FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 27 dec 2012, 22:54

slika

Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!

Cestitke i od nas...

Spominje se opcija, Pep trener, a Jupp asistent. Najprije je to Kahn spomenuo,pa je jucer i del Bosque se oglasio kako to ne bi bila losa ideja!!!
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 dec 2012, 00:44

secer je napisao/la:pa pocni odgovarati na iste. ono, da vidis kako je kad moras odgovarati na tzv. nidje veze postove.
Skiziranje slastva i senjaštva...
kakav napredak?
Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.

Bayern je poslije Barce postao najjaci tim u Europi pod Juppkom. Ljudi su izdominirali svaku ybnu tekmu u LP, bukvalno svaku.
iako je galonja imo 5x slabiji kadar, momcina se moze pohvaliti titulama bundeske i kupa, te finalom lige prvaka.
Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone. Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje, kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.

Gledajuci kompletnu igru, Juppov Bayo je za klasu kompletnija i ubitacinja ekipa od Gaalove.

Jupp je za konkurenta u ligi imao najacu ekipu u historiji BL (bodovno gledano).
ne trebamo zaboravit da je i vas mili klupcic bio torpediran jednom cistom peticom.
Da taj Dortmund od prije 3+ godina je relevantan. Skupina balavaca sa svjezim stidnjacama. :shock:

Klopp ga je vec naredne sezone dva puta ponizio.
hej, rockovati sezonu sa onim kadrom (hej, imaju svoj voz) :o
metiljavi hup ima x puta bolju ekipu i napravio je... nist :!:
vec 3. godina gubi na isti sablon i slobodno mozemo reci da su ga prijateljski odnosi sa svinjom ulijem odrzali na klupi.
hocemo li reci da je ekipa napredovala? naravno da necemo
Gaal je napravio dobru osnovu i smatram ga vrhunskim fudblaskim znalcem, prvenstveno filozofom. Njegova tvrdoglavost i takticka inferiornost su ga sputale da bude jedan od najvecih. Jupp je jako potcijenjen i kao takticar i kao strateg. U ovih sezonu i po je napravio daleko kompaktniju i konstantiju ekipu od Gaalovog Bayerna.
jupov bay nema uigranih akcija, nema okomitosti, ma nejma nist.
Juppov Bayern melje sve pred sobom. :!: Tesko je biti okomit sa sporijim veznim redom i kontra cestih bunkera.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 dec 2012, 08:48

Hare_BvB je napisao/la:Skiziranje slastva i senjaštva...
uvazeni kolega, predlazem da se drzimo teme! :evil:
:mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la:Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.
majku mu, necemo se ponavljat :roll:
secer je napisao/la:helem, po mojem misljenju bio je jako los jer u fudbalu "zamalo" znaci poraz. bayern je "zamalo" osvojio kup, "zamalo" ligu prvaka i "zamalo" bundesku. zamalo znaci nista.
filozofija gubitnika je mozda da su to bile zapravo fantasticne sezone i ja to postujem.
Hare_BvB je napisao/la:Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone.
majku mu, ne mogu se otet utisku da je glavni cilj vecine forumasa da odgovore big amidzi :?
ono, necemo razmisljat o onome o cemu se diskutuje, nego cemo samo derat odgovore.
treba li da dokazujem da ti uje ovo bezze? haman da treba.
dortmundska borusija je najboji primjer da nisi u pravu.
jesil skonto? cekajder da ti jos loma pomognem.
nejmas sirokog kadra, koncentrisi se na jedno takmicenje.
galovih prvih 11 nije imalo konkurenciju - ali je klupa imala.
kada je pocetni elf bio odmoran smijemo rec da u ligi nisu imali konkurencije. umoran elf je itekako imo.
kapish?
sto se tice ovog baye, stvarno ne znam imal neko ovako jaku klupu.
Hare_BvB je napisao/la:Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje
vat d fak :x
pa taj isti mancester je u drugom pv bio natjeran u svoj kazneni iz kojeg se nisu makli. da je bilo srece, bayo bi im zabio jos 3 gola. inter je takodjer bio nadigran. al ne treba zaboravit da je stub odbrane bio bujto :o
Hare_BvB je napisao/la:kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.
nasamaro je qrac moj. znas li zasto sam bio spreman pristati na svaku opkladu?
zato sto sam znao da ce pred sami revns real odigrat krvavu tekmu kontra barce.
jesil ti gledo tekmu real - bay? ako jesi, mogo si vidjet kad roni (perfektno istrenirana masina) od neke 70. min. pocnu klecat noge i derat ga grcevi.
i da, jupko je proso na lutriju.
Hare_BvB je napisao/la:takticka inferiornost
takticka inferiornost :o
cire da se zayebavas... da si procito njegovu knjigu kao sto nisi, znao bi da se radi o geniju.
Hare_BvB je napisao/la:Juppov Bayern melje sve pred sobom.
aham :roll:
izgubi od kuzena, fasuje od borisovog bate, ne dobije domuz, strahuje hoce li u naredni krug lige prvaka...
jah, melju sve pred sobom :roll:
geronimo je napisao/la:zar ti nisi bio taj koji je bio najveći protivnik van gaala?
jah, istina je da sam bio medju najvecim kriticarima.
geronimo je napisao/la:može se primjetiti da ti se malo ko od trenera "sviđa".
svidjaju mi se treneri koji znaju znanje, dok svim hercom prezirem neke polutrenere (jup) i varalice (sviro).
takodjer smatram da o modernom fudbalu ne trebaju pr.dit ishlapljeli i poluludi starci (sam je reko da je bio kurz pred gorecim outom) koje je davno pregazilo vrijeme. libero je davno izumro.
morem bit iskren i rec da je taj starac u svoj vakat bio ponajbolji strateg, al u svoj vakat = proslo vrijeme.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 dec 2012, 12:27

