FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 07 jul 2009, 22:48

HordeZla je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
ultra@rajvosa je napisao/la:5 Komada,5 komada to je nasa nada :D :D :D
odrasti... :lol:
cuj odrasti pa vidis da je covjek u pravu....heheh

bit ce zeljo opet sampion :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a skim vi igrate pripremne ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2009, 22:49

nime_tm87 je napisao/la:UHh jest **** hladan tuss treba jos pojacanja ovako se nemere na titulu definitvno :evil:
kakva crna titula buraz :?: :?: sa kojim igracima??...pa sam je Amar izjavio da imamo 3-4 kvalitetna igraca koji donekle zaslužuju Željin dres,ovo ostalo odron od tima koji nas je brukao i blamirao godinama.
Ne može se preko noci stvoriti ekipa za titule,pa cak i ovoj ljigavoj PL...ovaj trenutni tim je jedno 5-6 puta slabiji od onog šampionskog kojeg je Amara vodio kad su igrali (Muharemovic,Joldic,Biscevic,Muratovic,Bešlija,Gredic...sve sami reprezentativci)...sad je Amar naslijedio ekipu klošara i luzera i sad je neko cudo što nas je Zrinjski poderao ko prostitutku sa 5-1...treba vremena da se ova **** od igraca rastjeraju,ali problem su ugovori koje je Samir velikodušno pravio sa klocevima i **** sad te kloc može zajebavati i tužiti.
15 igraca treba otjerati,to je i najavio strucni štab...ali koga dovesti??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 jul 2009, 22:50

19TM87 je napisao/la: a skim vi igrate pripremne ?
Sutra igraju protiv Zvijezde u 18 sati na stadionu u Gradačcu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2009, 22:52

19TM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:UHh jest **** hladan tuss treba jos pojacanja ovako se nemere na titulu definitvno :evil:
ja vas ljuzde neke ne razumijem slazem se da je rezultat previsok...ali brate moj ovaj zrinjski je trebo zelju dobiti 3 razlike na grbavici kad se igralo pod reflektorima...druga stvar oni su vec duze na pripremama i uigraniji su 20 puta, opet podvlacim da je rezultat previsok a bio bi manji sigurno da je bilo vece zalaganje nasih alkoholicara i "talenata", ali ne brinem **** ce im kevu amar ;)
taj Zrinjski nas nije nikad (ali doslovno Nikad) pobjedio na Grbavici...tacnije,nije nikad ni jedan jedini bod izvukao a igrali smo Bogami podosta utakmica otkako je zajednicka liga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 07 jul 2009, 22:59

ovaj željo večerašnji ne može osvojiti turnir mjesnih zajednica, a kamoli premier ligu...
igrao vam je jedan crnac, malo mi je bacao na brazilca- bezze igrač...
Mi smo odigrali pristojnu tekmu, al može ovo i bolje 8-)
Vi dali gol iz penala- penal bezze(sudac je bio iz Mostara)... i još ste imali jednu sativu i to je to od vas..
Nek vam je Bog na pomoći ;)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 jul 2009, 23:00

buraz jesi ti bio na toj utakmici...zrinjski da je zapeo tu utakmicu i da im je trebalo 100% nas dobijo, ili da se nije igrala prva utakmica pod reflektorima i tolka euforija bila i tolko ljudi...100% bi nas dobio
btw: "nime_tm87" kolko imas godina?

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 07 jul 2009, 23:05

Glavu gore,Zrinjski je duze vrijeme na pripremama i normalno je da ce nas savladati,ovo jeste malo visoko ali ako je neko ocekivao pobjedu onda se grdno prevario,ovi igraci nikada dosada nisu igrali zajedno i moraju tek da se uhodaju dok Zrinjski vec ima kostur tima i vec je duboko u pripremama za Europu,uostalom su dobili i Zagreb 4:1
Tracy McGrady!!!

