Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 16 mar 2015, 22:08

calcio je napisao/la:Neko je spomenuo Hebibovica, slazem se da bi Mesa trebao i njega pogledati. Odlicno igra u Velezu na poziciji gdje osim Mujdze namamo pravu alternativu. I Letic se ustalio u Zilini, lijevi bek, takodje pozicija koji bi trebalo pojacati... Eto mu destinacija za daljnja putovanja i skautiranje.
Nama Calcio po meni ne treba Letic pokraj Kolasinca i Zukanovica. Drugu stranu bi morali pokusati dovesti Martica kao prioritetno pojacanje. Valjda ce uraditi nesto po tom pitanju Bazdarevic. Jos jedan DM bi bio dobro dosao. Ima nekoliko igraca koji bi mogli tu upasti. Milicevic bi nam takodjer legao samo tako. Ovom bi jos dodao Arslanagica, Tankovica i Vrancica. I to bi po meni bilo to. Ima Bazdarevic puno jos posla sa ovim timom. Makar ja to tako vidim. Da je poceo rjesavati jest ali da ima i balasta jos ima.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2015, 22:09

Koliko samo bljuvotina od strane pojedinih navijaca Zelje i Sarajeva na zadnjim stranicama. :puke: Pa zar je vama stvarno broj igraca iz Zelje/Sarajeva/Slobode/Celika itd. vazniji od uspjeha reprezentacije?

Ne kontam stvarno. :damn:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 22:10

Jasta je nego odlicno, hehe. Cocalic je letva, on ako nas odvede na EP ja cu ko Ciro svoju diplomu pojesti. Stilic ne moze pretcati dva puta od gola do gola, Djuric je dobar za maskotu nikako za ozbiljne reprezentacije. Ostala troica i nekako stim da Zukanovic vise ne glumi majmuna, nego da igra fudbal. Mahmutovic je bio igrac koji je najvise potreban, a nije namjerno pozvan da bi se mjesto napravilo onoj vrljiki i ovom Zeljinom poletarcu. Sve u svemu, nista novo na nasim prostorima. Gdje Safet stade tu Mesa produzi.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2015, 22:11

Virtu4l je napisao/la:Odličan spisak. Jedino mi smeta Avdija, a ovo ostalo je sve ok, mada nešto kontam da se Meša smilovao i da će mu dati tu minuticu, nek' obezbijedi egzistenciju i što dalje od reprezentacije. Tu je Zukan, tu je Đurić, i realno ovo je najbolje što u ovom trenutku imamo. Šehić je odličan golman, dostojna zamjena za Asmira, Coca već godinama igra u dobroj formi.

Najviše mi je drago zbog Baje naravno, to je naš dragulj i treba biti nagrađen za sjajne igra koje pruža u Željinom dresu.

Ukratko, tu su svi igrači koji su se priželjkivali, Štilić, Zukanović, Cocalić, Đurić, Šehić. Nedostaje još samo Mahmutović i to je to.

Avdija sigurno otpada na narednom okupljanju, obzirom da se vraćaju Kolašinac i Šunjić.
Preveliki spisak , a fale :
1. Eldin Hadzic
2. Vrnacic
3. Arslanagic - kad sredi papire
i ev . Mahmutovic i Hodzic odnosno Gojak kad postanu standardani

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 22:12

Goalgetter je napisao/la:Koliko samo bljuvotina od strane pojedinih navijaca Zelje i Sarajeva na zadnjim stranicama. :puke: Pa zar je vama stvarno broj igraca iz Zelje/Sarajeva/Slobode/Celika itd. vazniji od uspjeha reprezentacije?

Ocito je da je Mesi vazniji, inace ne bi zvao poluamatere tipa Cocalica i Stilica.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:13

Kobe Bryant je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Odličan spisak. Jedino mi smeta Avdija, a ovo ostalo je sve ok, mada nešto kontam da se Meša smilovao i da će mu dati tu minuticu, nek' obezbijedi egzistenciju i što dalje od reprezentacije. Tu je Zukan, tu je Đurić, i realno ovo je najbolje što u ovom trenutku imamo. Šehić je odličan golman, dostojna zamjena za Asmira, Coca već godinama igra u dobroj formi.

Najviše mi je drago zbog Baje naravno, to je naš dragulj i treba biti nagrađen za sjajne igra koje pruža u Željinom dresu.

Ukratko, tu su svi igrači koji su se priželjkivali, Štilić, Zukanović, Cocalić, Đurić, Šehić. Nedostaje još samo Mahmutović i to je to.