proFCB je napisao/la: Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!

Cestitke i od nas...
Ne znam zasto me ovo ne iznenadjuje. :)
Dante je odigrao odlicnu polusezonu a na osnovu onog sto se vidjelo, usudio bih se rec da je trenutno medju prva tri stopera u BuLi. Nevjerovatno je da smo za tako malo novca dobili takvog stopera..

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 dec 2012, 13:59

Pa dobro ajmo reci da ga fakat jesmo dobili za jako male novce,ali imaj na umu da je on vec i u godinama!!! Nije u cvijetu mladosti tipa Martineza...

No opet,trebamo biti prezadovoljni,imamo odlicnog stopera koji u tandemu sa Badstuberom ili Boatengom mozda cak cini i najjaci stoperski par u bundesligi.
Zutalji nemojte se odmah loziti na ovo!!!
:lol:
Stern des Südens

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 28 dec 2012, 16:37

http://www.hrsport.net/analize/453145/n ... -i-badelj/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo jedan odlican tekst

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 28 dec 2012, 20:26

Uvijek zaboravim ovdje iznijeti činjenicu koja me impresionirala ali eto nažalost ili na našu sreću mi na toj poziciji imamo već najboljeg. U pitanju je naravno naš Asmir Begović, deklarisani simpatizer bavaraca kad god ima priliku pohvali klub a i sve oko njega. Zadnje što možemo pročitati a evo i na naslovnici ss.ba je izjava da je za njega Manu najbolji golman svijeta....šta reći - Hvala Asmire :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 dec 2012, 20:47

MMarcos je napisao/la:Uvijek zaboravim ovdje iznijeti činjenicu koja me impresionirala ali eto nažalost ili na našu sreću mi na toj poziciji imamo već najboljeg. U pitanju je naravno naš Asmir Begović, deklarisani simpatizer bavaraca kad god ima priliku pohvali klub a i sve oko njega. Zadnje što možemo pročitati a evo i na naslovnici ss.ba je izjava da je za njega Manu najbolji golman svijeta....šta reći - Hvala Asmire :mrgreen:
Nakon onih penala u Madridu, Asmir je na svom twitteru napisao : "Govorim vam da je Neuer najbolji golman na svijetu".
Interviju iz novembra mjeseca:
Kada bih birao klub, birao bih Bayern iz Minhena. Oko 20 godina navijam za Bayern, od moje pete godine, jos od kada samo izbjegli u Njemacku. Otkada znam za Olivera Khana, otada mi je i san stati jednog dana na gol Bayerna. Bit ce to teško ostavriti, oni imaju odlicnog Manuela Neuera, ali ko zna, mozda mi se taj san jednog dana ispuni.
Asmir je veliki navijac Bayerna kojeg hvali svaki puta kada ima priliku. Evo i jedna naslovnica sport avaza.

