Ronaldinho se pozdravio sa ozbiljnim fudbalom jos 2006. nakon SPa. To sto je samo proslu sezonu odigrao dobro, to je labudova pesma. Ne moze se biti nespreman i igrati na vrhunskom nivou.enobarca je napisao/la:...Cestitam na pobjedi protiv brescie...odlicno odigrano,nadam se da ce Milan osvojiti scudeto,a ne onaj glupi inter...i ovima sto pricaju lose o ronaldinhu porucujem da sute,zar se ne sjecate sta je radio u barci,pa on je bio najbolji nogometas svijeta i da je onako nastavio bio bi i najbolji svih vremena...njega je do kraja unistilo to sto je presao u Milan,jer u onakom Milanu(mislim na onaj tim kad je dosao dinho)ne bi nitko uspio...ali kriv je i on zbog **** opijanja do kasno u noc...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/liverp ... 27381.aspx
sta reci na ovo??
sta reci na ovo??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Gluposti, nema ništa od toga ba Ronaldinho Ostaje !
POZVANI :
GOLMANI: Amelia, Roma;
ODBRANA: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
SREDINA: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser;
NAPAD: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho, Verdi.
Volio bih da prva postava budu ovi "Boldani" mislim da bi trebalo dati sansu ovim mladićima (Verdi,Merkel,Strasser)
takođe treba probati Jankulovskog, da vidimo jeli za prodaju ili ima jos nesto od njega 
POZVANI :
ODBRANA: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
Volio bih da prva postava budu ovi "Boldani" mislim da bi trebalo dati sansu ovim mladićima (Verdi,Merkel,Strasser)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Koliko sam ja upoznat sa situacijom, Jankulovskog su hteli da prodaju, ali on nije hteo da ide. Nesto slicno kao sto je Juventus imao problema sa Bracom i Grossom.
Sutra kombinovanim sastavom lagano zavrsiti posao,pa se onda okrenuti Seriji A.Ove nam godine ne smije Scudeto izmaci ni pod razno.Konkurenti nikad slabiji.
Forza Milan
Forza Milan
1921-2011
zato vas je konkurent na Giuseppe Meazzi 2:1 unistio.. dotakli se sa loptom nisteEsii TM87 je napisao/la:Sutra kombinovanim sastavom lagano zavrsiti posao,pa se onda okrenuti Seriji A.Ove nam godine ne smije Scudeto izmaci ni pod razno.Konkurenti nikad slabiji.
Forza Milan
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
De pogledaj TebeluItalia je napisao/la:zato vas je konkurent na Giuseppe Meazzi 2:1 unistio.. dotakli se sa loptom nisteEsii TM87 je napisao/la:Sutra kombinovanim sastavom lagano zavrsiti posao,pa se onda okrenuti Seriji A.Ove nam godine ne smije Scudeto izmaci ni pod razno.Konkurenti nikad slabiji.
Forza Milan![]()
Opet tiItalia je napisao/la:zato vas je konkurent na Giuseppe Meazzi 2:1 unistio.. dotakli se sa loptom nisteEsii TM87 je napisao/la:Sutra kombinovanim sastavom lagano zavrsiti posao,pa se onda okrenuti Seriji A.Ove nam godine ne smije Scudeto izmaci ni pod razno.Konkurenti nikad slabiji.
Forza Milan![]()
E jest nas unistio 2-1 pa stvarno
Bitku ste dobili,ali rat ste izgubili i prije nego sto je poceo,pa zato tisu.
Samo cu jos dodati Stilic Semir unosi nemir
1921-2011
vjeruj da ce otici u koliko i dalje nastavi da da ga drzi na klupi... normalno ako dobije gdje kakvu ponudu da igra da ce otici jer mu je karijera pri kraju( prem da moze on igrati jos dosta) i normalno da zeli ostatak provesti igrajuci a ne sjedeci i zadovoljavati se sa 10 min... a znas koliko voli i pare i sve pa ako mu oni iz MLS ponude sta fino ne vjerujem da ce odbitirobovi88 je napisao/la:Gluposti, nema ništa od toga ba Ronaldinho Ostaje !
POZVANI :
Volio bih da prva postava budu ovi "Boldani" mislim da bi trebalo dati sansu ovim mladićima (Verdi,Merkel,Strasser)takođe treba probati Jankulovskog, da vidimo jeli za prodaju ili ima jos nesto od njega
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Milan - Ajax, formazioni ufficiali/official line-up:
Milan: Amelia, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Pirlo, Flamini, Seedorf, Ambrosini, Ronaldinho, Robinho.
Ajax: Stekelenburg, Van Der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Enoh, Sulejmani, Eriksen, De Jong, Emanuelson, Suarez, De Zeeuw.
Milan: Amelia, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Pirlo, Flamini, Seedorf, Ambrosini, Ronaldinho, Robinho.
