Prije Penala tačnoje u 60. minuti ista situacija gdje Fofana udara igrača Fiorentine na sredini terena isto tako malo mali udarac ovaj treatalno pada hvata se za lice sudija svira Faul i Zuti karton .memaga je napisao/la: ↑20 okt 2025, 10:013 bobe ekstra, igra srednja zalost, razumljivo osakaceni povredama....treba se pobjediti i kad je losa igra, to je odlika velikih ekipa....
Al onaj momenat penal, ono sto je Gimenez napravio ljudi, ljubitelji fudbala ono je UZAS, Pipo je padao, folirao ovo ono al ono sto sinoc uradi Gimenez ono je ciganija najviseg nivoa, pa pobogu nismo Inter ili Juve, pa koliko dugo pratim nogomet Milan nikad ama nikad tako nije pobjedjivao CIGANSKI....
Necu da polemisem jel bio penal ili ne ( ja ga licno ne bi svirao ), al cimjenica da je igrac Firence napravio kontakt po ramenu ili dijelu vrata a ovaj doticni Gimenez se hvata za glavu i lezi pokosen na travi 5 min ko da ga je nekakav terenac pokosio, ma blago receno SRAMOTA....
Sudija gleda VAR vidi po ramenu ili dijelu vrata kontakt, a Gimenez se drzi za glavu dole nepomicno, pa covjece odmah vidis namjeru CIGANA, i pokazes mu usput zuti karton zbog foliranja....
Bruka i sramota....
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma uzas zivi, fuuj....
Pa ako je identičan faul sviran na sredini terena za Fiorentinu i naš igrač dobio žuti karton, onda je po tom kriteriju sasvim opravdan penal.
I da, zakačio ga je i po licu. Jest se doduše valjao bezveze, al možda je baš taj umjetnički dojam presudio kod sudije
I da, zakačio ga je i po licu. Jest se doduše valjao bezveze, al možda je baš taj umjetnički dojam presudio kod sudije

Il Club più titolato al mondo!
A dobro, ako mislimo na istu situaciju, tu mu je Fofana razbio nos i ustvari je prvi gol pao dok je bio izvan igre jer ga je sudija poslao van da mu zaustave krvarenje, tako da je opravdan faul i karton. 
Koliko god da je lik cigan teatralno predstavio kontakt, ne možeš reći da nema elemenata za penal i da nam je nešto poklonjeno. Nemaš ti šta igrača u gol šansi šamarati i povlačiti za kragnu jer je i taj kontakt sasvim dovoljan da onesposobi igrača na sekundu i upropasti šansu, što bi se na kraju i desilo da ovaj nije natjerao VAR sobu da reaguju.

Koliko god da je lik cigan teatralno predstavio kontakt, ne možeš reći da nema elemenata za penal i da nam je nešto poklonjeno. Nemaš ti šta igrača u gol šansi šamarati i povlačiti za kragnu jer je i taj kontakt sasvim dovoljan da onesposobi igrača na sekundu i upropasti šansu, što bi se na kraju i desilo da ovaj nije natjerao VAR sobu da reaguju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta kaze memo nije ga po licu udario, dajte memi naocale
Uporedi Fofanu i ovog malog prcka Parissia normalno da ce nos prokrvariti kod Ranieriarope11 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 14:41A dobro, ako mislimo na istu situaciju, tu mu je Fofana razbio nos i ustvari je prvi gol pao dok je bio izvan igre jer ga je sudija poslao van da mu zaustave krvarenje, tako da je opravdan faul i karton.
- Beduin
- Kontakt:
Nema krvi kod Santia, dakle nije ga udario.

Ja i dalje hudim zbog promasenog penala protiv Juveta. Muka mi cim se sjetim
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jesu li balerine ili fudbaleri?? Prije da su ovo prvo, al hajd...bilo je elemenata za penal, al je deff ne volim cigananje, ok pao je al valja se to se prevrce ko na raznju ko da ga je neko zaklo SRAMOTNO ( rade mu ct i mrt glave da nije nedo Bog kakav potres mozga zadobio) ...nismo Inter ili Juve to je njihov nivo, Milan je uvijek bio gospodski klub.
Za mene kazem je ono valjanja, ona simulacija neprihvatljiva, jer kontakta u sesnest ima stalno, eee hajmo stalno padati traziti nesto, valjati se puuu....nikad ama nikad niko to nije radio u Milanu posljednjih 35 god koliko pratim Milana ( sem par pokusaja Morate ) dok sinoc onaj cigan od igraca ne uradi...al haman vecina forumasa se vodi starom dobrom poslovicom "cilj opravdava sredstva"....
Za mene kazem je ono valjanja, ona simulacija neprihvatljiva, jer kontakta u sesnest ima stalno, eee hajmo stalno padati traziti nesto, valjati se puuu....nikad ama nikad niko to nije radio u Milanu posljednjih 35 god koliko pratim Milana ( sem par pokusaja Morate ) dok sinoc onaj cigan od igraca ne uradi...al haman vecina forumasa se vodi starom dobrom poslovicom "cilj opravdava sredstva"....
Pa ne voli niko cigančenje dokle god ne ide u tvoju korist. 
Al' kad to svi rade, neka radi i on, skontaš da najebeš kad pokušaš biti pošten. Yebi ti to, donese nam čovjek tri boda.
Samo me nerviraju priče da je sudija pogurao Milan. Ne bih ga možda lično ni ja svirao, ali da je bilo elemenata, bilo je i tu priča staje. Sljedeći put neka ne grana rukama u šesnaetercu.

