Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 07 okt 2012, 19:46

Ne ulazim u to, samo ukazujem na cinjenicno stanje... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 okt 2012, 19:51

Ja sam ti cinjenicno stanje ispostavio,a ti ulazio u to ili ne tako ti je.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 okt 2012, 19:51

sasagmp je napisao/la:Jel Stojkovic kriv za navijacku isfrustriranost navijaca Crvene Zvezde koji kvare atmosferu na utakmicama reprezentacije?
A jesu navijači Zvezde takođe zviždali Stojkoviću na utakmici Srbija - Kamerun pred SP?
Da li je Stojković navijačima Zvezde dao povod za tu isfrustriranost?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 okt 2012, 19:58

sasagmp je napisao/la:Ja sam ti cinjenicno stanje ispostavio,a ti ulazio u to ili ne tako ti je.
Joj lika...ja samo kazem da je dobro sto nece biti zvizduka na utakmici reprezentacije! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 okt 2012, 20:21

Izmisljas zvizduke protiv Kameruna,ne blamiraj se.
Dao je,ali da mu se zvizdi na utakmicama koje igra protiv Zvezde,a ne na utakmicama reprezentacije.Vi sebe stavljate ispred Srbije,a navodno ste najveci Srbi u svemiru.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 okt 2012, 20:45

sasagmp je napisao/la:Izmisljas zvizduke protiv Kameruna,ne blamiraj se.
Dao je,ali da mu se zvizdi na utakmicama koje igra protiv Zvezde,a ne na utakmicama reprezentacije.Vi sebe stavljate ispred Srbije,a navodno ste najveci Srbi u svemiru.
Ne izmišljam već se sjećam zvižduka i ironičnih aplauza i uzvika nakon svake odbrane.
Ne generalizuj, mene a i mnoge druge navijače Zvezde boli ona stvar za njim i nikad mu ne bismo zviždali, pogotovo dok brani za reprezentaciju.
I nemoj o tome ko je koliki Srbin, jer se to sigurno ne ogleda kroz podršku Šiptarovoj reprezentaciji

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 okt 2012, 20:57

" onclick="window.open(this.href);return false; = HOMEWORK. Nadji situacije gde se zvizdi Stojkovicu i gde se ironicno aplaudira i pobedio si u raspravi.I da ima toga,neuporedivo je porediti ono sto mu vi radite iz utakmice u utakmicu.
Pa kako da ne generalizujem kada vas 90% njemu zvizdi?Zbog 10% da ispadate nevinasca?ne ide,demokratija vlada...misljenje vecine se postuje.
Ogleda se kroz podrsku Srbiji,ma ko god igrao za nju.Zvizdali ste vi i za vreme Miljanovog mandata jednom Savi Milosevicu,jer je Dzajkin rekord bio ugrozen tako da mojne mi te fore,znamo se vrlo dobro.A i o Siptarima i ostalima pitaj Timu kako se podrzava taj nacija :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2012, 23:37

braoolyo je napisao/la:Ne generalizuj, mene a i mnoge druge navijače Zvezde boli ona stvar za njim i nikad mu ne bismo zviždali, pogotovo dok brani za reprezentaciju.
Potpis! Njega i njegove neke postupke treba samo ignorisati i to je to.

sasagmp je napisao/la:Pa kako da ne generalizujem kada vas 90% njemu zvizdi?Zbog 10% da ispadate nevinasca?ne ide,demokratija vlada...misljenje vecine se postuje.
Ogleda se kroz podrsku Srbiji,ma ko god igrao za nju.Zvizdali ste vi i za vreme Miljanovog mandata jednom Savi Milosevicu,jer je Dzajkin rekord bio ugrozen tako da mojne mi te fore,znamo se vrlo dobro.A i o Siptarima i ostalima pitaj Timu kako se podrzava taj nacija :lol:

