KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2014, 09:19

nerminh74 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Mislis gospodin Macvan koji svoju prvobitnu isplatu iz 2011 jos ceka , mazohista covjek , dervis mu uzeo dusu.
Ili Sasha Pavlovic koji je prosle godine igrao za 8 k onih par mjeseci , ni to jos nije dobio , a opet se vraca.
Lobotomizacija moj @magicni , koji se dize ko fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drustvo :zzz:
Mačvan ovim ugovorom naplaćuje i prethodni dug, a Pavlović je za potpis dobio prošlogodišnje 2 rate i sada 2 rate unaprijed i to činimi se 15-16 k i neke nekretnine prošle sezone
Ali sada dosta ispasti će da sada osuđujem partizan, a ne da pokušavam ukloniti neke zablude

A ovo bi trebalo da je dio posta napisan na 268 stranici teme o ABA ligi na RSB-u jel tako ;)
Uozbiljite se ljudi, ne uzimajte postove klinaca kojima je ključna fraza **** grobare najveći civilizacijski stepen psihološkog razvoja. Pričamo o ozbiljnim stvarima ne o nagađanju nekakvog ciganskog forumaša koji ima 15 godina komplex i koji je kako bi ubio taj komplex prešao navijati za FMP... koji je promijenio ime... ko ne vjeruje nek posluša izvjesnog Čovića, žena Vesna sin Filiip, napao novinara i nije krivično odgovarao.

[youtube][/youtube]

Što se Saše tiče i to su samo nagađanja. Prava istina je da je čovjek pristao na mizeriju i da je to učinio iz više simboličnih razloga. Vratio se i pokazao koliki je partizanovac i koliko voli Partizan, a odlika velikih ljudi je da prepoznaju trenutak i da u najtežoj mogućoj situaciji pomažu. I njegovu platu po svoj prilici neće klub isplaćivati, iako je ona za njegov renome ispod svih minimuma, već par velikih partizanovac koji su vlastiti novac odvojili da se ne uništi ime Partizana...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2014, 09:33

dscile je napisao/la:Koliko placa i zasto - ne znam. Kao sto ni ti vjerovatno ne znas za sve sponzore Partizana. Ono sto znam jeste da ona nije iznenada postala sponzor KKCZ, nego je to bila i prosle sezone, samo sto se ime nije nalazilo na dresu.
Kako ne znaš? Kako je moguće da jedan navijač FMP-a to ne zna. Odnosno CZT-a danas. Zar klub ne živi i ne razvija se uz pomoć tih istih "NEDRŽAVNIH PARA" :puke: :puke: :puke:

Krenimo redom....

Telekom Srbija - nije državna firma, ali Grobari kažu da jeste.

Idea - Koliko su oni povećali svoj udio sponzorstva u odnosu na prethodnu sezonu? za 50k ili 100k... Za jedno 3 puta više nego prošle godine... Razlog - manipulacije u poslovanju za koje zna i Tužilaštvo, ali sredio je to veliki Andrej, lakše se diše, a kao da je zakon i red ikada i bio u Serbii.

Pionir - Veliki sponzor FMP-a odvajkada i tu nema ništa čudno... Osim što se jedu kolači i keks, dobija se i fina lova... A u UO ove firme sve sami ugledni građani bez članske SNS-a.

ACIBADEM - Sponzori i jednih i drugih. Ali otkud baš da ih zanima FMP-a,ako ih već zanima najtrofejniji srpski klub?!

OFFICE SHOES - Nisam o njima najbolje upoznat.

AIK BANKA - domaća a jaka, još jedan "nedržavni" pomagač. slika
Ugledni građani koji imaju podršku sistema... a gdje selektivna pravda dobija punu potvrdu. Diplomirao sa prosjekom 6,22 i kupio 100% akcija... Uspješan čovjek. Ko bi rekao.

......

