I ZLAJA BAJRAMOVIC,u to budi siguran...Bečki Kongres je napisao/la:Pa svi mogu i moraju više. Za reprezentaciju se i duša i tijelo ostavljaju na terenu.Nadam se da si gledao Slovačku protiv Italije i onog lika koji sa rasječenim koljenom igra. To bi kod nas samo Spaha uradio i niko više. No, nemojmo ih sad napadati, rano je. Nadam se da će krv proraditi te da će u kvalifikacijama svako dati maksimum i proliti na litre znoja i krvi da bismo se plasirali na EP. Niko ih neće napadati ako se budu borili i izgubili, to je sasvim jasno, jer, ruku na srce, i najbolji su propuštali velika takmičenja.carina je napisao/la:Ne omalovazavam majstore...Samo mislim da moze vise...To je velika razlika...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Rotor Volgograd...
Heheh...E takve igrace mi trebamo...A sad izgleda postajemo repka u kojoj neko hoce ili nece da igra, te, makar bila prijateljska tekma, u nju ulazi nespreman...Nevjerovatno...
Daj bola, ako neces, sretni ti puti bili, ima ko hoce...Daj bar da se ne sekiram zbog tih gluposti, a svakako nismo naucili na neke velike rezultate...S tim, starim, pristupom, ne mozemo ih imat ni na playstationu, ovako bar imamo neke sanse...
Safete nadam se da ces presijeci ovo za sva vremena....Samo brze Safete !:D
@Principatus
Hiljadu mi vuvuzela i bubnjeva Darkvuda, dobio Mujdza licnu kartu
Daj bola, ako neces, sretni ti puti bili, ima ko hoce...Daj bar da se ne sekiram zbog tih gluposti, a svakako nismo naucili na neke velike rezultate...S tim, starim, pristupom, ne mozemo ih imat ni na playstationu, ovako bar imamo neke sanse...
Safete nadam se da ces presijeci ovo za sva vremena....Samo brze Safete !:D
@Principatus
Hiljadu mi vuvuzela i bubnjeva Darkvuda, dobio Mujdza licnu kartu
-------Hasagic---------------
Mujdza Spahic Nadar Papac
---------Rahimic- ------------
Pjanic----Miske-----Sejo
----Dzeko-------Vedo------
Drugi tim:
Begovic
Jahic-Sunjic-Mravac-Bekic
--------Ljevakovic----------
Vladavic-----Stila-----Ibricic
------Zlaja ---- Zeko--------
Pjanic----Miske-----Sejo
Drugi tim:
Begovic
Jahic-Sunjic-Mravac-Bekic
--------Ljevakovic----------
Vladavic-----Stila-----Ibricic
------Zlaja ---- Zeko--------
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
Da i ja sam upravo procitao da je Mujdza postao Bosanac, samo jos fali pasos koji ce dobiti u roku od 48 h.
I vec prvi "pametni" komentari tipa: na ovom youtube video (gdje Mujdza jos bio u HNL) se nevidi jos nista, ko zna jel on pojacanje."
I vec prvi "pametni" komentari tipa: na ovom youtube video (gdje Mujdza jos bio u HNL) se nevidi jos nista, ko zna jel on pojacanje."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Grgrgrgrgrgrgrgrgrrr Nece ti jezik otpasti ako dodas malo i HercegovinePrincipatus je napisao/la:Da i ja sam upravo procitao da je Mujdza postao Bosanac, samo jos fali pasos koji ce dobiti u roku od 48 h.
Kakvu shtelu ima, meni treba 15 dana za pasos
Ma stipu komentare....Samo neka ga Safet ubaci...Nemamo sta izgubiti na toj poziciji, a mozemo dobiti puno
A jos da izbaci Seju i Vladavica naprijed, rokenroll bi bio:D
Zadnja izmjena: carina, dana/u 25 jun 2010, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Da sta je bola vidi i desna i ljeva strana beton !!! Beslija jedno poluvrijeme Salihovic zamjena.carina je napisao/la:@kimbo
Svidja mi se ova ekipa, mada bi ja tu jos malo dao sanse Misketu, Seji i Sunjicu...Kakva bi ovo ekipa bila, maksimalno za godinu danaGrizla bi teren....
Brze malo Safete!
Sta kazu Vedo, Nadarevic, Miske, Ibricic, Rahimic, Muratovic, Mravac? Pljuste li ponude sa svih strana?
Sredina nema dizelasa
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Ma `ajde dobro bre, kad kazem Bosna mislim time i Hercegovinu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[quote="mirzza"]-------Hasagic---------------
Pjanic----Miske-----Sejo
Nema sanse da mi igramo sa samo jednim zadnjim veznim,to slobodno zaboravi...
Pjanic----Miske-----Sejo
Nema sanse da mi igramo sa samo jednim zadnjim veznim,to slobodno zaboravi...
Rotor Volgograd...
Za tebe sam doktor nauka sto se tice sportaanaliticar_ je napisao/la:Joj nema teme gdje se ne javi ovaj pampers ili ti ovaj Semper_Fi...
