BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Pandza je i bolji od Mrava. Sto se tice Nadarevica, neka ga i nema. Star je vec, igra u salati od kluba i bolje je nekog drugog ubaciti u ekipu..
jesam se ja nešto naložio, slušam sad himnu BiH, al onu jedna si jedina, pa mi nekako srce puno bosne
a i gledam snimke sa Marakane i molim Boga da ih opet izvučemo u grupi i da se igra tekma na koševu. AMIN!

a i gledam snimke sa Marakane i molim Boga da ih opet izvučemo u grupi i da se igra tekma na koševu. AMIN!
Nil Satis Nisi Optimum
Lučesku izgleda igra na "kartu dokazivanja". Izmješao je haman cjelu ekipu, i vezni red će biti dosta drugačiji nego u Zenici... Izgleda da polaže nade u želju za dokazivanjem mladih igrača, odnosno igrača s klupe. Ili je nešto treće u pitanju..možda neki interni sukob na relaciji selektor - prvotimci.Principatus je napisao/la:Cudno da im ne brani onaj Pantilimon, pa covjek je skinuo nekoliko suteva. Ovako novi stoper, novi golman koji je tek dva puta branio za Rumuniju (Pantilimon 10 puta).
Oros nece biti stoper, nego Paul Papp. Mlad, 21 godinu, visok 1.88 m.
Sapunaru pocinje kao desni bek.
Zanimljivo je da će u petak Marica biti kapiten, što je naišlo na negodovanej njihove javnosti koja kapitensku traku vidi na Mutuovoj ruci. A i prošlo okupljanje je obilježio interni sukob oko trake.. Izgleda da su Rumuni sve osim kompaktne ekipe, treba to pametno iskoristiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Moze li ko napisati kojim igracima prijeti suspenzija od zutog kartona, muka mi trazit
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
*MravacMOZAK je napisao/la:Moze li ko napisati kojim igracima prijeti suspenzija od zutog kartona, muka mi trazit
*Spahić
*Pjanić
*Rahimić
*Lulić
*Ibričić
*Ibišević
Hvala!VanBasten je napisao/la:*MravacMOZAK je napisao/la:Moze li ko napisati kojim igracima prijeti suspenzija od zutog kartona, muka mi trazit
*Spahić
*Pjanić
*Rahimić
*Lulić
*Ibričić
*Ibišević
Jako nezgodno!
Samo da spahic i lulic nedobiju...ostalo se moze nadoknadit protiv albanaca.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
bar dvojica od ovih igraca ce dobiti karton onda tek nastaju problemiVanBasten je napisao/la:*MravacMOZAK je napisao/la:Moze li ko napisati kojim igracima prijeti suspenzija od zutog kartona, muka mi trazit
*Spahić
*Pjanić
*Rahimić
*Lulić
*Ibričić
*Ibišević
-
- Kontakt:
nek' dobiju mravac i ibisevic i ja sretankinder_jaje je napisao/la:bar dvojica od ovih igraca ce dobiti karton onda tek nastaju problemiVanBasten je napisao/la:*MravacMOZAK je napisao/la:Moze li ko napisati kojim igracima prijeti suspenzija od zutog kartona, muka mi trazit
*Spahić
*Pjanić
*Rahimić
*Lulić
*Ibričić
*Ibišević

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nadam se da mi se samo cini, al po ovim izjavama nasi kao da su se usrali Rumunije i te atosfere...boze sacuvaj, al eto vidjet cemo.
a sto se tice Jahica i Nadarevica, sa njima u ekipi ne bi strahovali od zutih kartona. Ovako nek Spaha, Rahimic, Lulic npr dobiju zuti u Rumuniji(za prva 2 vrlo izvjesno) onda protiv Albanije eto ti na terenu Besica,Pandze,Mravca i jos nekog "anonimusa" ZAJEDNO... izgubis u Rumuniji, dobijes kartone, bez po tima igras u Zenici, dobijes rani gol i adio, sve zbog Papetovog idiotluka.
