kristian je napisao/la:amra ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu kad se pojavi , zato se ja ne brinem ne smije nista ona mudrovat , 1 milion ili 2 miliona ociju u nju je upereno , ccekamo amraa , sad si ti na potezu![]()

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
kristian je napisao/la:amra ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu kad se pojavi , zato se ja ne brinem ne smije nista ona mudrovat , 1 milion ili 2 miliona ociju u nju je upereno , ccekamo amraa , sad si ti na potezu![]()

Sto se tice regije, a inace svijetska udaran vijest je da se Tomo Kuruzovic razvodimessilla je napisao/la:Ovo izgleda udarna vijest danas. Kako jadno
Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar
Zaboravio si dodati i stariju dvije godinezizu1991 je napisao/la:Ne znam, da je najljepša na svijetu, ženu s djetetom nikada ne bih uzeo za djevojku, al eto, kako god
Ne bavim se CV-om manekenki, no svejedno, srećno mu, evo se ponavljamlevat je napisao/la: Zaboravio si dodati i stariju dvije godine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.