slazem se s tobom da ne treba konstantno pljuvati po Slobodi al druze ne mozes tvrditi da je staragarda u krivu! imali smo prelazni rok i nismo nista napravili. Smajil je potpuno profulo s pojacanjima tako da nam je ekipa u opnosu na prvu polusezonu od prosle godine slabija za 70%. treba prihvatiti istinu da je bez mutnih radnji nama krajnji domet 3-4 mjesto i da su Bratstvo i Jedinstvo ispred nas po kvaliteti. ako ti to nije jasno popricaj malo sa igracima pa pitaj kako su se osjecali u Bihacu, meni lik govori dobro smo prosli kako je moglo biti! nama je polusezona jedina nada da mozemo ispraviti greske s pocetka sezoneSARS je napisao/la:ma takvi kao ti i pojedini na ovom forumu koji samo pljuju slobodu i nisu potrebni ni ovdje a ni klubu, mene je sramota zbog tebe koju ti mrznju ovdje prosipas. Moj ti je savjet idi nadji sebi sta pojebi mozda ce ti biti lakse da izlijecis te neke svoje komplekse. Ja da sam mjesto tebe ne bi nikad ni rekao da sam navijac Slobode a kamo li nesto drugo. I vec smo skontali da si ti ovdje "veliki" strucnjak evo ja predlazem da napravimo jednu peticiju da tebe stavimo na mjesto trenera i da ti vodis klubstaragarda je napisao/la:genije kojeg ovdje neki brane je doveo 2 GOLMANA....ZNACI DVA GOLMANA....DVA ZNACI... i sta je genije skonto na kraju...da brani riba koji je treci golman![]()
![]()
![]()
..da nije tragicno bilo bi presmijesno....ko koga ovdje j.e.b.e
....imamo jednog napadaca...genije je skonto da drugom napadacu dadne otkaz jer je nesportski postupio...OTKAZ
![]()
![]()
....I STA CEMO KAD SE TAJ JEDAN sad povrijedi ili nije u formi ili nam trebaju dva napadaca u jednoj tekmi da okrenes rezultat..sezona je duga i liga je seljacka...moras imat fin roster igraca da sve izguras...jel moja tektka dzehva dovodila pojacanja il genije..jel moja tetka dzehva trenira ekipu za koju i slijepac vidi da nezna 3 dodavanja sastavit a o nekoj taktici,formacijama je smijesno i pricat...eto ce nas genije uvest u rang vise...jednom sam napisao...nadam se da sam se grdno z.a.j.e.b.a.o u vezi genija i da cemo uzet ovu ligu a ja pojest sva g.o.v.n.a koja sam posrao po geniju...al nazalost,dabogda
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Dosadan si staragarda vise sa Smajlom Karicem znamo svi da je los, ne moras ponavljat non stop jedno te isto.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u pravu si skroz..zato vise necu ni pisat ovdje bar dok se Sloboda ne vrati gdje i pripada....pozz i sretno smajliju i SlobodiDrzavaTuzla je napisao/la:Dosadan si staragarda vise sa Smajlom Karicem znamo svi da je los, ne moras ponavljat non stop jedno te isto.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Može smajl sve da pravi budalama kad ima pare kojemuje dao amer za pojačanja silna za pre ligu.
