FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Eno mu Olimpik, neka se mani nas. Ovi kvazi bosanski investitori ne dolaze u obzir.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nadajmo se svi da nije.Grbavica786 je napisao/la:Jel’ ovo istina za Muja Selimovića i ulazak u klub?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nismo se mi proslavili puno sa povratnicima, eto bas nam Jamak treba, mora nam se razmišljanje promjeniti, pa da dovodimo perpesktivne igrače koji mogu napredovati, a Jamak nije takav, on može pomoći ali zadnjih 15 minuta
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Ma treba nam jaka, čvrsta i potkovana sredina. Hajdara preko raspusta poslat u teretanu da ojača malo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nikad mi goru sredinu nismo imaliOsim13 je napisao/la:Ma treba nam jaka, čvrsta i potkovana sredina. Hajdara preko raspusta poslat u teretanu da ojača malo.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Opet cemo se pojacat iz Veleza
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tko sad?irfo je napisao/la:Opet cemo se pojacat iz Veleza
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Opet cemo se pojacat iz Veleza
Slijedeće sedmice bi se trebalo nešto više znati
Ne govorite mu nista, izbaksuzirat ce nesto 
Gledaj, brate, kako je Bogi otporan na sve pokusaje da mu se zavrsi karijera. Cak ni tvoj avatar nema efekta.
Gledaj, brate, kako je Bogi otporan na sve pokusaje da mu se zavrsi karijera. Cak ni tvoj avatar nema efekta.
LjoZee je napisao/la:Ne govorite mu nista, izbaksuzirat ce nesto
A Bogi je izbaksuziran haman davno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Sada ce rodjeni opet pizditi ko za Mujezinovica

Kakav je sad Redzic iz Krupe,obecavao je prije
@irfo reci nam sta ovo se prica oko ovog Selimovica, jel istina?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
Pa jesi stranicu prije odgovorio da nije što pitaš sada njega 
To ono sto pise" Amar ostaje trener dok bude imo rezultate i nece se pitat u vezi dovodjenja igraca"Zeljo92 je napisao/la:@irfo reci nam sta ovo se prica oko ovog Selimovica, jel istina?
zar to zahtjeva odgovor
Nekakve 4 faze, pa nisu marvel filmovi, Mujo Selimovic=Kevin Feige
Željezničar: Fejzić, Stevanović, Sipović, Rodin, Stanić, Hajdarević, Sadiković, Mujezinović, E. Zec, Zajmović, Krpić.
Na klupi su: Kršić, Bajić, A. Zec, Bogićević, Osmanović, Zubanović, Osmanković.
Na klupi su: Kršić, Bajić, A. Zec, Bogićević, Osmanović, Zubanović, Osmanković.
Oprostajna za mnoge
Stevanović, Rodin? (volio bih da dobije šansu i narednu sezonu kod nas), Zajmović, Krpić?irfo je napisao/la:Oprostajna za mnoge
Ne znam spominje li se odlazak Dade ili prodaja Hajdarevića?
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, MukiBek i 35 gostiju.