FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
Ja zadnje 2 nisam mogao (privatni problemi) ali generalno raja sa ovog foruma nije ona sa tribina. Imas momaka koji ni jednu je fulaju ali i onih koji skoro nikad ne idu.
Ja zadnje 2 nisam mogao (privatni problemi) ali generalno raja sa ovog foruma nije ona sa tribina. Imas momaka koji ni jednu je fulaju ali i onih koji skoro nikad ne idu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj nam sad Klis
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobro onda se izvinjavam , ako sam masio .Informisaniji si i edukativniji i bolje razumijes danasnjicu.Slicno mislim,ali kontam da je boljitak na vidiku(Akademija prije svega, nebitno kako se krenulo u to) i bilo bi bolje da svi poguramo. Apsolutno sto je za kritiku kritikovati. Morao bih malo smanjiti dozivljaje i malo usporiti , previse sam se zadao za svoje godine.skoroalen je napisao/la:@Samozdravlje ma nije to svađa navijača. Ja se recimo u potpunosti slažem s Evanderom i nikako ne podržavam ni Sabrinu ni ostale uhljebe. Dobrih poteza imaju, al i dalje su ti potezi u sjeni većine katastrofalnih. Niko ne dolazi na stadion zbog njih, nit ko izbjegava utakmice zbog njih. Evo, da su nam sad u klubu Hadžibegić, Sušić, Vahidin Musemić itd, sumnjam da bi posjeta bila išta bolja. Jok, nama treba neki veliki rezultat, nešta da privučemo pažnju onih koji su se udaljili od stadiona. Prvo mjesto očito nije dovoljno, treba nam pobjeda na derbiju, na Pecari, tako neki rezultat koji nije svakodnevnica. Da smo uzeli Čelika u Zenici, sad bismo imali više ljudi na utakmicama, jer bi raja vidjela da smo uradili nešta što godinama nismo (ne računajući prošlu sezonu, ni ja je ne računam kako su užasni bili). Ovako, mnogi će reći "pa prvi smo dok ima terena, i lani je ovako bilo, sad će blato, sad ćemo kiksat svakako..." i ostalo. Kad takvim navijačima pokažemo da nije sve isto, udvostručit će se posjeta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kako ti znas ko sa foruma ide ,a ko ne ide na utakmice?belosevic28 je napisao/la:@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
To mozes znati jedino ako neko ovdje kaze da ide ili ne ide,ali mi se cini da je tvoja konstatacija izrecena samo na osnovu vlastite (tvoje) pretpostavke.
Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
Beton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@samozdravlje. Ja sam u pozitivnom smislu napisao ovo u vezi uprave.
Da je to dobro što smo mi pitari uvijek realni (većina nas) i da nema veze što smo trenutno prvi na tabeli.
Uprava nema pogrešnih poteza trenutno...ništa pogrešno nije reklaBeton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
zašto pokušavate unijeti nekakvu sumnju kad smo prvi u ligi, u četvrtfinalu u kupu i izgledamo najozbiljnije kao kolektiv, SVE IDE PO PLANU!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Orašju je domaći tim odmjerio snage sa Sarajevom, a gosti koji su bili veliki favorit slavili su sa visokih 11:2, čime su istakli kandidaturu za osvajanje ovog trofeja.
Strijelci za bordo nogometaše bili su Salko Nargalić (3), Haris Konjalić (2), Arnes Junuzović (2), a po jednom su se u strijelce upisali Amar Jašarević, Muhamed Šabić, Đani Salčin i Adin-Asim Sojkić.

Strijelci za bordo nogometaše bili su Salko Nargalić (3), Haris Konjalić (2), Arnes Junuzović (2), a po jednom su se u strijelce upisali Amar Jašarević, Muhamed Šabić, Đani Salčin i Adin-Asim Sojkić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako nije rekla, bavi se seljačkim politikama o kojima pojma nema. Ona iz Siminog Hana, nikad u životu za Sarajevo nije navijala dok je nisu postavili na čelo kluba, ali pametnica naša sve zna. Pa stvari u posljednje vrijeme dolaze na svoje mjesto, to je tačno, ali u isto vrijeme se dešava i obimno zapošljavanje da tako kažem uhljebljivanje njenih pristalica i prijatelja u klub. Misliš da nam se to neće obiti o glavu?DenchiNL je napisao/la:Uprava nema pogrešnih poteza trenutno...ništa pogrešno nije reklaBeton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
zašto pokušavate unijeti nekakvu sumnju kad smo prvi u ligi, u četvrtfinalu u kupu i izgledamo najozbiljnije kao kolektiv, SVE IDE PO PLANU!