Avdija sigurno otpada na narednom okupljanju, obzirom da se vraćaju Kolašinac i Šunjić.
Preveliki spisak , a fale :
1. Eldin Hadzic
2. Vrnacic
3. Arslanagic - kad sredi papire
i ev . Mahmutovic i Hodzic odnosno Gojak kad postanu standardani
Uhhhh zaboravio sam Eldina :x :( :( :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2015, 22:13

Arslanagić nema potrebe sređivati papire, jer već ima sređene, za ono śto želi igrati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:15

Sheyi je napisao/la:Arslanagić nema potrebe sređivati papire, jer već ima sređene, za ono śto želi igrati.
Kljucna rijec.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2015, 22:16

Feridagic je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Koliko samo bljuvotina od strane pojedinih navijaca Zelje i Sarajeva na zadnjim stranicama. :puke: Pa zar je vama stvarno broj igraca iz Zelje/Sarajeva/Slobode/Celika itd. vazniji od uspjeha reprezentacije?

Ocito je da je Mesi vazniji, inace ne bi zvao poluamatere tipa Cocalica i Stilica.
U nedostatku stopera i ofanzivnih vezni koji su standardni u svojem klubu, ko je bolji od tih poluamatera? Ja licno takodjer nikad nisam bio za to da se Cocalic i Stilic pozovu, ali u momentu mogu da pojacaju konkurenciju u timu, pogotovo Cocalic, ako se Spahic oprostio od repke.

Na poziciji stopera Bicakcic, Sunjic i Zukanovic su ispred Cocalica, tu je i Ogi Vranjes. Bolje nemamo, moramo se krpiti sa onim sto imamo. A na Cocalicu je da se pokaze.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 mar 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2015, 22:16

Kobe, pa to su slatke muke, već je poprilično jasno ko otpada sa spiska kad ovu budu dostupni. Mada što se tiče tih igrača koje si nabrojao, Hadžić i Vrančić su prioritet, a što se tiče Arslanagića stvarno nemam komentar, do sad je pet puta mogao završiti papire.

Mi trenutno imamo problem sa krilima, nemam predstavu ko bi mogao desno, a Višća se nameće kao logično rješenje. Cijelu sezonu je standardan, a po ovim izvještajima djeluje da je i u dobroj formi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 mar 2015, 22:18

Feridagic je napisao/la:

Jel' ovo sarkazam?

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 22:18

Zasto Mesa ne kaze je li razgovarao sa Arslanovicem i Tankovicem, pa i oko Martica je situacija nejasna, eto da uzmemo da Vrancic sredjuje papire (za njega nije ni bitno, ionako je taraba). Covjek se ubi od puta, a produktivnost nula.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 16 mar 2015, 22:23

Goalgetter je napisao/la:
Feridagic je napisao/la:

U nedostatku stopera i ofanzivnih vezni koji su standardni u svojem klubu, ko je bolji od tih poluamatera? Ja licno takodjer nikad nisam bio za to da se Cocalic i Stilic pozovu, ali u momentu mogu da pojacaju konkurenciju u timu, pogotovo Cocalic, ako se Spahic oprostio od repke.

Na poziciji stopera Bicakcic, Sunjic i Zukanovic su ispred Cocalica, tu je i Ogi Vranjes. Bolje nemamo, moramo se krpiti sa onim sto imamo. A na Cocalicu je da se pokaze.
Moguci stoperi: Spahic, Bicakcic, Vranjes, Zukanovic, pa i Kolasinac i Besic za nedaj Boze, da o Hadzic ne pricamo :rol: . Svi su kvalitetniji od Cocalica. Za ofanzivnog veznog si u pravu, ali nema sanse da nas Stilic izvadi.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 mar 2015, 22:24

@feridagic ti si kompleksaš

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 16 mar 2015, 22:32

Arslanovicem?
Kakav laik fudbalski! I ti nesto pametujes, a ne znas ni ime igraca.
Zapali se... Svima ces olaksati.
Allez

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 22:37

Evo oglasio se i Mahmutovic:
Iako se njegovo ime već neko vrijeme dovodi u vezu s reprezentacijom BiH, ovaj 28-godišnji napadač u razgovoru za SportSport.ba istakao je da poziv selektora Baždarevića nije ni očekivao.

"Ma, znao sam da neću dobiti poziv. Drago mi je što ima novih igrača na spisku, ali ja nisam razočaran što nisam jedan od njih. Uprkos tome što pružam dobre partije u češkom prvenstvu, ja sam se pomirio s tim da selektor ne računa na moje usluge", kazao je Mahmutović na početku razgovora za naš portal.

Viktoria Plzen nakon 20. odigranih kola zauzima lidersku poziciju, a Mahmutović je optimističan kada je u pitanju osvajanje titule

"Imamo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Spartu i utakmicu manje, tako da su velike šanse. Moramo dobiti narednu utakmicu da povećamo prednost i vjerujem da ćemo se na kraju sezone okititi titulom prvaka Češke. Iskreno, nisam se pokajao što sam prešao u ovaj tim i sada mogu slobodno reći da je to bio pun pogodak", smatra Mahmutović, koji je zadovoljan svojim partijama.

