Cana se moze i vjerovatno i treba dati na posudbu, grijeh je da momak ne igra a ocigledno ima veliki potencijal. Sto se tice ovog drugog nema smisla ga dovoditi na zimu jer Bayo ce u defanzivnom dijelu biti jedino deficitaran u Ligi Prvaka, a tamo ovog mladica koji nije odigrao niti jednu utakmicu u ovom natjecanju je glupo stavljati. Sto se tice Buli tu Bayo ima tri stopera na raspolaganju Dante,Boateng i Buyten, a po potrebi i vise ( Tymo i Martinez ), tako da ako ce vec jos dodatno kaliti ovog momka neka to rade u ljeto.badstuber je napisao/la:sto mislite o ovom rjesenju:mi njima posaljemo Cana na posudbu a oni nama Kirchoffa odma sad na zimu ?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sada ce prijateljska tekma protiv nekog Lekhwiya!!

Danas najbolji funkcioner svih vremena slavi svoj 61. rodjedan, pa nek mu je sa srecom. Covjek koji za mene licno nema konkurencije u svijetu fudbala...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Neka mu bude sretan rodendan!!! Covijek koji je po najvise zasluzan da smo giganti u svakom pogledu!
Svojim vodenjem kluba mogu se mnogi ugledati!! Kada vecina klubova bude jos vise u dugovima
i nebudu imali za kifle primjer Milan i ostali!!! Mi smo na zdravim nogama i samo jacamo!!! Hvala Bogu!!
Eh odoh gledati Baju sada!!!
Svojim vodenjem kluba mogu se mnogi ugledati!! Kada vecina klubova bude jos vise u dugovima
i nebudu imali za kifle primjer Milan i ostali!!! Mi smo na zdravim nogama i samo jacamo!!! Hvala Bogu!!
Eh odoh gledati Baju sada!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller i njegova carolija za krajnjih 1:0 na kraju prvog dijela.
U drugom poluvremenu ce se svi izmijenjati, ili vecina, zavisi koliko ima igraca na klupi, a ja ako sam dobro izbrojao ima ih oko 10.
Inace, sto se tice igre, nista narocito, dosta kruzenja ali ovaj put sa nekoliko udaraca sa distance koji nisu bili neka prijetnja osim tog gola Mullera sa nekih 16 metara.
Kroos se ispromasivao dobrano, tako da moze u onu rubriku floopova.
Ako me pitate ko je do sada najbolji reci cu vam Martinez.
Nijedna izgubljena lopta uz nekoliko osvojenih. Skok je doveo do savrsenstva (dobro, stoji to da je visok, ali...
) Neuer je takodjer imao dvije odlicne odbrane i to nakon kontre protivnika, ebene kontre.
Cekam da vidim Robbena na djelu, bas sam se zazelio njegovih izgubljenih lopti.
U drugom poluvremenu ce se svi izmijenjati, ili vecina, zavisi koliko ima igraca na klupi, a ja ako sam dobro izbrojao ima ih oko 10.
Inace, sto se tice igre, nista narocito, dosta kruzenja ali ovaj put sa nekoliko udaraca sa distance koji nisu bili neka prijetnja osim tog gola Mullera sa nekih 16 metara.
Kroos se ispromasivao dobrano, tako da moze u onu rubriku floopova.

Ako me pitate ko je do sada najbolji reci cu vam Martinez.

Nijedna izgubljena lopta uz nekoliko osvojenih. Skok je doveo do savrsenstva (dobro, stoji to da je visok, ali...

Cekam da vidim Robbena na djelu, bas sam se zazelio njegovih izgubljenih lopti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bas vala stoji Robbenu kapitenska traka!! **** vise i onog djecaka!!
Treba nam voda!! Super asistencija Robbena!! 0: 4!!!!
Treba nam voda!! Super asistencija Robbena!! 0: 4!!!!
Osim lijepe asistencije, ostatak Robbenove igre je bio...
Bila je i jedna lijepa Nojerova odbrana.
Meni je njega onako visokog i lijepo počešljanog uvijek interesantno gledati kako skakuće u zrak iz mjesta sa rukama uza se, i prati igru, a onda se odjednom razmaše ko leptir.

