Rekonstrukcija stadiona u BiH

vivaILchelik
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la vivaILchelik » 06 sep 2012, 19:06

rodjak je napisao/la:i ja se slazem da je lijep gest od FK Borac i treba im zahvaliti(nema veze grb ,sto da se prekriva ta i Borac je ko i Celik iz BiH),ali mislim cvrsto da ovo nije "sitnica" vec veliki propust narucioca(da sam mu ja gazda ne bi doceko jutro :lol: )
ja velikog problem. Printanje naljepnice na a4 formatu 80kf i onda izracunaj.. djabe se dize prasina
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 06 sep 2012, 19:07

nije ovo smijesno uopste :roll: ja naprosto ne mogu da vjerujem da su ovi nasi debili toliko nesposobni! imaju 2 mjeseca da skontaju sta ce i kako ce, pa jos prije toga su dobili i tender, i ono nije sposobno da naruci stolice kako treba i na vrijeme! vi pricajte sta hocete, ali mene ovaj Borcev grb nervira, nista pozitivno me ne asocira na taj klub!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 sep 2012, 19:10

zamorano je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mogu ga samo produziti ali ne i siriti bar koliko ja znam,mislim da je linija sirine dosla vec do tribine,neka me neko ispravi ako grijesim(neko ko je blizu terena i ko prati radove mozda,sigurno bolje zna)mozda da ide u duzinu par metara ako ce se sjever i jug raditi...
Širina BP od ograde istoka do ograde zapada je 75 metara...tako da se širiti može...
Al malo tribine istoka i zapada idu na polukrug da li je ta sirina i kod kornera.?

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 06 sep 2012, 19:11

damirfile je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mogu ga samo produziti ali ne i siriti bar koliko ja znam,mislim da je linija sirine dosla vec do tribine,neka me neko ispravi ako grijesim(neko ko je blizu terena i ko prati radove mozda,sigurno bolje zna)mozda da ide u duzinu par metara ako ce se sjever i jug raditi...
Širina BP od ograde istoka do ograde zapada je 75 metara...tako da se širiti može...
Al malo tribine istoka i zapada idu na polukrug da li je ta sirina i kod kornera.?
Pa ako ljudi koji rade teren kazu da se moze prositi sta onda mi bzvz raspravljamo da li moze ili ne? Prosirice se ako UEFA dozovli i nema tu puno price :D :D :D

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 sep 2012, 19:16

Pa zar je toliko bitno ciji je grb na stolicama? Da su dovukli stolice Reala nebi bilo problema, vec bi svrsavali kako su oni veliki sto su pomogli i slicno. Uostalom, koja je razlika grba Celika i Borca kad igra reprezentacija BiH? I jedni i drugi imaju jednaka prava i moze bit i od jednih i drugih. U redu je da bude Celikov, al nije Borcov? :?

Evo primjer kako se to uradi u Hrvatskoj:

slika

Stadion Dinama i Lokomotive, grb HNS-a. Nakon utakmice se makne ta presvlaka i rijesen problem, nema sra*a ciji je grb. Nek tako naprave i sad sa BiH, ali sam misljenja da bi to diglo silnu prasinu i price kako se ljudi iz Saveza stide Borca, prekrivaju njihovo i slicno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 sep 2012, 19:20

Očita muljaža.
Prvo trebale doći reccaro,pa kažu ništa od toga,doći će obične,zamjenske...
Pa sad nema ni zamjenskih.
Pih.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 sep 2012, 19:20

Ma nek stoji grb ovu utakmicu,kakve veze ima. Samo bice malo cudno ako ostanu i na tekmama celika a cini mi se celik igra sljedecu protiv borca na bilinom hahah.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 sep 2012, 19:28

vivaILchelik je napisao/la:
rodjak je napisao/la:i ja se slazem da je lijep gest od FK Borac i treba im zahvaliti(nema veze grb ,sto da se prekriva ta i Borac je ko i Celik iz BiH),ali mislim cvrsto da ovo nije "sitnica" vec veliki propust narucioca(da sam mu ja gazda ne bi doceko jutro :lol: )
ja velikog problem. Printanje naljepnice na a4 formatu 80kf i onda izracunaj.. djabe se dize prasina
Bola nije pitanje samo naljepnica nego su skroz drukcijia sjedista trebala biti,prava profesionalna.Inace Recaro je najbolja firma za izradu sjedista(rade samo za Porshe,BMW,Lamborgini i ostale)Recaro sjedista su na svim malo boljim stadionima(vidim i Dinamo u Maksimiru je postavio Recaro sjedista).
Nego izgleda treba neko lovu smuljati i postiviti obicna sjedista.Vi umjesto da napanete onoga ko mulja lovu u mutnom vi napadate mene sto ukazujem na nesto sto nije u redu :roll:
Evo ti slika pa ti vidi je li to samo naljepnica reazlicita ili je puno veca razlika :shock:

slika
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 06 sep 2012, 19:30

damirfile je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
To je na najuzem dijelu 75 metara,a prema sredini što se ide sve je šire...To je vidljivo na svakoj slici BP...
::::SAMO ČELIK::::

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 06 sep 2012, 19:43

Jack777Pott je napisao/la:Pa zar je toliko bitno ciji je grb na stolicama? Da su dovukli stolice Reala nebi bilo problema, vec bi svrsavali kako su oni veliki sto su pomogli i slicno. Uostalom, koja je razlika grba Celika i Borca kad igra reprezentacija BiH? I jedni i drugi imaju jednaka prava i moze bit i od jednih i drugih. U redu je da bude Celikov, al nije Borcov? :?

