U tvojim očima ne bi mu pomogao hettrick. Plus da u posljednjim minutama stavi rukavice i odbrani penalskoroalen je napisao/la:Danas bi Kurdić mogao počet, da vidimo i njega od prve minute.
Pakaš mali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Javi se menadjer samo kad vidi priliku da moze svoje guposti opet javno prezentovatiEvander je napisao/la:To sto smo prvi, amnestira sva srranja koja su uradili, lazi koje su rekli i katastrofalne poteze koje su cinili?Memara je napisao/la:Prvi na tabeli ali i dalje se pljuje po upravipitarluk
Inace, nije ga bilo niako kako smo dobro igrali, pa i redali pobjede
Dusmane
- Bordostrik
Pa i ne povredjivao se kad na kapaljku ulazi, evo i Ahmetović svako malo povreda, pretprošlu utakmicu je tražio da ne igra od bolova, ali mu nije dozvoljeno. Sad obojica imaju tu kontradiktornost, zahvala treneru.miky_hz je napisao/la:Neda se Handzicu nikako da pocne.Danas preskace utakmicu zbog povrede.
Neka frka, a?!
Pecu i treba dovesti,mlad,brz po lijevoj strani idealan za par sa Pidrom,ali nece ga dati ovi smećari iz Radnika,treba mu pogledati ugovor i otkupiti ga...bordobijeli je napisao/la:Kad vec pricamo o tome ja sam zapazio Peco radnik bas dobar krilni igrac.amypitar je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Tatar je statisticki najbolje pojacanje komplet Premijer lige nakon odigrane trecine prvenstva 6 golova i 6 asistencija![]()
Bolje da smo doveli "imena" Sovsica i Arezinu sta ce nam drugoligaski igrac
Hadzic je odradio lalvovski posao sa pojacanjima.
Covjek je u tim vodama,a izgleda i ima njuh za igrace.Tek od sledeceg prvensva ocekujem da ce dovesti prava pojacanja,i ne samo pojacanja, vec tip igraca koja bi se mogla uklopiti u ekipu.Ljudi koji su bas bliski snjim ,kazu da uvjek u biljeznici ima neka imena koje prati,bas je predan tom poslu.
- StariGrad071
- Kontakt:
Ahmet je sam trazio da igra.
I haj ti meni objasni sad sta si htio da kazes? Ovaj igra vise pa kao ima neku povredu,i ovaj sto igra malo ima kao neku povredu.Ovome ne odgovara da igra puno ,a ovome ne odgovara da igra malo.Ne kontamBordostrik je napisao/la:Pa i ne povredjivao se kad na kapaljku ulazi, evo i Ahmetović svako malo povreda, pretprošlu utakmicu je tražio da ne igra od bolova, ali mu nije dozvoljeno. Sad obojica imaju tu kontradiktornost, zahvala treneru.miky_hz je napisao/la:Neda se Handzicu nikako da pocne.Danas preskace utakmicu zbog povrede.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako nekako.Oerde je napisao/la:U tvojim očima ne bi mu pomogao hettrick. Plus da u posljednjim minutama stavi rukavice i odbrani penalskoroalen je napisao/la:Danas bi Kurdić mogao počet, da vidimo i njega od prve minute.
Pakaš mali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Bordostrik
Bas tako druze, sve si sam objasnio da se ne ponavljammiky_hz je napisao/la:I haj ti meni objasni sad sta si htio da kazes? Ovaj igra vise pa kao ima neku povredu,i ovaj sto igra malo ima kao neku povredu.Ovome ne odgovara da igra puno ,a ovome ne odgovara da igra malo.Ne kontamBordostrik je napisao/la:Pa i ne povredjivao se kad na kapaljku ulazi, evo i Ahmetović svako malo povreda, pretprošlu utakmicu je tražio da ne igra od bolova, ali mu nije dozvoljeno. Sad obojica imaju tu kontradiktornost, zahvala treneru.miky_hz je napisao/la:Neda se Handzicu nikako da pocne.Danas preskace utakmicu zbog povrede.
Neka frka, a?!
Besirovic propo u Hajduk, treba ga zaganjati.
Samo da sad ne pocnu izjave ne znamo igrati po losim terenima..ospem se
...a kiše lagano pocinju
Nije propao nego je Dino pokidao ligamente i njemu je pauza 6-7 mjeseci,operisan je.ZeroStyle je napisao/la:Besirovic propo u Hajduk, treba ga zaganjati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije propo nego ima tezu povreduZeroStyle je napisao/la:Besirovic propo u Hajduk, treba ga zaganjati.
Ovo za terene i moze biti otezavajuca okolnost, pogledas teren koseva i teren grbavice i sve ti je jasno, al najvljuju to neko miholjsko ljeto , tamam do pauze da izguramo pa nek onda snjezi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Dzafic
Sabanovic Sofranac Kurdic Hodzic
Mustafic Crepulja
Sisic Halilovic Resic
Velkoski
Svaka cast sefe, muda do poda.
Mustafic Crepulja
Sisic Halilovic Resic
Velkoski
Hodzic ne igra danas.
Jbg : Bekic ne igra ja mislio Hodzic.
Jbg : Bekic ne igra ja mislio Hodzic.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 03 okt 2018, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da prodjemo dosta i 0-1StariGrad071 je napisao/la:Dzafic
Mustafic Crepulja
Sisic Halilovic Resic
Velkoski
Krle najspremniji igrac u ekipi, jedino bajramski turnir preskocio
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Prenos?
Hoce li biti kakav stream?
Treba Sofranac umjesto Dupovca svaku igrat,za 30 posto minimum bi jaci bili
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, InatSilniBosanski, ronaldo99, ŠTA_JE i 201 gost.