al de ti pogledaj posto kazes da nam je ekipa slabija 70% u odnosu na proslu sezonu gdje smo bili prosle sezone u ovo doba a gdje smo sada, prosle godine smo vec u ovo vrijeme znali da od PL nema nista jer su nam tad vec konkurenti poprilicno bjezali i dovodilo se u pitanje i sam opstanak u ovoj ligi. Nije ono ni toliko crno koliko ste vi navikali, ja samo mogu reci da ni meni nije drago sto nasi igraci igraju ne atraktivan nogomet al dokle god oni pobjedjuju kod kuce i pisu nam se tri boda ja zadovoljan. Sto se tice gostovanja ko je mogao i ocekivati da napravis nesto vise u Bihacu ili Gabeli kad su to ekipe koje isto tako pretenduju na ulazak. Ja tek sad ocekujem od ovih gostovanja neke bodove sa strane. Imao bih sta pisati pola dana al ne zelim da smaram ovdje, mislim da bi lijepo bilo da malo i podrzimo ovaj klub ove igrace i kompletnu upravu jer od kako je pocela sezona konstantna su pljuvanja po ekipi od jedno te istih ljudi.fukaratz je napisao/la:slazem se s tobom da ne treba konstantno pljuvati po Slobodi al druze ne mozes tvrditi da je staragarda u krivu! imali smo prelazni rok i nismo nista napravili. Smajil je potpuno profulo s pojacanjima tako da nam je ekipa u opnosu na prvu polusezonu od prosle godine slabija za 70%. treba prihvatiti istinu da je bez mutnih radnji nama krajnji domet 3-4 mjesto i da su Bratstvo i Jedinstvo ispred nas po kvaliteti. ako ti to nije jasno popricaj malo sa igracima pa pitaj kako su se osjecali u Bihacu, meni lik govori dobro smo prosli kako je moglo biti! nama je polusezona jedina nada da mozemo ispraviti greske s pocetka sezoneSARS je napisao/la:ma takvi kao ti i pojedini na ovom forumu koji samo pljuju slobodu i nisu potrebni ni ovdje a ni klubu, mene je sramota zbog tebe koju ti mrznju ovdje prosipas. Moj ti je savjet idi nadji sebi sta pojebi mozda ce ti biti lakse da izlijecis te neke svoje komplekse. Ja da sam mjesto tebe ne bi nikad ni rekao da sam navijac Slobode a kamo li nesto drugo. I vec smo skontali da si ti ovdje "veliki" strucnjak evo ja predlazem da napravimo jednu peticiju da tebe stavimo na mjesto trenera i da ti vodis klubstaragarda je napisao/la:genije kojeg ovdje neki brane je doveo 2 GOLMANA....ZNACI DVA GOLMANA....DVA ZNACI... i sta je genije skonto na kraju...da brani riba koji je treci golman![]()
![]()
![]()
..da nije tragicno bilo bi presmijesno....ko koga ovdje j.e.b.e
....imamo jednog napadaca...genije je skonto da drugom napadacu dadne otkaz jer je nesportski postupio...OTKAZ
![]()
![]()
....I STA CEMO KAD SE TAJ JEDAN sad povrijedi ili nije u formi ili nam trebaju dva napadaca u jednoj tekmi da okrenes rezultat..sezona je duga i liga je seljacka...moras imat fin roster igraca da sve izguras...jel moja tektka dzehva dovodila pojacanja il genije..jel moja tetka dzehva trenira ekipu za koju i slijepac vidi da nezna 3 dodavanja sastavit a o nekoj taktici,formacijama je smijesno i pricat...eto ce nas genije uvest u rang vise...jednom sam napisao...nadam se da sam se grdno z.a.j.e.b.a.o u vezi genija i da cemo uzet ovu ligu a ja pojest sva g.o.v.n.a koja sam posrao po geniju...al nazalost,dabogda
a druze jel ti kontas da su igraci prosle godine znaci Mesic, Pejic, Sisic, Nikolic, Jackson, Ceric..... dobili platu i po za 6 mjeseci? bil ti igro dzaba? necu se raspravljati samo cu ti reci da je Karic na prvom kiksu kod kuce bivsi 

