Pa znam da biste trazili, to se zna. Nikada nije bilo nesto sumnjivo da niste poslije plakali, kako vi po forumu, tako Mou po presicama. Niti jedna sudijska odluka koje je mogla biti 50-50 nije se dogodila a da nije komentarisana. Niti jedna, eto po tome znam, ne treba biti vidovit kada je u pitanju Real i sudijske odluke.SPY je napisao/la:Kako ti znaš da bi tražili? btw. Kakve veze sve ovo ima sa Realom? Onako iz čista mira znaš, vidovit si? Pusti ti Real, brini se za svoje. Salutira vam Drogba.adriano_leite je napisao/la: Ma jok kakav penal, ne placem ja zbog penala i sudija. Samo kazem da bi iz vaseg tabora trazili penal na onu situaciju i plalakli nakon meca, sto se da vidjeti iz posta iza, ali ti nisi dovoljno inteligentan i sposoban da razumijes neke stvari, pa ti je oprosteno. Ponestat ce mi slika covjecje ribice da vam je postavljam ovdje, ali ona ima veci nivo inteligencije od pojedinih. Ali evo jedna k'o za tebe.
I ona se ibreti i pita sta li je to u tvojoj glavi...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Sreca u fudbalu jednostavno ne postoji, barem ne u takvom obliku. Svejedno osutao ti deset metara iznad gola ili pogodio stativu, to znaci samo jedno- nisi sve uradio kako treba
Barcelona inace ima problema sa realizacijom, to ne predstavlja problem kada stvoris deset sansi po utakmici. Ali kada igras protiv jace ekipe jednostavno moras kaznjavati sve greske. Uzmes samo primjer Chelsea sinoc, ljudi stvorili jednu sansu i zabili, kraj price
Barcelona inace ima problema sa realizacijom, to ne predstavlja problem kada stvoris deset sansi po utakmici. Ali kada igras protiv jace ekipe jednostavno moras kaznjavati sve greske. Uzmes samo primjer Chelsea sinoc, ljudi stvorili jednu sansu i zabili, kraj price
Don't hate what you don't understand.
Upravo tako. U mnogim utakmicama Barcelona nije pogodila stativu ... zašto ? Zato što Messi izađe 1 na 1 sa golmanom, predribla i njeg i šutira sa nekih par metara na prazan gol, tako da je iz te pozicije nemoguće mašiti. Silni pokušaji loba su se sinoć Barceloni odbili od glavu. I dalje Barcelona ima veće šanse za prolaz, ali nakon jučerašnje utakmice se pokazalo da Barcelona (a i ostali timovi) jednostavno nemaju rješenja protiv bunkera koji igraju ORGANIZOVANE ekipe sa odličnim igračima u odbrani ... prvo milan, sad i chelsea.xaviesta je napisao/la:Sreca u fudbalu jednostavno ne postoji, barem ne u takvom obliku. Svejedno osutao ti deset metara iznad gola ili pogodio stativu, to znaci samo jedno- nisi sve uradio kako treba
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
barca nema pravog klasičnog špica, golgetera koji iz jedne ili dvije poluprilike postiže gol. sve su tu neki polušpicevi, krila ofanzivni vezni ili šta već a nemaju onog klasičnog sidraša, kralja 16-erca. ako se ne varam bilo je utakmica gdje je fabregas igrao najisturenijeg igrača a to mu ni izbliza nije prirodna pozicija. u napadu su to sve igrači brzi i niski. to ima svoje prednosti itekako ali vidimo i određene nedostatke. ja sam uvijek govorio huntelaar bi baš dobro došao barci 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma kakav Huntelaar, bio nam je Ibra koji je 97 puta bolji od Huntelaara igrac, pa opet to nije bilo to.baresi#6 je napisao/la:barca nema pravog klasičnog špica, golgetera koji iz jedne ili dvije poluprilike postiže gol. sve su tu neki polušpicevi, krila ofanzivni vezni ili šta već a nemaju onog klasičnog sidraša, kralja 16-erca. ako se ne varam bilo je utakmica gdje je fabregas igrao najisturenijeg igrača a to mu ni izbliza nije prirodna pozicija. u napadu su to sve igrači brzi i niski. to ima svoje prednosti itekako ali vidimo i određene nedostatke. ja sam uvijek govorio huntelaar bi baš dobro došao barci
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
imam jedno pitanje, da li neko zna kako se moze doci do karte za utakmicu Barcelona - Chelsea? Hvala
Da li je rasprodano? Ako moze neko sto prije da odgovori, sekunde su u pitanju?! Hvala
Da li je rasprodano? Ako moze neko sto prije da odgovori, sekunde su u pitanju?! Hvala
nije rasprodano..laki je napisao/la:imam jedno pitanje, da li neko zna kako se moze doci do karte za utakmicu Barcelona - Chelsea? Hvala
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" onclick="window.open(this.href);return false; - nadji tekmu s chelseaem i idi tickets..
cuj huntelaarbaresi#6 je napisao/la:barca nema pravog klasičnog špica, golgetera koji iz jedne ili dvije poluprilike postiže gol. sve su tu neki polušpicevi, krila ofanzivni vezni ili šta već a nemaju onog klasičnog sidraša, kralja 16-erca. ako se ne varam bilo je utakmica gdje je fabregas igrao najisturenijeg igrača a to mu ni izbliza nije prirodna pozicija. u napadu su to sve igrači brzi i niski. to ima svoje prednosti itekako ali vidimo i određene nedostatke. ja sam uvijek govorio huntelaar bi baš dobro došao barci

