Moze on biti 17 kad postovanje nije zasluzio nicim..ZaLe98 je napisao/la:Mortem, poštovanje za čovjeka koji je 7 godina na forumu za razliku od tebe koji si 7 mjeseci..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvi favoriti šta ste keša bacili Lech se mora proći. Ako se kojim slučajem ne prođe sve osim duple krune je neuspjehMortemHz je napisao/la:I mi burazeru to trazimo ali realni su favoriti..kako god zavrsili najbolji smo klub iz BH u europi a i brise se ove godine 0.375 koeficijent a dodaje 1.350...meni dostaZaLe98 je napisao/la:Ma prođite Lech to je što tražim od vas
Mora se to nekako isplatiti sve, ha ja.
Evo ne znam..
Sta smo kesha bacili?? Sta sam ja to propustio?ZaLe98 je napisao/la:Kakvi favoriti šta ste keša bacili Lech se mora proći. Ako se kojim slučajem ne prođe sve osim duple krune je neuspjehMortemHz je napisao/la:I mi burazeru to trazimo ali realni su favoriti..kako god zavrsili najbolji smo klub iz BH u europi a i brise se ove godine 0.375 koeficijent a dodaje 1.350...meni dostaZaLe98 je napisao/la:Ma prođite Lech to je što tražim od vas![]()
![]()
Mora se to nekako isplatiti sve, ha ja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na pojačanja. Sarajevo ima najveće ambicije sada.Sta smo kesha bacili?? Sta sam ja to propustio?
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino na plate sto cemo dati 100K milja mjesecno,nista drugo nismo platili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nikog nismo platili pa da smo "kesh bacali". Fino aco kaze da na plate ne dajemo nista vise nego Zrinjski npr, ali haj ti to strumfu objasni!ZaLe98 je napisao/la:Na pojačanja. Sarajevo ima najveće ambicije sada.Sta smo kesha bacili?? Sta sam ja to propustio?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa logično da neće shvatiti kada je za njih POJAM REDOVNA PLATA koju oni izjednačavaju sa "bacanjem para" i "kupovinom igrača"!joker90 je napisao/la:Nikog nismo platili pa da smo "kesh bacali". Fino aco kaze da na plate ne dajemo nista vise nego Zrinjski npr, ali haj ti to strumfu objasni!ZaLe98 je napisao/la:Na pojačanja. Sarajevo ima najveće ambicije sada.Sta smo kesha bacili?? Sta sam ja to propustio?
Percepcija je čudo!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 08 jul 2015, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo nisam mislio u tom smislu, nego da ste dali puno para na pojačanja. Samim tim i veće su ambicije. Drugo štrumf sam, al' ne Željin. Treće želim što bolje rezultate i Sarajevu i Želji Zrinjskom i Olimpicu.joker90 je napisao/la:Nikog nismo platili pa da smo "kesh bacali". Fino aco kaze da na plate ne dajemo nista vise nego Zrinjski npr, ali haj ti to strumfu objasni!ZaLe98 je napisao/la:Na pojačanja. Sarajevo ima najveće ambicije sada.Sta smo kesha bacili?? Sta sam ja to propustio?
Evo ne znam..
-
Pitaristok
- Kontakt:
pa dobro, u pravu je covjek, nije isto placati hodzurdu illi harmonija
Grupica kompleksaša navalila polahko, polahko. Da im je odgovorit, ma nije potrebno pročitati. Da mi je samo izliječit komplekse. Neka sad će se ovo fino uslikat' pa ćemo da vidimo rezultate.
Evo ne znam..
je l' istina da su za onu natkrivenu tribinu iza gola, ukrali materijal iz Istočnog Sarajeva, od Slavije?THEC je napisao/la:kako ce vam uprava poceti nesto raditi na stadionu kad uopste ne znate koja tribina pripada vama a koja ne
Pa ako ih nismo platiti(obestecenje) i ne dajemo vece plate nego Zrinjski kako onda trosimo toliki novac???ZaLe98 je napisao/la:Prvo nisam mislio u tom smislu, nego da ste dali puno para na pojačanja. Samim tim i veće su ambicije. Drugo štrumf sam, al' ne Željin. Treće želim što bolje rezultate i Sarajevu i Želji Zrinjskom i Olimpicu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nijednog niste platili?joker90 je napisao/la:Pa ako ih nismo platiti(obestecenje) i ne dajemo vece plate nego Zrinjski kako onda trosimo toliki novac???ZaLe98 je napisao/la:Prvo nisam mislio u tom smislu, nego da ste dali puno para na pojačanja. Samim tim i veće su ambicije. Drugo štrumf sam, al' ne Željin. Treće želim što bolje rezultate i Sarajevu i Želji Zrinjskom i Olimpicu.
Evo ne znam..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo Zale,to ti pokusavamo reci...jesmo Velkoskog u pocetku nekad prosle godine a i to je bilo vrlo sitno i to je jedini igrac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Pitaristok
- Kontakt:
placen je samo krste 50k€
Da ne petljam kad ne znam. Što dalje u evropi dogurajte ne zanima me više 
Evo ne znam..
Pa logično da neće shvatiti kada je za njih POJAM REDOVNA PLATA koju oni izjednačavaju sa "bacanjem para" i "kupovinom igrača"!
BordoArmy88
BordoArmy88
ne, nego je onaj materijal bio na Koševu d ase pokriva koševo ali je bilo premalo novca u budzetu i nije se moglo raditi gore, pa su prebacili na grbavicuChinaglia je napisao/la:je l' istina da su za onu natkrivenu tribinu iza gola, ukrali materijal iz Istočnog Sarajeva, od Slavije?THEC je napisao/la:kako ce vam uprava poceti nesto raditi na stadionu kad uopste ne znate koja tribina pripada vama a koja ne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Yebote ovaj ko Oleg Čavka,za sve trazi dokazeVirtu4l je napisao/la:Daj post koji to dokazujeMortemHz je napisao/la:prezire grad
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Prica o ciglama se nastavlja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.