Ajax: Stekelenburg, Van Der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Enoh, Sulejmani, Eriksen, De Jong, Emanuelson, Suarez, De Zeeuw.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
MILAN: Amelia; Bonera, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Robinho, Ronaldinho.
nije mi jasno što nije dao šansu barem jednom mladom igraču, kakav je ovo vezni red pirlo ambrosini sedorf, pa jel ovo 2005.
jedino pozitivno je što odmara ibru, al ne kontam ga šta da i izgubi od ajaxa sa primavercima u timu, to bi tim momcima puno značilo za dalji razvoj.
nije mi jasno što nije dao šansu barem jednom mladom igraču, kakav je ovo vezni red pirlo ambrosini sedorf, pa jel ovo 2005.
jedino pozitivno je što odmara ibru, al ne kontam ga šta da i izgubi od ajaxa sa primavercima u timu, to bi tim momcima puno značilo za dalji razvoj.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ahh štaćeš, ON zna najbolje, ja imam povjerenja u Allegrija i mislim da sa njim možemo daleko dogurati,samo mu treba dati vremena ... Ma ući će "dječurlija" u drugomtony-mortale je napisao/la:MILAN: Amelia; Bonera, Yepes, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Robinho, Ronaldinho.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ja još nisam siguran u alegrija 100%, ok je krenuo što se rezultata tiče, ali nije to nešto spektakularno bolje od lanjskog leonardovog milana a plus ovaj tim je puno jači sad s boatengom ibrom i robinjom, sviđa mi se što neda igrati ako se ne trudiš i ne zalažeš na treninzima i već je stekao autoritet za relativno kratko vrijeme, ni berlusconi mu se za divno čudo ne mješa u posao, ali imao je kikseva, npr kod sampdorije u 90. prvu izmjenu vrši a vidjelo se pola sata ranije da su igrači pali i da treba nešto mjenjati, evo i ovo sad, pa niko mu riječ nebi rekao da i izgubi al da nekog novog vidimo u timu, nema nego 3 mlada igrača prijavljena, pa zar nije mogao jedan od ovih veznih straser ili merkel igrati umjesto jednog od fosila
AC Milan 0 - 1 Ajax 57' De Zeeuw 
48% Posjed lopte 52%
4 Napadi na gol 15
2 Šutevi na gol 10
2 Šutevi pored gola 5
10 Slobodni udarci 17
3 Korneri 8
6 Ofsajdi 3
12 Ubacivanja 15
9 Spasavanja vratara 2
9 Gol-auti 3
11 Prekršaji 7
0 Žuti kartoni 2
KATASTROFALNO !
48% Posjed lopte 52%
4 Napadi na gol 15
2 Šutevi na gol 10
2 Šutevi pored gola 5
10 Slobodni udarci 17
3 Korneri 8
6 Ofsajdi 3
12 Ubacivanja 15
9 Spasavanja vratara 2
9 Gol-auti 3
11 Prekršaji 7
0 Žuti kartoni 2
KATASTROFALNO !
Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 08 dec 2010, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
zajebat ce me na kladionici sigurnorobovi88 je napisao/la:AC Milan 0 - 1 Ajax 57' De Zeeuw
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo uđe Ibra
, izašo Ambrosini, jos da kazem da je u igri Boateng od 20 min uso je jer je Flamini se povrijedio
đ
Edit:
0:2!
KATASTROFA !!!
Edit:
0:2!
- tony-mortale
- Kontakt:
e pa moja sumnja u alegrija je nakon ove utakmice još veća, nije uopšte poraz ni bitan ni sporan(igro x2 na kladionica al zbog toga što sam očekivao neke klince u timu) ali on u totalno nebitnoj utakmici izađe skoro sa najjačim timom(golman bonera yepes i dinjo su rezerve ostali prvotimci) a te ljude od 30 i kusur godina u ovakvoj utakmici nemože motivirati ni najbolji psiholog a kamoli ovaj lik. još mu se ozljedio flamini, a to je straser komotno mogao igrati, na kraju ubaci i ibru
trebao se još i silva ozljediti pa da onda doživljaj bude potpun.
čitam da je rezultat još i dobar kakva je igra bila al vidjećemo na pregledu
trebao se još i silva ozljediti pa da onda doživljaj bude potpun.
čitam da je rezultat još i dobar kakva je igra bila al vidjećemo na pregledu
Milan je katastrofa bio veceras, iskreno nezelim vise govoriti kod da ide ko da ostane, ali dok god bude u prvom timu bio Ronaldinho,
Prilo
Seedorf
mialn se moze oprostiti od evorpe ne cekati izvlacenje :S
- senad_flamin
- Kontakt:
nece sigurno vise Ronaldinhu je ovo posljedni put da igra za Milan!
Vezni red ce biti
Gattuso----Pirlo---Ambrosini
--------Boateng---------
ne treba zaboraviti Boneru kojem sam se ismijao veceras
On nije normalan koliko je smijesan....Abate je doktor fudbala za njega 
Vezni red ce biti
Gattuso----Pirlo---Ambrosini
--------Boateng---------
ne treba zaboraviti Boneru kojem sam se ismijao veceras
-RIVALDO-
- Omerbavarac
- Kontakt:
Je**m vas smotane. Pa samo mi je gol trebao da postignete. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.