NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac96 » 01 dec 2013, 15:52

Zamolio bi ove sto kopiraju sa oficijalnog foruma Jedinstva da to vise ne rade,i ako imate sta za pisati pisete tamo na forumu a ne ovdje da kopirate sve.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 01 dec 2013, 16:00

Bihac96 je napisao/la:Zamolio bi ove sto kopiraju sa oficijalnog foruma Jedinstva da to vise ne rade,i ako imate sta za pisati pisete tamo na forumu a ne ovdje da kopirate sve.
joj daj majke ti nemoj mi prosipati tu patetiku ...
niko ništa ne prenosi! ja uopšte nemam profila na tom forumu kao prvo jer sam vec davno skuzio da opcenito ona stranica sluzi da se pojedini promovišu a Aljo je onaj Don Huan i svako malo je prije kad sam bio na tom forumu napisao sa tog profila nesto kao "vidio sam Alju danas sa nekim curama pije ovo ono bla bla" i uvijek ista prica pravi od sebe budaletinu kao da to drugi ne kuze ! a kao drugo nemozete vi zabraniti da se pise i ovdje zato MOLIM TE decko nemoj da budes naporan!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 dec 2013, 18:06

anonymous001 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Zamolio bi ove sto kopiraju sa oficijalnog foruma Jedinstva da to vise ne rade,i ako imate sta za pisati pisete tamo na forumu a ne ovdje da kopirate sve.
niko ništa ne prenosi! ja uopšte nemam profila na tom forumu kao prvo jer sam vec davno skuzio da opcenito ona stranica sluzi da se pojedini promovišu a Aljo je onaj Don Huan i svako malo je prije kad sam bio na tom forumu napisao sa tog profila nesto kao "vidio sam Alju danas sa nekim curama pije ovo ono bla bla" i uvijek ista prica pravi od sebe budaletinu kao da to drugi ne kuze ! a kao drugo nemozete vi zabraniti da se pise i ovdje zato MOLIM TE decko nemoj da budes naporan!
ahahahaha...kakav car,kakav car :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 dec 2013, 19:07

tropic je napisao/la:
Hajde prijatelju sam obrisi komentar i ne ulazi na vise na ovaj forum nikako, bolje ti je. Stvarno gluposti pricas, kao nemas profil na nasem forumu a cim se vijest objavi ti dolazis ovdje prenijeti. I Alju ne spominji i ne vezi ga sa Don Huanom kad je i to jedan lik tebi slican. Dosadni i jedan i drugi ko proljev. Ne moze tebi niko zabraniti da pises ali pazi da ne trazimo IP adresu pa bolje ti je da uradis sta sam ti rekao.
Zasto Aljo pravi budaletinu od sebe ako pije? Nek roka covjek.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 dec 2013, 19:29

Kako si zanimljiv,ti si bruka Bihaca,ali cisto sumnjam da si iz Bihaca jer nebi ovakve stvari pisao..

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 01 dec 2013, 21:23

Aljo Don Huan :lol: :lol:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 dec 2013, 00:00

tropic je napisao/la:
Hajde prijatelju sam obrisi komentar i ne ulazi na vise na ovaj forum nikako, bolje ti je. Stvarno gluposti pricas, kao nemas profil na nasem forumu a cim se vijest objavi ti dolazis ovdje prenijeti. I Alju ne spominji i ne vezi ga sa Don Huanom kad je i to jedan lik tebi slican. Dosadni i jedan i drugi ko proljev. Ne moze tebi niko zabraniti da pises ali pazi da ne trazimo IP adresu pa bolje ti je da uradis sta sam ti rekao.
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da mi locirate IP adresu i da me nadjete :mrgreen:
Daj nemoj biti smijesan,isto da je informacija iz Jedinstva sveta krava pa se ne smije spominjati.Neka covjek podjeli informacije i sa drugim ljudima.Ja recimo iz Gracanice volim procitati neku novu vijest o Jedinstvu i ovo mi je jedina sansa zato i pratim ovu temu na ovom forumu.Jedinstvo je kao i Sloboda jedan recemo klub sa renomeom u ovoj ligi i kao takvi bi volio da udjete u slucaju da ne udje Sloboda u Premijer ligu.Drago mi je sto je klub ove sezone u vrhu i da se u Bihacu igra dobar fudbal pa ako sve bude posteno neka i udju i slave jer je to zasluzio Bihac.

anonimnog bi zamolio da i u buduce dijeli informacije sa ostalim forumasima jer ovdje ima dosta ljudi kojih zanima boljitak BH fudbala opcenito i vole da su informisani koliko je to moguce a ovaj forum i ova tema su predvidjene bas za to.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 02 dec 2013, 01:10

odlucio sam da ostanem Anoniman do daljnjeg zahvaljujuci svom drugu Skveru ! pozdravljam :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 dec 2013, 02:26