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 dec 2012, 22:09

proFCB je napisao/la:Pa dobro ajmo reci da ga fakat jesmo dobili za jako male novce,ali imaj na umu da je on vec i u godinama!!! Nije u cvijetu mladosti tipa Martineza...

No opet,trebamo biti prezadovoljni,imamo odlicnog stopera koji u tandemu sa Badstuberom ili Boatengom mozda cak cini i najjaci stoperski par u bundesligi.
Zutalji nemojte se odmah loziti na ovo!!!
:lol:
Dante je u najboljim godinama za stopera i siguran da ce nam jos najmanje 3 godine biti stup obrane.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2012, 22:21

Zna Asmir sta valja :) Manu je jedna od najboljih kupovina u poslijednjih nekoliko godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 dec 2012, 17:44

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 22:36

Prema TZ-u Schalke zbog dugova i konsolidacije nije u mogucnosti da produzi ugovor sa Höwedesom i Bayern ce sacekati razvoj situacije do pocetka naredne sezone i pokusati dovesti Höwedesa kojem ugovor istice na ljeto 2014.godine.

Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2012, 22:38

Dakle, Emre izjavio da ostaje u Minhenu, Pep se (ponovo) ljubaka sa klubovima iz EPL-a (dva Manchestera + Chelsea) dok Sammer razmatra ponude za mladog Weisera kojeg kani posuditi nekom od bundesligaša.

Jeste da bi Beno dobrodošao.
Vom Jäger zum Gejagten

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 dec 2012, 05:09

Howedes im je sigurno zamjena za Van Buytena, i to kakva zamjena :o
Agieren statt reagieren

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 dec 2012, 09:29

amerosm je napisao/la:Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...
tru stori.
hovedes je klasa nad klasama i jedan od cetverice bl stopera koji su weltklasse.
treba iskoristiti priliku i pozdraviti one kretene iz kickera 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 30 dec 2012, 13:57

http://www.sport.de/medien/fussball/bun ... d-can.html

Ne znam šta vi mislite o ovom ali smatram da Leverkuzenu ne bi smjeli dati lopte od prošle sezone a kamoli njih dvojicu!??!!! Još od SLUČAJA VIDAL ja ih nemrem smislit!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 dec 2012, 14:01

Ma Stutgart ili Guzen
bilo bi dobro da idu u kakav tim koji igra Evropu
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 dec 2012, 17:02

Hitzfeld: Bayern je najjači u Evropi

E dosao je do pameti nash car!!! Kaze kako Bayern ima najbolju ekipu na kontinentu, a tu razliku nam prave igraci sa klupe!!! Ja iskreno mislim da je ova nasa ekipa zrela da osvoji ligu prvaka, bili smo ne zreli mozda protiv Intera kada je van Gal napravio fenomenalan posao i odveo nas do finala. Vec proslo finale smo 100% bili zreli da ga uzmemo (visa sila), tako da je sad samo pitanje sezone kada cemo uzeti!!!

Sto se tice ove dvojice ja bi ih momentalno poslao na posudbu,nek se kale, ne bi imao nista nin protiv Leverkusena!!!

Joooj ljudi vidite ovo,od nedavno u fan shopu Bayerna se moze kupiti!!!

slika

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Stern des Südens

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 dec 2012, 11:28

Što se tiće posudbe Cana i Weisera...

Mi moramo biti svjestni da je Bayern u zadnjih 5 godina jako napredovao i da je u tih 5 godina izbacio PREVIŠE "welklasse" igrača iz svog pogona. Zbog tog razloga novim mladim igračima su u Bayernu "vrata zatvorena". Mi sada imamo previše špek igrača koji su mladi te se za nove mlade igrače jednostavno nemože nači mjesta tj. ne može im se dati dovoljno prilike da bi dobili novog Mullera ili Badstubera. S druge strane toliko smo financijski jaki, da više nemoramo ćekati da can postane igrač, već smo u satnju kupiti, stariju i razvijeniju verziju Cana (Martineza), koji nam odmah može pomoći.

