DobojskiManijak je napisao/la:ako se želi postoji mogućnost da se dozvoli da TOŠK igra na svom stadionu.Treba dignuti medijsku hajku i zapretiti odustajanjem od KUPa ako ne dopuste igranje u Tešnju.Sramota je šta ovaj kriminalni Savez radi jer ako bi se pola stadiona u Premijer ligi ne ispunjava osnovne uvjete.
Sam žrijeb mi pomalo smrdi i vuče da Lištica osvoji KUP .Mešetari iz Hercegovine i kriminalci iz Saveza su uvijek bila braća.Najbolji dokaz je utakmica gdje oni prekidaju utakmicu da bi na kraju dobili manju kaznu od Želje.
Podrška TOŠKu i ida izbaci ove smradove koji su poznati kao mrzitelji BiH i sveha što je bosansko.
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
It's better when it's live
E čuj zapretiti!?DobojskiManijak je napisao/la:ako se želi postoji mogućnost da se dozvoli da TOŠK igra na svom stadionu.Treba dignuti medijsku hajku i zapretiti odustajanjem od KUPa ako ne dopuste igranje u Tešnju.Sramota je šta ovaj kriminalni Savez radi jer ako bi se pola stadiona u Premijer ligi ne ispunjava osnovne uvjete.
Sam žrijeb mi pomalo smrdi i vuče da Lištica osvoji KUP .Mešetari iz Hercegovine i kriminalci iz Saveza su uvijek bila braća.Najbolji dokaz je utakmica gdje oni prekidaju utakmicu da bi na kraju dobili manju kaznu od Želje.
Podrška TOŠKu i ida izbaci ove smradove koji su poznati kao mrzitelji BiH i sveha što je bosansko.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Samo si nam ti treb'o. Odj ebi majmune , *ebo te Olimpičić u dupe. Mrs ćukoMancini je napisao/la:E čuj zapretiti!?DobojskiManijak je napisao/la:ako se želi postoji mogućnost da se dozvoli da TOŠK igra na svom stadionu.Treba dignuti medijsku hajku i zapretiti odustajanjem od KUPa ako ne dopuste igranje u Tešnju.Sramota je šta ovaj kriminalni Savez radi jer ako bi se pola stadiona u Premijer ligi ne ispunjava osnovne uvjete.
Nemoj ga grehota ti je,ostao je bez dnevnice kod KK Spars jer sad imaju publike,na Olimpik/c/ć ne smije doći jer nema muda pa sad zuja okolo k'o muha ****.plavobijeliii je napisao/la:Samo si nam ti treb'o. Odj ebi majmune , *ebo te Olimpičić u dupe. Mrs ćukoMancini je napisao/la:E čuj zapretiti!?DobojskiManijak je napisao/la:ako se želi postoji mogućnost da se dozvoli da TOŠK igra na svom stadionu.Treba dignuti medijsku hajku i zapretiti odustajanjem od KUPa ako ne dopuste igranje u Tešnju.Sramota je šta ovaj kriminalni Savez radi jer ako bi se pola stadiona u Premijer ligi ne ispunjava osnovne uvjete.
Na žalost osjetili ste na svojim leđima kriminal saveza,i teško se tu šta može uraditi.Možete odustati ali opet došli ste do polufinala i šteta je da odustanete,a opet još već šteta je da ljudi u Tešnju ne gledaju ovakvu utakmicu koja će se pamtiti cijeli život.Toliko o našem NSBiH!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Poz iz Tuzle Skoro sam pisao za postojanje SARAJEVSKO -- ŠKUTORSKE -- MAFIJE koju čine sarajevo željo svinjski i lištica Očito su namjestili parove polufinala Ali postoji problem da se lištica BOJI TOŠKA i svim silama hoće da izbjegne utakmicu u Tešnju jer znaju da če izgubiti pa su angažovali SŠ MAFIJU da po svaku cijenu nedozvoli igranje u Tešnju Gledao sam vas u Tuzli i igrali ste dobro NEDAJTE DA VAS ZAJEBU A AKO NE USPIJETE TRAŽITE DA IGRATE U TUZLI I IMAT ČE TE OGROMNU PODRŠKU I GARANT ČE TE lišticu POBIJEDITI POZ IZ TUZLE
Umij se mulac, ali obavezno hladnom vodom...strujasamo je napisao/la:Poz iz Tuzle Skoro sam pisao za postojanje SARAJEVSKO -- ŠKUTORSKE -- MAFIJE koju čine sarajevo željo svinjski i lištica Očito su namjestili parove polufinala Ali postoji problem da se lištica BOJI TOŠKA i svim silama hoće da izbjegne utakmicu u Tešnju jer znaju da če izgubiti pa su angažovali SŠ MAFIJU da po svaku cijenu nedozvoli igranje u Tešnju Gledao sam vas u Tuzli i igrali ste dobro NEDAJTE DA VAS ZAJEBU A AKO NE USPIJETE TRAŽITE DA IGRATE U TUZLI I IMAT ČE TE OGROMNU PODRŠKU I GARANT ČE TE lišticu POBIJEDITI POZ IZ TUZLE
