A i on se ne zali, ako je njemu dobro dobro je i za reprezntaciju...nece dolazit nervozan, sad sigurno dobija cim se sa Amrom zabavlja
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- delpiero20
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jeste ljubomorni svi... Priznajte da vam je krivo sto necete imati Dzekino dijete
A i on se ne zali, ako je njemu dobro dobro je i za reprezntaciju...nece dolazit nervozan, sad sigurno dobija cim se sa Amrom zabavlja
Treba dobar stomak za svariti sve krkanske i seljacke komentare na BH sajtovima u vezi Edina i izabranice mu.
Fino ga je vidjet sretnog na slikama jer je momak fakat i sam podijeio toliko srece drugim ljudima na razne nacine. Amra je fina i ambiciozna cura i bas mi je drago za njih.
A od Edina ocekujem jedino da se bori malo vise i trci, valjda ce im taj medeni mjesec brzo proci.
EDin je fin momak i ako ga Amra i na kakv nacin zezne mjesta joj nema u BH to sam siguran.
Fino ga je vidjet sretnog na slikama jer je momak fakat i sam podijeio toliko srece drugim ljudima na razne nacine. Amra je fina i ambiciozna cura i bas mi je drago za njih.
A od Edina ocekujem jedino da se bori malo vise i trci, valjda ce im taj medeni mjesec brzo proci.
EDin je fin momak i ako ga Amra i na kakv nacin zezne mjesta joj nema u BH to sam siguran.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
treba edinu kod nane safije stravu salit , jadan isprepadan jos ova ga uhvatila u svoje kandzee :ugeek:
Sto se tice regije, a inace svijetska udaran vijest je da se Tomo Kuruzovic razvodimessilla je napisao/la:Ovo izgleda udarna vijest danas. Kako jadno
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.tuttosport.com/calcio/euro_2 ... ..+signora+" onclick="window.open(this.href);return false;
cak i na tutosport pricaju o Dzeki i Amri
Salu na stranu ostavite Dzeku i njegov privatni zivot na miru koga briga skim je sta radi u slobodno vrijeme stvarno ste smijesni ovim vasim pisanjem gluposti po forumu
cak i na tutosport pricaju o Dzeki i Amri
Salu na stranu ostavite Dzeku i njegov privatni zivot na miru koga briga skim je sta radi u slobodno vrijeme stvarno ste smijesni ovim vasim pisanjem gluposti po forumu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt baš kod ovog našeg naroda nikakvih problema u životu, kad nam je Edin glavna tema, i hoće li se oženiti 
Opet na ovom forumu najmanje se priča, ali čitam ostale i plačem od smijeha

Opet na ovom forumu najmanje se priča, ali čitam ostale i plačem od smijeha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel Dzeko umocio
Kakvo je stanje na putevima

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Glavni su mi ovi krkani (seljak nije uvreda, nego kompliment, zato ih ne treba tako nazivati) koji spominju naciju, propali brak i slične totalno zaostale komentare, a kladim se da bi desno jaje dali da imaju, ne upola, nego 10% dobru djevojku kao što je Amra.
- Neutralan88
- Kontakt:
Stanje je ovako:
ima mnogo bolji tj ljepši djevojaka po Bosni i Hercegovini od Amre
al eto Džeko pravi poteze uvijek jake prvo Man.city sad Amra
nisam znao da je mala svašta prošla, al eto sretno im bilo još jedno ŠERIJATSKO vjencanje dodati

ima mnogo bolji tj ljepši djevojaka po Bosni i Hercegovini od Amre
al eto Džeko pravi poteze uvijek jake prvo Man.city sad Amra
nisam znao da je mala svašta prošla, al eto sretno im bilo još jedno ŠERIJATSKO vjencanje dodati
boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar
Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar
- pintol_TM87
- Kontakt:
Realno svi mi bi mi-vi voljeli biti Dzeko tj na njegovom mjestu tako da vam je priča nigdje veze..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Džeki sretno, ja sam samo iskazao svoje mišljenje, kao što svi to ovdje rade, nadam se da će mu goditi ta veza, i da će zabijati više i na terenu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- harebianconero
- Kontakt:
Sretno Edinu, cura mu je lijepa vala, a i čini se pristojna, nije neka 'rava. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Zaboravio si dodati i stariju dvije godinezizu1991 je napisao/la:Ne znam, da je najljepša na svijetu, ženu s djetetom nikada ne bih uzeo za djevojku, al eto, kako god
Polako, nek se momak iživi. Ne ženi se.
Ne bavim se CV-om manekenki, no svejedno, srećno mu, evo se ponavljamlevat je napisao/la: Zaboravio si dodati i stariju dvije godine![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imamol astronauta na forumu? 
poslije vanbračno-bračnih savjetnika, ne bi me iznenadilo da imamo i astronaute
poslije vanbračno-bračnih savjetnika, ne bi me iznenadilo da imamo i astronaute
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ovo su ljudi apsolutno nebitne stvari,manite se tih malogradjanskaih budalestina,bitno je samo da on bude konstantan u klubu i da igra dobro,a iz tog slijedi ono najvaznije da igra za reprezentaciju dobro i to je ono sto je meni vazno i sto je bitno,da li vozi golfa 2 (86 god) ili trpa debelu irmu iz kladionice su vec irelaventne stvari
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
vlasenicavoltron30 je napisao/la:Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar![]()
![]()
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Edincapitano, HariTz, Helemnejse, kosevodom, LukavacBHF, MiranGlasnic i 53 gosta.