Kao da je frajer doktor nauka za spor i sportske komentare...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Naravno, posebno sto bi jos sa jednim ljevim bekom najzad dobili Jahica pored Rahimica za 4 utakmice, pa onda Jahic i Salihovic kao defenzivni vezni.
-----------------------------Begovic------------------------------
----Mujdza-------Nadarevic-------Spahic-----Subasic?--------
--------------------Jahic--------------Salihovic------------------
--------Ibisevic-----------Misimovic------------Pjanic---------
------------------------------Dzeko-------------------------------
Ovo bi bila jedna jaka opcija sa 2 defenzivna vezna, kad se Salihovic vrati. Ovo bi bila u nekim fazama igre, igra sa 4 napadaca, pa nekad sa 5 ako se Salihovic jos ukljuci naprijed. Sa jednim def. veznim isto mozemo igrati, ali to sve zavisi od protivnika.
-----------------------------Begovic------------------------------
----Mujdza-------Nadarevic-------Spahic-----Subasic?--------
--------------------Jahic--------------Salihovic------------------
--------Ibisevic-----------Misimovic------------Pjanic---------
Ovo bi bila jedna jaka opcija sa 2 defenzivna vezna, kad se Salihovic vrati. Ovo bi bila u nekim fazama igre, igra sa 4 napadaca, pa nekad sa 5 ako se Salihovic jos ukljuci naprijed. Sa jednim def. veznim isto mozemo igrati, ali to sve zavisi od protivnika.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
@Principatus
Ibišević je klasični centarfor, on ni u kom slučaju ne može igrati na krilu, jedino rame uz rame sa Džekom.
Ibišević je klasični centarfor, on ni u kom slučaju ne može igrati na krilu, jedino rame uz rame sa Džekom.
Fakat,Vedi kad je u elementu pase ta pozicija i nijedna druga.Bečki Kongres je napisao/la:@Principatus
Cak bi bilo logicnije staviti Dzeku na ovoj poziciji gdje se stavlja Vedo.Jer je Dzeko kudikamo jaci u duelima.
Ali bi onda bilo na milost i nemilost,da li je Vedo na tekmi ili je kod zene na bureku.
Ibricicu bi najbolje pasala ta pozicija,pogotovo kad bi iza sebe imao jakog beka.
Zna sa loptom,hoce uklizati,zna nabaciti i prodati loptu,kao bogami i dati gol.A i ako koju u defanzivi kiksne ima iza njega ko' da ocisti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma znao sam da ce te sa time doci.
U ovoj formaciji bi mozda Muslimovic bio bolji od Vedada, jer kako kazete Ibisevic je stvarno igrac da ga postavis pred 16erac i da ga gadjas loptama. Ibricic tu poziciju zna igrati, ali je sporiji od Ibisevica, a Vedo i u Hoffenheimu zna dobro da defenziva vec naprijed pocinje i to pokazuje u utakmicama repke. On u formi je nevjerovatno brz, a i ova formacija se nemora igrati doslovice i staticno. Tesko za reci, zavisi od toga kako se pokaze u sljedecoj sezoni, jer ako pocne sezonu sa zabijanjem, onda bi bio grijeh ne olaksati Dzeki naprijed posao sa dodatnim napadacem ili poluspicom. Ibricic mi suvise cesto spusta glavu kad ima loptu, to mozda ide u HNL, ovako rijetko, protiv Belgije je funkcionisalo, gdje je navlacio mnogo igraca na sebe. Pojma nemam, nek se Susic boci sa time.
Sve u svemu mislim ipak da ova formacija ide u pravi pravac sto se tice 2 defenzivna.
ne znam sto su se neki zaljubili u Misimovica, pa ne sjecam se kad je zadnji put odigrao na nivou da covjek malo potrci da odigra bared osrednje protiv jace ekipe..nista, ako Susic budne imao muda da ga izbaci pa da igramo kao klapa gdje svaki igrac izgara (gledajte Urugvaj) bilo bi dosta dobrih rezultata..ljudi zaboravite kvalifikacije (opet) ako bude Miske u prvih 11..nema teorije u modernom fudbalu bar sto se repki tice da ce nam to biti od koristi..kao sto sam napisao sa njih svake trece ili cetvrte utakmice on dadne nesto i to vecinom neki potez ili pas itd..a sve drugo u tekmi kao da igramo bez jednog igraca jos kad nam napadaci samo cekaju loptu i ne vracaju se barem do centra onda zaboravi to da igramo 100% kao klapa..ali ako Susic ne promijeni misljenje to je njegova briga..znacemo kako ode posle prve dvije tri kvalifikacione utakmice...
