Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici

Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici
kraljttbvb je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:30Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici![]()
![]()
Valjda si mislio obrnuto Austriu i Borac.
Problem je što Torpedo nije bolja ekipa, što su gruzijci poispadali ko fišek iz Europe za razliku od bjelorusa koji nisu ( svi su prošli osim, pogađaš Minska ), Torpedo je izgledao kao dobra ekipa jer je onaj trupson na klupi Torpeda, pardon Sarajeva krenuo baš ofanzivno sa bekovima koji su postavljeni baš visoko, shodno tome njihova krila su izgledala ko Mbape sa onoliko slobodnog prostora ispred njihA.Raonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 16:46Jedan tim ako prođe od ova tri biće uspjeh, a dva prolaska bi bila vrhunski rezultat. Objektivno najveće šanse ima Zrinjski, Borac u domenu teorije.
Želji također ne bih davao velike šanse, jedino da nas potcijene plus na neko ludilo u četvrtak da ih uzmemo pa da šta probamo u revanšu, ali u suštini biće to vrlo teško.
Dinamo je bio baš tanak, meni je Torpedo recimo djelovao kao mnogo bolja ekipa od njih.
Posto je prije citava gornja tribina u Mostaru navijala za Dinamo kad bi dolazio u Mostar igrati protiv Veleza danas to nebi bilo moguce jer nam gornja tribina nije u funkciji,znaci sve bi bilo isto kao i protiv Slovana samo sto bi sa BBB popili pice u gradu i skupa pjevali Thompsonove pjesmekraljttbvb je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:30Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici![]()
![]()
Kada imaš vezni red Vrančić - Varešanović ( koji su drama trkači, defanzivci sa super duel igrom )Raonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:03Ne znam šta bih ti rekao, ono što sam ja gledao u četvrtak Torpedo i Minsk (obje tekme), ovi Gruzijci su mnogo tehnički potkovaniji, igraju ljudi baš fino i imaju par opasnih igrača.
Ona osmica iz Torpeda, frajer bi hladno bio najjači igrač naše lige (Arabidze ili tako nešto), par puta je igrače kona pravio djecom.
E sad, slažem se da je Sarajevo kvalitetnije i od takvog Torpeda i to su svakako morali i trebali proći, ali onako poredeći dvije ekipe djelovalo mi je da je Torpedo dosta nezgodniji.
Bašić jeste dobro skautirao i zatvorio Dinamo ali mislim da njihov kvalitet svejedno nije velik. Imaju tri dobra igrača, ostalo goli prosjek i u okvirima PLBiH.
Pjevali bi sigurno i Ria Ria HungariaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:08Posto je prije citava gornja tribina u Mostaru navijala za Dinamo kad bi dolazio u Mostar igrati protiv Veleza danas to nebi bilo moguce jer nam gornja tribina nije u funkciji,znaci sve bi bilo isto kao i protiv Slovana samo sto bi sa BBB popili pice u gradu i skupa pjevali Thompsonove pjesmekraljttbvb je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:30Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici![]()
![]()
![]()
Ma kakvi,prije Grbavice rano ljuta od troprstasa TifeRaonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:25Pjevali bi sigurno i Ria Ria HungariaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:08Posto je prije citava gornja tribina u Mostaru navijala za Dinamo kad bi dolazio u Mostar igrati protiv Veleza danas to nebi bilo moguce jer nam gornja tribina nije u funkciji,znaci sve bi bilo isto kao i protiv Slovana samo sto bi sa BBB popili pice u gradu i skupa pjevali Thompsonove pjesmekraljttbvb je napisao/la: ↑23 jul 2023, 14:30
Meni je ovo neki dan palo na pamet, kad bi se npr. sastali Zrinjski i Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za LP, koliko bi Zrinjski imao navijaca na utakmici![]()
![]()
![]()
![]()
A moram biti cinican kad simpatizer Vehleza iz dijaspore pita koliko bi bilo navijaca na utakmici Zrinjski Dinamo,ne znam odakle ih na temi europaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:31E cuj popili bi pice s BBB i pjevali Thompsonove pjesmeLud si.
Sve to stoji, ali Sarajevo nije bilo inferiorno protiv Torpeda, naprotiv. Ja samo govorim o tehničkom kvalitetu dvije ekipe, odnosno Minska i Torpeda, gdje su mi Gruzijci izgledali kao dosta potkovaniji.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:20Kada imaš vezni red Vrančić - Varešanović ( koji su drama trkači, defanzivci sa super duel igrom )Raonffa je napisao/la: ↑23 jul 2023, 17:03Ne znam šta bih ti rekao, ono što sam ja gledao u četvrtak Torpedo i Minsk (obje tekme), ovi Gruzijci su mnogo tehnički potkovaniji, igraju ljudi baš fino i imaju par opasnih igrača.
Ona osmica iz Torpeda, frajer bi hladno bio najjači igrač naše lige (Arabidze ili tako nešto), par puta je igrače kona pravio djecom.
E sad, slažem se da je Sarajevo kvalitetnije i od takvog Torpeda i to su svakako morali i trebali proći, ali onako poredeći dvije ekipe djelovalo mi je da je Torpedo dosta nezgodniji.
Bašić jeste dobro skautirao i zatvorio Dinamo ali mislim da njihov kvalitet svejedno nije velik. Imaju tri dobra igrača, ostalo goli prosjek i u okvirima PLBiH.![]()
+ visoko postavljene bekove i Ziljkića koji ne igra odbranu dobiješ da ovi izgledaju ko doba ekipa, a nisu. Prvoplasirani u Gruziji je ispao od albanaca, Bate je izbacio albanskog šampiona, Neman Grodno je izbacila Vaduza koji su faktički švicarci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.