovano i nema uopste borbenosti koja je potrebna u ovoj situaciji. Mislim da bi to bilo to sto se tice ove utakmice i da je BvM bivsi najkasnije naredne Nedjelje, ako ne vec i sutra.
Mislim da će završiti sa 3-0, ne znam ko bi kod nas dao gol. Već smo jednom konstatirali da Lam nema fizičke predispozicije za braniča, on može eventualno bit u vezi, ovako se Suele samo naklonio za drugi gol. Prvi je bio čisti ofsajd. Sad moramo ganjat rezultat što znači da ćemo fasovat bar još jednog (ako ne i više).
-
Pale_Companion
- Kontakt:
@ledar
drugi gol je tah-ov gol. nije greška lama... logično je da visoki tah mora pokriti u onakvim situacijama visokog suleta
drugi gol je tah-ov gol. nije greška lama... logično je da visoki tah mora pokriti u onakvim situacijama visokog suleta
Agieren statt reagieren
@Pale: bilo je na drugu stativu, Suele je kolko sam vidio nadskočio Lama
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Pa bio je korner, Tah je trebao pokriti Suleta bez obzira gdje se ovaj nalazio u 16ercu, no dobro nebitna priča...ledar je napisao/la:@Pale: bilo je na drugu stativu, Suele je kolko sam vidio nadskočio Lama
Agieren statt reagieren
Mislim da BvM vec veceras mora biti otpusten i svim silama treba pokusati dovesti Magatha...
Hoffenheim prisao tri puta golu i postigao tri gola. Mora se priznati da su ljudi efikasni.
Hoffenheim prisao tri puta golu i postigao tri gola. Mora se priznati da su ljudi efikasni.
Misim da se pokriva prostor, ali nebitno. Bitno je da je pao i treći i to već miriši na katastrofu.
E moj HSV, kako je krenulo idete u drugu ligu. 6-a utakmica bez pobjede, stim da je samo uzet 1 bod. 5 poraza zaredom. 
Sta bi sa ove ekipe..
Sta bi sa ove ekipe..
Stižu na naplatu sve greške koje su dosad počinjene. Prije svega greške nesposobne uprave koja je imenovala diletante menadžere koji su doveli kadar kakav imamo. Po isteku prijelaznog roka karte su posložene i teško će tu bit bilo što napravit.
Nema šanse da Magath dođe, iako vjerujem da bi ga sad upravljači i bili spremni dovest jer se sve ionako raspada. Al da sad i Mourinho dođe badava. Ja bih samo dodao da i inicijativa svojom pasivnošću daje obol svemu ovome.
Breaking bad ili Na putu prema dolje.
Nema šanse da Magath dođe, iako vjerujem da bi ga sad upravljači i bili spremni dovest jer se sve ionako raspada. Al da sad i Mourinho dođe badava. Ja bih samo dodao da i inicijativa svojom pasivnošću daje obol svemu ovome.
Breaking bad ili Na putu prema dolje.
I dalje mislim da je BvM odlican trener, ali jednostavno nije tip trenera koji je potreban u borbi za opstanak...
Upravao najkasnije do Ponedjeljka mora reagovati i istog otpustiti i pokusati svim silama dovesti Magath-a koji ce ih natjerati da povracaju na treningu, a ne da im nakon jedne utakmice da skoro dva i pol dana slobodno.
Jednostavno sada nam je potreban trener koji ima iskustva kada je borba za opstanak u pitanju...
Upravao najkasnije do Ponedjeljka mora reagovati i istog otpustiti i pokusati svim silama dovesti Magath-a koji ce ih natjerati da povracaju na treningu, a ne da im nakon jedne utakmice da skoro dva i pol dana slobodno.
Jednostavno sada nam je potreban trener koji ima iskustva kada je borba za opstanak u pitanju...
- Blaszczykowski
- Kontakt:
u najgorem slučaju dogodine ćete imati gracki derbi. : D
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.