najbolji moguci igrac za ovu igru je david villa, i to je pokazao prosle godine..

alexis nije los, ima odlicnu i brzinu i tehniku ali njemu trebaju tri sanse za jedan gol.

ser del barça es el millor que hi ha !
Scof1eld je napisao/la:nije rasprodano..laki je napisao/la:imam jedno pitanje, da li neko zna kako se moze doci do karte za utakmicu Barcelona - Chelsea? Hvala
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar" onclick="window.open(this.href);return false; - nadji tekmu s chelseaem i idi tickets..
nema na barcinoj stranici samo clanovi mogu uzeti karte.baresi#6 je napisao/la:barca nema pravog klasičnog špica, golgetera koji iz jedne ili dvije poluprilike postiže gol. sve su tu neki polušpicevi, krila ofanzivni vezni ili šta već a nemaju onog klasičnog sidraša, kralja 16-erca. ako se ne varam bilo je utakmica gdje je fabregas igrao najisturenijeg igrača a to mu ni izbliza nije prirodna pozicija. u napadu su to sve igrači brzi i niski. to ima svoje prednosti itekako ali vidimo i određene nedostatke. ja sam uvijek govorio huntelaar bi baš dobro došao barci
ovo je samo za clanove?
cuj huntelaar![]()
najbolji moguci igrac za ovu igru je david villa, i to je pokazao prosle godine..![]()
alexis nije los, ima odlicnu i brzinu i tehniku ali njemu trebaju tri sanse za jedan gol.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Pa de mi reci stručnjak kako bi ti nazvao ono sinoć? Prečka, stativa, još dosta dobrih prilika...možda neznanje, kao što onaj sinoć reče na temi Chelsea?dinoze je napisao/la: Jasta vidim svaki post, nismo imali srece. Pa ili si najbolji ili igras na srecu nema druge. Ok ima i ona da igras na penale ali necemo o tome.
jao jeste vi djeca, pa nije ovo umjetnicko klizanje, il letovi na skijama pa da se dobijaju bodovi za umjetnicki dojam
100 prilika niste sposobni dati gola, onaj Alexis zabio se u Terrya, odma valjanje po terenu
- tyler durden
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:barca nema pravog klasičnog špica, golgetera koji iz jedne ili dvije poluprilike postiže gol. sve su tu neki polušpicevi, krila ofanzivni vezni ili šta već a nemaju onog klasičnog sidraša, kralja 16-erca. ako se ne varam bilo je utakmica gdje je fabregas igrao najisturenijeg igrača a to mu ni izbliza nije prirodna pozicija. u napadu su to sve igrači brzi i niski. to ima svoje prednosti itekako ali vidimo i određene nedostatke. ja sam uvijek govorio huntelaar bi baš dobro došao barci
pa sta ce im sidras, kad takav tip igraca samo smeta u njihovom fantasticnom sistemu igre ?