Informer - nije to državni list, gdje bi oni... oni samo... :oops:

Još kad omoguće povratak uglednom domaćinu Bogiju Kariću vjerujem da će i on ući u pul jer jednostavno to je interes srpskih patriota i ništa manje boljeg života građana Srbije, a onih 60-ak miliona što je oštetio državu ko mari...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 dec 2014, 09:44

44Bertans je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Mislis gospodin Macvan koji svoju prvobitnu isplatu iz 2011 jos ceka , mazohista covjek , dervis mu uzeo dusu.
Ili Sasha Pavlovic koji je prosle godine igrao za 8 k onih par mjeseci , ni to jos nije dobio , a opet se vraca.
Lobotomizacija moj @magicni , koji se dize ko fenix nakon prolaska fuzije u odabrano drustvo :zzz:
Mačvan ovim ugovorom naplaćuje i prethodni dug, a Pavlović je za potpis dobio prošlogodišnje 2 rate i sada 2 rate unaprijed i to činimi se 15-16 k i neke nekretnine prošle sezone
Ali sada dosta ispasti će da sada osuđujem partizan, a ne da pokušavam ukloniti neke zablude

A ovo bi trebalo da je dio posta napisan na 268 stranici teme o ABA ligi na RSB-u jel tako ;)
ne čitam te forume, ovo sam čuo od nekoga ko zna uživo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 dec 2014, 09:57

@Bertans

Da te ne citiram, posto ti je upis prilicno dug, a opet glup.

Evo kao prvo.. Ko je taj celavi ne znam, ali znam da su naucna istrazivanja potvrdila da su najuspijesniji ljudi sa prosjekom oko 7.

Kao drugo.. Postavicu tvoju logiku, pa ako je netacna ispravi me. Svi sponzori koji su u Zvezdi su lopovski i zbog mahinacija i kriminala koji im skida Vucic sa liste. Dok sa druge strane, svi sponzori Partizana su tu iz ljubavi i zbog cinjenice da je najtrofejniji. Onda se postavlja pitanje, ko je bio sponzor Partizana dok nije bio najtrofejniji i od cega je zivio? Da li to znaci da npr. samo Panatinaikos u Grckoj ili Krka u Sloveniji trebaju imati sponzore?

Bukvalno na sve ti bude odgovoreno argumentovano, ali ti izmislis nesto novo, uglavnom o politicarima. Za tebe ne znam, ali sam za Vujosevica siguran da nije ovoliko spominjao Zvezdu kada je Tadic bio predsjednik i kada je zdusno bodrio KKP u Areni. Tada je valjda to bilo normalno jer se radi o najtrofejnijem klubu.

I tacno ne kontam sta je problem, jer je valjda na onom duelu na B92 receno ko dobija vise para i ko ima najveci prihod od drzavne firme u sportu. Sto s tim parama mozete samo vracati porez i dugove bivsim igracima nije kriv onaj ko vam je doveo sponzora, nego onaj koji je napravio dug. A i iskreno, ocekujem povlacenje jos nekih sponzora iz vaseg kluba jer ih jedino mozete predstavljati u Valjevu, Ljubljani, Novom Mestu, Zadru, Zagrebu..

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2014, 11:03

ne čitam te forume, ovo sam čuo od nekoga ko zna uživo
Informacija koju si iznio a vezana za Sašu je potekla odakle sam rekao. Ustvari sa jedne fejsbuk stranice. E sad... rekla-kazala sistem je uvijek mač sa dvije oštrice. Govorim o visini mjesečne naknade.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2014, 11:37

dscile je napisao/la:@Bertans

Da te ne citiram, posto ti je upis prilicno dug, a opet glup.

Evo kao prvo.. Ko je taj celavi ne znam, ali znam da su naucna istrazivanja potvrdila da su najuspijesniji ljudi sa prosjekom oko 7.

Kao drugo.. Postavicu tvoju logiku, pa ako je netacna ispravi me. Svi sponzori koji su u Zvezdi su lopovski i zbog mahinacija i kriminala koji im skida Vucic sa liste. Dok sa druge strane, svi sponzori Partizana su tu iz ljubavi i zbog cinjenice da je najtrofejniji. Onda se postavlja pitanje, ko je bio sponzor Partizana dok nije bio najtrofejniji i od cega je zivio? Da li to znaci da npr. samo Panatinaikos u Grckoj ili Krka u Sloveniji trebaju imati sponzore?

Bukvalno na sve ti bude odgovoreno argumentovano, ali ti izmislis nesto novo, uglavnom o politicarima. Za tebe ne znam, ali sam za Vujosevica siguran da nije ovoliko spominjao Zvezdu kada je Tadic bio predsjednik i kada je zdusno bodrio KKP u Areni. Tada je valjda to bilo normalno jer se radi o najtrofejnijem klubu.

