NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NFL
Gronk razmišlja o povlačenju, ne znam šta je točno bilo s Butlerom ali je on jako iznerviran
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
apsolutno, definitivno naj cool tim u NFL-uBernardBarnjak je napisao/la:Samo Clevelandtuzlak1987 je napisao/la:Svi novi pocnite navijati za 49erse dok je vrijeme jos
inače nevjerovatna činjenica: Most combined yards in NFL game ever in Super Bowl LII
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čitav svijet zna samo ti ne znaš, gimme a breakKingJamesMVP je napisao/la:ne znam šta je točno bilo s Butlerom ali je on jako iznerviran
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako plus, backup qb ga dobiorio_Ferdy88 je napisao/la:A da smo mi dali onakva dva TD onda bi ovdje bilo 600 stranica ispisano od strane dežurnih hejterajestamaji je napisao/la: sudije, svaka čast![]()
![]()
Pa ovo ide njemu u legacy kao plus, najviše ikad u SB, i to sa 40 god, jedino rezultat na kraju nije dobar, al to je svakako manje bitno jer ih ima već 5jestamaji je napisao/la:P.S: ima li šta ljepše ... brady bacio 505 jardi i izgubio![]()
![]()
Bolje bi bilo da je uzeo zbog lige, prije bi se oprostio, ovako ide do 45, još se vraća Jules, samo da je zdravlja
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije njega dobio jbmu, znaš i sam da nije 1 vs 1, taj backup je igrao protiv odbrane Patsa, to ide na dušu Belichikualemsa je napisao/la:
Kako plus, backup qb ga dobio
Da je Foles imao bolje brojeve od njega pa hajd, tad bi imalo smisla reći da je on kriv jer je backup bolje odigrao od njega. Znači bolje da je bacio 5 INt i 100 ukupno yardi i uzeo SB, kao recimo Peyton onaj zadnji, šta bi tek onda pričali
Normalno da bi svi mi navijači voljeli da smo uzeli i ovaj SB makar i na taj način, al nismo, samo govorim da neće ovo negativno uticati na njegov legacy, jer je oborio i taj rekord i bio naš uvjerljivo najbolji igrač, kad su drugi zakazali, od odbrane do ST-a i trenera
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije njega dobio jbmu, znaš i sam da nije 1 vs 1, taj backup je igrao protiv odbrane Patsa, to ide na dušu Belichikualemsa je napisao/la:
Da je Foles imao bolje brojeve od njega pa hajd, tad bi imalo smisla reći da je on kriv jer je backup bolje odigrao od njega. Znači bolje da je bacio 5 INt i 100 ukupno yardi i uzeo SB, kao recimo Peyton onaj zadnji, šta bi tek onda pričali
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nisam fakat, nije mi toliko teško palo, kao recimo oni protiv Giantsa, jer su ona dva uzeta ranije ublažila ovaj poraz, iako je ovo bila baš jedinstvena prilika da se poveća broj, jer su i Bill i Tom pri kraju karijere i ko zna kad će opet imati priliku za ovakvo nešto, jer nije baš toliko lahko svake godine dolaziti ovako daleko u PO, znajući kakav je ovoj sport, zbog povreda i svega što ga prati.
Mada je Phila baš pozitivan primjer vjere u sistem i trenera koji zna šta radi, jer su jedni od rijetkih koji su čak imali možda i više problema od nas sa tim povredama.
Vratili nam ljudi za onaj zadnji sa njima, sad smo kvit
Mada je Phila baš pozitivan primjer vjere u sistem i trenera koji zna šta radi, jer su jedni od rijetkih koji su čak imali možda i više problema od nas sa tim povredama.
