FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Bayern München

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Prema TZ-u Schalke zbog dugova i konsolidacije nije u mogucnosti da produzi ugovor sa Höwedesom i Bayern ce sacekati razvoj situacije do pocetka naredne sezone i pokusati dovesti Höwedesa kojem ugovor istice na ljeto 2014.godine.
Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...
Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dakle, Emre izjavio da ostaje u Minhenu, Pep se (ponovo) ljubaka sa klubovima iz EPL-a (dva Manchestera + Chelsea) dok Sammer razmatra ponude za mladog Weisera kojeg kani posuditi nekom od bundesligaša.
Jeste da bi Beno dobrodošao.
Jeste da bi Beno dobrodošao.
Vom Jäger zum Gejagten
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Howedes im je sigurno zamjena za Van Buytena, i to kakva zamjena 
Agieren statt reagieren
tru stori.amerosm je napisao/la:Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...
hovedes je klasa nad klasama i jedan od cetverice bl stopera koji su weltklasse.
treba iskoristiti priliku i pozdraviti one kretene iz kickera
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
http://www.sport.de/medien/fussball/bun ... d-can.html
Ne znam šta vi mislite o ovom ali smatram da Leverkuzenu ne bi smjeli dati lopte od prošle sezone a kamoli njih dvojicu!??!!! Još od SLUČAJA VIDAL ja ih nemrem smislit!
Ne znam šta vi mislite o ovom ali smatram da Leverkuzenu ne bi smjeli dati lopte od prošle sezone a kamoli njih dvojicu!??!!! Još od SLUČAJA VIDAL ja ih nemrem smislit!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Ma Stutgart ili Guzen
bilo bi dobro da idu u kakav tim koji igra Evropu
bilo bi dobro da idu u kakav tim koji igra Evropu
Thomas Müller - Fußballgott
Hitzfeld: Bayern je najjači u Evropi
E dosao je do pameti nash car!!! Kaze kako Bayern ima najbolju ekipu na kontinentu, a tu razliku nam prave igraci sa klupe!!! Ja iskreno mislim da je ova nasa ekipa zrela da osvoji ligu prvaka, bili smo ne zreli mozda protiv Intera kada je van Gal napravio fenomenalan posao i odveo nas do finala. Vec proslo finale smo 100% bili zreli da ga uzmemo (visa sila), tako da je sad samo pitanje sezone kada cemo uzeti!!!
Sto se tice ove dvojice ja bi ih momentalno poslao na posudbu,nek se kale, ne bi imao nista nin protiv Leverkusena!!!
Joooj ljudi vidite ovo,od nedavno u fan shopu Bayerna se moze kupiti!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
E dosao je do pameti nash car!!! Kaze kako Bayern ima najbolju ekipu na kontinentu, a tu razliku nam prave igraci sa klupe!!! Ja iskreno mislim da je ova nasa ekipa zrela da osvoji ligu prvaka, bili smo ne zreli mozda protiv Intera kada je van Gal napravio fenomenalan posao i odveo nas do finala. Vec proslo finale smo 100% bili zreli da ga uzmemo (visa sila), tako da je sad samo pitanje sezone kada cemo uzeti!!!
Sto se tice ove dvojice ja bi ih momentalno poslao na posudbu,nek se kale, ne bi imao nista nin protiv Leverkusena!!!
Joooj ljudi vidite ovo,od nedavno u fan shopu Bayerna se moze kupiti!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Stern des Südens
- anton 1983
- Kontakt:
Što se tiće posudbe Cana i Weisera...
Mi moramo biti svjestni da je Bayern u zadnjih 5 godina jako napredovao i da je u tih 5 godina izbacio PREVIŠE "welklasse" igrača iz svog pogona. Zbog tog razloga novim mladim igračima su u Bayernu "vrata zatvorena". Mi sada imamo previše špek igrača koji su mladi te se za nove mlade igrače jednostavno nemože nači mjesta tj. ne može im se dati dovoljno prilike da bi dobili novog Mullera ili Badstubera. S druge strane toliko smo financijski jaki, da više nemoramo ćekati da can postane igrač, već smo u satnju kupiti, stariju i razvijeniju verziju Cana (Martineza), koji nam odmah može pomoći.