cuj Huntelaar ,pa tom liku je Schalke vrh karijere.
pa to je moj odgovor bio na igru barce sinoć. puno šansi a nema golova zato što barca nema klasičnog špica. tako je zadnje vrijeme a ne samo jučer. fali villa naravno one je brz ima nos za gol i dobar je tehničar i savršeno paše barcinom napadu. a to da je huntelaar loš i što ga vi potcjenjujete samo pokaziva kako površno pratite fudbal. čovjek igrao u najjačim klubovima ajax, real, milan i evo sad schalke. uskoro će postati najbolji strijelac holandije svih vremena uz konkurencija kao van basten, kluivert i nistelrooy. j.ebo te sistem kad napraviš 24 šanse i ne možeš gola dati.tyler durden je napisao/la:
pa sta ce im sidras, kad takav tip igraca samo smeta u njihovom fantasticnom sistemu igre ?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
mi pratimo povrsno fudbal a ti bi huntelara ubacio u tiki-taka igru jer jednu tekmu lopta nije htjela u golbaresi#6 je napisao/la:pa to je moj odgovor bio na igru barce sinoć. puno šansi a nema golova zato što barca nema klasičnog špica. tako je zadnje vrijeme a ne samo jučer. fali villa naravno one je brz ima nos za gol i dobar je tehničar i savršeno paše barcinom napadu. a to da je huntelaar loš i što ga vi potcjenjujete samo pokaziva kako površno pratite fudbal. čovjek igrao u najjačim klubovima ajax, real, milan i evo sad schalke. uskoro će postati najbolji strijelac holandije svih vremena a konkurencija mu van basten i nistelrooy. j.ebo te sistem kad napraviš 24 šanse i ne možeš gola dati.tyler durden je napisao/la:

ako se ibra nije mogao uklopiti tu, kako kontas huntelara ugurati

"valjanje" a zbog tog udarca propusta el classicoQUARESMA 18<<< je napisao/la:[onaj Alexis zabio se u Terrya, odma valjanje po terenu

ser del barça es el millor que hi ha !
- tyler durden
- Kontakt:
da razjasnimo pricu da je barcelona neefikasna i da joj treba huntelaar okacit macku o rep.baresi#6 je napisao/la:pa to je moj odgovor bio na igru barce sinoć. puno šansi a nema golova zato što barca nema klasičnog špica. tako je zadnje vrijeme a ne samo jučer. fali villa naravno one je brz ima nos za gol i dobar je tehničar i savršeno paše barcinom napadu. a to da je huntelaar loš i što ga vi potcjenjujete samo pokaziva kako površno pratite fudbal. čovjek igrao u najjačim klubovima ajax, real, milan i evo sad schalke. uskoro će postati najbolji strijelac holandije svih vremena a konkurencija mu van basten i nistelrooy.tyler durden je napisao/la:
sto se tice utakmice sinoc,jednostanvo nisu imali srece i lopta nije htjela u gol,tu im ni 5 huntelaara i 6 gomeza ne bi pomoglo. skoro pa najefikasnija ekipa na svijetu(ne znam jel real zabio vise),sinoc je samo imala nesretan dan ili ti ga noc.
Chelsea ce olizat minimalno 3 gola na NC.
Huntelaara ne potcjenjujem uopste, nego govorim realno , taj lik da je valjao uspio u nekom od velikih klubova.Nego njegov je limit da zabija u ligama ko sto su holandska i malo jaca njemacka.
U reprezentaciji samo profitira od fantasticne ekipe ko sto je holandska repka.
U barceloni bi samo smetao, jer je agilan ko kornjaca, a tehnika mu je definitivno jaca strana.
Ma presmjesno je sta ljudi pisu.U Barceloni su svi padavicari a Drogba proveo vise vremena na travi i kod sudca nego sto je bilo prekida za 90 min.Drogba je zvjer ali je varalica i glumac numero 1 u Svijetu fudbala.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
više sam karikirao i ciljao na problem neefikasnosti barce a ako je neko kralj efikasnosti to je JKH. stavio sam smajli na kraju...Scof1eld je napisao/la:
mi pratimo povrsno fudbal a ti bi huntelara ubacio u tiki-taka igru jer jednu tekmu lopta nije htjela u gol![]()
ako se ibra nije mogao uklopiti tu, kako kontas huntelara ugurati![]()
i iniesta je sam izjavio poslije tekme da nisu znali šta s loptom nakon što dođu u 16-erac.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Barceloni ne treba niko.Los dan i to je to.Ova barcelona moze uvaljati svakom klubu 5 komada bez problema uz dobru efikasnost.Kolko ljudi sansi stvore za jednu utakmicu , pojedine ekipe mejsecno toliko ne stvore
Najveci problem Barceloni je postavka protivnika.Kada covjek pogleda njihove utakmice svati da ekipa koja vodi 1:0 ili gubi 5:0 igra apsolutno identicno.Dakle ostra defanziva gdje 8 do 10 igraca ucestvuje u tim zadacima.Kako onda ocekivati da se bunkeri probijaju tako lako ?!
Barcelona ce napumpat Chelsea ili Real do vrha samo je pitanje kome ce ta laskava titula pripasti.
Edit : Huntelar je ciruks igrac , u Barceloni B garantujem da ne bi imao mjesta.
Villa je top igrac za Barcelonu , tu jos vidim kao moguce igrace za njihov sistem : Benzema , Aguerro , Falcao.

