Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Grand Slam
neće proći još puno i turniri ga neće više htjeti. on je sve veći i veći kreten!
ali što jes jes bilo bi ga fino vidjeti protiv rafe
naravno, sa ovakvom igrom bi skupio 2-3 gema, ali ja mislim da bi on protiv rafe igro skroz drugačije!
ali što jes jes bilo bi ga fino vidjeti protiv rafe
Ma Kyrgios je budala,al me uopste nece cudit ako se nabrije na jednom GS i uzme turnir.Ima sve samo ga j3be to sto nonsalantno pristupa mecevima,al da se uozbilji odmah bi bio contender za gs.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha hladno izgubi 6-0 cetvrti u petom rastura protivnika
najludji od sve djece
S-Y-L-A-R je napisao/la:To se na pola trećeg gema znalo.delinjo je napisao/la:Sad ce 6 0 izgubiti budala haha![]()
Ali budala može donijeti keš ako se prati, baš ovakvim setovima.

Gospodin. Svaki set me ispoštovao, moram da ga hvalim
kirdžo je u petom imo više sreće nego u zadnjih pet turnira
ajd sad da vidimo šta će mu rafa uradit

ajd sad da vidimo šta će mu rafa uradit
odo nešto nabrzinu pojest pa da vidimo može li thiem vratiti tj okrenuti 1:2
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 jul 2019, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Od ove generacije koja bi trebala naslijediti veliku trojku, ne zna se ko je veci odron.
Mislim na Tsitsipasa, Zvereva, Khachanova, Thiema...
Jeste da imaju pretezak zadatak, skoro nemoguc, ali ipak...
Kada odu ova 3 mislim da cemo imati situaciju kao u danasnjem zenskom tenisu. Neko ce osvojiti GS pa ce pasti na 30. mjesto, brojevi 1 ce se mjenjati kao na traci, onaj ko osvoji GS nece osvojiti narednih 5 i sl.
Kada odu ova 3 mislim da cemo imati situaciju kao u danasnjem zenskom tenisu. Neko ce osvojiti GS pa ce pasti na 30. mjesto, brojevi 1 ce se mjenjati kao na traci, onaj ko osvoji GS nece osvojiti narednih 5 i sl.
Big Sam 
4.5.6. sa ATP liste su već napolju
- branimir85
- Kontakt:
Bilo bi dobro da i 1.2.3 izlete pa da da imamo turnirjestamaji je napisao/la:4.5.6. sa ATP liste su već napolju
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
E jes ga babuka zalosio..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Nail for Real
- Kontakt:
Naravno da se zna. Tsitsipas i Zverev. Ova dvojica znaju sta i koliko mogu i sasvim su ok teniseri, dok ovi manekeni se busaju u prsa a nikad nista osvojit nece dok trojka igra.TheChief je napisao/la:Od ove generacije koja bi trebala naslijediti veliku trojku, ne zna se ko je veci odron.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lol. Nadam se da nisi ozbiljan. Ta dvojica su najsmjesnija.Nail for Real je napisao/la:Naravno da se zna. Tsitsipas i Zverev. Ova dvojica znaju sta i koliko mogu i sasvim su ok teniseri, dok ovi manekeni se busaju u prsa a nikad nista osvojit nece dok trojka igra.TheChief je napisao/la:Od ove generacije koja bi trebala naslijediti veliku trojku, ne zna se ko je veci odron.
Srecom onaj malac FAA bi mogao da izvuce. Ili Minotaur.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma kazem, oni su ok teniseri, nista posebno, ali znaju to i ponasaju se u skladu sa tim.Justin je napisao/la:Lol. Nadam se da nisi ozbiljan. Ta dvojica su najsmjesnija.Nail for Real je napisao/la:Naravno da se zna. Tsitsipas i Zverev. Ova dvojica znaju sta i koliko mogu i sasvim su ok teniseri, dok ovi manekeni se busaju u prsa a nikad nista osvojit nece dok trojka igra.TheChief je napisao/la:Od ove generacije koja bi trebala naslijediti veliku trojku, ne zna se ko je veci odron.
Srecom onaj malac FAA bi mogao da izvuce. Ili Minotaur.
Ova dvojica su malo talentovaniji i to je to, pi.zde na terenu, nula karakter obojica, a prepotentni nevjerovatno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Thiem je najbolji od njih, ali i najstariji. Da nema Rafe imao bi slam do sada sigurno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može se reći za Zvereva da je ove sezone smiješan ali on ima 3 masters titule i osvajao ih je preko Novaka i Rogera. Ima igru za najveće, ove sezone mu se dosta toga izdogađalo u privatnom životu, nije ni čudo što je mentalno pao. Tsitsipas nikako nije smiješan igrač, veliki šampion, mentalno baš jak, igrač koji najviše napreduje i najbrže uči od svih ostalih. Siguran sam da bi Tsitsipas i među ovom velikom trojkom imao šta reći i pošteno bi se s njima potukao jer ima igru za njih a i mentalno je vrlo jak, šampion.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma to su mentalne gromade, nema sta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš reći da nemaju stav ako su pobjeđivali u završnicama velikih turnira Nadala, Federera i Đokovića, samo oni nemaju, još uvijek, taj kvalitet da to rade u kontinuitetu. Zverev je u vrlo lošoj seriji rezultata (kako sam čuo: ostavila ga cura, trener, otac mu bio teško bolestan) pa nije ni čudo što je mentalno pao. Tsitsipas baš ima jak stav na terenu, ne boji ih se, sama rečenica prije meča sa Rafom u Madridu da ima igru za njega i da ga može dobiti je pokazatelj da nije izašao sa bijelom zastavicom. Na kraju ga je i pobjedio, uz vrlo jasnu igru i jasan plan, te šampionski stav.Nail for Real je napisao/la:Ma to su mentalne gromade, nema sta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sta bi sa Tomicem i Tsongom
Jel Tomic imao problem ili?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gost.