Vi kao ne bi zviždali čovjeku koji je ponikao u partizanu, koji je stigao do prvog tima, bio kapiten, preko partizana stigao do dresa repke, dobro se prodao u inostranstvo, vratio se u jsl, tačnije u Zvezdu i pri tome pokazivao majice sa retardiranim natpisima, a nije svjestan da se takvim frazama samom sebi posrao u facu. Takav čovjek i ne zaslužuje ništa drugo nego zviždanje, a vi se zaklinjete u njega. kupio vas lik jeftinom bijelom majicom i retardiranom frazom. :lol:

Ali kad smo kod zviždanja već, i vi ste mu zviždali kad je tek stigao u jsd, tako da...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 okt 2012, 00:18

Srba najviše u "ligama petice"

U najjačim ligama Evrope nastupa ukupno 84 fudbalera iz bivše Jugoslavije, a najviše ih je iz Srbije – 33.

U takozvane ’lige petice’ ubrajaju se španska Primera, engleska Premijer liga, italijanska Serija A, nemačka Bundesliga i francuska Liga 1.

Najviše fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije nastupa u italijanskoj Seriji A. Na Apeninima igra čak 33 fudbalera sa Zapadnog Balkana, od čega je njih 14 iz Srbije.

Srpsku koloniju u Italiji predvodi bivši kapiten reprezentacije Srbije i član Intera Dejan Stanković, a uz njega su tu još Uroš Čošić, Boško Janković, Milan Milanović, Željko Brkić, Dušan Basta, Alen Stevanović, Adem Ljajić, Nenad Krstičić, Uroš Radaković, Ivan Radovanović, Vlada Avramov i Nenad Tomović.

Druga po brojnosti je Slovenija koja ima sedmoricu igrača. Osim Samira Handanovića koji brani za Inter, tu su još Rene Krhin,Valter Birsa, Bojan Jokić, Bostjan Cesar, Viol Belec, Jasmin Kurtić i Josip Iličić.

Na trećem mestu nalazi se Crna Gora sa četvoricom fudbalera, a to su Mirko Vučinić, koji nosi dres Juventusa, Stevan Jovetić , Stefan Savić i Marko Bokić.

Trojicu predstavnika ima Hrvatska, i ti su Marko Livaja, Ante Vukušić i Igor Budan, a po dvojicu igrača imaju BiH i Makedonija. Senad Lulić, koji nosi dres rimskog Lacija, i Miralem Pjanić, koji nastupa za Romu, predstavnici su BiH, dok Goran Pandev i Dejan Stojanović zastupaju Makedoniju.

Srpski fudbaleri najbrojniji su i u Premijeršipu, pored Nemanje Vidića koji je kapiten Mančester Junajteda, na Ostrvu igraju još trojica Srba. Branislav Ivanović brani boje Čelsija, dok su Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić standardni u ekipi Mančester Sitija.

Hrvatsku u Engleskoj predstavljaju Nikica Jelavić i Mladen Petrić, dok Edin Džeko, najskuplje plaćen fudbaler sa ovih prostora, zastupa BiH u Mančester Sitiju. Jedini Makedonac u Premijer ligi je Goran Popov.

Treća liga u kojoj su dominantni srpski igrači jeste francuska Liga 1. U najjačoj ligi Francuske nastupaju četvorica srpskih fudbalera. To su Milan Biševac, Nemanja Pejčinović, Danijel Aleksić i Pavle Ninkov. Po jednog fudbalera imaju Hrvatska, BiH, Crna Gora i Slovenija.

27 fudbalera nastupa u nemačkoj Bundesligi, najbrojniji su Hrvati sa deset fudbalera, dok Srbija ima jednog predstavnika manje.

U prvoj ligi Nemačke igraju i po trojica fudbalera iz BiH i Makedonije. Hrvatsku predstavljaju Mario Mandžukić, Ivan Paurović, Ivan Perišić, Ivan Santini, Ivo Iličević, Milan Badelj, Ivan Klasnić, Hrvoje Ćale, Srđan Lakić i Ivica Olić.

Srbija je predstavljena od strane Nevena Subotića, Gojka Kačara, Slobodana Rajkovića, Filipa Malbašića, Zdravka Kuzmanovića, Slobodana Medojevića, Aleksandra Ignjovskog, Aleksandrar Stevanovića i Predraga Stevanovića.