To nije ništa loše i ništa čudno. Da bi godinu za godinom izbacivao nove mlade igrače, moraš postati klub poput Porta ili Ajaxa, što znači klub koji svoje igrače prodaje. Samo na taj način ti možeš u kontinuitetu proizvoditi nove. No ako želiš biti i ako jesi gigant poput Bayerna onda to nemoraš raditi! To nije LOŠIJE TO JE BOLJE!!! Znači Bayernova razina kluba je viša od one od Porta i Ajaxa. Ne znam dal ste primjetili ali i u barceloni je došlo do zasišenja po tom pitanju i oni više nemaju toliko mogučnosti zbog ŠPEK kadra davati toliko prilika mladim igračima. To nije ništa loše nego to je samo dokaz da si gigant. Eto barca na kapaljku daje svom thiagu minutažu, čisto iz razloga što ima prejebene mogučnosti po pitanju dovođenja igrača i što na tim pozicijama ima velemajtroe. ponavljam to nije loše, nego to je ono ćemu klub treba težiti.
U Razvijanje mladih igrača klub se upušta kada nema drugih mogučnosti ili kada se jednostavno rodi takav talent za kojeg moraš nači mjesta da igra.
Trenutačno Bayern se jedino može nadati novom lijevom beku koji bi zamijenio contetna te zbog mladosti Alabe tu i tamo dobio koju priliku više. isto tako možžemo se nadati i novom desnom beku, no taj dok je Lahm živ terenea neće vidjeti! I još ćemu se moremo nadati je da zmislimo takvog napadačlog talenta kakvog nije bilo od ere gerda Mullera. Ruku na srce njemačka već jako dugo nema tog "genijalnog" napadača, kao što su recimo veznjaci tipa Gotze ili kao što su bili Muller i Matthaus. I to je to. Na drugim pozicijama teško da se pored ovih igrača koje danas imamo more neko zgurati jer su ti igrači premladi i kao takvi tu su da postanu nositelji igra u slijedećih 5 godina u Bayernu.
Mi moramo biti svjestni da je Bayern u zadnjih 5 godina jako napredovao i da je u tih 5 godina izbacio PREVIŠE "welklasse" igrača iz svog pogona. Zbog tog razloga novim mladim igračima su u Bayernu "vrata zatvorena". Mi sada imamo previše špek igrača koji su mladi te se za nove mlade igrače jednostavno nemože nači mjesta tj. ne može im se dati dovoljno prilike da bi dobili novog Mullera ili Badstubera. S druge strane toliko smo financijski jaki, da više nemoramo ćekati da can postane igrač, već smo u satnju kupiti, stariju i razvijeniju verziju Cana (Martineza), koji nam odmah može pomoći.
To nije ništa loše i ništa čudno. Da bi godinu za godinom izbacivao nove mlade igrače, moraš postati klub poput Porta ili Ajaxa, što znači klub koji svoje igrače prodaje. Samo na taj način ti možeš u kontinuitetu proizvoditi nove. No ako želiš biti i ako jesi gigant poput Bayerna onda to nemoraš raditi! To nije LOŠIJE TO JE BOLJE!!! Znači Bayernova razina kluba je viša od one od Porta i Ajaxa. Ne znam dal ste primjetili ali i u barceloni je došlo do zasišenja po tom pitanju i oni više nemaju toliko mogučnosti zbog ŠPEK kadra davati toliko prilika mladim igračima. To nije ništa loše nego to je samo dokaz da si gigant. Eto barca na kapaljku daje svom thiagu minutažu, čisto iz razloga što ima prejebene mogučnosti po pitanju dovođenja igrača i što na tim pozicijama ima velemajtroe. ponavljam to nije loše, nego to je ono ćemu klub treba težiti.
U Razvijanje mladih igrača klub se upušta kada nema drugih mogučnosti ili kada se jednostavno rodi takav talent za kojeg moraš nači mjesta da igra.