I tacno ne kontam sta je problem, jer je valjda na onom duelu na B92 receno ko dobija vise para i ko ima najveci prihod od drzavne firme u sportu. Sto s tim parama mozete samo vracati porez i dugove bivsim igracima nije kriv onaj ko vam je doveo sponzora, nego onaj koji je napravio dug. A i iskreno, ocekujem povlacenje jos nekih sponzora iz vaseg kluba jer ih jedino mozete predstavljati u Valjevu, Ljubljani, Novom Mestu, Zadru, Zagrebu..
Praviću se da nisam vidio prvu rečenicu.

Pa vidi biti navijač FMP-a ne znati ko je Kostić iliti od dragosti Kole i nije baš neki nivo. Mislim u tim mutnim krugovima političkih sportskih projekata.

Prosjek nema nikakvu vezu, on je samo detalj cjelokupne priče, lažne diplome i ostalo, uz montirane sudske slučajeve su najbolji primjeri, barem vi nekad navijači Crvene Zvezde, a danas FMP-a znate o čemu pričam.. Džajić, Cvjetković, Terzić, Čović, Mišković, Beko, Toplica i kompanija...

Da li su lopovski ili ne, ja nisam sudija i ne želim o tome. Drugi par opanaka je u pitanju. Ko ih je doveo, zbog čega i kako funkcioniše njihovo ulaganje, kakvi su njihovi rezultati i da li je Tužilaštvo zažmirilo. To da li su lopovski ili ne,apsolutno u cijeloj priči je pod tačkom 3.0.

Klasifikacija svojstvena navijaču FMP-a ili danas CZT-a po kojoj država ne pomaže ili to ne čini ništa više nego u slulčaju Partizana je pobijena, repovi vire i demagogija po kojoj država isto brine je obična propaganda i manipulacija masama.

Ništa ja izmislio nisam, a to će ti potvrditi i svaki objektivan stanovnik Srbije i navijač tvog kluba. Kao što će ti potvrditi da prava KKCZ još godinu i nešto nije u funkciji, ne takmiči se.

Što se Tadića i ostalih gofana iz tog doba tiče.... oni su bili grobari koliko je i Darvin dokazao svoju teoriju... ustvari još manje... ali nećemo toliko daleko... Partizan je pravu sponzorsku pomoć dobio tek nakon F4.

Bilo je doduše i ranije privrednika koji su uspjevali finansirati dobre rezultate 98 je igran takođe F4 Zepter sponzor, u to vrijeme fine pare.... kasnije sezonu ipo ICN.... posle nešto mršavo pivara MB....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 dec 2014, 12:28

44Bertans je napisao/la: Krenimo redom....

Telekom Srbija - nije državna firma, ali Grobari kažu da jeste.
Podseti me, chiji je ono logo ispod NISovog :?:
slika

Idea - Koliko su oni povećali svoj udio sponzorstva u odnosu na prethodnu sezonu? za 50k ili 100k... Za jedno 3 puta više nego prošle godine... Razlog - manipulacije u poslovanju za koje zna i Tužilaštvo, ali sredio je to veliki Andrej, lakše se diše, a kao da je zakon i red ikada i bio u Serbii.
A Dodik nije sredio Igokeu i kintu iz RS :?:
Ma da, opskurnije je mahati stranim investicijama kada dolaze iz Hrvatske, nego kad dolaze iz BIH. :tokralju:

Pionir - Veliki sponzor FMP-a odvajkada i tu nema ništa čudno... Osim što se jedu kolači i keks, dobija se i fina lova... A u UO ove firme sve sami ugledni građani bez članske SNS-a.
Ne mogu oni sa chlanskom SPSa. Oni su svi u jednom SD. :hmmmmm:

ACIBADEM - Sponzori i jednih i drugih. Ali otkud baš da ih zanima FMP-a,ako ih već zanima najtrofejniji srpski klub?!
Sredio Andrej. Dva-tri meseca nakon odlaska iz kluba. ;)

AIK BANKA - domaća a jaka, još jedan "nedržavni" pomagač.

Za razliku od Marfin banke koja iznenada postaje od najveceg poverioca - najjachi sponzor. :lolno:

Ugledni građani koji imaju podršku sistema... a gdje selektivna pravda dobija punu potvrdu. Diplomirao sa prosjekom 6,22 i kupio 100% akcija... Uspješan čovjek. Ko bi rekao.
slika

Sa kojim ocenama su diplomirali Rodici :?:

Informer - nije to državni list, gdje bi oni... oni samo... :oops:

Informer nije drzhavni list.

