FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 19 maj 2019, 15:19

Osim13 je napisao/la:Da je nafatat igrača da zna trčati, za početak.
Bice...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 19 maj 2019, 15:23

LjoZee je napisao/la:slika

Da je nafatati vise igraca kao sto je Mustafa u nizih liga, a ne kao kloc Zajmovic.
Biće.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 15:25

Anel zbog kartona ne igra u Tuzli tako da je fakticki ona utakmica jucer bila njegova zadnja u Zeljinom dresu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 maj 2019, 15:27

irfo je napisao/la:
Bice...
Zanimljiv avatar, nešto nam želiš reći ili.. :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 15:33

Vratite Graovca :cry:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2019, 15:40

Svi ce ovdje na ljeto svrsavat.Ljudi nemoze sve odjednom,brko je ove halalio cim je doso.Sa ovakvim igracima bit 4 je koda si uso u grupnu fazu.Pripremite se za iznenadjenja kako finansijska tako igracka.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 maj 2019, 15:43

Osim13 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Bice...
Zanimljiv avatar, nešto nam želiš reći ili.. :kafa:
ostat cu zagonetan :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 maj 2019, 16:00

irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/igrac-slob ... eza/319375

Meni je ovaj bolji od drugog njihovog stopera Adzema
Ne bih ni je Adžema, nije bolji od ovih koje imamo. Još frajer ima nekakve "crne rupe" u svakoj utakmici. Neka hvala.

Od ovih Slobodinih igrača, jedino znam za Hadžanovića da je bilo kontakta. I tačno je da ga Zrinjski isto hoće.

Jučer izašao klip:

Hvala i Siniši na svemu, dečko je zavolio klub, fajter. Naš najbolji asistent ove sezone u ligi. Iako su sve asistencije bile u prvoj polusezoni.

Šteta što Rodinu poništi go, ovo bi mu bio četvrti ove sezone. Već sam napisao neki dan da je najbolji strijelac među defanzivcima u ligi ove sezone uz Kostića koji je dao 2 gola iz penala. Ne bih imao ništa protiv da Rodin ostane i naredne sezone. Ali treba nam uz njega još jedan pravi štoper. Sipa ok igrač, ali ništa posebno. I njega bih ostavio tako da bi štoperi za narednu sezonu bili - novi igrač, Rodin, Sipa i Kemo. Ili Bogi umjesto Keme kao četvrti štoper.

Mislim da će se dovoditi bekovi na obje strane, jer nisam siguran ni u ostanak Pavića. Desno će se dovesti svakako jedan zbog odlaska Siniše, lijevo će nam trebati možda i dva beka.

Hajdarević jučer 2 dobre dijagonale za Asima, plus još onaj odlična lopta za Asim kroz sredinu ali ovaj ne pogađa. Asim opet po meni nema neke karakteristike krila, svaka čast na 6 golova ove sezone ali ni dribling ni ta famozna brzina nisu stvari koje on kao krilo naročito pokazuje. Zato mi je Veseli jedino krilo zbog kojeg bi mi možda bilo "žao" ako bude išao jer je naše najbolje krilo. Ima dobar dribling i centaršut, minus brzina i završnica.

Mustafa agilan, mada mislim da treba biti malčice konkretniji za ofanzivnog veznog u smislu golova i to ali nadam se da će i to doći naredne sezone.

Trenutno mi je veliki upitnik Sinan. Šta raditi sa njim, povrede ga svako malo udalje od terena.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 maj 2019, 16:14

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/igrac-slob ... eza/319375

Meni je ovaj bolji od drugog njihovog stopera Adzema
Ne bih ni je Adžema, nije bolji od ovih koje imamo. Još frajer ima nekakve "crne rupe" u svakoj utakmici. Neka hvala.

Od ovih Slobodinih igrača, jedino znam za Hadžanovića da je bilo kontakta. I tačno je da ga Zrinjski isto hoće.

Jučer izašao klip:

Hvala i Siniši na svemu, dečko je zavolio klub, fajter. Naš najbolji asistent ove sezone u ligi. Iako su sve asistencije bile u prvoj polusezoni.

Šteta što Rodinu poništi go, ovo bi mu bio četvrti ove sezone. Već sam napisao neki dan da je najbolji strijelac među defanzivcima u ligi ove sezone uz Kostića koji je dao 2 gola iz penala. Ne bih imao ništa protiv da Rodin ostane i naredne sezone. Ali treba nam uz njega još jedan pravi štoper. Sipa ok igrač, ali ništa posebno. I njega bih ostavio tako da bi štoperi za narednu sezonu bili - novi igrač, Rodin, Sipa i Kemo. Ili Bogi umjesto Keme kao četvrti štoper.

Mislim da će se dovoditi bekovi na obje strane, jer nisam siguran ni u ostanak Pavića. Desno će se dovesti svakako jedan zbog odlaska Siniše, lijevo će nam trebati možda i dva beka.

Hajdarević jučer 2 dobre dijagonale za Asima, plus još onaj odlična lopta za Asim kroz sredinu ali ovaj ne pogađa. Asim opet po meni nema neke karakteristike krila, svaka čast na 6 golova ove sezone ali ni dribling ni ta famozna brzina nisu stvari koje on kao krilo naročito pokazuje. Zato mi je Veseli jedino krilo zbog kojeg bi mi možda bilo "žao" ako bude išao jer je naše najbolje krilo. Ima dobar dribling i centaršut, minus brzina i završnica.