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bujrum u Gradačac blizu vam je igrati kup
-
- Kontakt:
Nemojte bit smiješni bujrum Gradacac, Žepče , Tuzla itd, hvala vama, al niko nema licencu osim ekipa koje se trenutno takmiče u najjačem rangu BH fudbala.fender13 je napisao/la:Bujrum u Gradačac blizu vam je igrati kup
Široki je dao suglasnost da se igra u Tešnju. Uskoro ce i objavit to. Tako da ne pišete nebuloze da je do Širokog
It's better when it's live
Siroki gospodski skroz i korektno odgovoriohlive je napisao/la:Široki je dao suglasnost da se igra u Tešnju. Uskoro ce i objavit to. Tako da ne pišete nebuloze da je do Širokog

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Evolve
- Kontakt:
.!.strujasamo je napisao/la:Poz iz Tuzle Skoro sam pisao za postojanje SARAJEVSKO -- ŠKUTORSKE -- MAFIJE koju čine sarajevo željo svinjski i lištica Očito su namjestili parove polufinala Ali postoji problem da se lištica BOJI TOŠKA i svim silama hoće da izbjegne utakmicu u Tešnju jer znaju da če izgubiti pa su angažovali SŠ MAFIJU da po svaku cijenu nedozvoli igranje u Tešnju Gledao sam vas u Tuzli i igrali ste dobro NEDAJTE DA VAS ZAJEBU A AKO NE USPIJETE TRAŽITE DA IGRATE U TUZLI I IMAT ČE TE OGROMNU PODRŠKU I GARANT ČE TE lišticu POBIJEDITI POZ IZ TUZLE
NK Široki Brijeg
Nažalost svakakvi debili koriste se internetom,pa tako i ovaj slučaj.strujasamo je napisao/la:Poz iz Tuzle Skoro sam pisao za postojanje SARAJEVSKO -- ŠKUTORSKE -- MAFIJE koju čine sarajevo željo svinjski i lištica Očito su namjestili parove polufinala Ali postoji problem da se lištica BOJI TOŠKA i svim silama hoće da izbjegne utakmicu u Tešnju jer znaju da če izgubiti pa su angažovali SŠ MAFIJU da po svaku cijenu nedozvoli igranje u Tešnju Gledao sam vas u Tuzli i igrali ste dobro NEDAJTE DA VAS ZAJEBU A AKO NE USPIJETE TRAŽITE DA IGRATE U TUZLI I IMAT ČE TE OGROMNU PODRŠKU I GARANT ČE TE lišticu POBIJEDITI POZ IZ TUZLE
Samo jedno ime
Uprava sirokog gospodski reagovala, za svaku pohvalu. Sretno TOSK sretno Atomci. Puno pozdrava iz Mostara
-
- Kontakt:
Jesi se izlajo?Aj sad u rupustrujasamo je napisao/la:Poz iz Tuzle Skoro sam pisao za postojanje SARAJEVSKO -- ŠKUTORSKE -- MAFIJE koju čine sarajevo željo svinjski i lištica Očito su namjestili parove polufinala Ali postoji problem da se lištica BOJI TOŠKA i svim silama hoće da izbjegne utakmicu u Tešnju jer znaju da če izgubiti pa su angažovali SŠ MAFIJU da po svaku cijenu nedozvoli igranje u Tešnju Gledao sam vas u Tuzli i igrali ste dobro NEDAJTE DA VAS ZAJEBU A AKO NE USPIJETE TRAŽITE DA IGRATE U TUZLI I IMAT ČE TE OGROMNU PODRŠKU I GARANT ČE TE lišticu POBIJEDITI POZ IZ TUZLE
SaMo ŠiRoKi !!!!
Rutinski danas, dobro je.
Plus dobra vijest da igramo na svom stadionu polufinale kupa, savez nije tako rigorozan kad tesanjski privrednici zaprijete povlacenjem sponzorstava.
U cetvrtak dolazi komisija koja ce napravit spisak sta sve treba kako bi dobili licencu, to ce se do tekme napraviti i to je to.
Plus dobra vijest da igramo na svom stadionu polufinale kupa, savez nije tako rigorozan kad tesanjski privrednici zaprijete povlacenjem sponzorstava.
U cetvrtak dolazi komisija koja ce napravit spisak sta sve treba kako bi dobili licencu, to ce se do tekme napraviti i to je to.
TŽV!
Da li imate u planu doći organizovano u subotu na utakmicu? Bujrum da vam uzvratimo gostoprimstvo iz prvog dijela.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Sumnjam da ce biti organizovano, ko bude dolazio, privatnim autom ce doci.emil02in je napisao/la:Da li imate u planu doći organizovano u subotu na utakmicu? Bujrum da vam uzvratimo gostoprimstvo iz prvog dijela.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bujrum momci i od mene u subotu u sto vecem broju da uzivamo u fudbalskom ambijentu pred punim tribinama. Gostoprimstvo i vase postenje se ne zaboravlja. Bujrum i dobrodosli u Mostar 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
Ocekujemo vas u sto vecem broju.. dobrodosli!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.