FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZeroStyle
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZeroStyle » 03 okt 2018, 17:54

Zadnja 3 kola bolidi pisu igru brisi bodove pisi, a sta cemo kad ovakvom igrom ne bude bodova? sta cemo onda pisati a sta cemo brisati?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2018, 17:55

Ovo je veliki pomak da Sarajevo dobije na penale,nek smo i to docekali :bow:

Gledam Krupu u Mostaru drzi se dobro imaju 0-0 poluvrijeme,joj kako bi valjalo da prodju.Imate tekmu na NasaTV ako se nekome gleda.

Bas se otvorilo ovo u kupu,sve drugoligasi za sad uz nas prosli. :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 okt 2018, 17:55

moj uzor-S.G je napisao/la:
kengur je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Jbga, i ocekivao sam tesku utakmicu. Hem je teren ko qrac, hem su igraci vec malo potroseni.

Zato mene pravo strah tekme za vikend, realno i bodom bih bio zadovoljan. Tamo nam je standardno tesko gostovanje.
Da li bi bio zadovoljan drugim ili trecim mjestom na kraju ?
Bod sa Celikom, bod sa Mladosti i to ces dobiti.
Protiv Celika sam prije tekme ocekivao 3 bobe iz razloga sto smo u tom periodu bas dobro igrali.
Mladost se dosta popravila u zadnje vrijeme, vratili im se povrijedjeni igraci i igraju onaj njihov standardno cvrst fudbal.

Evidentno je da smo mi malo pali u zadnje vrijeme, naravno da prizeljkujem 3 boda ali kazem nece biti propast svijeta ako ih i ne uzmemo.
Tacno je da je Mladost itekako u formi ali mi nemamo izbora ako ides na trofej. Naredne 3 dobiti a onda mozemo i dva remija. Bice pakleno, ima i umora ali ne smijemo sada prosipati bodove. Nakon Mladosti imamo i mini pauzu cini mi se, tako da ovo treba biti utakmica zivota za cijel tim.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2018, 17:56

ZeroStyle je napisao/la:Zadnja 3 kola bolidi pisu igru brisi bodove pisi, a sta cemo kad ovakvom igrom ne bude bodova? sta cemo onda pisati a sta cemo brisati?
A ti jedva cekas da mi izgubimo pa da ovdje pises kako si upravu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 17:56

benko21 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ima razloga za zabrinutost, ne bi bilo loše probat iznenadit za vikend nekom promjenom. Mislim da je Crepulja zreo za prve umjesto Stanojevića. Dobili bismo na kreativnosti sigurno.
da pokazao je u utakmici s radnikom da zna s njegovim ulaskom smo smirili igru i dosta je tehnicki potkovaniji od Stanojevica i Adukora tako da bi mogao komotno u prvih 11 i kreativan je prema naprijed
Stanojević je protiv Radnika imao dosta grešaka sa poprečnim loptama, a kreativnost mu se svodi na vraćanje golmanu. Adukor može trčat za obojicu. Sa Adukorom i Stanojevićem treba kretat samo u onim tekmama gdje smo egal s protivnikom i gdje nam ni bod nije loš (Pecara, Zrinjski dole, pa i derbi). A gdje god idemo na pobjedu, treba krenut naprijed.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 okt 2018, 17:57

ZeroStyle je napisao/la:Klis ili ova Sloga CG inace ispadamo sa ovim mrvacem na klupi, šefom nestručnog štaba
Sipu ga i mtrvacu i nama svima kolektivno,dajte banujte balegare koji Husrefa nazivaju mrtvacem hebem im pleme

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 okt 2018, 17:59

Šta ste vi očekivali, tricu u njihovom golu i glat prolaz? Šta vam je ljudi? Ne kontam kakvi padovi u igri, a igralo se s drugom postavom? Kod nas je nemoguće da uz komplet promijenjenu postavu dobiješ nekoga sa pola snage. Također, pogledajte na kakvom terenu se igralo i odmah je sve jasno. Ovako sam i očekivao ovaj meč, možda s jednim golom razlike i to je to. Nismo mi Juve da uzimamo sa pola snage kad hoćemo.

Današnja postava je igrala prvi put zajedno, uzmimo u obzir još i mlade igrače, tako da je ovo odlično. Najbitnije je što se odmorila prva postava nakon dvije teške utakmice u ligi.