"U posljednje dvije utakmice nisam se upisao u listu strijelaca, ali sam dobro odigrao. Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica i vjerujem da ću postići još mnogo golova, te pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva", riječi su Mahmutovića na kraju razgovora za SportSport.ba.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2015, 22:37

Virtu4l jel' nam ovo opet Jacky naletio? :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 mar 2015, 22:38

Kako su meni pojedinci smijesni. Kad je to pocelo takmicenje koji ce tim imati vise igraca u repci Zeljo ili Sarajevo? Ja sam to izgleda propustio. :kafa: :kafa: Apsolutno nije bitno dali je neko i Zelje, Sarajeva, Sirokog, Slobode, Celika itd. Bitno je samo da taj neko kad obuce sveti dres repke gine u njemu i bori se a repku. A za koji tim igraju/navijaju nije uopste vazno. To su sve odrasli ljudi i imaju puno pravo da rade sa svojim zivotima sta zele. ;) Spiska sto se tice, ovo sam i ocekivao. Pojedinci koji su ocekivali da ce odma biti odstranjeni Tino, Avdija i Anel, ukljucite malo vijuge u glavi. U nasoj repci je vec narusena atmosfera, i odmah odstraniti 3 igraca bi je narusilo jos vise. Neka ih je povao, neka vidi sta znaju i ukoliko nebude zadovoljan neka ih ne ove vise. To ne vazi samo za njih nego sve reprezentativce. Od stare slave se ne zivi tako da svi se sad moraju dokazati selektoru iznova. Bravo za pozive Sehi (jos uvijek se sjecam prijateljske sa Slovackom i njegovog debija za repku :D ), Djuricu, Stilicu, Bajicu. Sad samo trening, red, rad, disciplina i bice ovo dobro ako Bog da.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 22:44

Wagner je najbolji strijelac u istoriji PL pa ga nikad niko nije zvao da nastupi za BIH,Stevo Nikolić je bio također najbolji strijelac PL,ali zato Bajić mora bit pozvan.Vule Trivunović institucija za Cocalića,Zakarić nema mjesta u repki :hmmmmm: Samo ih hebe što nisu uz rajvosa.Šehić nije mograo braniti u ispodprosječnom turskom MERSINU i otišao u quabag i odma daj ga, isto ko Tolja kad je navodno branio u Iranskom nekom klubu "SABA" :crazy: "Šta je sa Burićem :?: (ZENICA)jaraneeee.Dujković nevalja a prvak BIH ;) Daj Bandovića il Antolovića (rajvosa)......... i svi se pitamo zašto oni u RS i Hercegovci ne navijaju za BIH :?: nebi ni ja ka je Sarajevo država u državi i samo su oni osjetili rat.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 16 mar 2015, 22:48

Sabinho je napisao/la:Evo oglasio se i Mahmutovic:
Iako se njegovo ime već neko vrijeme dovodi u vezu s reprezentacijom BiH, ovaj 28-godišnji napadač u razgovoru za SportSport.ba istakao je da poziv selektora Baždarevića nije ni očekivao.

"Ma, znao sam da neću dobiti poziv. Drago mi je što ima novih igrača na spisku, ali ja nisam razočaran što nisam jedan od njih. Uprkos tome što pružam dobre partije u češkom prvenstvu, ja sam se pomirio s tim da selektor ne računa na moje usluge", kazao je Mahmutović na početku razgovora za naš portal.

Viktoria Plzen nakon 20. odigranih kola zauzima lidersku poziciju, a Mahmutović je optimističan kada je u pitanju osvajanje titule

"Imamo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Spartu i utakmicu manje, tako da su velike šanse. Moramo dobiti narednu utakmicu da povećamo prednost i vjerujem da ćemo se na kraju sezone okititi titulom prvaka Češke. Iskreno, nisam se pokajao što sam prešao u ovaj tim i sada mogu slobodno reći da je to bio pun pogodak", smatra Mahmutović, koji je zadovoljan svojim partijama.

"U posljednje dvije utakmice nisam se upisao u listu strijelaca, ali sam dobro odigrao. Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica i vjerujem da ću postići još mnogo golova, te pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva", riječi su Mahmutovića na kraju razgovora za SportSport.ba.
Pa normalno da se ne nada kad ima Bajića,Duljevića Štilića,Cimirota.....rođen u Tešnju eto to ga hebe.Kako bi svi portali i forumaš hebavali Meši sve da je Sarajlica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, LeCoq i 32 gosta.