FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hrabro i u kost.sa takvim pristupom ABD pobjeda i prolaz. Zna li se prvih 11??
Jos 7 sati i 54 minute... 

Igrajte komšije, teška srca sam stavio 1 na vas, valjda se neću pokajat'! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Mislim i ako bude neka izmjena u sastavu da ce to biti Smigalovic ili Hare umjesto Suljica,ostalo se vjerujem nece dirati,kazem ako ce se nesto mjenjati to ce biti to...ostalo nema potrebe da se mjenja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
BHT1 prenosi zelju u 18, nadam se da ce na kraju biti prenos i nas, radim danas a daleko sam od Sarejeva...
(,
Kako idu karte? Je li tacno da je istok ,pa haman rasprodat?
- neutralan__
- Kontakt:
Jel neko zna mogući sastav ? Da l' će Šmigalović ili Haskić biti među prvih 11 ?
Usput sretno Vam večeras,da idete dalje zajedno sa Željom i da se svi zajedno radujemo poslije utakmice.
Usput sretno Vam večeras,da idete dalje zajedno sa Željom i da se svi zajedno radujemo poslije utakmice.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Haaaaajjjmoooooooooooooooooooooooooooooo
Ljudi,ko veceras ne dodje na Kosevo,a moze...opasno ce se zeHebati... to tvrdim
"...Horde Zla kao nekada..."
Ljudi,ko veceras ne dodje na Kosevo,a moze...opasno ce se zeHebati... to tvrdim
"...Horde Zla kao nekada..."
Danas samo hrabro i srcano.Rezultat mora doci.Braco svi na kosevo.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
Halo ako budem jos jedno moro sarnut da ce te oderat Orebro onda stvarno.3-0 jer oni kad vide vase navijace mislim Horde to ti je za njih strano jer oni toga nemaju.**** klub bez navijaca/Dakle idite na tekmu da uzivate u pobjedi a ne da se nervirate hoce te li proc ili ne.Pozdrav od starog plavog sa Alipasina.
-
TM87visnjik
- Kontakt:
komsije sretno i uzivajte veceras
nadam se vasem prolazu
- RagazziDelSud
- Kontakt:
sretnooooooo !TM87visnjik je napisao/la:komsije sretno i uzivajte vecerasnadam se vasem prolazu
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
sretno ! imam vas 1X na kladionici 
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
[youtube][/youtube]
veceras ovako navijanje
veceras ovako navijanje
- sarajlija89
- Kontakt:
Za Koševo, za Saraj'vo, za Horde Zla...
Ocekujem jednu tesku utakmicu veceras. Rezultat je takav da moramo malo i kalkulisati i pametno igrati. Kvalitetniji smo i to moramo pokazati na terenu, odgovarajucim pristupom, bez srljanja i ostavljannja puno prostora Svedima. Nisu ni oni losa ekipa toliko, nema govora...moramo pametni biti.
Samo jos ovakvo vrijeme ostane, taman, ni previse sunacano, ni kisovito..odlicno je.
Uz podrsku Sjevera, da prolaza u naredno kolo aBd...
SARAJEVO SAMPION
Ocekujem jednu tesku utakmicu veceras. Rezultat je takav da moramo malo i kalkulisati i pametno igrati. Kvalitetniji smo i to moramo pokazati na terenu, odgovarajucim pristupom, bez srljanja i ostavljannja puno prostora Svedima. Nisu ni oni losa ekipa toliko, nema govora...moramo pametni biti.
Samo jos ovakvo vrijeme ostane, taman, ni previse sunacano, ni kisovito..odlicno je.
Uz podrsku Sjevera, da prolaza u naredno kolo aBd...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bio sam maloprije u gradu..fakat se osjeti dooobra groznica. Na vise mjesta , raja sa bordo salovima...jedna veca zastava.Pitam onog ispred svjetlost parka sto prodaje karte...kaze ima jos 100 kom istoka a iznenadjen je da je prodao 100 kom juga..sto znaci da ce i na jugu biti fina masa raje
E sad bordo lavovi ,srce i dusu na teren...pamet u glavu i bez petljanja pred golom sveda.Ispostujte ono sto vam Plisek kaze i to do zadnje rijeci....i uspjeh je tu plus zarada klubu od uefe...!!!
E sad bordo lavovi ,srce i dusu na teren...pamet u glavu i bez petljanja pred golom sveda.Ispostujte ono sto vam Plisek kaze i to do zadnje rijeci....i uspjeh je tu plus zarada klubu od uefe...!!!
U ovakvim se tekmama vidi da smo mi plavi i vi bordo raja Sarajevska.Dajemo podrsku jedni drugim jer to tako treba.Sjecam se davno je to bilo tekme Sarajevo-Hamburg.3-3 bio reultat,meni bilo godra kad Sarajevo uvali go koda ga Zeljo uvali.Jer ipak mi dolazimo iz naseg sehera nema ljepseg na svijetu zato bordo komsije srce na teren imate dobrog trenera navijaci su tu samo to jos odradit i gotovo.vozdra.
SJEVER - IZNENADJENJE, BUDI DIO SPEKTAKLA 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo to, hocetel proci veceras, nije nikakva provokacija, vec da cujem tvoje misljenje ?Dirk je napisao/la:SJEVER - IZNENADJENJE, BUDI DIO SPEKTAKLA
Za zivot cijeli!
Samo pobjeda danas , odigrao sam na kladionici , poklon kvota !
I moj zeljo da prodje i da slavlje zapocne !!!
I moj zeljo da prodje i da slavlje zapocne !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.