Makedoniju u Bundesligi predstavljaju Oka Niolov, Feran Hasani i Nikol Čenovesk, a BiH Mensur Mujdža, Sejad Salihović i Vedad Ibišević.

Najmanje fudbalera sa prostora Jugoslavije igra u Španiji, svega njih osam. Najbrojniji su Hrvati sa trojicom predstavnika, a to su Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mate Bilić, zatim slede igrači iz Srbije Antonio Rukavina, Ivan Obradović i Stefan Babović, dok Crna Gora i BiH imaju po jednog, Andriju Delibašića i Emira Spahića.

Čak 51 fudbaler iz bivše Jugoslavije nastupa u Ligi šampiona, i u 19 od 32 ekipe nalazi se bar jedan fudbaler sa ovih prostora. Hrvatska u najjačem evropskom takmičenju ima 33 predstavnika, druga je Srbija sa 14, Crna Gora ima trojicu igrača u elitnom takmičenju, a BiH jednog.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=649554" onclick="window.open(this.href);return false;

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 01:51

@Alan

Prelazili su i veci pa im se nije zvizdalo,jer na nasoj strani nije sektaska fabrika na celu.Jel se zvizdalo Stankovicu u dresu reprezentacije nakon utakmice sa Laciom u Beogradu gde je ispao majmun kao Stojke?Nije.
Nemoj se vaditi na njega.Rekao sam nije problem da mu se zvizdi,to je ocekivano...ali zvizdati na utakmici gde on igra za drzavu Srbiju,a ne za Partizan je blago receno maloumno.Stavljate se ispred Srbije

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 okt 2012, 02:59

Da, prelazili su i veći, ali ti veći nisu pljuvali ono što su ostavili za sobom, za razliku od stojkovića. vjerovatno zato i jesu veći.
Stanković ispao majmun? razlika između njih dvojice je u tome što je stanković ispao majmun u tvojim očima, a stojković i u mojim i u tvojim. :mrgreen:
nemoj ih ni pokušati staviti u istu ravan, nemoguće je to dvoje uporediti. stanković vam je na sred jna pokazao crveno beli dres ispod laziovog, na taj način je pokazao ko je i šta i gdje pripada, dok je stojković uradio potpuno suprotno, pljunuo je na klub u kojem je počeo, postao kapiten, došao do repke, obezbjedio sebi egzistenciju... a zbog čega? samo da bi vam se ulizao u shupak.

Što se tiče zviždanja, ta tvoja priča je jeftina demagogija. hipotetički, sutra mali lazar ili tomić odu u inostranstvo, karijera im je u qrcu, dođu u Zvezdu i vaši navijači im ne bi zviždali na mečevima repke. ma daaaaj bježi, ti me zezaš.
how yes no. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 03:19

U tome je razlika izmedju vas i nas i dan danas svako vece kada se molim Bogu zahvalim i ocu sto me je usmerio na pravi put.

Ponovio sam ti,Stojkovic nije pljunuo na vas dok vi niste pokusali da ga ubijete u Djenovi.Nakon toga je porucio navijacima Partizana(opet ne vama),da mu oprostimo ruznu proslost(sto zvezda u nasim ocima svakako jeste).
To sto ste vi isfrustrirani i sto na celu tribine imate sektase to koju su to iskoristili da legitimno nastave da mu ugrozavaju zivot to je vec druga stvar.A nisu samo njemu,napadali su Sasu Ilica u Skadarliji sa trudnom zenom junaci i jos brdo primera-ti isti istetovirani majmuni sa sipke stadiona Brazilskog imena.

Kazem ti,Stankovic je provocirao bez ikakvog razloga(sta mi ne znamo odakle dolazi,pa mora da nam dokazuje...da prosipa svoje neke komplekse dok igra za totalno treci klub?to neko radio pre njega?) pa nakon toga nije snosio posledice na utakmicama reprezentacije.Stojkovic nije,pa ste ga napali u Djenovi-kraj price.