Bila je i jedna lijepa Nojerova odbrana.
Meni je njega onako visokog i lijepo počešljanog uvijek interesantno gledati kako skakuće u zrak iz mjesta sa rukama uza se, i prati igru, a onda se odjednom razmaše ko leptir.

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- BavaracZenica
- Kontakt:
Meni izrazito drago sto smo postigli gol iz kornera
treba vise takvih scena da se desava
:)
Van Buyten tuu strasan
Robben ce nam trebat sa svojim asistencijama protiv Dortmunda kak nema Riberya
:)
A nas golman je jedna strasna klasa, odlicna odbrana u 71 minuti ak se ne varam
Ljepotica

Van Buyten tuu strasan

A nas golman je jedna strasna klasa, odlicna odbrana u 71 minuti ak se ne varam

Ljepotica

FC Bayern !!!!!
http://www.****/sport/fudbal/zasto-j ... emiershipa" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/buffon ... /130105103" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/buffon ... /130105103" onclick="window.open(this.href);return false;

--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lell danas dao gol za Levante
jebote nisam ni znao da je tamo

jebote nisam ni znao da je tamo

Thomas Müller - Fußballgott
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sto za nas nije ovako davao golcine hehehdon_burza je napisao/la:
jebote nisam ni znao da je tamo![]()

FC Bayern !!!!!
Nisam gledao utakmicu,ali opet treba pohvaliti sve ovo...
Neko rece da ce nam trebati asistencije Robbena protiv BvB-a posto Ribery nece igrati... ukoliko Robben uspio navuci na sebe 2ili3 igraca koja ce ga non stop pratit i tako stvoriti malo vise prostora za Mullera ili Kroos-a ili nekog treceg to ce biti odlicno,jer cisto sumnjam da Robben moze proci protiv onih krvolocnih odbrambenih majmuna
Ukoliko bude srljao i zalijetao se naprijed vidjet cemo samo jednu u nizu utakmica gdje nas BvB dobija na isti recept...
Sto se tice malo ovog najboljeg golmana 21.stoljeca,mislim da je Kahn ovako lose rangiran samo iz razloga sto su vecina ovih golmana osim Edvina i dalje aktivni te su kao takvi sigurno dobili vise glasova... Kahn se morao naci medju prva tri,ako ne i na prvom mjestu!!!
Neko rece da ce nam trebati asistencije Robbena protiv BvB-a posto Ribery nece igrati... ukoliko Robben uspio navuci na sebe 2ili3 igraca koja ce ga non stop pratit i tako stvoriti malo vise prostora za Mullera ili Kroos-a ili nekog treceg to ce biti odlicno,jer cisto sumnjam da Robben moze proci protiv onih krvolocnih odbrambenih majmuna

Ukoliko bude srljao i zalijetao se naprijed vidjet cemo samo jednu u nizu utakmica gdje nas BvB dobija na isti recept...
Sto se tice malo ovog najboljeg golmana 21.stoljeca,mislim da je Kahn ovako lose rangiran samo iz razloga sto su vecina ovih golmana osim Edvina i dalje aktivni te su kao takvi sigurno dobili vise glasova... Kahn se morao naci medju prva tri,ako ne i na prvom mjestu!!!
Stern des Südens
-
- Kontakt:
Ahaa , šta rade ljemonada , sljatkiši , koljači i ostalodon_burza je napisao/la:
![]()
![]()

Zna li iko nešto više o Alabinoj povredi na treningu?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
NIsta opasno samo mala posjekotina na usnama nakon lakta Mandzuke 

Thomas Müller - Fußballgott
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sutra ak Bog da utakmica protiv Schalkea prijateljska, ali malo jaca priprema da vidimo kakvi smo
a svi znamo kakvi smo hvala Bogu
:) utakmica je u 17 h pa se nadam da ce biti kakvih linkova da se to gleda 

FC Bayern !!!!!
Na treningu Bayerna u travi je bio metalni štap/šipka koja je mogla izazvati ozbiljne probleme da na vrijeme Neuer i Gomez to nisu vidjeli. Da li je to neko namjerno uradio da bi se neko od igrača ozlijedio ili je izvođač radova zakazao prilikom izgradnje ovog kompleksa vrijednog 760 mil. eura ostaje nejasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.