Još kad omoguće povratak uglednom domaćinu Bogiju Kariću vjerujem da će i on ući u pul jer jednostavno to je interes srpskih patriota i ništa manje boljeg života građana Srbije, a onih 60-ak miliona što je oštetio državu ko mari...

Sva sreca pa Bogoljub nije sponzorisao KKP. :zviz:
slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2014, 19:55

Milosavljević opet radi
A.F.C. Bournemouth!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 11 dec 2014, 17:24

Dobijen Krasny za častan oproštaj od evrokrem kupa.

Uvijek protiv sistema i prostitucije!
Povodom reakcije Predraga Ćulibrka, generalnog direktora Telekoma Srbija na masovno otkazivanje usluga ove državne kompanije od strane velikog broja navijača Partizana, neophodno je pojasniti sledeće detalje:

1. Nije jasno po kojoj logici je NIS državno preduzeće Srbije kada se govori o sponzorstvu KK Partizan, a kada ista kompanija koja je većinski vlasnik NIS daje milionsko sponzorstvo godišnje FK Crvena zvezda onda je to privatna kompanija koja nema nikakve veze sa državom. Samim tim i pravljenje lažne ravnoteže u kojoj država daje KK Crvena zvezda preko Telekoma Srbija, a Partizanu preko NIS, jednostavno ne stoji.

2. Novac koji je Telekom Srbija davao KK Partizan bio je na neznatno većem nivou u odnosu na novac koji u istom periodu dat KK Crvena zvezda, uz malu razliku. U tom periodu Partizan je osvojio 12 uzastopnih titula prvaka države, u ABA ligi je i dalje klub sa ubedljivo najvećim brojem osvojenih titula, igrao je Fajnal for Evrolige 2010. godine, rutinski skoro svake godine igrao Top 16 fazu Evrolige. Sa druge strane, poslednja titula KK Crvena zvezda osvojena davne 1998.godine, a nedavni, sasvim zasluženi plasman KK Crvena zvezda u TOP 16 fazu Evrolige je prvi takav slučaj u poslednjih 40 godina. Uprkos tako ogromnoj razlici u rezultatima, državna ulaganja u KK Crvena zvezda u kontinuitetu bila su na približno istom, a u pojedinim godinama i na većem nivou nego što je to bio slučaj sa KK Partizan. U fudbalu je stanje još gore, FK Partizan je dva puta igrao Ligu šampiona, više puta igrao Ligu Evrope, uključujući i ovu sezonu, bez ijednog ozbiljnog sponzorstva od strane Telekoma Srbija, ali je Telekom Srbija ipak samo FK Crvena zvezda davao milione evra, iako je poslednji nastup FK Crvena zvezda u grupnoj fazi drugog po snazi evropskog takmičenja, tadašnjeg Kupa UEFA, bio u sezoni 2007/08, dok su ukupni dugovi FK Crvena zvezda samo na ime poreza preko 550 miliona dinara, a ukupni dug je na nivou od 56 miliona evra.

3. Nije jasno u kom svojstvu je bilo obraćanje gospodina Predraga Ćulibrka, da li je to u svojstvu generalnog direktora Telekoma Srbija ili u svojstvu člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda? Takođe, nije jasno zašto se gospodin Ćulibrk čudi reakciji velikog broja navijača Partizana koji su odlučili da promene provajdera mobilne telefonije, ali i provajdera usluga kablovske televizije i interneta, pošto je trenutno stanje stvari takvo da je Telekom Srbija pretvoren u bankomat klubova sportskog društva Crvena zvezda, dok ni u jednom sportu Telekom Srbija nije sponzor klubova JSD Partizan, ni u košarci, ni u fudbalu, ni u vaterpolu. Ni jedan klub. Ni jedan dinar. Ako smo prošle sezone raspravljali o tome kome država daje više, danas je jasno da ove sezone država i njena preduzeća praktično ceo sportski budžet usmeravaju samo ka jednom klubu u različitim sportovima, dok je bilo kakav budžet za bilo koji klub JSD Partizan praktično sveden na nulu. Tako ispada da država štedi samo na klubovima JSD Partizan, kojima su ukinuta prektično sva sponzorstva, dok za Crvenu zvezdu nema zime, budžeti su isti kao da nema nikakvih mera štednje. Takav odnos je nezapamćen od osnivanja Zvezde i Partizana, od 1945. godine nije bilo godine u kojoj je jedan klub od države dobijao 100 posto, a drugi klub ništa, i navijači Partizana samo reaguju na tu činjenicu, onako kako oni smatraju da je primereno.