Umjesto da imas bar na klupi Papca, Nadarevica, Jahica da se ne sikiras ko god da dobije karton, ljakse je to morao uprskat. Al eto to je razlika izmedju velikog trenera i ovih amatera sto se uce po reprezentaciji. No, opet kazem, bez obzira na Papeta u ove 3 utakmice moramo ic na 6 bodova, sve ispod toga trebamo gledat kao neuspijeh.
a sto se tice Jahica i Nadarevica, sa njima u ekipi ne bi strahovali od zutih kartona. Ovako nek Spaha, Rahimic, Lulic npr dobiju zuti u Rumuniji(za prva 2 vrlo izvjesno) onda protiv Albanije eto ti na terenu Besica,Pandze,Mravca i jos nekog "anonimusa" ZAJEDNO... izgubis u Rumuniji, dobijes kartone, bez po tima igras u Zenici, dobijes rani gol i adio, sve zbog Papetovog idiotluka.
Umjesto da imas bar na klupi Papca, Nadarevica, Jahica da se ne sikiras ko god da dobije karton, ljakse je to morao uprskat. Al eto to je razlika izmedju velikog trenera i ovih amatera sto se uce po reprezentaciji. No, opet kazem, bez obzira na Papeta u ove 3 utakmice moramo ic na 6 bodova, sve ispod toga trebamo gledat kao neuspijeh.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne znam, ja bi radije da "prebolimo" ove kartone protiv Albanije, nego u Minsku. Ako je već stani-pa'ni.
Kakogod, suspnezije zbog žutih su neizbježne tokom kvalifikacija, nismo ozbiljna ekipa ako ne možemo bar djelomično, da ne utiče bitno na rezultat, nadoknaditi eventualni hendikep ne igranja nekog od prvotimaca.
Kakogod, suspnezije zbog žutih su neizbježne tokom kvalifikacija, nismo ozbiljna ekipa ako ne možemo bar djelomično, da ne utiče bitno na rezultat, nadoknaditi eventualni hendikep ne igranja nekog od prvotimaca.
-
- Kontakt:
ja samo ne razumijem kako je pozvao Alispahica a nije Jahica sjecam se njegovog gola u beligiji kad nam je bilo najteze.Nemam nista protiv Alispahica ali sta ako lulic dobije karton u rumuniji kud onda koga stavit na njegovo mjesto 

Tek ja sad vidim to!ultrasstyle_tz je napisao/la:nadam se da mi se samo cini, al po ovim izjavama nasi kao da su se usrali Rumunije i te atosfere...boze sacuvaj, al eto vidjet cemo.
Ja mislio nadarevic na klupi, pa haj, reko , ima i pandzu, pa kako tako..kad tamo nigdje nikog!
Neznam moze li se pozvati naknadno..i jeli to praksa, iako je malo glupo.
Ovo je jako riskantno!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mozes ti pozvat al koliko je korektno pozivat lika dva dana prije tekme... nidje veze realno, jos hajd da su to neki igraci koji su pravili probleme ili nesto, vec momci koji su uvijek ginuli za reprezentaciju, i Jahic i Nadarevic.. sto je fazon, vjerujem da bi dosli i kad bi ih naknadno pozvao. Al dat prednost Vranjesu, Maleticu pa i Alispahicu, u trenutku kad ti po tima ima karton, ispred jednog Jahica koji pokriva sve pozicije u timu moze samo nas "strucnjak".
- crvenocrni
- Kontakt:
E pa brate iskreno mislim da je najbolje da vecina ovih igraca dobiju karton (bar onih bitnih) i da odrade suspenziju protiv Albanije. Ok Albanija se pokazala kao tvrd orah u zadnje vrijeme al' brate dragi ako im je odbrana solidna, napada ni nemaju e sad se mi trebamo bojati Albanaca u Zenici ako npr. Spahic ne bude igrao, ma dajte molim vas...