Trenutačno Bayern se jedino može nadati novom lijevom beku koji bi zamijenio contetna te zbog mladosti Alabe tu i tamo dobio koju priliku više. isto tako možžemo se nadati i novom desnom beku, no taj dok je Lahm živ terenea neće vidjeti! I još ćemu se moremo nadati je da zmislimo takvog napadačlog talenta kakvog nije bilo od ere gerda Mullera. Ruku na srce njemačka već jako dugo nema tog "genijalnog" napadača, kao što su recimo veznjaci tipa Gotze ili kao što su bili Muller i Matthaus. I to je to. Na drugim pozicijama teško da se pored ovih igrača koje danas imamo more neko zgurati jer su ti igrači premladi i kao takvi tu su da postanu nositelji igra u slijedećih 5 godina u Bayernu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
nakon sto je na dr. seckovom savjetovalistu okacena ceduljica ´na godisnjem smo´, vakat je da se posvetim bayinoj temi i izdominiram huppoljupce koji tvrde da je taj pakash vrhunski trener.
jednostavno, amidza je pun volje i zelje, a bome ima i vremena, da izdominira sve flopove koji se budu usudili reci kako je hupko dobar trener.
antonijuse, to sto si napisao nije nista do dokaz koji ce potvrditi cinjenicu da je don hupp ustvari teska flopina i antitrener.
hupko je tu evo treca godina i osvojio je sta? nista. osim toga, za vrijeme koje provodi u minkenu integrisao je 0 (nula) mladih igraca. impresivno, zar ne?!
ako je ekipa toliko jaka kako je mnogi zele prikazati, zasto se iz sezone u sezonu krse nebrojeni milioni kako bi se pojacala? da, gaal je izbacivao mlade igrace i osvajao titule, dok se hupp koncentrisao na dovodjenje skupih i bespotrebnih igraca s kojima ne osvaja nista. pardon, osvojili su banana-kup.
antitrenerska flopina ne zna
dobra polusezona, nema sta. ali, pitam vas, koliko puta se pitanje pobjednika znalo vec na poluvremenu? mnogo puta, ili
dakle, bilo je bezbroj prilika za dzenana i vajzu, ali
hej, pogotovo je vajzer mog´o igrat´, igrat´ i naigrati se. roben povrijedjen, vec bezbroj utakmica rupa u napadu jer je mandzo ven forme, muler truhne na krilu, a vajzo i sacir na klupi.
da ima neka sprava s kojom bi mogli zaviriti u hupkovu glavu, vidjeli bismo da starac koji je zaduzen za okretanje polugica i tockica spava zimski san.
jednostavno, amidza je pun volje i zelje, a bome ima i vremena, da izdominira sve flopove koji se budu usudili reci kako je hupko dobar trener.
antonijuse, to sto si napisao nije nista do dokaz koji ce potvrditi cinjenicu da je don hupp ustvari teska flopina i antitrener.
hupko je tu evo treca godina i osvojio je sta? nista. osim toga, za vrijeme koje provodi u minkenu integrisao je 0 (nula) mladih igraca. impresivno, zar ne?!
ako je ekipa toliko jaka kako je mnogi zele prikazati, zasto se iz sezone u sezonu krse nebrojeni milioni kako bi se pojacala? da, gaal je izbacivao mlade igrace i osvajao titule, dok se hupp koncentrisao na dovodjenje skupih i bespotrebnih igraca s kojima ne osvaja nista. pardon, osvojili su banana-kup.
antitrenerska flopina ne zna
hej, pogotovo je vajzer mog´o igrat´, igrat´ i naigrati se. roben povrijedjen, vec bezbroj utakmica rupa u napadu jer je mandzo ven forme, muler truhne na krilu, a vajzo i sacir na klupi.
da ima neka sprava s kojom bi mogli zaviriti u hupkovu glavu, vidjeli bismo da starac koji je zaduzen za okretanje polugica i tockica spava zimski san.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- anton 1983
- Kontakt:
Ti si secko već sada dobro potegnuo.
Ne znam zaš si mene spomenuo kod ove teme o Juppu kad ja o tomenisam pričao.
+ Imaš toliko debilizma u postu da prosto nevjerujem da si sve to spio napisat.
