Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

xinxee
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la xinxee » 14 nov 2014, 01:33

bluesaa je napisao/la:veceras borba na dva fronta jel juka u 3 pocinje?
ne igra večeras

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 14 nov 2014, 15:32

bluesaa je napisao/la:veceras borba na dva fronta jel juka u 3 pocinje?
U 01:07 . :mrgreen:

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 15 nov 2014, 00:07

Gleda li se Juka,jos sat vremena?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 nov 2014, 00:15

Naravno da se gleda. Dobro je dosla ova miniturneja Denvera na istoku.

Pitanje je samo koliko mogu pruziti i koliko ce minuta Juka dobiti. Nazalost zadnji utakmica nema ga u rotaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 15 nov 2014, 01:03

Momci ima li kakav link?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2014, 01:08

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 15 nov 2014, 01:21

Mozgov nula! :lolno:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2014, 01:27

Smrad Shaw digao ruke od Juke, barem sto se tice ove sezone. Sto se mene tice moze komotno dobiti i nogu, Juka tesko da moze imati gori tretman od ovoga.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 15 nov 2014, 01:32

_dreamer_ je napisao/la:Smrad Shaw digao ruke od Juke, barem sto se tice ove sezone. Sto se mene tice moze komotno dobiti i nogu, Juka tesko da moze imati gori tretman od ovoga.
Da i još najave da ima sigurnih 10 + minuta na početku sezone i nakon 2 utakmice upade Mcgee ispred njega. :crazy: :crazy:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 nov 2014, 01:35

_dreamer_ je napisao/la:Smrad Shaw digao ruke od Juke, barem sto se tice ove sezone. Sto se mene tice moze komotno dobiti i nogu, Juka tesko da moze imati gori tretman od ovoga.
Bulaznis...Gary Harris dobija prve minute danas, a bio je tek tri mjesta iza Juke.

Shawu gori pod nogama , nema vremena za eksperimente pogotovo jer juka pravi puno faula. Kad skontaju da nemaju snasi za playoff, onda ce i oba rukija dobit puno vecu minutazu. Strpite se neka dva mjeseca

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2014, 01:36

baglama je napisao/la:
Bulaznis...Gary Harris dobija prve minute danas, a bio je tek tri mjesta iza Juke.

Shawu gori pod nogama , nema vremena za eksperimente pogotovo jer juka pravi puno faula. Kad skontaju da nemaju snasi za playoff, onda ce i oba rukija dobit puno vecu minutazu. Strpite se neka dva mjeseca
Pametnjakovicu, sam sebi kontriras. Harris je rookie i samim time eksperiment, a ti negiras eksperimentisanje. Odluci se, jel jedno ili drugo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 nov 2014, 01:39

_dreamer_ je napisao/la:
baglama je napisao/la:

Pametnjakovicu, sam sebi kontriras. Harris je rookie i samim time eksperiment, a ti negiras eksperimentisanje. Odluci se, jel jedno ili drugo.
I sta, Harris se trebao objesit jer nije igrao 7 utakmica? Shaw ga sahranio?

da igra Nurkic pored McGeea koji zaradjuje 10-12 miliona godsinje i kojeg zele utopit cim pocne trade rok...a to sigurno nece postic, zakucavsi ga za klupu.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 nov 2014, 01:40

Harris dobija minute jer je Foye povrijedjen, Juka ne dobija jer je Rookie i trenutno ispred njega imaju 2 centra koja Shaw mora igrati jer ne zeli da mu posao zavisi od Juke + sto ako vec toliko napadate Shaw-a da Juka igra, onda bi bolje bilo da ga hvalite sto igra McGee-a jer ako ne uspije njemu dic cijenu da ga neko uzme, nece Juka uskoro dobiti minutazu kakvu zasluzuje ;)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 nov 2014, 01:42

JHam je napisao/la:Harris dobija minute jer je Foye povrijedjen, Juka ne dobija jer je Rookie i trenutno ispred njega imaju 2 centra koja Shaw mora igrati jer ne zeli da mu posao zavisi od Juke + sto ako vec toliko napadate Shaw-a da Juka igra, onda bi bolje bilo da ga hvalite sto igra McGee-a jer ako ne uspije njemu dic cijenu da ga neko uzme, nece Juka uskoro dobiti minutazu kakvu zasluzuje ;)
Tacno...Da razmjene centra s ugovorom od 12 miliona godisnje, taj mora igrat i nabit statse a ne biti treci centar.

Juka je igrao par utakmica jer su bili u minusu po 20+

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2014, 01:43

JHam je napisao/la:Harris dobija minute jer je Foye povrijedjen, Juka ne dobija jer je Rookie i trenutno ispred njega imaju 2 centra koja Shaw mora igrati jer ne zeli da mu posao zavisi od Juke + sto ako vec toliko napadate Shaw-a da Juka igra, onda bi bolje bilo da ga hvalite sto igra McGee-a jer ako ne uspije njemu dic cijenu da ga neko uzme, nece Juka uskoro dobiti minutazu kakvu zasluzuje ;)
Poenta je u tome sto Shaw prica jedno, a radi drugo. Barem kada je Juka u pitanju. A ne vidim da je bio losiji i od jednog od centara, pa zasto onda mu ne dati minute ako je to vec bio nagovijestio? Mozgov je ocajan.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 nov 2014, 01:45

Shaw sam ne zna sta prica....Posao mu visi o koncu i mozda bi bas ova utakmica mogla biti presudna, a Karl je vec dobio otkaz jer nije igrao McGee-a dovoljno, pa ti vidi...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 nov 2014, 01:47

Jel uopste u timu danas Juka ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 nov 2014, 01:48

Jeste, Foye i Green nisu..

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 15 nov 2014, 01:48

Ima li još koji link, na ovom prvom mi ne dozvoljava da ga uvećam preko cijelog ekrana, a drugi link ne mogu ili ne znam pokrenuti. unaprijed zahvalan svim vrijednim momcima.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.