Koja je fora s Kurdićem? :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2018, 18:00

skoroalen je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ima razloga za zabrinutost, ne bi bilo loše probat iznenadit za vikend nekom promjenom. Mislim da je Crepulja zreo za prve umjesto Stanojevića. Dobili bismo na kreativnosti sigurno.
da pokazao je u utakmici s radnikom da zna s njegovim ulaskom smo smirili igru i dosta je tehnicki potkovaniji od Stanojevica i Adukora tako da bi mogao komotno u prvih 11 i kreativan je prema naprijed
Stanojević je protiv Radnika imao dosta grešaka sa poprečnim loptama, a kreativnost mu se svodi na vraćanje golmanu. Adukor može trčat za obojicu. Sa Adukorom i Stanojevićem treba kretat samo u onim tekmama gdje smo egal s protivnikom i gdje nam ni bod nije loš (Pecara, Zrinjski dole, pa i derbi). A gdje god idemo na pobjedu, treba krenut naprijed.
da slazem se
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2018, 18:02

Amca007 je napisao/la:Hajde dobro je ovo proslo. Odmorili maximalno ekipu a prosli. Bravo svakako, nije lahko igrati protiv ovakvih ekipa i na ovakvom terenu. I da smo ispali meni nebi bilo krivo. Titula je nabitnija, ali evo kad smo vec dovde dosli i kad su ostale ovakve ekipe, zasto nebi napali duplu krunu. Sarajevo je najbolje i sad opet u Kakanj po tri boda....

Cujem Musemicu vec cestitaju titulu, tako pricaju po gradu... :D
Ma vraga si odmorio,ako se ne varam Sabanovic,Halilovic,Velkoski, igrali i Ahmetovic,Rahmanovic,Mujakic..
Drago mi radi raje . Odmoriti znaci ne biti u rosteru. Vjerovatno kaljuza,onda protivnik inspirisan a tebi nidocega , pa penali . Ali hajde na hajr i dobro.Jos 2 tekme mozda u susret derbiju ili Laznim , ali hajde radi Vas se igra i postoji FKS. Nek nam je sretno.Iako ga ove sezone nesto ne gotivim(Velkoski),ali mu se treba odati priznanje ,covjek odigrao svaku minutu. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 18:02

AlfredNobel je napisao/la: Koja je fora s Kurdićem? :D
Imamo isti ukus kad su djevojke u pitanju, ako me razumiješ. :mrgreen:

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 03 okt 2018, 18:03

Zna li neko kad se igraju utakmice 1/4 finala

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2018, 18:03

1 mjesto liga
1/4 finale kupa
Najvise mladi igraca u ekipi
Bravo momci ,bravi Husrefe .
Jesmo pali igrom u posljednje 3 utakmice al vec protiv mladosti ocekujem bolju igru i aBd nova 3 boda .
Zrinjski kuci igra s Krupom kojoj smo mi 4 komada uvalili u gostima nemaju suta u 1 pol . kup je ovo zato ne treba puno gledati negativno ovu utakmicu s Rudarom
Idemo dalje .

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 okt 2018, 18:04

Penali

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 18:06

Sad svi u mjesto Doboj, kod Kaknja, kod Zenice. Mora nas barem hiljadu bit tamo, blizu gostovanje, kulturica bude, svi uslovi su tu!
I još nešto... Kaljuže nam ne smiju bit opravdanje. U Gradačcu je viđena najveća kaljuža u ligi ikad pa smo ubili Zvijezdu. Malo više trenirat prekide, kornere, naučit loptu udarat špicem a ne lagano unutrašnjim i to je to, ostalo možemo na snagu i mišiće uzimat.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2018, 18:07

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2018, 18:08

A dje's realno ispasti na penale od ekipe kojoj brani Bekan.Neide vala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 03 okt 2018, 18:10

Sipu ga i mtrvacu i nama svima kolektivno,dajte banujte balegare koji Husrefa nazivaju mrtvacem hebem im pleme[/quote]

Polahko dragi prijatelju, svi smo navijači istog kluba, ne moramo se vrijeđati, ako neko ima drugačije mišljenje od tvog.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2018, 18:10

danas na utakmici bili su igraci mladosti dk sa strucnim stabom
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 okt 2018, 18:11

Ja zadovoljan. Ovo je po meni najbolji moguci scenarij. Prošao si i dao si priliku rezervama i vidio koliko i sta mogu. Vjerujem da je Husref nezadovoljan ali bolje da je sad vidio koliko rezerve mogu nego na proljece kad bude krvi do koljena, ovako ima uvid pred zimski prelazni rok.

Odlicno, prezadovoljan sam. Idemo po pobjedu u Doboj kod Kaknja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 okt 2018, 18:11

bordobijeli je napisao/la:1 mjesto liga
1/4 finale kupa
Najvise mladi igraca u ekipi
Bravo momci ,bravi Husrefe .
Jesmo pali igrom u posljednje 3 utakmice al vec protiv mladosti ocekujem bolju igru i aBd nova 3 boda .
Zrinjski kuci igra s Krupom kojoj smo mi 4 komada uvalili u gostima nemaju suta u 1 pol . kup je ovo zato ne treba puno gledati negativno ovu utakmicu s Rudarom
Idemo dalje .
Da budemo posteni i TOSK uvali Gosku 4 komada a mi na Kosevu ........
Pozitivno je da nakon ovoga ce nasi igraci shvatiti da ne smiju biti prepotentni jer nisu bas toliko dobri bez obzira na protivnika.
Igrati maksimalno i davati 100% ako zele uspjeh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NazorUso, PapakIzSa, Proximic i 32 gosta.