Največi idiotizam ili senzacionalističko novinarstvo:
Dobar pokušaj, jer mu ovo i je treća sezona.
Uglavnom poćeo si me podsjećati na uzjebanog talijančića kojem je neko pipnuo u svetu mu SERIA GHNOJ ligu!
Ne znam zaš si mene spomenuo kod ove teme o Juppu kad ja o tomenisam pričao.
+ Imaš toliko debilizma u postu da prosto nevjerujem da si sve to spio napisat.
Največi idiotizam ili senzacionalističko novinarstvo:
secer je napisao/la: hupko je tu evo treca godina i osvojio je sta?
Dobar pokušaj, jer mu ovo i je treća sezona.
Uglavnom poćeo si me podsjećati na uzjebanog talijančića kojem je neko pipnuo u svetu mu SERIA GHNOJ ligu!
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 31 dec 2012, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Svim forumasima i Bayern fanovima zelim prije svega da novu godinu docekaju u sto ljepsoj atmosferi i da se veceras lijepo provedu u krugu svojih porodica ili drugih ljudi koje vole. U novoj 2013 vam zelim najvise zdravlja, srcece, i ljubavi. Moje misljenje je da ce ovo biti jedna dobra godina za Bayern i Bavarce.
Zivi i zdravi bili!
Zivi i zdravi bili!
Sretna Nova Godina Bayernovcima sve najbolje
posebno don_burza@ effe_sa@

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- gerdmuller
- Kontakt:
Sretna Nova godina svim navijacima Bayerna ali i svim navijacima drugih klubova u Njemackoj,Europi i Svijetu
Zelim vam svima najvise zdravlja a onda srece i tak tih manje bitnijih stvari
Živjeli!
Zelim vam svima najvise zdravlja a onda srece i tak tih manje bitnijih stvari
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Sledece godine na ovakvom posteru ce da stoji klempa
Thomas Müller - Fußballgott
raja zelim vam sretnu godinu sve najbolje da osvojimo klempotresa u koljevci nogometa ,a ostalo ce nam biti usput
zivi i zdravi mi bili .
- anton 1983
- Kontakt:
Hitzfeld je sad rekao jednu jako bitnu stvar. javno prepucavanje oko JUPPOVOG ugovora moglo bi unjeti nemir u naše redove. iz tog razloga ja bi JUPPU produžio sada ugovor, da se situacija smiri. Pa sad ako se na ljeto nešto u našim glavama promjeni i mi vidimo neku bolju priliku, možemo JUPPU dati otkaz i otpremninu koja bi bila morti nekih 4 miljona eura . Za nas je to KIKIRIKI ako se radi o boljoj budučnosti kluba.
Moram priznati da i meni već postaje mučno kako svi pišu o tome kako JUPP više "nije trener Bayerna". To zasigurno nije dobra stvar...
Moram priznati da i meni već postaje mučno kako svi pišu o tome kako JUPP više "nije trener Bayerna". To zasigurno nije dobra stvar...
Hitzfeld Bayernu: "Manite se Guardiole"
"Za Bayern bi bilo najbolje da prestane da odugovlači i ponudi Heynckesu novi ugovor, a da se okane priče oko dovođenja Guardiole"
po meni mozda i najbolje rjesenje
"Za Bayern bi bilo najbolje da prestane da odugovlači i ponudi Heynckesu novi ugovor, a da se okane priče oko dovođenja Guardiole"
po meni mozda i najbolje rjesenje
- BavaracZenica
- Kontakt:
I ja se slazem da bi Jupp trebao produziti mislim da mu ponude taj ugovor
covjek mozda nekad nas zna razocarat nekim potezima mi bi nest drugo u svojim glavama smislili, ali pak covjek u cjelini dobro radi stvari ha ya
Jedva cekam pocetak sezone
Jedva cekam pocetak sezone
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ide Jupp ko cep na kraju sezone.
http://www.fck.de/de/aktuell/news/detai ... m-fck.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Weiser na posudbi u K'lauternu, odlicno.
http://www.fck.de/de/aktuell/news/detai ... m-fck.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Weiser na posudbi u K'lauternu, odlicno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.