Ljudi nije do tih informacija,da je sve normalno ko sto treba biti ja bi prvi objavljivao,ali za nas nije dobro kad to ode u javnost to bi svaki pravi navijac Jedinstva trebao znati i zasto..Ali nazalost Anonimous nije jedan od tih koji to zna,i prijatelju ako toliko zelis da siris informacije o Jedinstvu siri ono sto je tacno sto se napise na forumu to kopiraj i postavi ovdje,al ne da ti jos dodajes neke svoje stvari u vezi toga,i tih pola informacija o pojacanjima itd nije tacno samo da ti kazem.Ako zelis dobro nasem klubu onda brate nemoj to radit.;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 02 dec 2013, 02:49

Bihac96 je napisao/la:Ljudi nije do tih informacija,da je sve normalno ko sto treba biti ja bi prvi objavljivao,ali za nas nije dobro kad to ode u javnost to bi svaki pravi navijac Jedinstva trebao znati i zasto..Ali nazalost Anonimous nije jedan od tih koji to zna,i prijatelju ako toliko zelis da siris informacije o Jedinstvu siri ono sto je tacno sto se napise na forumu to kopiraj i postavi ovdje,al ne da ti jos dodajes neke svoje stvari u vezi toga,i tih pola informacija o pojacanjima itd nije tacno samo da ti kazem.Ako zelis dobro nasem klubu onda brate nemoj to radit.;)
ja ti još jednom ponavljam... nema mene na onom vasem forumu tako da ne prenosim nista! ali hajde nek ti bude. necu da se zamaram glupostima! :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2013, 09:47

Bihac96 je napisao/la:Ljudi nije do tih informacija,da je sve normalno ko sto treba biti ja bi prvi objavljivao,ali za nas nije dobro kad to ode u javnost to bi svaki pravi navijac Jedinstva trebao znati i zasto..Ali nazalost Anonimous nije jedan od tih koji to zna,i prijatelju ako toliko zelis da siris informacije o Jedinstvu siri ono sto je tacno sto se napise na forumu to kopiraj i postavi ovdje,al ne da ti jos dodajes neke svoje stvari u vezi toga,i tih pola informacija o pojacanjima itd nije tacno samo da ti kazem.Ako zelis dobro nasem klubu onda brate nemoj to radit.;)
ja ti još jednom ponavljam... nema mene na onom vasem forumu tako da ne prenosim nista! ali hajde nek ti bude. necu da se zamaram glupostima! :D
Samo ti pisi o novostima jer nas zanima situacija u nasem nogometu. To ti niko ne moze zabraniti. Ja npr. citam sve tvoje postove.
Samo ti moram uputiti jednu zamjerku tj. sto spominjes Alju Don Huana "da pije i da je sa curama". To ti nikako ne valja i te navike se moras otarasiti brate dragi. Zamisli da mu otac to procita na forumu. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 03 dec 2013, 13:11

trebalo bi se znati prije kraja decembra tko ce da bude novi trener Jedinstva .. vidim po Slobodinom forumu pise se da ce njih da preuzme Vlado Jagodic a ista prica se vrti po Bihacu da ce Vlado preuzeti Jedinstvo .. na kraju nece nikog od navedenih preuzeti kako je krenulo :D

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 03 dec 2013, 20:16

Ja kako sam upoznat, više niti jednom treneru reprezentacije neće biti dozvoljeno da vodi još i neki od klubova,tako da niti vama ,a niti nama ga nema.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 dec 2013, 20:49

joksimovic je napisao/la:Ja kako sam upoznat, više niti jednom treneru reprezentacije neće biti dozvoljeno da vodi još i neki od klubova,tako da niti vama ,a niti nama ga nema.
E onda nisi upoznat i nemoj pričati o nečemu u sto nisi upoznat :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 dec 2013, 19:14

sta ima sampioni jesenji,kako pripreme,jesu li se pojacanja uklopila :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 08 dec 2013, 19:56

wienultras je napisao/la:sta ima sampioni jesenji,kako pripreme,jesu li se pojacanja uklopila :)
zatišje pred buru ... znat će se nešto više uskoro !

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 13 dec 2013, 15:15

U Jedinstvu se stvaraju vrhunski uslovi za boravak i život nogometaša :D

slika

slika

slika

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 dec 2013, 15:22

Trebao si postavit i onu kad radnici meze uz rakijicu. :mrgreen:
075

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 dec 2013, 16:13

Odlicno, vidi se napredak u klubu :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 dec 2013, 18:47

I sta ima,zamrlo nesto :D
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.