Al' kad to svi rade, neka radi i on, skontaš da najebeš kad pokušaš biti pošten. Yebi ti to, donese nam čovjek tri boda.

Samo me nerviraju priče da je sudija pogurao Milan. Ne bih ga možda lično ni ja svirao, ali da je bilo elemenata, bilo je i tu priča staje. Sljedeći put neka ne grana rukama u šesnaetercu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Leao nije dao gol na domaćoj utakmici od prošlogodišnjeg maja i zadnje utakmice Piolija na klupi Milana.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda u prvenetvu, ali jeste u LP protiv Zvezde i Girone, a i u kupu.celikmilan je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:19Leao nije dao gol na domaćoj utakmici od prošlogodišnjeg maja i zadnje utakmice Piolija na klupi Milana.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa da, to sam propustio da napišem.Beduin je napisao/la: ↑20 okt 2025, 23:22Mozda u prvenetvu, ali jeste u LP protiv Zvezde i Girone, a i u kupu.celikmilan je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:19Leao nije dao gol na domaćoj utakmici od prošlogodišnjeg maja i zadnje utakmice Piolija na klupi Milana.
Jel ciganija bila kod penala ili nije, o tome se moze polemisati, ali ja uzivam sto je Celavac izgubio
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Zasto sad uzivati i nasladjivati se sto je Pioli izgubio? Sta je taj covjek uradio lose pa da neko kaze uzivam sto je izgubio? Gospodin covjek koji nam je donjeo titulu otisao na fin nacin bez ikakve mrlje.
Tacno se uscinem, pa opet pa opet....osta' ja modar sve kontajuci neki nestvarni san....haman naleti nesto, neki virus, neki zanos pa da i ti normalno sta prozboris...eee vala neka i to doceka....
Da nije on izgubio mi bismo imali dva boda manje. Ne razumijem da navijas za Milan a ne uzivati i nasladjivati se sto je protivnicki trener izgubio. I nije nam taj "gospodin" donio titulu, bio je samo figura na mjestu trenera. Da je toliko dobar bile bi dvije titule u njegovom mandatu.
Samo kazem...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sta vam je ljudi danas??? Ovolika kolicina pametnih postova nije odavno zabiljezena....samo nemojte pretjerivati nece haman na dobro....koraj je napisao/la: ↑21 okt 2025, 10:30Da nije on izgubio mi bismo imali dva boda manje. Ne razumijem da navijas za Milan a ne uzivati i nasladjivati se sto je protivnicki trener izgubio. I nije nam taj "gospodin" donio titulu, bio je samo figura na mjestu trenera. Da je toliko dobar bile bi dvije titule u njegovom mandatu.
Samo kazem...
Naravno da smo svi sretni sto smo dobili zar je to upitno? Al ti si striktno rekao citiram „uzivam sto je celavac izgubio“ iz ovoga se vidi izraz mrznje striktno prema njemu, a ne radost prema osvojena 3 boda.
Opet kazem taj covjek je otisao kao gospodin i citav ga stadion ispratio na fin nacin uz ovacije.
Opet kazem taj covjek je otisao kao gospodin i citav ga stadion ispratio na fin nacin uz ovacije.
- Beduin
- Kontakt:
Ma vala pojedinci su ovdje doprinjeli da ti se zgadi Pioli jer su upravo oni se nadladjivali losim igrama drugih trenera samo jer su svrsavali na "Celavca".
Na kraju krajeva bitan je samo Milan i dobri rezultati. A ovo do sad je nevjerovatno dobro da bi bilo istinito s obzirom na skucen roster i ne tako moderan trener.
Na kraju krajeva bitan je samo Milan i dobri rezultati. A ovo do sad je nevjerovatno dobro da bi bilo istinito s obzirom na skucen roster i ne tako moderan trener.
075 ❤
075 ❤
Samo se ovdje na forumu on pljuje i ne cijeni dovoljno ono sto je uradio sa Milanom. Par pojedinaca nikada nece shvatiti neke stvari, vec vide samo ocima mrznje

Milan kao klub, curva sud i ostali navijaci su jasno pikazali koliko cijene mister Piolia, koji je i otisao na fin nacin, nije zalupio vrata gu.zicom kao neki

Ali to su sad neka prosla vremena, da se vratimo sadasnjosti i bacimo pogled na tabelu, pjevajuci docekat petak
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.