Vratili nam ljudi za onaj zadnji sa njima, sad smo kvit
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne znam, vijesti nisam čitao. Poraz mi je teško pao, ne mogu ništa ni čitati, otvarati portale, samo forum otvorenrio_Ferdy88 je napisao/la:Čitav svijet zna samo ti ne znaš, gimme a breakKingJamesMVP je napisao/la:ne znam šta je točno bilo s Butlerom ali je on jako iznerviran
LeBron James
Ma razvalio Brady sinoc ne treba grijesiti dusu
Ko mu ovakvu tekmu moze uzeti kao negativno nema sanse
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Philly najgotivniji sportski grad u SAD. Nek su NFL Spurse nasamarali 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Tritolone je napisao/la:Ocekujem da gang iz It'always sunny snimi epizodu sa SB
The gang ruins superbowl.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Cestitke na zasluženoj pobjedi, svaka vam čast. Neka ste uzeli. Drago mi je radi PhillyaClutch je napisao/la:Ma razvalio Brady sinoc ne treba grijesiti dusu
LeBron James
Hvala, ekstra tekmaKingJamesMVP je napisao/la:Cestitke na zasluženoj pobjedi, svaka vam čast. Neka ste uzeli. Drago mi je radi PhillyaClutch je napisao/la:Ma razvalio Brady sinoc ne treba grijesiti dusu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dogodine kobogda opet ali drugi scenarij
LeBron James
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Foles je odradio clutch drive i TD, Brady choko. Obje odbrane kita bile.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije njega dobio jbmu, znaš i sam da nije 1 vs 1, taj backup je igrao protiv odbrane Patsa, to ide na dušu Belichikualemsa je napisao/la:
Normalno da bi svi mi navijači voljeli da smo uzeli i ovaj SB makar i na taj način, al nismo, samo govorim da neće ovo negativno uticati na njegov legacy, jer je oborio i taj rekord i bio naš uvjerljivo najbolji igrač, kad su drugi zakazali, od odbrane do ST-a i trenera
Brady se smatra da je najveci clutch igrac svih vremena, bez obzira na sport, veci od MJ.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu vala obje, njihova je odradila stop kad je trebalo, tu je naša OL zakazala, pogledaj krivi li iko Bradya za poraz, osim tebe.alemsa je napisao/la:
Foles je odradio clutch drive i TD, Brady choko. Obje odbrane kita bile.
Brady se smatra da je najveci clutch igrac svih vremena, bez obzira na sport, veci od MJ.
Da je Brady imo lošiju tekmu od Folesa pa hajd, al nije, čak štaviše, bacio skoro 150 yardi više,po tebi ispade bolje da je bacio 5 INT i 80 yardi i to bi bilo bolje za legacy. Nemoj zafrkavati aleme, ako ko treba biti krivac onda je to Bill.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Brady je vukao cijelu sezonu nep. I sinoc je bio, ne na visini zadatka, nego i iznad - odbrana eaglesa je do sb bila bolje ocijenjena nego odbrana nep. A Brady je dominirao sinoc.
I protiv neke druge ekipe bi nep demolirao protivnika, samo sinoc je napad eaglesa isto trpao i Foles se pretvorio u Bradyja koji vodi ekipu..i da, sinoc je Foles odlucio utakmicu sa onim hvatanjem za td. Ko zna, mozda da je Brady uhvatio svoju loptu prije toga...da bi poveli 7-3. (opet mislim da bi Philly uzeo, jednostavno nisu imali tremu nikakvu, kao da je obicna tekma)
I protiv neke druge ekipe bi nep demolirao protivnika, samo sinoc je napad eaglesa isto trpao i Foles se pretvorio u Bradyja koji vodi ekipu..i da, sinoc je Foles odlucio utakmicu sa onim hvatanjem za td. Ko zna, mozda da je Brady uhvatio svoju loptu prije toga...da bi poveli 7-3. (opet mislim da bi Philly uzeo, jednostavno nisu imali tremu nikakvu, kao da je obicna tekma)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne krivim ga, ali ne moze biti plus izgubit SB ni pod tazno, znaci nea sanse, posebno za Goat QB koji jos uvjek dodaje na legacy. Kako ce biti plus gubis najvechu tekmu ovog sporta a goat si, ne moze nea logike, jos protiv ekipe protiv koje si apsolutni favorit i jos zakazes na kraju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisu vala obje, njihova je odradila stop kad je trebalo, tu je naša OL zakazala, pogledaj krivi li iko Bradya za poraz, osim tebe.alemsa je napisao/la:
Foles je odradio clutch drive i TD, Brady choko. Obje odbrane kita bile.
Da je Brady imo lošiju tekmu od Folesa pa hajd, al nije, čak štaviše, bacio skoro 150 yardi više,po tebi ispade bolje da je bacio 5 INT i 80 yardi i to bi bilo bolje za legacy. Nemoj zafrkavati aleme, ako ko treba biti krivac onda je to Bill.
Cestitke @Wintersu
#BirdsUnity
Sad po @BB ja ispade najveci hejter Patsa
#BirdsUnity
Sad po @BB ja ispade najveci hejter Patsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.