Poštujemo pravo svake privatne kompanije da odluči hoće li ili neće biti sponzor bilo kog kluba. Ali ako jedna 100 posto državna kompanija donese odluku da bude bankomat samo jednog kluba koji u poslednjoj deceniji u praktično svim sportovima u poređenju sa Partizanom ima zanemarljive rezultate u evropskim takmičenjima, i da ujedno potpuno ukine sva sponzorstva praktično svim klubovima JSD Partizan, trenutna emotivna reakcija navijača Partizana, sasvim je prirodna. Ne možete imati i politiku da dajete sve samo jednom klubu, i očekivati da milioni navijača Partizana pokorno pune kasu iz koje 100 posto novca ide na finansiranje Crvene zvezde. Tim pre što KK Partizan uredno plaća i poreze i kamate, za razliku od KK Crvena zvezda koja je nakon duga od 16 miliona evra zamrznuta kroz proces UPPR, i praktično utopljena u FMP. KK Partizan nije utopljen, nije ušao u UPPR, ali je nedavno proglašen na najvećoj regionalnoj konferenciji o sportskom marketingu SPORTO, za jedan od najvećih brendova sporta na ovim prostorima, zajedno sa Novakom Đokovićem i Anom Ivanović, ali ta činjenica očigledno nije dovoljna da Telekom Srbija bude sponzor Partizana. Upravo zato, smatram da nije važno da li je Duško Vujošević, predsednik JSD Partizan ili trener KK Partizan, najvažnije je da gospodin Ćulibrk ubedi navijače Partizana da je Telekom Srbija i njihova kompanija, i ako prosečan navijač Partizana shvati da korišćenjem usluga ravnopravno finansira oba kluba u Srbiji, neće biti nikakvog razloga za bojkot usluga Telekoma Srbija.

Duško Vujošević, predsednik JSD Partizan
:cool:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2014, 18:49

[youtube][/youtube]

:tokralju:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 dec 2014, 18:54

Evo uletio Telekom nermine ...not...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 dec 2014, 19:05

Raul_64 je napisao/la:Evo uletio Telekom nermine ...not...
Jesam li ja kriv što dule voli sra.ti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 dec 2014, 19:14

nerminh74 je napisao/la:
Ti si opet rekao da ce uletit , a on i je tad "srao"..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 dec 2014, 19:34

Raul_64 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Ti si opet rekao da ce uletit , a on i je tad "srao"..
Jesam ali nisam znao da je dule već kakio u tanjir iz kojega jede, trebao bi se početi više baviti onim što zna košarkom

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 13 dec 2014, 19:42

Grdna rano koliko se najvljivao Pavlovic i povratak Milosavljevica,ja mislio ovi ce pregaziti Zadar za poluvrijeme. A oni sabije dali 27 poena za 20 minuta...hahahah

Grdna rano ko sve igra kosarku u ovom Partizanu....

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 dec 2014, 19:55

Pa toliko o tvom poznavanju ove igre ako si mislio da igrac nakon jedne od najtezih povreda u kosarci ce sabijati kroz dvije sedmice.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 13 dec 2014, 20:15

Tepica,Gagica i MIlutinova hitno pokloniti nekome. Pa jbm vam sve nesposobno.

Edit: Najbolje je pokloniti sve i jednog igraca Partizana. Nula bodova. Sezona bez trofeja.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 13 dec 2014, 20:48

K*rcu ne valjate ni da vam Jordan dodje,

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 13 dec 2014, 21:02

[youtube][/youtube]

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 14 dec 2014, 11:03

Loša partija u Zadru i poraz. Suštinski malo smo sebi otežali put, ali polako... Javna kuća ABA je kaznom od tri utakmice za najboljeg trenera lige od njenog osnivanja pokazala koliko se prostituiše. Doći će i njoj kraj... pa nek igraju Triglav,Maribor i slični indijanci...

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.