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 07 jul 2009, 23:16

Pih sramota, nadam se da ce ovo igrace motivirat za dalji rad.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 jul 2009, 23:25

sad me jedan momak podsjeti na jednom drugom forumu...kad smo izgubili od 2-3 tima Partizana na Grbavici sa 6-0, isto se igrala prijateljska utakmica, a onda te sezone sta se samo desilo :D ...nek se samo desi nesto SLICNO tome ja cu biti prezadovoljan :D

aldin_tm
Kontakt:

Post Postao/la aldin_tm » 07 jul 2009, 23:30

zna amar sta radi...ima da ih na povratku u SA otjera sve u 3 pm :evil:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2009, 23:33

19TM87 je napisao/la:sad me jedan momak podsjeti na jednom drugom forumu...kad smo izgubili od 2-3 tima Partizana na Grbavici sa 6-0, isto se igrala prijateljska utakmica, a onda te sezone sta se samo desilo :D ...nek se samo desi nesto SLICNO tome ja cu biti prezadovoljan :D
opet je to ogromna razlika...onaj i ovaj tim...tad smo imali ekipu,igrace-fudbalere a ne pokušaje od igraca.
Tadašnji Željo je u sred Mostara sa pola gasa pobjedjivao Zrinjski sa 5-1,a danas je obrnuta situacija...ko bi gore sad je dole i obratno.
Ne možemo i nemamo pravo tražiti cuda od Amara sa ovim igrackim kadrom...stara poslovica:Ne pravi se pita od govana.
Ako ništa ovaj poraz ce sigurno potjerati još par panjeva iz tima,to je sasvim izvjesno.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2009, 23:36

Teško da Željo sa ovakvim igračima može uzeti titulu sljedeće sezone. Malo je vremena ostalo do početka sezone, a Osim treba uraditi još bruku posla sa pojačanjima. Mislim da sljedeće sezone Željo treba biti zadovoljan ako završi u prvih pet, a već sezonu iza naredne ( kad se upotpunosti riješe ovih kloceva ) možemo očekivati da Željo uzme titulu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 07 jul 2009, 23:39

dobar je ba zeljo,titula je na grbavici

ZELJOSARAJEVO
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOSARAJEVO » 07 jul 2009, 23:40

Kukacete vi za ovim igracima, sto su dobili Sarajevo, Zrinjskog, Slaviju..

ZELJOSARAJEVO
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOSARAJEVO » 07 jul 2009, 23:43

el-fighter je napisao/la:Teško da Željo sa ovakvim igračima može uzeti titulu sljedeće sezone. Malo je vremena ostalo do početka sezone, a Osim treba uraditi još bruku posla sa pojačanjima. Mislim da sljedeće sezone Željo treba biti zadovoljan ako završi u prvih pet, a već sezonu iza naredne ( kad se upotpunosti riješe ovih kloceva ) možemo očekivati da Željo uzme titulu.
Kojim pojacanjima???? Nije doveo nikoga, Mesica otjerali iz Cibalije, veceras kriv za tri gola, Serdarevic nije znao sa kim igra!!!! To su mu pojacanja??? A Zrinjski bio bez 5 najboljih!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 jul 2009, 23:45

drop je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:sad me jedan momak podsjeti na jednom drugom forumu...kad smo izgubili od 2-3 tima Partizana na Grbavici sa 6-0, isto se igrala prijateljska utakmica, a onda te sezone sta se samo desilo :D ...nek se samo desi nesto SLICNO tome ja cu biti prezadovoljan :D
opet je to ogromna razlika...onaj i ovaj tim...tad smo imali ekipu,igrace-fudbalere a ne pokušaje od igraca.
Tadašnji Željo je u sred Mostara sa pola gasa pobjedjivao Zrinjski sa 5-1,a danas je obrnuta situacija...ko bi gore sad je dole i obratno.
Ne možemo i nemamo pravo tražiti cuda od Amara sa ovim igrackim kadrom...stara poslovica:Ne pravi se pita od govana.
Ako ništa ovaj poraz ce sigurno potjerati još par panjeva iz tima,to je sasvim izvjesno.
jel vidis napisanu rijec SLICNO...te godine smo osvojli prvenstvo i to ubjedljivo...ko ocekuje titulu od sljedece sezone nije NORMALAN ;)

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 07 jul 2009, 23:46

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2009, 23:56

Ma treba imati na umu da je ovo jedna pripremna utakmica, potpuno nevazna. Naravno vazna je za Zrinjski kojeg ceka ta utakmica protiv Slovana i Jovic je vjerovatno poslao najboljih 11 koje je imao da odigraju ovu utakmicu, i mislim da je od njih trazio da u ovom susretu pobijede radi atmosfere u klubu, dok je Osim bar kako ja mislim isprobavao razne taktike.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 07 jul 2009, 23:57

ej ljudi kako se zove onaj igrac sto je u zelju dosao iz velsa ili iz irske iz njihove lige
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 08 jul 2009, 00:01

bilalinho2 je napisao/la:ej ljudi kako se zove onaj igrac sto je u zelju dosao iz velsa ili iz irske iz njihove lige
Softic vec je napustio Zelju
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, perodeformero i 47 gostiju.