Dobar stoper, mlad i veoma prespektivan

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
proFCB je napisao/la:Nezz vi kako hocete,ali za mene je ovo FLOPP od transfera!!!
sve je to na mjestu, al triba razumit i ovog razocaranog bavarca @profcb.Hare_BvB je napisao/la:Frajko je kapiten svapske U-21 repke i dolazi za 0 maraka.
logicno da ce odbit male klubove. ono, vjeruje u sebe tj. pun je samopouzdanja i ko takav hoce da igra i nadmece se sa najboljima.Hare_BvB je napisao/la:Odbio je zutalje i rudare.
Ipak mislim da ce Bajern dati nesto love Mainzu da Kirchof dodje vec sad na zimu jer je itekako potreban stoper, a i on bi imao odredjeno vrijeme da se nametne trenru.proFCB je napisao/la:@Hare_BvB
Znam da je odbio neke ekipe i da se odlucio za Bayern. Ali opet ti kazem, ne vidim nacina kako ce on moci zaigrati,znaci potpisao je sa Bayernom ugovor do 2016. to su znaci naredne tri sezone. Njemu kada ugovor bude isticao, isticat ce i Danteu, najvjerovatnije ce Dante dobiti ugovor na mozda godinu-dvije ili ce napustiti klub kao slobodan igrac - (u sta skoro pa da nikako ne vjerujem)... znaci mi cemo placati igraca 3sezone u kojima ce imati minimalnu minutazu,a kada mu istekne ugovor,isteci ce i najboljem stoperu bundeslige!
Ma daj ba,pa ovo je po meni strasno da ne moze biti strasnije,nezz koji ku.rac ikoga dovode? Kao prvo sada kada nam je mozda i potreban stoper oni ga ne dovode,nego ga dovode tek za slijedecu sezonu,kada cemo ako Bog da imati sve stopere na raspolaganju,i u toj situaciji mali Kirhof nece imati mjesta!!!
Vrlo moguće, ali samo ako dođe do nekih povreda dok traje prelazni rok. Zasad je sve u redu, osim što Gomez danas nije trenirao jer je izvrnuo nogu.vendeta87 je napisao/la: Ipak mislim da ce Bajern dati nesto love Mainzu da Kirchof dodje vec sad na zimu jer je itekako potreban stoper, a i on bi imao odredjeno vrijeme da se nametne trenru.
geronimo je napisao/la:Zasad je sve u redu, osim što Gomez danas nije trenirao jer je izvrnuo nogu.
Ma nije to ništa, šta se bogmiš?Klare je napisao/la: Svašta ćeš čuti
Gomi nije ništaKlare je napisao/la: ali more bit da si i pogriješio
Pa to mi kaži.Klare je napisao/la: Ne znam
Höwedes je jedan od omiljenih mojih igrača, on je fantastičan stoper, odličan vođa a možda čak i najjači njemački stoper (samo eto Low to malo drugačije vidi, nikad mu pravu priliku nije dao) i svakako da bi ga volio vidjet u Bayernu. Međutim, mi sad imamo situaciju gdje imamo trojicu sjajnih stopera Badstubera, Dantea, Boatenga i teško bi se tu ugurao neko drugi da stalno igra, a Höwedes npr bi želio stalno igrat. Iako ako se neko može za tu poziciju izborit onda bi on to mogao. Badstubera sam oduvijek cijenio i kada su ga drugi kritikovali, od Dantea sam očekivao dosta nastupa i da eventualno uleti u ekipu umjsto Boatenga. On je premašio sva očekivanja, pogotovo očekivanja onih koji nisu u njega puno nade polagali. Znači situacija je sad specifična i zato Kirchhoff se onda pokazuje kao jedno solidno rješenje, jer ne košta, a uz to je mlad, potencijalan i perspektivan.amerosm je napisao/la:Transfer Krichoffa je samo slanje poruke od strane Bayerna ostalima da su oni i dalje gazde u Njemackom fudbalu...
Realno isti ne posjeduje kvalitet za Bayern i vise bih volio da su doveli Höwedesa s obzirom na Ligu prvaka.
Da se razumjemo Krichoff je odlican igrac za klubove tzv. B kategorije, a nije nikako igrac koji ce biti dobitak za Bayern. Mozda grijesim, ali bih rekao da je ovo tipican transfer UH, sada u reziji Bayerna da se oslabi konkurencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.