Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!
Cestitke i od nas...
Spominje se opcija, Pep trener, a Jupp asistent. Najprije je to Kahn spomenuo,pa je jucer i del Bosque se oglasio kako to ne bi bila losa ideja!!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Skiziranje slastva i senjaštva...secer je napisao/la:pa pocni odgovarati na iste. ono, da vidis kako je kad moras odgovarati na tzv. nidje veze postove.
Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.kakav napredak?
Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone. Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje, kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.iako je galonja imo 5x slabiji kadar, momcina se moze pohvaliti titulama bundeske i kupa, te finalom lige prvaka.
Da taj Dortmund od prije 3+ godina je relevantan. Skupina balavaca sa svjezim stidnjacama.ne trebamo zaboravit da je i vas mili klupcic bio torpediran jednom cistom peticom.
Gaal je napravio dobru osnovu i smatram ga vrhunskim fudblaskim znalcem, prvenstveno filozofom. Njegova tvrdoglavost i takticka inferiornost su ga sputale da bude jedan od najvecih. Jupp je jako potcijenjen i kao takticar i kao strateg. U ovih sezonu i po je napravio daleko kompaktniju i konstantiju ekipu od Gaalovog Bayerna.hej, rockovati sezonu sa onim kadrom (hej, imaju svoj voz)![]()
metiljavi hup ima x puta bolju ekipu i napravio je... nist![]()
vec 3. godina gubi na isti sablon i slobodno mozemo reci da su ga prijateljski odnosi sa svinjom ulijem odrzali na klupi.
hocemo li reci da je ekipa napredovala? naravno da necemo
Juppov Bayern melje sve pred sobom.jupov bay nema uigranih akcija, nema okomitosti, ma nejma nist.
uvazeni kolega, predlazem da se drzimo teme!Hare_BvB je napisao/la:Skiziranje slastva i senjaštva...
majku mu, necemo se ponavljatHare_BvB je napisao/la:Tri srebra + najmanje primljenih golova u ligi > jedva izborena CL, ispadanje od raspalog Intera s kojim se poslije poigrava S04, rani raus iz pokala, 40+ primljnih golova u ligi.
secer je napisao/la:helem, po mojem misljenju bio je jako los jer u fudbalu "zamalo" znaci poraz. bayern je "zamalo" osvojio kup, "zamalo" ligu prvaka i "zamalo" bundesku. zamalo znaci nista.
filozofija gubitnika je mozda da su to bile zapravo fantasticne sezone i ja to postujem.
majku mu, ne mogu se otet utisku da je glavni cilj vecine forumasa da odgovore big amidziHare_BvB je napisao/la:Glavonja nije uopste imao konkurencije u Svabiji te sezone.
vat d fakHare_BvB je napisao/la:Bayo je bio daleko od dominantne ekipe kad je u pitanju CL (carolije Robbena, provlacanja, poguranci, etc). U finalu je nasamaran i pregazen od Jozonje
nasamaro je qrac moj. znas li zasto sam bio spreman pristati na svaku opkladu?Hare_BvB je napisao/la:kojeg je lani Juppko torpedirao i nasmarao u svakom smislu.
takticka inferiornostHare_BvB je napisao/la:takticka inferiornost
ahamHare_BvB je napisao/la:Juppov Bayern melje sve pred sobom.
jah, istina je da sam bio medju najvecim kriticarima.geronimo je napisao/la:zar ti nisi bio taj koji je bio najveći protivnik van gaala?
svidjaju mi se treneri koji znaju znanje, dok svim hercom prezirem neke polutrenere (jup) i varalice (sviro).geronimo je napisao/la:može se primjetiti da ti se malo ko od trenera "sviđa".
Ne znam zasto me ovo ne iznenadjuje.proFCB je napisao/la: Dante proglasen najbolim stoperom polusezone od strane kicker-a!!!
Cestitke i od nas...
Nakon onih penala u Madridu, Asmir je na svom twitteru napisao : "Govorim vam da je Neuer najbolji golman na svijetu".MMarcos je napisao/la:Uvijek zaboravim ovdje iznijeti činjenicu koja me impresionirala ali eto nažalost ili na našu sreću mi na toj poziciji imamo već najboljeg. U pitanju je naravno naš Asmir Begović, deklarisani simpatizer bavaraca kad god ima priliku pohvali klub a i sve oko njega. Zadnje što možemo pročitati a evo i na naslovnici ss.ba je izjava da je za njega Manu najbolji golman svijeta....šta reći - Hvala Asmire

Dante je u najboljim godinama za stopera i siguran da ce nam jos najmanje 3 godine biti stup obrane.proFCB je napisao/la:Pa dobro ajmo reci da ga fakat jesmo dobili za jako male novce,ali imaj na umu da je on vec i u godinama!!! Nije u cvijetu mladosti tipa Martineza...
No opet,trebamo biti prezadovoljni,imamo odlicnog stopera koji u tandemu sa Badstuberom ili Boatengom mozda cak cini i najjaci stoperski par u bundesligi.
Zutalji nemojte se odmah loziti na ovo!!!

tru stori.amerosm je napisao/la:Kada bi Bayern doveo jos Höwedesa imali bi najbolju odbranu na svijetu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.