Sloboda Tuzla
@staragarda, @SARS, @fukaratz, @DrzavaTuzla
Koji vam je, opustite te se, Azmir sve kontrolise, zna covjek kada i kako...., nemojte ko mala djeca, jedan nece vise da pise (@staragarda, povuci ono sto si napisao
), drugom to smeta sta pise....ma biti ce sve OK
Koji vam je, opustite te se, Azmir sve kontrolise, zna covjek kada i kako...., nemojte ko mala djeca, jedan nece vise da pise (@staragarda, povuci ono sto si napisao

🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Incident u Lukavcu: Nepoznata lica pretukla dvojicu kadeta Slobode!
Nakon incidenta o kojem smo nedavno pisali a koji se dogodio nakon odigravanja utakmice 8. kola Prve nogometne lige FBiH između FK Radnički i NK GOŠK Gabela, kada je na izlasku iz Lukavca kamenovan autobus sa igračima i stručnim štabom gostujuće ekipe, danas se dogodio još jedan nemili incident u kojem su napadnuti i pretučeni mladići iz omladinskog pogona FK Sloboda.
Kadeti i juniori FK Sloboda danas su na stadionu Jošik u Lukavcu igrali mečeve u okviru 9. Kola, Prve omladinske lige BiH (Sjever). Nakon što su kadeti FK Sloboda remizirali sa vršnjacima Radničkog (0:0), na teren su istrčali i juniori obje ekipe.
U toku utakmice dvojica kadeta FK Sloboda, izašli su van stadiona kako bi samo nekoliko metara dalje otišli do prodavnice, gdje ih je napalo oko 7 mladića, koji su ih pretukli. Kako saznajemo, jedan od njih zadobio je i ozbiljnije povrede ispod oka. Nakon saznanja za ovaj incident, utakmica juniora je prekinuta, ali se nešto kasnije nastavila. Uz evidentno prisutan strah kod mladića koji su nastavili igrati utakmicu, juniori Slobode poraženi su rezultatom 2:1. Treneri i igrači omladinskih pogona FK Sloboda ogorčeni su današnjim dešavanjima.
O ovom incidentu za sada se još niko nije zvanično oglasio...
Nakon incidenta o kojem smo nedavno pisali a koji se dogodio nakon odigravanja utakmice 8. kola Prve nogometne lige FBiH između FK Radnički i NK GOŠK Gabela, kada je na izlasku iz Lukavca kamenovan autobus sa igračima i stručnim štabom gostujuće ekipe, danas se dogodio još jedan nemili incident u kojem su napadnuti i pretučeni mladići iz omladinskog pogona FK Sloboda.
Kadeti i juniori FK Sloboda danas su na stadionu Jošik u Lukavcu igrali mečeve u okviru 9. Kola, Prve omladinske lige BiH (Sjever). Nakon što su kadeti FK Sloboda remizirali sa vršnjacima Radničkog (0:0), na teren su istrčali i juniori obje ekipe.
U toku utakmice dvojica kadeta FK Sloboda, izašli su van stadiona kako bi samo nekoliko metara dalje otišli do prodavnice, gdje ih je napalo oko 7 mladića, koji su ih pretukli. Kako saznajemo, jedan od njih zadobio je i ozbiljnije povrede ispod oka. Nakon saznanja za ovaj incident, utakmica juniora je prekinuta, ali se nešto kasnije nastavila. Uz evidentno prisutan strah kod mladića koji su nastavili igrati utakmicu, juniori Slobode poraženi su rezultatom 2:1. Treneri i igrači omladinskih pogona FK Sloboda ogorčeni su današnjim dešavanjima.
O ovom incidentu za sada se još niko nije zvanično oglasio...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
"Da naglasimo da su ti mali i nevini kadeti cijelo vrijeme provocirali i govorili kako će "samljeti lukavačke kompleksaše", a u krugu stadiona im se ništa nije, niti je smjelo dogoditi. To što su izlazili i hodali nije problem kluba niti neko ima razloga oglašavati se."
Meni platio kafu al bez slagaJTS je napisao/la:@Skver, @fukara87
priznajte, koliko vam Smajil plaća da ga branite

🔴⚫️
Nek si nam naglasio, sad nam je lakse....i to da nema potrebe da se neko oglasiSiouxLukavac je napisao/la:"Da naglasimo da su ti mali i nevini kadeti cijelo vrijeme provocirali i govorili kako će "samljeti lukavačke kompleksaše", a u krugu stadiona im se ništa nije, niti je smjelo dogoditi. To što su izlazili i hodali nije problem kluba niti neko ima razloga oglašavati se."
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mirsad Mujkanović i Dajan Mišanović, kadeti FK Sloboda, danas su fizički napadnuti u blizini stadiona u Lukavcu. Oni su u 13 sati igrali utakmicu sa vršnjacima iz Lukavca, a od 15 sati su pratili duel juniorskih ekipa.
U jednom trenutku su sišli s tribina i otišli do prodavnice, a onda su ih u klasičnoj sačekuši napali huligani iz Lukavca među kojima su bili jedan aktuelni i bivši igrač FK Sloboda. Imena huligana poznata su policiji, a postoje i fotografije nemile scene.
U jednom trenutku su sišli s tribina i otišli do prodavnice, a onda su ih u klasičnoj sačekuši napali huligani iz Lukavca među kojima su bili jedan aktuelni i bivši igrač FK Sloboda. Imena huligana poznata su policiji, a postoje i fotografije nemile scene.
Imena kolega, imena
Kompleksi su cudo..skoluju se po Tz,a ovako vracaju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Stipu djecu nek se tuku dok nisu napunili 18 

Napaljena seljadija ! Samo prave stetu normalnoj raji iz Lukavca !
-
- Kontakt:
Ma problem je sto smo mi dosli do tog nivoa da nam djeca igraju te seljacke lige i da im se to desava.Koja je sramota sto Sloboda ne igra Premijer ligu,to je nevjerovatno.rukfash je napisao/la:Napaljena seljadija ! Samo prave stetu normalnoj raji iz Lukavca !
Imperator 10
Potpuno se slazem sa tobom !
Potpuno se slazem sa tobom !
koja mraka su ovi "Lukavcani" jos neki na njihovoj temi to donekle i opravdavaju. to je isto kao da sam ja otiso i ovom casperu i zlaji opalio po samarcinu dok im je Vojvodic davao interviju na Stupinama! cuj nema veze sa Radnickim. nista rodjaci prelazimo na jedan drugi nivo kulture 

Sloboda Tuzla
Treba im svima dati ispisnice sa fakulteta i MARŠ u sarajevo 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.