I to nije nikakva demagogija nego redosled dogadjaja,cinjenica...a ti sada veruj u ono sto ti je General rekao i mirno spavaj ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 okt 2012, 13:03

Pazi, ja ne opravdavam zvizdanje bilo kojem igracu Srbije na utakmici reprezentacije, jer navijam za nju, pa tako i indirektno i za svakog igraca! ;) Uopste nemam problem s tim da svih 11 igraca bude iz Partizana, ako ce to donijeti rezultat...

Dalje, vidis i meni je mnogo drago sto me stric odvede '96 na Zvezda - Barcelona (iako mi cale navija za Partizan), pa da ne budem sada kompleksas kao vi, da vise mrzim Zvezdu, nego sto volim Partizan i da mi to bude zivotni moto!

Dalje, razlika izmedju vas i nas je u tome sto se kod nas zna sta se moze, a sta ne! Vi cete dovesti i Tacija za predsednika, samo da bi prilikom proslave titule pjevali: '**** umire' itd...
Ja prvi, a vjerujem i 99% navijaca Zvezde, ne bih nikad volio igraca, koji je nosio Partizanov dres i ljubio vas grb, u Zvezdi, pa makar to bio i Messi, a vama je to zivotni san, da malo lijecite svoje komplexe! Vi ne samo da podrzavate to, nego ih posle slavite kao neke ikone, iako ste ih na pocetku shatro osporavali i zvizdali im kao 'cigansturama'...

Nemoj sada samo da mi povlacis paralelu sa kosarkom i Gurovicem, jer svi mi dobro znamo na kojem mjesu je fudbal, a na kojem kosarka u Srbiji! Iz Zvezde u Partizan i obrnuto je u poslednjoj deceniji preslo x igraca i ja nisam poceo navijati za Zvezdu zbog odbojke ili kosarke, nego zbog fudbala...

Ode tema u qrac, ali sam ti morao odg. jer se pravis mnogo pametan i navalio si sa pricom u vezi Stojkoivca kao da je Bufon... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 15:49

Sve je to OK samo nema nikakve veze sa temom.Hajde lepo se vratite temi Reprezentacije Srbije da ne moram "akcijati". :roll:

Ono sto meni nikako nije jasno je da odredjeni(ne na forumu) krenu svadjati i nervirati kada vide da je jedan Brkic ispred Stojkovica. :roll: To uopste nema veze sa mozgom,hajde razumem kada neko krene da pljuje po Jorgacevicu iako ni za to nema osnova ali ipak mnogo je fudbalskih strucnjaka koji nisu culi ni za Gent,ni Club Brugge niti ne znam sta pa im oprastam.Ali opet stavljati jednog Stojkovica ispred coveka koji kao sto rece @Magi nakon duze vremena u kontinuitetu brani za tim iz Serije A i pri tome ne tako lose je po meni totalno. :roll:

Sta bi tek bilo kada se aBd Alomerovic privoli igrati za reprezentaciju.Bas me zanimaju ti komentari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 17:22

marconato je napisao/la:Dalje, vidis i meni je mnogo drago sto me stric odvede '96 na Zvezda - Barcelona (iako mi cale navija za Partizan), pa da ne budem sada kompleksas kao vi, da vise mrzim Zvezdu, nego sto volim Partizan i da mi to bude zivotni moto!

Dalje, razlika izmedju vas i nas je u tome sto se kod nas zna sta se moze, a sta ne! Vi cete dovesti i Tacija za predsednika, samo da bi prilikom proslave titule pjevali: '**** umire' itd...
Ja prvi, a vjerujem i 99% navijaca Zvezde, ne bih nikad volio igraca, koji je nosio Partizanov dres i ljubio vas grb, u Zvezdi, pa makar to bio i Messi, a vama je to zivotni san, da malo lijecite svoje komplexe! Vi ne samo da podrzavate to, nego ih posle slavite kao neke ikone, iako ste ih na pocetku shatro osporavali i zvizdali im kao 'cigansturama'...

Nemoj sada samo da mi povlacis paralelu sa kosarkom i Gurovicem, jer svi mi dobro znamo na kojem mjesu je fudbal, a na kojem kosarka u Srbiji! Iz Zvezde u Partizan i obrnuto je u poslednjoj deceniji preslo x igraca i ja nisam poceo navijati za Zvezdu zbog odbojke ili kosarke, nego zbog fudbala...