Isto kao Pavlovićmiky_hz je napisao/la:Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dosta raje znam i komuniciram s njima na fb, zatim vidis koliko raje trazi stream ili prenos itd itd. Nisam nikoga prozvao samo kazem da forum nije sliaka stanja tribine.zagorski je napisao/la:Kako ti znas ko sa foruma ide ,a ko ne ide na utakmice?belosevic28 je napisao/la:@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
To mozes znati jedino ako neko ovdje kaze da ide ili ne ide,ali mi se cini da je tvoja konstatacija izrecena samo na osnovu vlastite (tvoje) pretpostavke.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cek, ako ljudi iz uprave pokazuju napredak, mi ih i dalje trebamo pljuvati zbog gresaka u pocetku? Ocigledno uce iz gresaka i to treba pozdraviti, napokon klub ima jasnu viziju i cilj...
Ne treba zaboraviti sta je sve bilo, ali pljuvat ih i dalje zbog toga?? Daj ti Bosnji samo da mijenja nesto, ne daj Boze nekog da istrpi i da pusti da radi svoj posao
Ne treba zaboraviti sta je sve bilo, ali pljuvat ih i dalje zbog toga?? Daj ti Bosnji samo da mijenja nesto, ne daj Boze nekog da istrpi i da pusti da radi svoj posao
1946~
Pavlović u karijeri nije tri puta stranu potrefio.Esport je napisao/la:Isto kao Pavlovićmiky_hz je napisao/la:Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
"njenih pristalica i prijatelja u klub" - a šta treba svog neprijatelja zaposlit? jesi li ikad ikoga zaposlio u životu? koga bi ti prije zaposlio? nekog koga poznaješ ili nekog koga ne poznaješ? primila par ljudi jer je otišlo isto tako par ljudi i to na nebitne pozicije u velikoj slici, da vode socijalne mreže i svakodnevno updateiranje...zašto je bitno gdje je rođena? jel to piše na trofeju nekom kad osvojiš isti? seljačina možeš biti i u Vjećnici da si se rodio...Beton je napisao/la:Kako nije rekla, bavi se seljačkim politikama o kojima pojma nema. Ona iz Siminog Hana, nikad u životu za Sarajevo nije navijala dok je nisu postavili na čelo kluba, ali pametnica naša sve zna. Pa stvari u posljednje vrijeme dolaze na svoje mjesto, to je tačno, ali u isto vrijeme se dešava i obimno zapošljavanje da tako kažem uhljebljivanje njenih pristalica i prijatelja u klub. Misliš da nam se to neće obiti o glavu?DenchiNL je napisao/la:Uprava nema pogrešnih poteza trenutno...ništa pogrešno nije reklaBeton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
bože iskompleksirane raje, e volio bih te vidjet da tvojoj ženi tako neko serenda, šta će ona vidi je vaka-naka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa u dobroj mjeri nije,mada i na tribinama se cuje svakakvih "misljenja" kao i na forumu.belosevic28 je napisao/la:Dosta raje znam i komuniciram s njima na fb, zatim vidis koliko raje trazi stream ili prenos itd itd. Nisam nikoga prozvao samo kazem da forum nije sliaka stanja tribine.zagorski je napisao/la:Kako ti znas ko sa foruma ide ,a ko ne ide na utakmice?belosevic28 je napisao/la:@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
Sad protiv Sirokog na zapadu dvojica likova,jedan psuje Husrefu ovaj drugi ga brani i zamalo zabelajise.
tačno tako , pamti i prati, ni više ni manje...ThrillerHz je napisao/la:Cek, ako ljudi iz uprave pokazuju napredak, mi ih i dalje trebamo pljuvati zbog gresaka u pocetku? Ocigledno uce iz gresaka i to treba pozdraviti, napokon klub ima jasnu viziju i cilj...
ali jok ova da se zove Heidi Kraftmann svi bi balili kako smo ko njemačka a administracija ko u volkswagenu....
a možda i ne bi golemi su kompleksi patrijarhalnog bošnje
Protiv Širokog iznad mene lik koji pljuje Pidru 90 minuta i govori kako bi Bekić bolje postupio. Fakat ima svega.zagorski je napisao/la: Pa u dobroj mjeri nije,mada i na tribinama se cuje svakakvih "misljenja" kao i na forumu.
Sad protiv Sirokog na zapadu dvojica likova,jedan psuje Husrefu ovaj drugi ga brani i zamalo zabelajise.
- Osttribine
- Kontakt:
Cestitke Husrefu i igracima, idemo uzeti ovaj Kup aBd, samo lagano. Danas je to ocekivano tesko bilo sa kombinovanim sastavom, ali ipak smo prosli na penale konacno, jer ti penali su nam bas velika boljka. Raduju me i intervencije na penalima ovog Dzafica, za razliku od onog Pavlovica koji je bio koma na istim. E sad pobjeda koja moze biti i te kako vrijedna, a i vrijeme je da tamo u ligi napokon trijumfujemo. Nadam se da cemo tamo u velikom broju, uvijek sve bude ok, blizu gostovanje, pa da vidimo sada koliko volimo Sarajevo, ili ce opet forumi i fb biti puni navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.