Najveci problem Barceloni je postavka protivnika.Kada covjek pogleda njihove utakmice svati da ekipa koja vodi 1:0 ili gubi 5:0 igra apsolutno identicno.Dakle ostra defanziva gdje 8 do 10 igraca ucestvuje u tim zadacima.Kako onda ocekivati da se bunkeri probijaju tako lako ?!
Barcelona ce napumpat Chelsea ili Real do vrha samo je pitanje kome ce ta laskava titula pripasti.
Edit : Huntelar je ciruks igrac , u Barceloni B garantujem da ne bi imao mjesta.
Villa je top igrac za Barcelonu , tu jos vidim kao moguce igrace za njihov sistem : Benzema , Aguerro , Falcao.
Johnny b, how much there is to see
- tyler durden
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:više sam karikirao i ciljao na problem neefikasnosti barce a ako je neko kralj efikasnosti to je JKH. stavio sam smajli na kraju...Scof1eld je napisao/la:
mi pratimo povrsno fudbal a ti bi huntelara ubacio u tiki-taka igru jer jednu tekmu lopta nije htjela u gol![]()
ako se ibra nije mogao uklopiti tu, kako kontas huntelara ugurati![]()
i iniesta je sam izjavio poslije tekme da nisu znali šta s loptom nakon što dođu u 16-erac.
izgleda da sam ti dzaba odgovorio na post

nisi džaba pročitao sam i naravno da hunt ne bi odgovarao barci jer je prespor igrač. ali mislim da niste baš realni kada kažete da očekujete laganu pobjedu. jednostavno sve ekipe koje su ostale su super jake i kada imaju svoj dan mogu dobiti bilo koga. podcjenjivanje odgovara chelsea-u itekako. plavci imaju najjaču odbranu od 4 ekipe. zadnje 3 utakmice u ligi prvaka barca je dala samo 1 gol iz igre i to onaj više sretni gol inieste. složit ćete se premalo s obzirom na koliko se očekuje od njih. a imam i dojam da su ih 'skontali' kako ih zatvoriti. meni će lično biti puno interesantniji duel sa realom prekosutra.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
A koliko je Villi trebalo sansi da postigne gol inace? I Villa da je igrao desno, ne bi bio nista bolji od Alexisa. Jedini igrac koji moze odlicno igrati na obje strane je Pedro, ali onaj Pedro u pravoj formi koji je znao iskoristiti svaku priliku, i koji je zabijao Realu, Interu, Manchesteru...Scof1eld je napisao/la: cuj huntelaar![]()
najbolji moguci igrac za ovu igru je david villa, i to je pokazao prosle godine..![]()
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.