Evo primjer kako se to uradi u Hrvatskoj:

Stadion Dinama i Lokomotive, grb HNS-a. Nakon utakmice se makne ta presvlaka i rijesen problem, nema sra*a ciji je grb. Nek tako naprave i sad sa BiH, ali sam misljenja da bi to diglo silnu prasinu i price kako se ljudi iz Saveza stide Borca, prekrivaju njihovo i slicno.
kao sto vec upoznat, savez NIJE finansirao rekonstrukciju bilinog pa tako da oni veze nemaju sa klupama. To sto je uprava Čelika dogovorila da im iz banja Luke posalji klupe to je druga prica. Tako da MI imamo puno pravo da stavimo svoju naljepnicu ili bilo koju ;)

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 06 sep 2012, 19:52

@rodjak u toku sljedece sedmice bi trebale doci te Recaro stolice... prvo je bilo receno da ce biti one medjutim prosle sedmice su stigle "reKaro" obicne plasticne pa se diglo prasine oko toga... sada govore da je bila greska u dostavi i da ce prave doci sljedece sedmice, a u medjuvremenu su stigle ove iz banja luke samo za utakmicu repke.
Republika Zenica

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 sep 2012, 21:19

Hebo vas vise Recaro , koliko kukate zamrzio sam tu marku za 7 dana. Od milion super stvari koje su odradjene kako treba i mimo ocekivanja. Oni 80% energije potrose na Recaro stolice samo da cijeli svijet vidi da mi imamo Recaro stolice ... Recaro , Recaro ,Recaro ...... :roll:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 06 sep 2012, 21:57

Hvala Borac...zajednickim snagama cijele BiH u Brazil
Ajvatar

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 sep 2012, 22:00

kimbo je napisao/la:Hebo vas vise Recaro , koliko kukate zamrzio sam tu marku za 7 dana. Od milion super stvari koje su odradjene kako treba i mimo ocekivanja. Oni 80% energije potrose na Recaro stolice samo da cijeli svijet vidi da mi imamo Recaro stolice ... Recaro , Recaro ,Recaro ...... :roll:
Kimbo care,mozda nisi najbolje skonto problem.Nije problem marka Recaro hoce li biti ili nece ,zalibo me tuki za recaro ;) (ove stolice iz BL su po meni sasvim OK i ako ovakve budu bice OK.)Samo sta mene iritira kod nas,ako je u ugovoru izvodzaca radova stoji da budu plasticne stolice od 10 Km po komadu, zasto da trose toliku lovu da nabavljaju Recaro sjedista koja su 500KM po komadu :D .Ne, bez z a j e bancije,mozda nekima ovo izgleda sitnica ali po meni je veliki propust.(ovo nije spontani propust vec je ovo bilo smisljeno pa se izgleda malo iskomplikovalo)

Zamisli da su u Vrapcice postavili stolice tima nasih dragih komsija :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 sep 2012, 23:02

Grb obavezno necim prekriti !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2012, 00:38

damirfile je napisao/la:
zamorano je napisao/la: Širina BP od ograde istoka do ograde zapada je 75 metara...tako da se širiti može...
Pa ako ljudi koji rade teren kazu da se moze prositi sta onda mi bzvz raspravljamo da li moze ili ne? Prosirice se ako UEFA dozovli i nema tu puno price :D :D :D
Nesta se tu drugo onda desava,jer UEFA nema sta da dozvoljava prosirenje stadiona.Jasno su definisane granice stadiona od-do sirine i duzine,UEFA jedino preporucuje da se igra na dimenzijama 105x68,a ostalo moze da varira sa duzinom 100-110 i sirinom 65-75 metara.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 07 sep 2012, 01:22

FK Čelik Zenica - Bilino polje je napisao/la:Teren Bilinog polja će biti u dimenzijama 105×68 metara, što je preporuka UEFE. Ukoliko dođe dozvola iz Nyona, moguće da se teren još dodatno proširi. Inače, linije travnjaka će biti dosta bliže tribinama nego inače, jer će novi teren Bilinog polja biti za četiri metra širi, a za 2,5 metra duži od ranijeg terena.
Teren ce biti sada 105 x 68...Moguce da se prosiri na 70 metara...Ako dozvola ne dodje za prosirenje teren bi trebao biti standardan 105 x 68...Do sad je bio 102 x 64...Po ovom tekstu ovdje...
::::SAMO ČELIK::::

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 sep 2012, 02:03

Devil je napisao/la:Nesta se tu drugo onda desava,jer UEFA nema sta da dozvoljava prosirenje stadiona.Jasno su definisane granice stadiona od-do sirine i duzine,UEFA jedino preporucuje da se igra na dimenzijama 105x68,a ostalo moze da varira sa duzinom 100-110 i sirinom 65-75 metara.
Ja mislim da je zbog blizine ograde (zida), jer ako bi se išlo na više od 68 metara zid bi bio preblizo, pa su možda zbog toga uputili dopis Uefi, a mozda je i nešto drugo :? .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 sep 2012, 11:01

Prvi na teren istrčali nogometaši Čelika, odradili lakši trening.
I da, na novom travnjaku će biti odigrano 4 utakmice u 8 dana.

Trenutno se radi na rekonstrukciji četiri (za dotičnog @Eleganta :mrgreen: ) reflektora na stadionu. Također, u toku dana će se očistiti i popraviti sve stolice na zapadnoj tribini.

slika
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 07 sep 2012, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2012, 11:16

Fenomenalan posao obavljen u Zenici stadion ima da bljesti, jedva cekam utakmicu.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 07 sep 2012, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.