FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
komšije sretno...iako vidim da vam fali nekoliko igrača
Undici stelle - ACM 1899
Sretno sutra pa do pobjede protiv Viteza, stvarno bi volio da vi udjete u PL ove godine kad vec mi nemamo te kvalitete jer sledece godine bi vam bilo teze pored nas uci. Zato iskoristite sad priliku i udjite pa da tamo igramo derbi koji bi bio 2 po kvalitetu u BIH.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Komsije preko Vijenca, sretno Vam sutra. Dabogda pobjedili i bodovno se izjednacili s Vitezom, a mi cemo da ih odradimo tamo. Tako da se ne sekirajte, samo sutra pobjedite.
Pozdrav iz Banovica !!
Pozdrav iz Banovica !!
1947!
Komso,hvala ti na zeljama i jedan si od rijetkih realista na ovom forumu koji siri pozitvnu i realnu atmosferu!!!!Ljumani_Banovici je napisao/la:Komsije preko Vijenca, sretno Vam sutra. Dabogda pobjedili i bodovno se izjednacili s Vitezom, a mi cemo da ih odradimo tamo. Tako da se ne sekirajte, samo sutra pobjedite.
Pozdrav iz Banovica !!
Sa takvim ljudima ova Bih ima buducnost,,svaka ti cast!!!
Hvala svima.
Dobrodošli ste sutra svi na Jošik.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
šta ćete vi odradit ne možete podgrmeća kući dobit da dobijete najbolju ekipu ligeLjumani_Banovici je napisao/la:Komsije preko Vijenca, sretno Vam sutra. Dabogda pobjedili i bodovno se izjednacili s Vitezom, a mi cemo da ih odradimo tamo. Tako da se ne sekirajte, samo sutra pobjedite.
Pozdrav iz Banovica !!

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Doci ce raje iz Banovica na utakmicu, ipak ima dole i nasih igracaZoom088 je napisao/la:Hvala svima.

Do prije par kola bile su plakate za Vase utakmice kuci u nasem gradu, ne znam zasto vise nema. Ipak ste jedan od konkurenata za PL. Trebalo bi to opet poceti forsirati

1947!
-
- Kontakt:
Sutra samo pobjeda, pun će stadion biti šta drugo momcima treba da ostvare dobar rezultat, a posebno veliki pozdrav Banovićima i nadam se da ispasti nećete želim vam sve najbolje........

-
- Kontakt:
To je SPIRIT!fukara87 je napisao/la:Sretno sutra pa do pobjede protiv Viteza, stvarno bi volio da vi udjete u PL ove godine kad vec mi nemamo te kvalitete jer sledece godine bi vam bilo teze pored nas uci. Zato iskoristite sad priliku i udjite pa da tamo igramo derbi koji bi bio 2 po kvalitetu u BIH.
Svaka čast ako to iskreno želiš, da je situacija obrnuta, ja bih vama želio isto!
Sutra Vitez Mora Pasti!!!

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Druze, lopta je okrugla. Sta znas ko ce sutat' prema golu i cija ce lopta uci u gol. Ne pobjedjuje uvijek bolja ekipa.Alen81 je napisao/la:šta ćete vi odradit ne možete podgrmeća kući dobit da dobijete najbolju ekipu ligeLjumani_Banovici je napisao/la:Komsije preko Vijenca, sretno Vam sutra. Dabogda pobjedili i bodovno se izjednacili s Vitezom, a mi cemo da ih odradimo tamo. Tako da se ne sekirajte, samo sutra pobjedite.
Pozdrav iz Banovica !!![]()
![]()
1947!
Te plakate su bile po Banovićima dok je Smajil Karić bio šef stručnog štaba. On i Đerza su to forsirali tamoLjumani_Banovici je napisao/la:Doci ce raje iz Banovica na utakmicu, ipak ima dole i nasih igracaZoom088 je napisao/la:Hvala svima.
Dobrodošli ste sutra svi na Jošik.![]()
Do prije par kola bile su plakate za Vase utakmice kuci u nasem gradu, ne znam zasto vise nema. Ipak ste jedan od konkurenata za PL. Trebalo bi to opet poceti forsirati

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Eh vidis, nisam se toga sjetioZoom088 je napisao/la:
Te plakate su bile po Banovićima dok je Smajil Karić bio šef stručnog štaba. On i Đerza su to forsirali tamo.

1947!
-
- Kontakt:
Ko će dočekati utakmicu sutra, ekipa Viteza po svemu sudeći nije došla danas u Lukavac, znači dolaze sutra na dan utakmice, kakva će utakmica to biti sutra, na našim igračima je ogroman pritisak, ali očekujem da će Vojvoda što se tiče pripreme igrača pred utakmicu to da odradi kako treba i da slavimo novu pobjedu, i 15 - tu utakmicu u nizu bez poraza.....

Sretno momcima danas, da dođu do 3 nova boda! Izgleda da ću obavezama biti spriječen odgledati najvažniju utakmicu sezone al jbg.... nadam se da će biti lijepog fudbala i da bodovi ostaju u Lukavcu.A onda kreće rock`n`roll u zadnjih 6 utakmica
PS: Ako neko zna kada ce TVL pustiti snimak, nek napiše!

PS: Ako neko zna kada ce TVL pustiti snimak, nek napiše!
Slazem se s obje recenicefukara87 je napisao/la:Sljedece godine bi vam bilo teze pored nas uci. Zato iskoristite sad priliku i udjite pa da tamo igramo derbi koji bi bio 2 po kvalitetu u BIH.

inace ?
-
- Kontakt:
Sretno komšije. Danas imate veliku podršku mene i mojih prijatelja.
moze li mi netko od vas Lukavčana da ostavi broj moba u pp?,da mogu zvati oko rezultata jer zbog obaveza nisam u mogucnosti dns da dodem u Lukavac.hvala 

-
- Kontakt:
Sretno danas komsije. Do pobjede....Pozdrav iz Banovica;)
-
- Kontakt:
Sretno danas komsije. Do pobjede....Pozdrav iz Banovica;)
-
- Kontakt:
Idemo po pobjedu danas, vrijeme odlično, nije sunce ni jako, malo se i oblača, teren na stadionu extra pripremljen svaka čast radnicima koji ga održavaju, biće danas i fina posjeta na stadionu sigurno, pa da slavimo novu pobjedu, hvala Banovići bujrum ko može nek dođe danas, naravno i ostale Općine kantona svi ste dobrodošli......

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.