Iskreno se nadam da ce Spaha dobit zuti u Rumuniji pa cak i Lula i da odrade kaznu protiv Siptara i onda biti spremni za dvomec protiv Bjelorusa gdje bi se i trebala odlucit nasa sudbina
Iskreno se nadam da ce Spaha dobit zuti u Rumuniji pa cak i Lula i da odrade kaznu protiv Siptara i onda biti spremni za dvomec protiv Bjelorusa gdje bi se i trebala odlucit nasa sudbina
Slazem se da bi bilo dobro da Spaha odradi zuti protiv Albanije. Oni ce se braniti u Zenici, igrati bunker. Mislim da bi i Rahimic trebao odraditi zuti.
Najgore bi bilo da Pjanic, Ibisevic il Lulic dobiju zuti. Pjanic zato sto nam je dirigent na sredini, Lulic zato sto probija stranu a Ibisevic zato sto je igrac 16terca i malih utakmica.
Najgore bi bilo da Pjanic, Ibisevic il Lulic dobiju zuti. Pjanic zato sto nam je dirigent na sredini, Lulic zato sto probija stranu a Ibisevic zato sto je igrac 16terca i malih utakmica.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa da imamo Jahica(al eto kazu za njeg da je povrijeden, mada koliko ja znam oporavio se od te povrede, samo nije standardan, ali i takav je dobar za nas), Papca i Nadarevica, ja prvi bi bio za to da Rahimic, Spahic pa mozda i Lulic ciste kartoni protiv Albanije, ali ovako kad pogledam da su mi alternative Maletic, Pandza, Mravac, Alispahic... ne mozes ti cistit kartone a prosut bodove,a njima ne vjerujem da mogu Albaniju dobit,
Nije stvar u tome hoce li dobiti zuti, vec ko ce te igrace da zamjeni ukoliko ti navedeni dobiju karton.crvenocrni je napisao/la:E pa brate iskreno mislim da je najbolje da vecina ovih igraca dobiju karton (bar onih bitnih) i da odrade suspenziju protiv Albanije. Ok Albanija se pokazala kao tvrd orah u zadnje vrijeme al' brate dragi ako im je odbrana solidna, napada ni nemaju e sad se mi trebamo bojati Albanaca u Zenici ako npr. Spahic ne bude igrao, ma dajte molim vas...
Ukoliko svi navedeni dobiju kartone, obrana bi izgledala :
mujdza........besic........pandza........ibricic
Ja bi vise volio da u tom slucaju ovako izgleda:
mujdza........nadarevic.......papac (pandza).....jahic
-
- Kontakt:
Za Bunozu nisam siguran jel se za.ebajes,pravis lud ili samo ne znas situaciju. Dobar je igrac ali to je onaj sto svrsava na spomen Bilićevog poziva. Nemoj njega dzaba da spominjes,on je sebi vrata zatvorio.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Bunoza je povrijedjen. Slomljena noga.
- crvenocrni
- Kontakt:
Slazem se ja sa tim u potpunosti pa valjda ce moci pozvati nekog naknadno ako neki igraci dobiju suspenziju a ako ne onda je stvarno lose razmisljao o mugucim scenarijima (znamo ko)...MOZAK je napisao/la:Nije stvar u tome hoce li dobiti zuti, vec ko ce te igrace da zamjeni ukoliko ti navedeni dobiju karton.crvenocrni je napisao/la:E pa brate iskreno mislim da je najbolje da vecina ovih igraca dobiju karton (bar onih bitnih) i da odrade suspenziju protiv Albanije. Ok Albanija se pokazala kao tvrd orah u zadnje vrijeme al' brate dragi ako im je odbrana solidna, napada ni nemaju e sad se mi trebamo bojati Albanaca u Zenici ako npr. Spahic ne bude igrao, ma dajte molim vas...
Ukoliko svi navedeni dobiju kartone, obrana bi izgledala :
mujdza........besic........pandza........ibricic
Ja bi vise volio da u tom slucaju ovako izgleda:
mujdza........nadarevic.......papac (pandza).....jahic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.