Mustafa agilan, mada mislim da treba biti malčice konkretniji za ofanzivnog veznog u smislu golova i to ali nadam se da će i to doći naredne sezone.

Trenutno mi je veliki upitnik Sinan. Šta raditi sa njim, povrede ga svako malo udalje od terena.
Da ti kazem, Hadzanovic bi vam se PERFEKTNO uklopio u ekipu jer ne moze da sutne na gol sa 20 metara. Objektivno ti govorim, momak trci ko navijen, ali je ove sezone imao 15 zutih i 3 crvena otprilike, veoma glup u nekim situacijama. Kontrola lopte i pasovi nula, a od nekih 40 suteva ove sezone sa 20+metara, 38 je otislo 10 metara od gola, bez zezancije. Jedino sto ima kod sebe je trka i razbijanje napada, sve ostalo je u rangu nekog kadeta.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 16:18

Vala Tomić je ispao pičqka velika sa onim nepotpisivanjem ugovora, otišao je džaba u Grčku, kasnije se vratio u Zrinjski (nešto se ne sjećam, možda nas je i tada ispalio). Željo mu je sve dao, Amar napravio igrača od njega, a guzicom je vrata zatvorio al' eto.

I općenito niko od tih Hercegovaca dole se nije pokazao kao neko od riječi, jedino što mi pada na pamet je Josip Kvesić, on je ljudina, jedini koji se nije sklanjao protiv svojih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 16:25

Je li Kvesa ijednu tekmu poceo na Grbavici otkad igra za Siroki? Ovu zadnju znam da je bio na klupi, a bio je i onda kad je Kjosevski zabio gol. Tad je dobio aplauz i ustao sa klupe da uzvrati. On ko da igra, a kad dodje na Grbavicu bude na klupi.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 19 maj 2019, 16:30

Raonffa je napisao/la:Vala Tomić je ispao pičqka velika sa onim nepotpisivanjem ugovora, otišao je džaba u Grčku, kasnije se vratio u Zrinjski (nešto se ne sjećam, možda nas je i tada ispalio). Željo mu je sve dao, Amar napravio igrača od njega, a guzicom je vrata zatvorio al' eto.

I općenito niko od tih Hercegovaca dole se nije pokazao kao neko od riječi, jedino što mi pada na pamet je Josip Kvesić, on je ljudina, jedini koji se nije sklanjao protiv svojih.
Nije to baš tako bilo,Tomo je imao ponudu iz Češke a ublehaši ga nisu htjeli pustiti,a nudili mu iste uslove(tad nas najbolji igrač),suspendovaše ga,izgubismo 250.000 km i igrača.
Prvi kiks ublehaša

https://www.vece.rnji.ba/sport/suspenzi ... itu-989196
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 maj 2019, 16:41

bhpremierliga12 je napisao/la:.
Hvala na opisu ali vidjet ćemo, možda ga Amar dovodi kao rotacijskog igrača.

I šta raditi sa Vecom, nit ga prodat ovakvog nit ga za prvog golmana.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 16:47

Kjosevskog ako ko hoce kupiti, a ako nece neka ga ko drugi golman. Za prvih 11 nije definitivno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 maj 2019, 16:50

UBIPITAR je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Vala Tomić je ispao pičqka velika sa onim nepotpisivanjem ugovora, otišao je džaba u Grčku, kasnije se vratio u Zrinjski (nešto se ne sjećam, možda nas je i tada ispalio). Željo mu je sve dao, Amar napravio igrača od njega, a guzicom je vrata zatvorio al' eto.

Nije to baš tako bilo,Tomo je imao ponudu iz Češke a ublehaši ga nisu htjeli pustiti,a nudili mu iste uslove(tad nas najbolji igrač),suspendovaše ga,izgubismo 250.000 km i igrača.
Prvi kiks ublehaša

https://www.vece.rnji.ba/sport/suspenzi ... itu-989196
Ma znam da je bilo preyebavanja velikog sa njim, hoće li neće li...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 maj 2019, 16:53

LjoZee je napisao/la:Kjosevskog ako ko hoce kupiti, a ako nece neka ga ko drugi golman. Za prvih 11 nije definitivno.
Ko zna jesu li više i oni Turci zainteresovani o kojim je Amar govorio, evo sedma utakmica u nizu da je na klupi Vedran.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 16:59

Ma sumnjam da iko vise zainteresovan za njega, ali mozda nesto isceprka Zubanovic. Cim njega Osim drzi na klupi nesto ne vjerujem da ima namjeru da ga vrati na gol. Ja sam mislio da ce ga “ohladiti” 2-3 tekme pa ga vratiti, ali ne da Osim mjesto u prvih 11.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 maj 2019, 17:02

Vraca se sljedecu na gol

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 maj 2019, 17:03

Mi nemamo sredine :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 maj 2019, 17:06

irfo je napisao/la:Vraca se sljedecu na gol
To da se oprosti jel’? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 21 gost.