NBA draft
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
A tebi je Ball cirkusant zbog tacno cega ? Sto ima najbolji pregled igre i kosarkasku inteligenciju unazad Bog zna koliko draftova ? Sto mu je mehanika suta cudna ? Il mozda sto mu je stari troll najvise moguce klase pa se citav svijet lozi na njegove izjave ? Potencijal koji Ball ima je veci od svih igraca na draftu, zato ce vjerovatno i biti drugi pick. Fultz je prvi jer je najsigurniji od svih.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Necemo ici toliko daleko u glorifikovanju Balla.Koliko se sjecam jos prosle godine je Simmons izasao sa drafta te u SLu pokazivao passove i inteligneciju kakvu mali broj igraca ima u danasnjem NBAu.Epidaurus je napisao/la:A tebi je Ball cirkusant zbog tacno cega ? Sto ima najbolji pregled igre i kosarkasku inteligenciju unazad Bog zna koliko draftova ? Sto mu je mehanika suta cudna ? Il mozda sto mu je stari troll najvise moguce klase pa se citav svijet lozi na njegove izjave ? Potencijal koji Ball ima je veci od svih igraca na draftu, zato ce vjerovatno i biti drugi pick. Fultz je prvi jer je najsigurniji od svih.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA draft
Jel fakat misliš da ih je uporedio, ili ne kontas apsolutno teško, ili ti je jednostavno stalo da trolaš?kokuz je napisao/la:Jesi li to upravo usporedio Magica sa Ballom?
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Iznad Simmonsa sto se tice pregleda igre i inteligencije sigurno. AST/TO ratio mu je 3.1 sto je u onako brzom tempu apsolutno abnormalno.NEZALAGANJE je napisao/la:Necemo ici toliko daleko u glorifikovanju Balla.Koliko se sjecam jos prosle godine je Simmons izasao sa drafta te u SLu pokazivao passove i inteligneciju kakvu mali broj igraca ima u danasnjem NBAu.Epidaurus je napisao/la:A tebi je Ball cirkusant zbog tacno cega ? Sto ima najbolji pregled igre i kosarkasku inteligenciju unazad Bog zna koliko draftova ? Sto mu je mehanika suta cudna ? Il mozda sto mu je stari troll najvise moguce klase pa se citav svijet lozi na njegove izjave ? Potencijal koji Ball ima je veci od svih igraca na draftu, zato ce vjerovatno i biti drugi pick. Fultz je prvi jer je najsigurniji od svih.
meni je jednostavno vise preko glave tih potencijala koje lakersi biraju, previse mi je upitnika iznad Balla i sigurno mi je posljednja zelja od vec spominjane cetvorke.
BBIQ mu niko ne osporava, ali odbrana, tijelo i najvaznije glava... ne znam vidjet cemo, ako ga izaberemo iskreno se nadam da ce me razuvjeriti
BBIQ mu niko ne osporava, ali odbrana, tijelo i najvaznije glava... ne znam vidjet cemo, ako ga izaberemo iskreno se nadam da ce me razuvjeriti
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jackson odbio workout sa Keltima.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vama Tatum najvjerovatnije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jackson odbio workout sa Keltima.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nije namirisao da bi mogao biti trejdan?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tatum bi mogao biti najbolji igrac sa ovog drafta,dobar je u defanzivi,a odlican suterClutch je napisao/la:Vama Tatum najvjerovatnije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jackson odbio workout sa Keltima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel ima na sport klubu prenos veceras?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Nisu nista najavili, izgleda da nemaEthel je napisao/la:Jel ima na sport klubu prenos veceras?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Draft nije veceras vec sutra.Ethel je napisao/la:Jel ima na sport klubu prenos veceras?
nema, evo kaze i Srdjan na twitteruBassha je napisao/la:Nisu nista najavili, izgleda da nemaEthel je napisao/la:Jel ima na sport klubu prenos veceras?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- branimir85
- Kontakt:
http://ispodobruca.com/?p=22168#more-22168
jako zanimljivo štivo
jako zanimljivo štivo
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
je li veceras u 01:00 draft ???
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeste.phily je napisao/la:je li veceras u 01:00 draft ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.