neko gore napisah da je rasturao Miske protiv Portugala pa jooj jaro pa zbog njega smo i bili izbaceni od Portugala..nije htjeo da trci zato ga je Pepe poklopio kao djeteta,..da je trcao i otkrivao se bilo bi fajde..u jednoj tekmi protiv Portugala cak moze biti i istine da nije htjeo namjerno da igra zbog svadje sa Cirom glumio povredu itd...dobro Doktori
eto vam Miske..klub i repka su dvije totalno razlicite stvari i nema setanja u repki kao sto to radi u svom klubu gdje drugi trce za njega i krpe
neko gore napisah da je rasturao Miske protiv Portugala pa jooj jaro pa zbog njega smo i bili izbaceni od Portugala..nije htjeo da trci zato ga je Pepe poklopio kao djeteta,..da je trcao i otkrivao se bilo bi fajde..u jednoj tekmi protiv Portugala cak moze biti i istine da nije htjeo namjerno da igra zbog svadje sa Cirom glumio povredu itd...dobro Doktori
- Principatus
- Kontakt:
Ne izmisljaj.kuk je napisao/la:cak moze biti i istine da nije htjeo namjerno da igra zbog svadje sa Cirom glumio povredu itd.
Cuj moze biti. Mogla bi i baba biti dedo, moglo bi biti da ja pisem iz JAR-a, a ne Njemacke, ko onaj smuseni.
-----------------------------Hasagic------------------------------
----Mujdza-------Nadarevic-------Spahic-----Papac--------
--------------------Jahic--------------Rahimic------------------
--------Pjanic-----------Misimovic------------Salihovic---------
E ovo bi u naletu ''jelo malu djecu za dorucak''
Sa tendecijom prejake klupe tojest jakih zamjena za njih.U zavisnosti od kartona,neodazivanja,i trljanja damu na treninzima ili prvih 45 minuta.
----Mujdza-------Nadarevic-------Spahic-----Papac--------
--------------------Jahic--------------Rahimic------------------
--------Pjanic-----------Misimovic------------Salihovic---------
E ovo bi u naletu ''jelo malu djecu za dorucak''
Sa tendecijom prejake klupe tojest jakih zamjena za njih.U zavisnosti od kartona,neodazivanja,i trljanja damu na treninzima ili prvih 45 minuta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Papac? Optimisto. 
Rahimic jos dobro funkcionise u repci, covjek ima iskustva, ali i to nece ici dugo, posebno ako nastavi sa neigranjem u klubu, a Salihaga mi se tamo dosta dobro svidio.
Rahimic jos dobro funkcionise u repci, covjek ima iskustva, ali i to nece ici dugo, posebno ako nastavi sa neigranjem u klubu, a Salihaga mi se tamo dosta dobro svidio.
Nije to optimistika vec racunica.Principatus je napisao/la:Papac? Optimisto.
Glazgov Rengers je u finansijskim problemima do gliba.I vec je javna tajna da racunaju da posto potom prodaju sto se prodati moze.Papac je vrlo dobar sa matematikom i rjesevanju finansijskih problema.
Znaci 2+2=4 sa tendecijom na 5.
Sto dolazi do rezultata.Odigraj koji mec protiv Francuske i tako ti folovi.Skauti su tu,poput indijanaca kad stavi ruku iznad ociju.Da im sunce nebi smetalo.I dolazi do toga....Igrao u Rangersu,igra za repku.Jos i dobar rezultat protiv Francuza.BINGO.
P.S Salihaga bi bio ko dobar lovacki kad ga pustis sa lanca na ovoj poziciji.Kojem je dodijalo da ganja komsijine macke, iako on fazana i u letu moze klapiti.
Naravno ni na kraj pameti mi nije da ga poredim sa zivotinjama ili tako sto.Nego onako vise figurativno u zargonu kolege Demidjica.
Rahimic ti je poput dobrog starog Dajca,Ocuvanog,bez puno km.Moze taj sljunka jos povuci,koliko hoces.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakav je ovaj Coric ???
Heh, konacno neko da opali po mojoj meti No1, RahimicuPrincipatus je napisao/la:Papac? Optimisto.
Stipu ti Harisahp...On bi njemu nekakve "vuvuzele" davao da moze jos 5 godina trcati...Nismo valjda huminatarna ustanova da racunamo na covjeka 1976 godiste, sjedi na klupi CSKA, a jos kvalifikacije nisu ni pocele...
Druze Hare, eno onaj sto si mi ga negirao nedavno, Danijel Majkic, zadnji vezni vec igra prvu rusku ligu, ligu gdje ovaj sjedi na klupi...
Daj mu brate neka komentarise tekme sa Konjicem, a pusti nove momke da "jedu malu djecu"..Kako ce Rahimic jesti malu djecu? Rekao sam ti neki dan, samo ako mu Colakovic dovede Tshabalalu i Chupo Montiga da mu drze noz i kasiku...
A Papac nije problem Principatus...Ako ga Pape zovne i igrat ce...To ti je sto posto info...
p.s. Hahah...Nisam vidio ovaj zadnji Haretov komentar, kaze Rahimic poput starog Dajca...Bola Hare, vec odavno po Europi samo smiju voziti "eko 5" motori....Kakvi bola pouzdani igraci, iskusni, ovo ono, to je proslo druze ima 5 godina.....Ili trci non stop u sva cetri smjera ili idi u dom penzionera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.