FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FORZA SLOBODA !
Smajile gendole

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nek si im se nagovorio, oni ce Smajlija uciti....fukara87 je napisao/la:Smajile nek si pokazao ovim nasim takticarima i navijacima Slobode da se moze pobijedit u gostima, rekao sam ja vama prije par dana u komentaru da ce vas iznenadit gostujucom pobjedom ali vi se ufatili njega ko za k.... .

🔴⚫️
Odjednom vjerujete u svog trenera 

ne vjerujemo .. opet smo dali gol iz kornera, to možemo i bez SmajilaNKJ je napisao/la:Odjednom vjerujete u svog trenera

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma vidis da se svi dobro zaebaemo...NKJ je napisao/la:Odjednom vjerujete u svog trenera

Mi smo svoje rekli glavnom...sad se mozemo samo zaebavat i sprdat

tuzlanska Sloboda
Vecu platu za Karica !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mudro je sutio veliki mudrac, cekalo se koji ce sastav izvesti domaci ili gostujuci, a onda je izveo neku kombinaciju. Svi bili izbezumljeni kad je utakmica pocela, a on je samo sutio i gledao, al i to je bila varka, jer i kad on gleda oko sebe i djeluje izgubljeno, veliki mudrac ima sve konce u rukama, i evo u Tuzlu se vraca kao pobjednik. Hvala ti Smajle , tvojoj genijalosti nikad kraja 

Danasnjom pobjedu treba ovjeriti protiv Kaknja...a onda napraviti izlet u Orasje gdje se sigurno moze igrati lopte i koje ce tekmu docekati u visoko rangiran
tuzlanska Sloboda
Eh kad vas se sad na kosti navale bišćani, da vam kažu kako su vratili dug. obećali ljudi da će podgrmeč izgubit....
Hahahhaha ma necemo, ajde neka uzivaju u pobjedistudeni je napisao/la:Eh kad vas se sad na kosti navale bišćani, da vam kažu kako su vratili dug. obećali ljudi da će podgrmeč izgubit....

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Tako je, mi jos ne shvacamo njegovu genijalnost, valjda ga shvatimoTRUST je napisao/la:Mudro je sutio veliki mudrac, cekalo se koji ce sastav izvesti domaci ili gostujuci, a onda je izveo neku kombinaciju. Svi bili izbezumljeni kad je utakmica pocela, a on je samo sutio i gledao, al i to je bila varka, jer i kad on gleda oko sebe i djeluje izgubljeno, veliki mudrac ima sve konce u rukama, i evo u Tuzlu se vraca kao pobjednik. Hvala ti Smajle , tvojoj genijalosti nikad kraja

🔴⚫️
Ma nećemo ništa pričati o namještanju. Drago mi je da ste i vi pobijedili u gostima, znam koji je osjećaj. 
Valjda ga i ja sutra doživim ponovo

Valjda ga i ja sutra doživim ponovo

@ klasik
ne zezaj, pomislit' će neko da si bio ozbiljan
ne zezaj, pomislit' će neko da si bio ozbiljan

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Komšije čestitke na pobijedi. ABd, sljedeću sezonu u PL ili vi ili mi. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hvala bogu jedna tekma vani rijesena, valjda im ovo bude sad iskustvo kako se pobjedjuje u gostima u ovoj ligi
..
sad idu kljucna 3 gostovanja Orasje, Bugojno i Konjic cini mi se...ponavljam vec prije receno do kraja moraju biti sve pobjede ili eventualno maximalno jedan remi kako god znaju i umiju ako hocemo u PL

sad idu kljucna 3 gostovanja Orasje, Bugojno i Konjic cini mi se...ponavljam vec prije receno do kraja moraju biti sve pobjede ili eventualno maximalno jedan remi kako god znaju i umiju ako hocemo u PL
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma samo hrabrija igra jer fizicki mozemo svakog natrcati u ligi (uz cinjenicu da su vjerovatno Bratstvo i Jedinstvo takodjer jaki u tom sekgmentu)
Bita je koncentracija u domacim tekmamama sada...a u gostima treba samo hrabro
Bita je koncentracija u domacim tekmamama sada...a u gostima treba samo hrabro
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.