Ode tema u qrac, ali sam ti morao odg. jer se pravis mnogo pametan i navalio si sa pricom u vezi Stojkoivca kao da je Bufon... ;)
Kao prvo nauci definiciju kompleksa pa pricaj,jer ne vidim zbog cega bi imao kompleks od vas?
Kao drugo te teorije kako vise mrzimo Zvezdu,nego sto volimo Partizan su ravne teorijama da nas je osnovao Franjo Tudjman itd.
Kao trece ovo sa Tacijem nisam skapirao,ali ne vidim razliku izmedju naseg "**** umire" i vaseg "cije dete nosis Bojana" na utakmici protiv Zenita ili od ove sezone "ne treba nam placena titula...picko grobarska" koja vam je glavni hit,a ne igrate sa Partizanom.
Kao cetvrto...ne bi ste voleli,a u timu imate Krnetu-Partizanovo dete,imate Kirovskog koji je sa mnom licno pratio sve sekcije SD Partizan,o Gurovicu bi mogao do sutra da pricam,ali eto ti se lozis samo na fudbal-kosarka je marginalna iako gle cuda donela nam najvise radosti uz vaterpolo reprezentaciju.To sto vi nemate istoriju pracenja kosarke ne znaci da je ona neki sporedni sport,ali dobro kapiram vas.

Kao peto ne pravim se mnogo pametan,pametan jesam..a opet ponavljam za frustracije vecine navijaca Zvezde nisam ja kriv,niti istina koju pricam.Tu uzrok potrazite u dugogodisnjem postu na gotovo svim poljima,a Stojkovica kad ste tako gospodski raspolozeni ostavite ubuduce ako vam je obraz,Srpstvo i cast ispred svega.

Toliko od mene na ovu temu,jer kao sto rekosmo ode tema u onu stvar.

Brkic je dobar golman,ali trenutno i do sada nije bio kalibar jednog Stojkovica koji je u 95% utakmica reprezentacije radio dobar posao,u dosta utakmica cak i spasavao drzavni tim.Videcemo uostalom,mnogi su se kleli u Jorgacevica pa decko primi gol sa pola terena i to loptu koja je putovala citavu vecnost.Sve najbolje Brkicu

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 okt 2012, 17:35

Konačno Brkić ide na gol :P
"Indija,Pakistan..."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 okt 2012, 18:31

sasagmp je napisao/la:U tome je razlika izmedju vas i nas i dan danas svako vece kada se molim Bogu zahvalim i ocu sto me je usmerio na pravi put.

Ponovio sam ti,Stojkovic nije pljunuo na vas dok vi niste pokusali da ga ubijete u Djenovi.Nakon toga je porucio navijacima Partizana(opet ne vama),da mu oprostimo ruznu proslost(sto zvezda u nasim ocima svakako jeste).
To sto ste vi isfrustrirani i sto na celu tribine imate sektase to koju su to iskoristili da legitimno nastave da mu ugrozavaju zivot to je vec druga stvar.A nisu samo njemu,napadali su Sasu Ilica u Skadarliji sa trudnom zenom junaci i jos brdo primera-ti isti istetovirani majmuni sa sipke stadiona Brazilskog imena.

Kazem ti,Stankovic je provocirao bez ikakvog razloga(sta mi ne znamo odakle dolazi,pa mora da nam dokazuje...da prosipa svoje neke komplekse dok igra za totalno treci klub?to neko radio pre njega?) pa nakon toga nije snosio posledice na utakmicama reprezentacije.Stojkovic nije,pa ste ga napali u Djenovi-kraj price.