To nije ništa loše i ništa čudno. Da bi godinu za godinom izbacivao nove mlade igrače, moraš postati klub poput Porta ili Ajaxa, što znači klub koji svoje igrače prodaje. Samo na taj način ti možeš u kontinuitetu proizvoditi nove. No ako želiš biti i ako jesi gigant poput Bayerna onda to nemoraš raditi! To nije LOŠIJE TO JE BOLJE!!! Znači Bayernova razina kluba je viša od one od Porta i Ajaxa. Ne znam dal ste primjetili ali i u barceloni je došlo do zasišenja po tom pitanju i oni više nemaju toliko mogučnosti zbog ŠPEK kadra davati toliko prilika mladim igračima. To nije ništa loše nego to je samo dokaz da si gigant. Eto barca na kapaljku daje svom thiagu minutažu, čisto iz razloga što ima prejebene mogučnosti po pitanju dovođenja igrača i što na tim pozicijama ima velemajtroe. ponavljam to nije loše, nego to je ono ćemu klub treba težiti.

U Razvijanje mladih igrača klub se upušta kada nema drugih mogučnosti ili kada se jednostavno rodi takav talent za kojeg moraš nači mjesta da igra.

Trenutačno Bayern se jedino može nadati novom lijevom beku koji bi zamijenio contetna te zbog mladosti Alabe tu i tamo dobio koju priliku više. isto tako možžemo se nadati i novom desnom beku, no taj dok je Lahm živ terenea neće vidjeti! I još ćemu se moremo nadati je da zmislimo takvog napadačlog talenta kakvog nije bilo od ere gerda Mullera. Ruku na srce njemačka već jako dugo nema tog "genijalnog" napadača, kao što su recimo veznjaci tipa Gotze ili kao što su bili Muller i Matthaus. I to je to. Na drugim pozicijama teško da se pored ovih igrača koje danas imamo more neko zgurati jer su ti igrači premladi i kao takvi tu su da postanu nositelji igra u slijedećih 5 godina u Bayernu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 dec 2012, 15:09

nakon sto je na dr. seckovom savjetovalistu okacena ceduljica ´na godisnjem smo´, vakat je da se posvetim bayinoj temi i izdominiram huppoljupce koji tvrde da je taj pakash vrhunski trener.
jednostavno, amidza je pun volje i zelje, a bome ima i vremena, da izdominira sve flopove koji se budu usudili reci kako je hupko dobar trener.

antonijuse, to sto si napisao nije nista do dokaz koji ce potvrditi cinjenicu da je don hupp ustvari teska flopina i antitrener.
hupko je tu evo treca godina i osvojio je sta? nista. osim toga, za vrijeme koje provodi u minkenu integrisao je 0 (nula) mladih igraca. impresivno, zar ne?! :)
ako je ekipa toliko jaka kako je mnogi zele prikazati, zasto se iz sezone u sezonu krse nebrojeni milioni kako bi se pojacala? da, gaal je izbacivao mlade igrace i osvajao titule, dok se hupp koncentrisao na dovodjenje skupih i bespotrebnih igraca s kojima ne osvaja nista. pardon, osvojili su banana-kup. :lol:

antitrenerska flopina ne zna :!: dobra polusezona, nema sta. ali, pitam vas, koliko puta se pitanje pobjednika znalo vec na poluvremenu? mnogo puta, ili :? dakle, bilo je bezbroj prilika za dzenana i vajzu, ali :?
hej, pogotovo je vajzer mog´o igrat´, igrat´ i naigrati se. roben povrijedjen, vec bezbroj utakmica rupa u napadu jer je mandzo ven forme, muler truhne na krilu, a vajzo i sacir na klupi.

da ima neka sprava s kojom bi mogli zaviriti u hupkovu glavu, vidjeli bismo da starac koji je zaduzen za okretanje polugica i tockica spava zimski san. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.