I to nije nikakva demagogija nego redosled dogadjaja,cinjenica...a ti sada veruj u ono sto ti je General rekao i mirno spavaj ;)

Šta ima bogomoljac? Demagogija, demagogija, nego šta. šta se praviš, u svakom tvom komentaru je vidljiva.
O kakvim sektama i junacima pričaš, pobogu? o onima što iz auta ubijaju ljude sa kojima su svakog vikenda na tribini ili onima što na gerilski način, prepadom, bez ikakvog povoda napadaju klupske prostorije rivalskog kluba, vjerovatno.
O Stojkoviću je sve rečeno. zaslužuje i pogrdna skandiranja i uvredljive transparente i zviždanje (ovde se slažem sa @marconatom, ne treba mu zviždati dok igra za repku). on je dokazao ko je i šta je, a i vi ste, time što ste jednog takvog lika prihvatili.
Znači Stanković je provocirao bez ikakvog povoda? Vi mu niste zviždali jel`de?
Kompleksi od koga? Vas? :lol: :lol: :lol:
Čovjek je između ostalog, i zbog dresa kojim vas je izazivao na stadionu koji se zove po davno propaloj vojnoj sili, postao ikona svakog iskrenog Delije, Cigana, Zvezdaša. To što je to vas zaboljelo, koga to briga?
Opet ti kažem, ni ne pokušavaj staviti u istu ravan gestove Stankovića i Stojkovića, jer je to nebo i zemlja.

Kraj.
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 18:53

Pazi o tim sto su ubili moga druga iz auta kao sto ti kazes i o vama koji ste ubili Grijaka i mnoge druge mislim isto-**** i jedni i drugi.
O gerilskim napadima ti citaj Kurir i ostalo,kada budes ozbiljan i upucen covek mocicemo i o tome da pricamo.Do tada se divi Lukicevim podvizima gde je on sam stao da brani stadion Brazilskog imena od Grobarske horde.
Prihvaticu svakoga ko postuje grb Partizana i ko se za njega bori maximalno,pa bio on zut,beo,crn...Hrvat,Albanac,Musliman,Srbin ili neko 5ti.

Kazes Stankovic imao razlog jel smo mu zvizdali?A cek reci ti meni vi nista zvizdali Partizanovim igracima koji su gostovali na Marakani u dresu nekog drugog kluba?Pa jesu dolivali ulje na vatru,provocirali?Cemu opravdanje glupih poteza?Ako ja mogu reci za Stojkovica da je bespotrebno uradio ono "oprostite mi moju ruznu proslost" gde opet vama nije nista porucio nego NAMA,zasto ti ne bi mogao biti kritican prema svome ljubimcu kada pogresi?

Pa ne znam od cega kompleks,ali su vam usta puna te reci kako mi patimo od toga....pa bi voleo objasniti sta je razlog tome?zbog cega mi to imamo kompleks od vas?Neka logika mi govori da ste mozda uspesniji pa kao ajde da razumem,medjutim mi dominiramo u skoro svim sekcijama poslednjih 10 godina pa opet ne vidim ni tu razlog za nekim kompleksom.Mozda vi znate nesto sto mi ne znamo,ipak ste vi vladari univerzuma.

Stadion kako god da se zove originalno ime ima,i ponosan sam na njega jer je deo istorije Partizana koju ne bi menjao ni za kakvo dodvoravanje sirokim narodnim masama.Taj isti stadion je bio domacin tvome klubu u godinama dok stadion Brazilskoga imena nije bio uradjen,pa bi mogao malo da ga i postujes.

Slazem se da je nebo i zemlja.Stojkovic se dodvoravao nama,nije provocirao vas(vi to videli niste,tek na slikama)a i imao je povod jer je pokusano ubistvo njegovo,Stankovic je nicim izazvan provocirao pokazivanjem dresa kluba na utakmici gde nosi dres nekog treceg kluba.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 19:29

Zar ja ne rekoh da prestanete pisati o onome sto nema veze sa temom ?
Sledeci put kad vidim slican post brisem. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 okt 2012, 12:09

Paklen protivnik je pred nama,nadam se samo da nećemo srljati, da ćemo taktički zrelo na sredini dobiti njihove starove i da će na kraju Belgija već posle trećeg kola biti tim koji će se boriti za treće mjesto. Naravno ovo je subjektivno, ipak smatram da možemo igrati sa djavolima i da možemo slaviti,hendikep je svakako ne igranje Sulejmanija i Stojkovića.

Apel na sve koji budu na Marakani " NE ZVIŽDITE STOKO NEODGOJENA"

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.